PDA

Zobacz pełną wersję : POLSKA-RUSKI 3:1

djkuba
21-06-2003, 16:49
ja z całego serca dziękuję za dobry mecz i gratuluję polskim siatkarzom zwycięstwa!!!
co wy na to?????
według mnie najlepszym siatkarzem meczu był Lukasz Kadziewicz a według was????

[Edytowane przez djkuba 06-21-2003 o 03:50 PM GMT]

And_re
21-06-2003, 17:04
mi też się podobała gra Kadziewicza (szczególnie te ściny ze środka) ale najbardziej Gruszka, który zdobył najwięcej punktów

Castor
21-06-2003, 17:06
Moim zdaniem to cały zespół grał wspaniale.
Teraz czekają nas mecze w Moskwie przynajmniej jeden musimy wygrać.
Najważniejsze będą Mistrzostwa Europy.

Ticalo
21-06-2003, 18:40
Mecz nie byl dobry wcale tylko Ruscy zagrali bez najlepszych zawodnikow i odpuscili Polaczkom...
I tak nie awansujemy nie ma sie co czarowac

Ralf
21-06-2003, 19:31
Ticalo wrote:

Mecz nie byl dobry wcale tylko Ruscy zagrali bez najlepszych zawodnikow i odpuscili Polaczkom...
I tak nie awansujemy nie ma sie co czarowac

co ty pieprzysz... mecz byl fantastyczny, wymazony mecz siatkowki.
Byly:
- swietne akcje z obu stron
- wspaniala atmosfera w Spodku
- cholernie duzo emocji
- ogromna dramaturgia

Brawo Polacy !

dudus88
21-06-2003, 19:31
To jest wkurwiające ten Wasz pesymizm. Zamiast pogratulować koleś piszesz, że i tak nie awansują. Rosjanie grali rezerwą, a my to co?? Pierwszy skład!! Bez trzech podstawowych.

Ticalo
21-06-2003, 20:13
Ralf nie pieprze tylko mowie to raz...
Po drugie to jest moje zdanie i wedlug mnie mecz byl kiepski (co byl dobry bo fartem wygralismy ? )
ps.z grupy i tak nie wyjdziemy bo jestesmy poprostu za slabi :(

djkuba
21-06-2003, 20:52
Ticalo wrote:

Po drugie to jest moje zdanie i wedlug mnie mecz byl kiepski (co byl dobry bo fartem wygralismy ? )

Ticalo to proszę cię uwierz w naszą reprezę i gorąco dopinguj przed telewizorem;)

Castor
21-06-2003, 20:55
[quote]Ticalo wrote:

[/quote?]

Ty nie pieprzysz tylko pierdolisz głupoty. Nie jesteśmy słabi. Gram wspaniale jak na drużynę która gra bez kilku podstawowych graczy. Poza tym jak możesz mówić na naszą reprezę w siatkówkę że są słabi, to co powiesz na temat reprezy w nogę.
Jak nie wiesz co mówisz to sie nie odzywaj.

Ralf
21-06-2003, 21:03
Ticalo wrote:

Znajdz mi kiepski mecz ktory sprawilby 12 tysiacom na miejscu i parunastu miliardom ludzi przed tv tyle radochy co ten. Poza tym zadko ktory mecz jest tak wyrownany i set toczy sie az do 31:33.

My za slabi? Slabiacy nie pokonuja wicemistrzow swiata, nawet jesli ci graja w rezerwach, bo te rezerwy pare minut w finale MŚ zagrali.

Ticalo
21-06-2003, 21:05
Dobra Ralfik luzio nie klocmy sie juz bo to nie ma sensu hehehe :)
Poprostu kazdy z nas ma swoja wlasna wykrepwana opinie :P

Ticalo
21-06-2003, 21:06
"wykreowana" gwoli scislosci...

djkuba
21-06-2003, 21:09
Ticalo wrote:

Dobra Ralfik luzio nie klocmy sie juz bo to nie ma sensu hehehe :)
Poprostu kazdy z nas ma swoja wlasna wykrepwana opinie :P

no dobrze ale wyobraż sobie jakby tak polacy( chodzi mi o reprezę w piłkę nożną)grali z brazylią to tak samo jak w siatkówe grali polacy z ruskimi
i co ty na to???
na pewno byłbyś smutny jakby polacy wygrali z brazylią w nogę????
wątpię!!!!

