PDA

Zobacz pełną wersję : ISS 3 POMOCY!!


Bounty_Hunter
28-05-2003, 17:55
prośba skierowana do posiadaczy ISS 3 powiedzcie mi jak zmienić rozdzielczość lub detale bo gra odpala mi się w wysokiej rozdzielczości i strasznie chaczy :( a tak na marginesie to gra jest full wypas!!

T.Mc
28-05-2003, 18:17
ja mam pytania :
-jak zwiekszyc rozdzielczosc
- jak robic takie zwody jak PC

czesiek
28-05-2003, 18:28
A czy da się w ogóle grać w tą grę na klawiaturze?

* HEINE *
28-05-2003, 18:30
czesiek tak a propos: dlaczego kibice przeciw UE? :p

czesiek
28-05-2003, 18:42
* HEINE * wrote:

czesiek tak a propos: dlaczego kibice przeciw UE? :p

Podobał mi się ten baner, więc go sobie zaadaptowałem. Jak się rozejrzysz po legijnych forach, to zobaczysz, że wiele osób ma ten banerek.

A dlacego przeciw?
Sorry, nie będę wymieniał argumentów, bo nie mam tyle czasu, aby napisać choć połowę z nich. Jeśli cię nie satysfakcjonuje odpowiedź, to masz linka: http://www.republika.pl/unia_bez_tajemnic/

Dreed
28-05-2003, 18:54
klawiatura dziala tylko na wybranych przez gre przycioskow q w e r a s z x mi sie uruchamia w rozdzielczosci 640 x 480

czesiek
28-05-2003, 18:57
A mi niestety wogóle nie działa. Nawet nie mogę gry zastopować. grr....

Sphinx60
28-05-2003, 19:02
Jakiego uzywacie emulatora?

Bounty_Hunter
28-05-2003, 19:04
no właśnie nie wiem jak włączyć menu w trakcie meczu kontrolsy sam mozesz ustawić ..a rozdzielczosc mam bardzo wysoką i nie wiem jak ją zmienić...

Bounty_Hunter
28-05-2003, 19:08
Sphinx60 wrote:

Jakiego uzywacie emulatora?
daemon tools :}

delus_jaslo
28-05-2003, 19:44
ludzie prosze napiszcie do mnie na 3090055 na pewno sie ugadamy co do tej gry prosze

Bounty_Hunter
28-05-2003, 21:12
grę zastopujesz enterem zwody są pod klawiszami "e" i "r" rozdzielczosc i detale zmienia się w menu w trakcie gry
(trochę dziwne :/) jednak to nie wiele zmienia jeśli chodzi o płynność gry po prostu trzeba mieć bardzo mocnego kompa ..

juventusthebest
28-05-2003, 22:57
gdzie podczas gry rozdzielczosc ??? ja tam widzialem tylko stosunek detali zawodnikow do detali otoczenia tj im lepiej zawodnicy tym gorzej otoczenie i na odwrot ale o rozdzielczosci nie widzialem

darkwind
28-05-2003, 23:10
Co za wałek z tą grafiką!
Konami musi szybko wydać jakiś patch, przecież tak nie może być! - gra wygląda jak wzięta z Gameboy`a -a skacze!

Klawiszologia nie do zniesienia, brak zmiany naprzykłąd na guziczek D... why?

[Edytowane przez darkwind 05-28-2003 o 10:21 PM GMT]

darkwind
28-05-2003, 23:44
Mam pytanie, jaki macie Directx`a?

Dreed
29-05-2003, 06:47
ja posiadam directX 9 .

fifomaniak
29-05-2003, 14:41
Wiem, że to nielegalne ale skad mozna ..... ISS 3 ????

Bounty_Hunter
29-05-2003, 14:56
direct connect -mówi ci to coś?

czesiek
29-05-2003, 15:56
No niestety, ale klawiatura zupełnie mi nie działa. Nawet nie mogę pominąć powtórek i wejść zawodników na murawę etc.

darkwind
29-05-2003, 16:18
CZESIEK => kliknij na ENTER.

Pytanie:
Jak wam chodzi gra z detalami na 3, i gra z detalami na 1?
Pytam, bo umnie zachodzi dziwne zjawisko - z detalami maksymalnymi gr chodzi lepiej niżgra znajmniejszą ilością detali.
Aaa małe zaskoczenie gra nie uruchamia się w największej rozdziałce tylko najmniejszej :)
Jest coś maksymalnie zwlone!

Dreed
29-05-2003, 16:57
To fajnie a jak chce wieksza rozdzielczosci nic 640 x 480.

Bounty_Hunter
29-05-2003, 17:04
widać gra jest mocno niedopracowana pod względem technicznym dalej nie moge dojść gdzie rozdzielczość zmienić :/

czesiek
29-05-2003, 18:48
Niestey,ale nadal nie mogę operować klawiaturą. Klikam i żadnej reakcji. Przez to nie mogę zmieniać regionów, musze ogladac cinematics przed meczem, no i jak wlacza mi sie replaye, to ne moge ich wylaczyc.

Czy ktoś ma podobne problemy? Czy ktoś może mi pomóc? Bardzo liczę na to....

Dreed
29-05-2003, 20:11
ja nie mam problemu klawiszologia bo se ja ustawilem !!!

Reyes
29-05-2003, 22:09
ja podobnie - mozna ustawic klawiszologie. zrobilem to przypadkowo, bo przed treningiem i... dziala:D

Dreed
30-05-2003, 06:33
i bardzo dobrze bo przed treningiem przed meczem jak i przed rozpoczenciem kazdego pucharu jak sie ustawia parametry meczu mozna zmienic ustawienia klawiszy.

Dreed
31-05-2003, 17:56
Wie ktos moze jaki nosi tytul ta piosenka z intra ????????

iss fan
06-06-2003, 14:48
bounty_hunter, jakim cudem gra odpala ci w wysokiej rozdzielczosci ? mi odpala na 640x480 i chcialbym to zmienic...

delus_jaslo
06-06-2003, 14:58
Mi tak samo sie dzieje 640 x 480 qrna a na detalach 1 dziala mi spox w sumie mi to duzo nie przeszkadza ta rozdzielczosc bo gra jest do konca wypasiona !!!! Pod kazdym wzgledem nawet wedlug mnie pod grafika nie jest najgorzej ! 3majcie sie.

P.S. Thx Lookasz za ISS'a :)

keicaM
08-06-2003, 19:11
A wiecie jaka firma robi ISS-y na konsole? KONAMI Z TOKYO, a wiecie kto zrobił tą na pieca?! tez KONAMI ale z OSAKI ! A to juz nie to samo... To tak jak bys kupil buty niby z logo adidasa wszystko oryginalne (metka :P) ale zrobiła je inna firma...

Caroluss
10-08-2003, 20:31
Ludzie pomóżcie chcę wyższą rozdzielczość nie mogę już patrzeć na 640x480.
Proszę o pomoc