Zobacz pełną wersję : Demo Fify 2004 ściągam
arniszon
10-10-2003, 12:31
Kurde ściągam jakieś demo Fify 2004 w kazie ale pewnie to jakaś ściema !!! jak sie ściągnie to dam znać
ile wazy? jeżeli 23 mb to lipa
ja ściągam fife 2k4 ma 111 mb
ja pierdole jak ja nie lubie takich ludzi... myslicie ze kto uwierzy na takie bzdury doslowne? echhh, zalosne... taaa fifka 111 MB, ale w jakiej bajce?
PS: kozaq - jak 23 MB jak cie kituje to tak, bo demo bedzie mialo 20-25 MB, takie tematy powinny byc zamykane odrazu, niewiem na co moderatorzy czekaja... w takims czyms to mozna tylko nabijac
Ja sciagglem dzis nawet 80mb i tez jakas lipa - kazaa ;)
macromatic
10-10-2003, 12:58
ale wy glupi jestescie nie mozecie poczekac na oficjalna informacje ?? i co za idiota sciaga gre przed premiera ( nie mylic z filmami )
arniszon
10-10-2003, 13:00
noi tak jak myślałem ściema lipa niema jakie huje że tak robiom ściemy
arniszon
10-10-2003, 13:01
a moglo być tak pięknie , wspaniale i niema !!!!
macromatic wrote:
ale wy glupi jestescie nie mozecie poczekac na oficjalna informacje ?? i co za idiota sciaga gre przed premiera ( nie mylic z filmami )
co za idiota sciaga gre przed premiera ?hmmm
tysiace idiotow...
ja sam mialem juz bardzo duzo gier przed premiera... wiec nie wiem czy to tacy idioci sa ci co sciagaja...
teraz taka zasada: nie sciagajcie gier z kazyy - strata czasu. z kazyy mozna sciagac filmy, muzyke, programy. gier w zadnym wypadku. dlaczego? niesprawdzone zrodlo [chyba ze mamy linka z jakiejs strony do kazyy, to wtedy mozna] w 99% zawsze sciagniemy inna gre.
macromatic: tych "idiotow" jest mnostwo. wiekszosc gier i filmow pojawia sie w necie przed premiera. przyklad? Dwie Wieze byly w sieci na 2 miesiace przed premiera... wiecej chyba mowic nie trzeba.
juventusthebest
10-10-2003, 16:19
krzyq wrote:
teraz taka zasada: nie sciagajcie gier z kazyy - strata czasu. z kazyy mozna sciagac filmy, muzyke, programy. gier w zadnym wypadku. dlaczego?
Ale przez eMula mozecie sciagac bo wiekszosc jest dobra .