Zobacz pełną wersję : O QRWA MAC !
Troche dziwny temat nie ? ;)
Ale nic na to nie poradze...
To byly pierwsze slowa ktore nasunely mi sie na usta gdy zobaczylem "mordki" zawodnikow z FIFA 2004 :D
LoOkNiJciE tEz ! :>
Masz racje. poprostu EXTRA
[Edytowane przez MTURZYN 07-11-2003 o 09:05 PM GMT]
Caméléon
11-07-2003, 20:07
Jednym stwierdzenie zaje[cenzura]-wyku[cenzura],mam nadzieje że Beret tesh taki będzie,jeśli oczywiście będzie LIGA POLSKA w FIFIE 2004 ;)
[Edytowane przez Kameleon(I4LS JZ) 07-11-2003 o 08:13 PM GMT]
Te twarze są zajebiste:D:D:D:D Szczegółowe mordki.:) Ciekawe czy będzie Liga polska??
mechusar bait
11-07-2003, 20:16
dokladnie to samo slowo przyszlo mi do glowy po zobaczeniu tych twarzy :D
Sa calkiem niezle,ale...jak myslicie ile gwiazd bedzie dokladnie odwzorowanych?po 15-20 z kazdego kraju?reprezy?co wy juz myslicie ze cala lige polska[o ile bedzie] taka zrobia?lol
Castor wrote:
Ciekawe czy będzie Liga polska??
Ligi polskiej nie bedzie... jestem tego w 99% pewny. w tym fakcie uswiadcza mnie oficjalna strona FIFY 2k4, a dokladniej animacja, ktora tam sie znajduje. sa tam emblematy lig, ktore znajda sie w nowej odslonie gry. loga pzpn-u tam nie widac ;\ za to na pocieszenie mamy lige holenderska i portugalska. chociaz tyle...
Portugalska ? WOW ! :D
ps. ja osobiscie piszac tego maila tez uwazalem ze naszej ligi panowie z EA nie zamieszcza w swoim produkcie..
Ale maja przynajmniej od nas sygnal i wiedza ze takie "cus" istnieje jak Ekstraklasa ;)
Moze kiedys...
Canizares
11-07-2003, 21:09
Ja patrząc na niektóre twarze to nie wiedziałem już czy patrzę na jakieś zdjęcie, czy na grafikę komputerową...
Eee tam, twarze zawodników,
to chyba ich zdjęcia :>
krzyq wrote:
Castor wrote:
Ciekawe czy będzie Liga polska??
Ligi polskiej nie bedzie... jestem tego w 99% pewny. w tym fakcie uswiadcza mnie oficjalna strona FIFY 2k4, a dokladniej animacja, ktora tam sie znajduje. sa tam emblematy lig, ktore znajda sie w nowej odslonie gry. loga pzpn-u tam nie widac ;\ za to na pocieszenie mamy lige holenderska i portugalska. chociaz tyle...
a jest moze argentynska??????? :/
* HEINE *
12-07-2003, 19:39
Twarze dobre, ale u niektorych nieaktualne fryziki :p
* HEINE * wrote:
Twarze dobre, ale u niektorych nieaktualne fryziki :p
no nie staty ale twarzy nie zmienia sie z dnia na dzien a fryzury co niektozy tak
* HEINE *
14-07-2003, 11:19
tylko ze fryz Del Piero jest sprzed pol roku albo i wiecej
fifowiec
14-07-2003, 23:03
O QRWA MAĆ nie widziałem tych wszystkich mordek :(
Mavrick_
10-08-2003, 13:06
Panowiem mam cos dla was na pocieszenie:D
Liga polska bedzie ale w fifie 2005 na 1000000%:D pisze w www.fifaserwis.com
* HEINE *
10-08-2003, 13:14
No nie wiem czy u nas tak pisze ze bedzie na 1000 %... Wg mnie nie bedzie :p. Jestem realista :p.
Mavrick_
10-08-2003, 17:26
Bedzie EAS powiedziala ze w Fife 2005 zajmie sie tylko europa wschodnia:D