Ticalo
21-06-2003, 21:14
DJKUBA no napewno nie , wrecz przeciwnie... :)
I ten temat wsumie tez mozna uznac za zamkniety bo nie ma to najmniejszego sensu ;)

KrzysiekBialy
21-06-2003, 21:20
Jak to by powiedział Kazio Górski:"Ten kto zdobył wiecej goli ten wygrał":D

Ralf
21-06-2003, 22:42
KrzysiekBialy wrote:

wiecej pilek setowych hahaha :D

KrzysiekBialy
21-06-2003, 22:58
Ralf wrote:

KrzysiekBialy wrote:

wiecej pilek setowych hahaha :D

zadna roznica:p

Canizares
21-06-2003, 23:23
Troche dziwie się dlaczego siatkówka w Polsce ciągle nie ma tak dużej popularności jak piłka nożna... a szkoda, bo mamy silną reprezentacje i odnosimy z nią sukcesy (może dlatego, że na siatkarzach naie ma tak wielkiej presja jak na piłkarzach?), jesteśmy bodajże ósmą lub siódmą drużyną w międzynarodowym rankingu. Z drugiej strony, siata i gała to jednak nie to samo... :p

krzyq
21-06-2003, 23:42
mecz byl na prawde swietny, juz dawno takeigo nie bylo. do tego historyczne zwyciestwo :) ciekawe co by sie dzialo, jakbysmy grali w pelnym skladzie... ;]

oby wiecej takich meczy!

Reyes
21-06-2003, 23:59
Taaak. Mecz wyjebany, publika miód.
Abramov dobry misio. Ale 2 kiwki Zagumnego RULEZZ. (No i Zdzisiu Ambroziak wie o co chodzi).

djkuba
22-06-2003, 09:43
no faktycznie Abramov super grał , te jego sciny były nie do zablokowania ale nasi to zrobili w 100%

Ticalo
22-06-2003, 10:18
Szkoda ze pokazujemy klase dopiero po fakcie (tzn jak juz i tak nie mamy szans na awans) :(

Ticalo
22-06-2003, 10:30
Wsumie tak tez bylo na MŚ w Korei i Japonii jak juz po fakcie wygralismy z USA 3:1 ;D
Czyt."Madry Polak po szkodzie"

* HEINE *
22-06-2003, 11:49
edytuj posty, nastepnym razem bede kasowal... Jak nie wiesz jak to w prawym dolnym rogu twojego posta jest przycisk do tego

Co do meczu, to dobrze ze wygrali, ale moze sie okazac ze nie awansuja, a bylaby wielka szkoda... Moze Rosja zagra rezerwami i powalczymy ;]

djkuba
22-06-2003, 12:29
* HEINE * wrote:

edytuj posty, nastepnym razem bede kasowal... Jak nie wiesz jak to w prawym dolnym rogu twojego posta jest przycisk do tego

Co do meczu, to dobrze ze wygrali, ale moze sie okazac ze nie awansuja, a bylaby wielka szkoda... Moze Rosja zagra rezerwami i powalczymy ;]

my musimy wygrać a Hispania musi przegrać
ps. w najlepszym razie hispania musi przegrać 2 mecze na trzy a Polska 1 wygrać na dwa

Matorek
22-06-2003, 12:38
kiedy są następne mecze??

ticalo
22-06-2003, 12:51
HEINE oka bede pamietal... ;)

djkuba
22-06-2003, 12:57
Matorek wrote:

kiedy są następne mecze??

za tydzien jest ostatnia kolejka
polacy grają znowu z ruskimi w petersburgu a Hispania gra z wenezuelą

dudus88
22-06-2003, 13:59
Wenezuela wygrała z Hiszpanammi. Brawa dal GOmeza i spółki. Tylko liczą się jeszzce inne grupy:(

And_re
22-06-2003, 19:58
gdyby Hiszpania przegrała jeszcze jeden mecz z Wenezualą to nawet gdyby Polska nie wygrała z Rosją to i tak nasi przejdą bo mają lepszy blians setów

djkuba
22-06-2003, 21:22
And_re wrote:

gdyby Hiszpania przegrała jeszcze jeden mecz z Wenezualą to nawet gdyby Polska nie wygrała z Rosją to i tak nasi przejdą bo mają lepszy blians setów

ale inne zespoły z drugich miejsc mają lepszy bilans a więc aby awansować trzeba wygrać obydwa mecze z ruskimi