PDA

Zobacz pełną wersję : Problem ze Skokami Narciarskimi 2003.


Peter_92
08-01-2003, 17:05
Wiem, że to nie jest forum o skokach. Ale mam problem. Gdy włanczam skoki i tam jak chcę skakać i daję skacz i pokazuję mi się, że brakuję pliku DLL D3D8.DLL
Błagam pomurzcie !!!

kabu_1992
08-01-2003, 18:10
Ojojojm Sorry Piotrek umkło:D mi. Jest to plik systemowy którego widocznie ci brakuje.

walczu
08-01-2003, 20:05
Miałem ten sam problem (mam winXP) ale włożyłym płytke win 98 i skopiowałe ten plik do katalogu (chyba) windowssystem.

Powodzenia!

kabu_1992
08-01-2003, 20:32
A tak przy okazji, nie wiecie może gdzie moge znaleść RTL Skispringen 2003 full version???

Iwan
08-01-2003, 21:04
Kabu co za pytanie :D
No oczywiście że u panów piratów !

kabu_1992
08-01-2003, 21:19
No tak ale panowie piraci pewnie są w tych największych misatach a ja mieszkam w 3 000 miasteczku(może troche mniej)i gdzie tu znaleśćdobrego piratka.:(:(:(może ktoś mi w tej sprawie pomoże.mianowicie jakby był gdzieś u jakiegoś piratka to spytałby się o cenę.pokrył bym koszty wysyłki.

Apock
09-01-2003, 17:19
uhm

Filip
11-01-2003, 08:42
kabu_1992 wrote:

No tak ale panowie piraci pewnie są w tych największych misatach a ja mieszkam w 3 000 miasteczku(może troche mniej)i gdzie tu znaleśćdobrego piratka.:(:(:(może ktoś mi w tej sprawie pomoże.mianowicie jakby był gdzieś u jakiegoś piratka to spytałby się o cenę.pokrył bym koszty wysyłki.


Cena jednej gry z opakowaniem 8 zł...

Junior
11-01-2003, 12:43
kabu_1992 wrote:

A tak przy okazji, nie wiecie może gdzie moge znaleść RTL Skispringen 2003 full version???

overnet albo edonkey...

Jero
19-01-2003, 15:30
Wyszła tylko w Niemczech wiec mozna tylko ja zessac z netu albo zalatwic sobie od Niemców:)

Siara
20-01-2003, 20:49
Kiedyś kupiłem tego RTL Springen 8x lepszy od naszych polskich Polski Orzeł! ZApytaj hannavalda :)