PDA

Zobacz pełną wersję : Hitman 2


Janek
12-12-2002, 06:29
Mam pirata. Gdy nic nie zmieniam w opcjach po 15. min gry robią sie głupie błędy,a jak zmienie grafiki musze przeinstalować gre. Mam P3 850 mhz,256 ramu,GF4 64 mb.

pawlowol
12-12-2002, 09:12
mam podobny komp i...
tez mam pirata
gra jrest chyba cos(u mnie ) zle przegrana
bo hitman pirat chodził bardzo płynnie

Janek
13-12-2002, 19:44
no pacz! Teraz już mi wogóle nie działa.