PDA

Zobacz pełną wersję : Skoki-2003 - niewypal?!


Janek
21-11-2002, 18:25
Macie juz Skoki 2003? Ja mam ale sądze ze nie są zbyt udane szczególnie pod względem grywalności. Gre 7,0/10

Peter_92
21-11-2002, 19:25
Jaka jest grafa ???

Iwan
21-11-2002, 20:34
Opłaca się kupić ?

zaper
21-11-2002, 20:45
He, he pewnie że się opłaca.
Jeśli chcesz żeby "Adaś"
zdobył w tym sezonie puchar świata
to zostaje ci tylko gra :)
Wygra Widhoelzl.

Iwan
22-11-2002, 07:03
To się okaże kto wygra !!
Adam ! Adam !
Jesteśmy z tobą !!!! :P

Siara
22-11-2002, 14:13
moim zdaniem szanse adasia( GOPLANA RULEZZZZ!!!!! ) z roku na rok maleją... no cóż nie można ciągle być mistrzem :(

Peter_92
22-11-2002, 17:35
Widziałem zdjęcia.Twierdze, że grafa jest taka sama jak w Skokach 2002 .

Janek
24-11-2002, 07:46
Mylisz sie moze obiekty sa nawet lepiej zrobione ale sam model skoczka publicznosci stoi niestety na niskim poziomie! A korygowanie lotu jak dla mnie jest fatalne!

junior
24-11-2002, 12:12
tez mam ta gierke i oge powiedziec ze 2002 byly zdecydowanie lepsze. jak mowil janek korygowanie lotu do bani.
w ta gierke moze z 30 min gralem i ani razu nie udalo mi sei wyladowac bez podporki.
ogolnie jak ktos chce poskakac to skoki 2002 duzo lepsze i przyjemniejsze.

Janek
26-11-2002, 17:14
W 100 % sie zgadzam.Mogli jednak nie rozwiązywać kontraktu RTL! Bo ta gra chyba im nie wyszła!

braves
07-12-2002, 22:46
Mam skoki... pogralbym sobie z kims przez necika... mzoe jakis turniejik ?? :>

pawlowol
11-12-2002, 17:25
no wlasnie ja grąłme przez neta fajnie

! yoz !
11-12-2002, 19:04
Ja kupiłem wczoraj ale cosik mi działać nie chce motyla noga...

Janek
12-12-2002, 06:24
Pamiętaj że zawsze musisz mieć mniejsze rozdzielczości niż w Windowsie! Inacze będzie wychodzic do Win.A jak nie masz napisów(co zdarza sie w GeForcach)ściągnij patha z dobrej gry!

! yoz !
12-12-2002, 07:28
Dzięki... Z napisami pomogło, ale działa tylko w 640x480... A w Windzie mam ustawione 102d itd. (na 800x600 ni ****a, nie chce działać) :(

pawlowol
12-12-2002, 08:04
mi działa bez zmieniania

! yoz !
12-12-2002, 08:36
I powiedz mi co to zmienia... Nic nie wnosi do dyskusji... Jest tylko głupim nabijaniem postów... No chyba że ci płacą od napisanego posta, to SORRY :P

And_re
20-04-2003, 08:34
patch dodaje napisy których nie widać na kartach GeForce, a rozdzielczość musi być mniejsza i przez to mi np. cześci obrazka jak się wczytuje nie widać :(