PDA

Zobacz pełną wersję : Mercedes-Benz Truck Racing


Iwan
24-04-2003, 18:29
Dlaczego nie moge włączyć gry Mercedes-Benz Truck Racing ? W menu jest wszytsko ok, ale jak chce włączyć zeby juz jezdzic to niby sie wlacza ale grafika jest zamazana i nic nie widac ! Moj sprzecior :

Athlon XP 2,0 Gh
512 ram
GeForce 4

Speed
24-04-2003, 18:35
Mam ten sam problem:( Moze to wina Wina XP??

And_re
24-04-2003, 18:45
To nie wina Xp bo mam pełną wersję oryginalnej gry i mi działa

Iwan
24-04-2003, 19:33
No toczego to wina ?

And_re
24-04-2003, 21:31
W dodatku mam słabszy niż iwanek komputer: Athlon 900 256 Ram i GF 2 64 Mb

Iwan
24-04-2003, 21:50
No a moze jest to wina sterowników ?

Brat_N
25-04-2003, 11:58
Iwanek racja to najprawdopodobniej wina sterownikow do GeForce4. Andre gra chodzi na geforce2 u mojego kolegi tez bez problemu , a ja sam posiadam cieniutka rive tnt2 i tez chodzi bez zadnych problemu...

Iwan
25-04-2003, 14:22
Teraz mam nowego kompa. Ale przedtem mialem:
Pentium II 400
GeForce 2
64 ram
I działo sie to samo !

* HEINE *
25-04-2003, 17:32
Moze masz gre jakas zjechana...

And_re
25-04-2003, 19:32
....pewnie nie oryginalną :D

Iwan
25-04-2003, 20:30
To jest już 2ga gra i zadna nie dzialala ! Tak samu u qmpla !