PDA

Zobacz pełną wersję : sztuczki w fifa 08

piotrekj66
09-09-2007, 18:26
Niedawno na stronce pojawil sie material opisujacy nowy system trikow w fifa 08 jednak z tego co tam przeczytalem to chyba w demie dostepny jest system jeszcze z fify 07. U was tez te nowe laczenie cegielek trikow nie spelnia swoich zadan w demie 08?

vampir3s
10-09-2007, 13:07
Sam sie nad tym zastanawiam, wezmy np. przerzucenie pilki nad glowa, udalo mi sie pare razy chociaz, ani razu nie zauwazylem, zeby nie bylo to automatyczne, a z pilka dzialo sie cos innego niz przelatywala idealnie nad glowa, w ogole wydaje mi sie, ze ten koles mowi o calkiem innej grze, niz to demo 08, mowi o nowym silniku, ale ja go nie zauwazam. Ktos na tym forum dawal linka do wersji z PS3 i to calkiem inna gra niz to w co ja czasami gram i co jest nazywane demem FIFA 08. Mam teraz spory dylemat czy zamawiac przed premiera czy nie. Ci goscie mowia o calkiem fajnej grze, ale martwie sie, ze moge dostac to co jest w demie + wiecej pilkarzy i druzyn. Mam pada rekomendowanego przez EA, ale i tak nic mi sie nie udaje laczyc. ;) Jak to okreslil przedstawiciel EA, po wcisnieciu odpowiedniej kombinacji, odtwarzana jest pewna animacja i ot tyle ;)

piotrekj66
10-09-2007, 15:25
dokladnie w tym demku nie wychodza te kombinacjie fakt faktem niektore triki ida np bedadz w miejscu mozna przekaldac noge nad pilka itp ale np podrzucic pilki obiema nogami juz nie umiem tak samo jak dam drazek w tyl przod przod to nic a jak go jakos przekrece to wtedy automatycznie pilke przezuca nad glowa

Qba007
10-09-2007, 15:55
No to prawdopodobnie w demie nie ma jeszcze możliwości robienia trików jakie są w pełnej wersji

vampir3s
10-09-2007, 16:15
To dosc dziwne nie przypominam sobie, zeby w ciagu ostatnich 8 lat demo roznilo sie, az tak znaczaco od pelnej wersji gry, stad moje obawy co do zakupu pelnej wersji, moze skusze sie na Xboxa lub PS3, skoro mam juz co roku dostawac gorsza wersje, to moze bardziej sie oplaca kupic konsole...

Qba007
11-09-2007, 16:32
No jeśli masz fundusze, żeby kupić konsolę to kupuj śmiało, bo fifa na w/w konsole jest prawie inną grą... nie mówiąc już że będziesz miał możliwość grania w inne gry, które na kompa nie wychodzą ;)

Jamaica
23-09-2007, 17:00
Ja grałem w obydwa dema (tj. na PC i na PS3) i są one zupełnie nieporównywalne. Tricków na PC nie da się robić. Grafika, menusy i sam gameplay są zupełnie inne. Rzeczywiście demo na PC bardziej przypomina fifa 07.

27 j.a.g.a
24-09-2007, 10:00
mam nadziejue ze zmienią to di premieery fify :D

vampir3s
24-09-2007, 18:46
Jesli ktos ma wujka w Izraelu, USA, Chinach, Iraku, Kazachstanie, Zimbabwe, Urugwaju, Luksemburgu, Nowej Zelandii, Wyspach Owczych itd. który przyśle mu grę :P jakims cudem przed premiera ;) wiecie te roznice czasowe... to prosze uprzejmie o napisanie czy pelna wersja FIFY 2008 rozni sie od tego co mozna bylo zobaczyc w demie, bo nie wiem czy zamawiac wydanie przedpremierowe.