PDA

Zobacz pełną wersję : Fifa 2003 i Windows XP

nemtor
12-08-2003, 15:47
No więc mam problem. Mam Celerona 1,5, 128MB RAM, GeForce'a 2 32MB no i "felernego" Windowsa XP. Kiedy włączam grę to widzę czarny ekran i po chwili jestem znow w Windowsie. Czy to wina systemu, czy cracka? Błagam Was pomóżcie mi! Zaktualizowałem system i nic!

Domeq
13-08-2003, 09:47
hmmm, ja mialem podobne. Pozyczylem od qmpla plytki FIFA 2003 bo moje sie tak delikatnie mowiac zepsuly, zainstalowalem, wlaczam fifke za pierwszymi, hmmm dwoma lub czterema razami po wlaczeniu fify, jak sie pokazuja te napisy produkcyjne to na srodku ekranu wyskakuje mi czarny gruby pasek, jak sie wlaczy intro przycisne ENTER i mi do Wina wychodzi. I qwiem juz czego to wina, po wielu testach przeprowadzonych przezemnie stwierdzilem ze to wina plytek :p

nemtor
13-08-2003, 10:35
Ej ale to jest dziwne bo na tym samymy PeCecie, tylko że na Win98 to mi FIFA chodziła a jak zmieniłem na XP to nie chodzi... Nie wiem... U moich wszystkich kumpli chodzi moja FIFA...

darkwind
14-08-2003, 14:21
Heh stary problem, rozwiązanie nie leży w systemie opercyjnym tylko w wersji Fify, tj. macie pirata.
Sam kupiłem 2 kopie Fify 2003 (nieorginalne kopie) i rzadna z nich nie działała poprawnie.
Wystarczyło załatwić na jeden dzień orginalną wersje zrobić to co trzeba i nie ma problemu.

problem dotyczy każdej platformy, tak więc XP jest czysty.

nemtor
14-08-2003, 15:27
NO TO CZEMU MI CHODZIŁO NA WINDOWSIE 98?

darkwind
14-08-2003, 20:45
To jak ci chodzi, to po co ten temat?

Jak już pisałem to stary problem, już na tym forum był poruszany wieki temu.
Wnioske zawsze ył taki sam.
jeszcz się ni spotkałem, aby orginalna kopi ni chodziła po XP, czy inny system O.

nemtor
15-08-2003, 10:22
darkwind wrote:

To jak ci chodzi, to po co ten temat?

Jak już pisałem to stary problem, już na tym forum był poruszany wieki temu.
Wnioske zawsze ył taki sam.
jeszcz się ni spotkałem, aby orginalna kopi ni chodziła po XP, czy inny system O.

A umiesz czytac? napisałem C H O D Z I Ł O!! A od kiedy mam XP to mi nie chodzi!!!! myslisz ze nie mam nic do roboty tylko zasmiecac jakies fora?