Zobacz pełną wersję : Football Manager 2010 - Gra sieciowa
Wpadliśmy z kylo na pomysł, aby sobie zagrać, może jeszcze niech parę osób się zgłosi, zamierzamy grać w Premier League, ale nie potentatami, średniakami. Jest osoba, która mogłaby robić za serwer? Liczę na redsfana i Grzecha ;P
Aston Villa - net
Everton - kylo
Tottenham - maybac
West Ham - Liver
Fulham - Mlody
Sunderland - Scheva
Dajemy.
Przecież już raz próbowaliśmy i gówno wyszło. :P Nawet na najmniejszej bazie, gra chodziła w tempie całkowicie uniemożliwiającym rozgrywkę. Przynajmniej mi. Ale spróbujcie, może tym razem się uda. :)
el_maybaco
27-12-2009, 16:29
Ja mogę spróbować. Tottenham mój, jak się boicie że za dobry dla Was, to coś innego wybiorę xD
Przecież już raz próbowaliśmy i gówno wyszło. :P Nawet na najmniejszej bazie, gra chodziła w tempie całkowicie uniemożliwiającym rozgrywkę. Przynajmniej mi. Ale spróbujcie, może tym razem się uda. :)
No ale ile lig wtedy mieliście? Teraz sama najwyższa angielska i średnia/duża baza danych - 10000 zawodników. Pojdzie.
Man.City jeśli jest za mocny piszcie to dam inny
ŁOKURVA :szalony:
Daj inny.
Arsenal,Liverpool ale bardziej na Arsenal jeśli pasuje:P
No ale ile lig wtedy mieliście? Teraz sama najwyższa angielska i średnia/duża baza danych - 10000 zawodników. Pojdzie.Najpierw faktycznie wybraliśmy w chvj zawodników, ale potem na próbę ustawiliśmy tylko jedną ligę na najmniejszej bazie (najwyżej kilka tysięcy zawodników) i efekt był niemal identyczny.
Ale jeśli by Wam jednak poszło, to ja bym zagrał inaczej. Nie ligę, bo gwarantuję Wam, że to dogracie do połowy sezonu. Zróbcie sobie lepiej między sobą turniej towarzyski. :)
Arsenal,Liverpool ale bardziej na Arsenal jeśli pasuje:P
***** mać, weźcie go :lol44:
Ty wiesz, co to jest średniak? Wolverhampton, Sunderland i te wszystkie podane. Wszystko inne, byle nie wielka 4.
co kurva to jaka jest wielka 4?;D
Fulham lub Bolton i hvj
To wybierz jedno :facepalm:
el_maybaco
27-12-2009, 16:52
co kurva to jaka jest wielka 4?;D
Fulham lub Bolton i hvj
Arsenal, ManU, Chelsea i Liverpool? :facepalm:
A na piracie też działa ?
No to niech będzie Sunderland
Ja podziękuję jednak. Inicjatywa jest przednia, naprawdę, jednak po ostatniej próbie nie mam ochoty już po raz kolejny próbować. Raz, że wolno szło a dwa, że zanim każdy się upora etc. z tym wszystkim to głowa mała. A potem jeszcze do tego dochodzi prośba każdego po kolei o wciśnięcie 'kontynuuj'. Próbujcie, jednak nie wróżę Wam cudów ;) Przez hamachi to już jednak nie to samo, więc z pewnością rozczarujecie się ;) Głównym powodem tego, że gra wolno chodziła (bez względu na to, kto ma jaki sprzęt, na jakiej bazie gracie) było właśnie hamachi. To nie to samo co LAN, pamiętajcie.
A potem jeszcze do tego dochodzi prośba każdego po kolei o wciśnięcie 'kontynuuj'. Próbujcie, jednak nie wróżę Wam cudów ;)
Kurczę, liczyliśmy na Ciebie, żebyś hostował.
Ustawimy wymuszanie kontynuowania np. 1 min, więc ktoś wyjdzie do łazienki na 5 min to po 1 automatycznie przejdzie dalej.
Grzechu, dołącz, zobaczymy chociaż 1 dzień, nie pójdzie, trudno.
Już to próbowaliśmy, po moim pomyśle. I naprawdę źle szło, możne mi bo mieszkam w Anglii, ale słyszałem ze innym tez. Można by spróbować na starym FM jak już, może 2008?
Hostowałem poprzednio i tak gówno z tego wyszło. A graliśmy bodajże w 5. Na początku tak jak wspomniał seann, trochę przesadziłem z ligami i zawodnikami i masakra była :E Później graliśmy w 4, bo dudson miał problemy, wszystko na minimum a i tak było żółwie tempo. Hamachi niestety spowalnia i naprawdę szkoda moich i Waszych nerwów. Przez 2h rozegraliśmy jeden sparing :E I nie, że wszyscy po jednym, tylko ja kontra jakiś inny user ;D
Cobretti.
27-12-2009, 18:32
2009 ! ;p sam bym zagrał. 2010 jeszcze nie kupiłem, więc sam na 2009 bym się pisał ;>
a może przez tunngle ? słyszałem że to bardzo dobry program lecz nigdy go nie testowałem
Ej, umie ktoś ładnie wytłumaczyć, jak grać online na dwie osoby, krok po kroku? Próbowałem kiedyś z kylo, ale nie wychodziło nam, z góry dzięki, i pozdro.
lukaszf28
14-06-2010, 20:18
Mozna sie jeszcze zapisac?
jasne ale wpisowe 100 zł.
No, kryzys w dalszym ciągu na rynku Football Managera. Stówka, i masz konta premium na naszym serwie: link (http://cwaniak.rembertow.net/)
Ej powiedzcie mi właściwie jak grać przez sieć, bo chciałbym się do Was dołączyć? Mam oryginała, wchodzę w Grę sieciową i wszystko jest puste. Mam Hamachi jakby co. Proszę o szybką odpowiedź! Z góry wielkie dzięki!