Zobacz pełną wersję : Polska - Rosja
Fred the Red
25-06-2003, 21:11
Jak myslicie jakie beda wyniki i czy mamy sznase na wyjszcie z grupy el. LŚ w siatce:
oto moje typty:
I mecz: Rosja 2:3 Polska
II mecz: Rosja 1:3 Polska
Polska do boju
wyjście z grupy :D:D
Rozum: Rosja 3:2; 3:0 Polska
Serce: Rosja 1:3; 2:3 Polska
rosja-polska 2:3
rosja-polska 2:3
Mamy szanse jesli 2 razy pokonamy Rosje. Moje typy:
ROsja - Polska 1:3
Rosja - Polska 2:3
a mi się wydaje że będzie 3:0 w pierwszym meczu, ale dosyć trudnych setach a w następnym meczu będzie również 3:0 bo Rosjanie będą załamani
zalezy jakim skladem ruskie zagrajo mi sie wydaje ze u siebie to dobrym wiec 3:1 3:2 dla rusków chociaz serce chce 0:3 0:3
Fred the Red
26-06-2003, 12:09
And_re wrote:
a mi się wydaje że będzie 3:0 w pierwszym meczu, ale dosyć trudnych setach a w następnym meczu będzie również 3:0 bo Rosjanie będą załamani
ruski beda zalamani a my podmotwywowani
Przegramy sromotnie 3:0 i odpadniemy :D :D
właściwie Rosjanie mogliby nam odpuścić :D
Oj, wiadomo, ze bedzie ciezko. Ale jak wygramy pierwszy mecz to chlopcy uwierza w siebie i drugi moze byc bardzo emocjonujacy(w koncu o awans):D Tak czy inaczej - strasznie zdenerwowali mnie grecy i FIVB, ktorzy wogole nie biora pod uwage awansu Polaków... :)
W polskim sporcie nie mozemy liczyc na polską repreze wiec kibicujemy naszym siatkarzom i Małyszowi, którzy potrafią wygrac z najlepszymi.
Fred the Red
26-06-2003, 19:24
MTURZYN wrote:
W polskim sporcie nie mozemy liczyc na polską repreze wiec kibicujemy naszym siatkarzom i Małyszowi, którzy potrafią wygrac z najlepszymi.
przeciez reprezentacja jest nie tylko w pilće noznej moze byc to np. Reprezentacja Poslki w sitkowce koszykowce
przeciez reprezentacja jest nie tylko w pilće noznej moze byc to np. Reprezentacja Poslki w sitkowce koszykowce [/quote]
Oczywiscie chodzi mi o nasza piłke....nozną....
* HEINE *
27-06-2003, 00:07
dostaniemy 2x 3:0 i adios ligo swiatowa
fifowiec
27-06-2003, 11:14
o jezu ile tu jest pesymistów!
* HEINE *
27-06-2003, 15:30
realitow Fifowiec, realistow :p