Zobacz pełną wersję : Liga klubow Ameryki Północnej i południowej.
FIFA 10
Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w lidze stworzonej przeze mnie.
W lidze udział bierze 20 zespołow. Wyłącznie z Ameryki płd i płn (Boca-zajęta, River, MLS, Serie A, Liga de mexicana) oraz gościnnie mogą wystąpić drużyny z Afryki. Drużyny nie mogą się powtarzać. Lige w grze znaleść można pod nazwą: Liga klubow Ameryk. Tak więc czekam na fanów piłki z za oceanu i zycze powodzenia.
Lista zapisanych graczy:
1.Palacio- Boca Juniors(ARGENTYNA) GG:4211583
2.Nowacek- Los Angeles Galaxy (USA) GG-2586098
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w lidze stworzonej przeze mnie.
W lidze udział bierze 20 zespołow. Wyłącznie z Ameryki płd i płn (Boca-zajęta, River, MLS, Serie A, Liga de mexicana) oraz gościnnie mogą wystąpić drużyny z Afryki. Drużyny nie mogą się powtarzać. Lige w grze znaleść można pod nazwą: Liga klubow Ameryk. Tak więc czekam na fanów piłki z za oceanu i zycze powodzenia.
Po powrocie obiecuje dolaczyc do graczy ...
mam pytanie po ile meczy rozgrywamy w twojej lidze ? i jaki jest system puntowy taki jak w grze ? ( 2 pkt za zwyciestwo , 1 remis ).
Czy moglbys zrobic liste obecnych graczy oraz wypisac ich numery gg.
Do kiedy jest ternim rozegrania ligi i co czeka graczy ktorzy nie beda rozgrywac meczow ?
To sa wazne pytania i zastady ktore nalezy ustalac od razu na poczatku turniejow online.
Pozdrawiam Nowacek
Ok liste będe generował w 1 poście. A co do meczy to ustaliłem 3. A jeśli chodzi o pkt to nie wiem nie zauważyłem takiej opcji podczas tworzenie ligi. Termin zas ustali sie jak zbierze sie troche wiecej graczy.
Ok liste będe generował w 1 poście. A co do meczy to ustaliłem 3. A jeśli chodzi o pkt to nie wiem nie zauważyłem takiej opcji podczas tworzenie ligi. Termin zas ustali sie jak zbierze sie troche wiecej graczy.
Zamawiam GALAXy z USA :) czy jakos tak :P GG-2586098 jak bede mial dostep do fify dolacze !! :)
ps. fajnie by bylo jakbys ustalil ile nowa druzyna powinna miec gwiazdek . Moze tak po 4 lub 4.5 bo jak ktos bedzie mial druzyne 3 lub 4 gwiazdkowa to nawet jak bedzie ekstra wymiatal przegra z 5 gwiazdkami. co o tym sadzisz ?
Zamawiam GALAXy z USA :) czy jakos tak :P GG-2586098 jak bede mial dostep do fify dolacze !! :)
ps. fajnie by bylo jakbys ustalil ile nowa druzyna powinna miec gwiazdek . Moze tak po 4 lub 4.5 bo jak ktos bedzie mial druzyne 3 lub 4 gwiazdkowa to nawet jak bedzie ekstra wymiatal przegra z 5 gwiazdkami. co o tym sadzisz ?
Raczej wszystkie druzyny w tym turnieju są wyrównane a już napewno zadna nie ma 5 gwiazdek.
ZAPISYWAC SIE LUDZISKA !!!
Narazie tylko 2 osoby. Śmiało zapisywać się.