PDA

Zobacz pełną wersję : Mega pech

quantin
18-01-2009, 17:31
Witam
Zastanawiam sie czy tez tak macie; niezaleznie od tego czy forma zawodnikow w tym tyg. jest wysoka czy nie zdaza sie ze np. Ronaldo z MU biega jak ostatni ciec z Polskiej Ligi. Malo tego zawodnicy popelniaja takie bledy ze az sie plakac chce (np. poslizgi o wlasne nogi). Czesto w takich sytuacjach padaja bramki "z niczego". Kilka razy w takich chwilach zdazalo sie ze bramkarz wychodzil sobie po za pole karne podczas rzutu roznego :/ O 10-20 m spalonych nie wspominajac. To jest tak denerwujace ze wywoluje u mnie ataki agresji ... Jak mozna popelniac takie bledy przy pisaniu gry ?!!!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?! Dlaczego takze mi sie nie zdaza zeby byc na spalonym , dostac pilke i strzelic bramke ?! Rozumiem takze ze gra posiada jakis % sztucznych bledow sedziowskich ale dlaczego jezeli ktos skoosi mojego pilkarza tak ze ten wylatuje 5 m do gory dostaje kontuuzji i lezy 10 s na boisku to nie ma gwiizdka a za 5 s kiedy ja ledwo dotykam przeciwnika jest faul i czesto zolta/czerwona kartka ? Dlaczego nigdy nie bylo sytuacji w ktorej to samo przydazylo sie mojemu przeciwnikowii ? :/

Takie sytuacje nie sa zalezne od formy zawodnikow poniewaz mecz wczesniej potrafie wygrac z 6:0 z przeciwnikim rankingowo lepszym odemnie a potem dostaje od kajtka 16-5-40 : /

Nie wiem czy to jest specjalnie zrobione czy to z moim szczesciem jest cos nie tak ?

Na poparcie tych tez moge dostarczyc kilkanascie Replay'i w ktorych ewidentnie widac co sie dzieje ja boisku.

oskar-kar
18-01-2009, 18:45
ja też takie coś mam najlepsze jest to, że jak mam spalony i mój jest oddalony od obrońcy o 10m to komentator mówi, że spalony był ale minimalny. albo biegne i mnie przeciwnik blokuje podaje do przodu gdzie są moi jeden na polu spalonego drugi nie to mój poda zawsze do tego który jest na polu spalonym.

FOXxx
18-01-2009, 19:31
piszcie do EA nie na CF, tu RACZEJ znajdziecie pomocy, ale, co do komentarza: to czego wy się spodziewacie? może komentarza live? :lol44:

Macioszek94
18-01-2009, 19:56
Gram na w fife na playu coś zepsuło mi się z zapisem.............nieważne długo opowiadać.chce zrobić drużyne odrazu taką jaką miałem. Szczerze ,zapomniałem nazwiska jednego ze środkowych pomocników. To 6 sezon on ma skill chyba 79 albo 77 no 75 -80 i ma najmniej 25 lat i napewno nie ma 30. pliss, czekam na pomoc

FOXxx
18-01-2009, 20:29
@przedmówca
z tego co napisałeś nie można nic zrozumieć.
nie dodawaj tych postów w dwóch oddzielnych tematach.

Vanbasten9
19-01-2009, 08:43
Hehehehe takie błędy maja wszyscy tylko na swoje bardziej się zwraca uwagę :D Mnie tez czasem krew zalewa . Wczoraj akurat grałem w sieci z Barsą i przy stanie 1-1 podałem do Torresa który miał przed soba otwarta drogę do bramki a ten ciec sędzia zagwizdał spalonego . Na powtórce pięknie pokazane linie spalonego itp ale dziesięć metrów dalej z boku boiska stoi obrońca Barcelony którego CPU tak jakby nie widział i nie uwzględniał :D Przegrałem mecz w karnych i myślałem że mnie szlag trafi . ALe najwięcej idiotycznych bramek tracę z MU .Oni maja jakieś magnesy i taki niesamowity ciąg na bramkę że nie mogę momentami nic zrobić .Choćbym nie wiem jak wybijał piłka zawsez trafi do Rooneja albo CR7 :D Albo machnie się mój obrońca albo kopnie w drugiego albo ja zagram w prawo a on kopnie w lewo :D

quantin
22-01-2009, 01:20
Powiem szczerze ze brak fauli irytuje mnie bardziej niz 20m spalone. To jest jakas kpina , ja za lekkie wejscie bez wslizgu dostaje zolta kartke a koles za z kontuzjowanie mi gracza i wejsciem w tyl w nogi nie dostaje nic ... Malo tego odepchniecia z reki i barku na kilka metrow i brak faulu przy takich zagraniach jest zwykla kpina. Swoja droga przeanalizowalem kilkanascie dem i nic takiego nie zdazylo sie z mojej strony ... Nawet jeb....go spalonego ....