Reigon, ales mnie zmartwil. Po pierwszym zachwycie, ze wreszcie dales swoje stare strony fifek, klikajac czytam strona w budowie. Co Ty budujesz, dawaj na strone i jest git. A w ogole twoja strona jest teraz duzo lepsza od tej fifa.help. Na dzis bijesz strone fifapolonia na glowe. I z pewnoscia wygralbys dzisiaj batalie o tytul strony oficjalnej. Trzymam kciuki za ciebie. A bufony (nie wszyscy) z fifapolonia juz niedlugo kisic sie beda we wlanym sosie. A tak na marginesie moglbys zrobic sonde ktora strona lepsza, dla mnie wynik oczywisty. Ale moze FP by troszke te wyniki otrzezwily. :D
Pamietaj (i chyba nie tylko ja)czekam na strony o poprzednich fifach.
fireman wrote:
Reigon, ales mnie zmartwil. Po pierwszym zachwycie, ze wreszcie dales swoje stare strony fifek, klikajac czytam strona w budowie. Co Ty budujesz, dawaj na strone i jest git. A w ogole twoja strona jest teraz duzo lepsza od tej fifa.help. Na dzis bijesz strone fifapolonia na glowe. I z pewnoscia wygralbys dzisiaj batalie o tytul strony oficjalnej. Trzymam kciuki za ciebie. A bufony (nie wszyscy) z fifapolonia juz niedlugo kisic sie beda we wlanym sosie. A tak na marginesie moglbys zrobic sonde ktora strona lepsza, dla mnie wynik oczywisty. Ale moze FP by troszke te wyniki otrzezwily. :D
Pamietaj (i chyba nie tylko ja)czekam na strony o poprzednich fifach.
Moze tak...stronysa, tzn. texty...z bledami i ogolnie troche kitowate, malo tego jest, dlatego musze jeszcze jakies pliki pozbierac i wprawic to wszystko w nowa oprawe....kit, niech beda stare texty z bledami, ktore pisalem 3,5 lat temu :) na wakacjach juz wszystko powinno dzialac, razem z klasyka... (czyli gierkami full version)...sonda by sie przydala jakas nowa, ale nie takie pytanie, moze podsuniecie inne ???
[Edited by Reigon on 05-18-2001 at 11:32 PM GMT]
Macintosh
19-05-2001, 12:55
no ja tez czekam na te strony... :eyes