PDA

Zobacz pełną wersję : Ustawienia klawiatury

pjotreg
20-04-2006, 12:35
Jak można zmienić ustawienie klawiszy?

emce
20-04-2006, 13:10
Nie można ;) Chyba że chcesz z W - Podanie na Sprint a z E - Sprint a Podanie, to sie da ;P

pjotreg
20-04-2006, 13:42
No właśnie o to mi chodzi

Mufas
20-04-2006, 16:35
Spróbuj ustawić sobie pożądaną konfiguracje klawiszy w fifie 06, a potem skopiuj plik "devdata" z fify 06 (C:\Documents and Settings\Mufas\Moje dokumenty\FIFA 06\user) do D:\Gry\FifaWC06Demo\data\input i do
C:\Documents and Settings\Mufas\Moje dokumenty\Mistrzostwa Świata FIFA 2006\user

Ja tak ustawiłem sobe pada :]

Martin
20-04-2006, 16:47
Spróbuj ustawić sobie pożądaną konfiguracje klawiszy w fifie 06, a potem skopiuj plik "devdata" z fify 06 (C:\Documents and Settings\Mufas\Moje dokumenty\FIFA 06\user) do D:\Gry\FifaWC06Demo\data\input i do
C:\Documents and Settings\Mufas\Moje dokumenty\Mistrzostwa Świata FIFA 2006\user

Ja tak ustawiłem sobe pada :]

Nie :mad:, tak sobie nie ustawi klawiszy. Gra będzie mu zamieniała ten plik. Mógłbyś przejżeć sobie wszystkie tematy, to byś nie miał problemu, ale looz - już dawno go rozwiązałem za Ciebie :spoko: http://forum.fifaserwis.com/showthread.php?t=27439 Zapraszam do pobierania, ustawienia klawiszy i nie tylko!

Mufas
20-04-2006, 17:13
Przepraszam za złą poradę, mi w każdym razie to pomogło przy konfiguracji pada. Może z klawiaturą jest inaczej. Wiesz może Martin czy można jakoś grać w demku na dwóch??

Martin
20-04-2006, 17:59
Looz ziom, ale następnym razem sprawdzaj przed podaniem rady. A co do przejrzenia tematów to kierowałem to do pjotreg'a. Z padem może działa, ale z klawiaturą nie. Co do grania na dwóch to jestem na 99% pewny, że w demku nie można, gdyż pamiętam, że nawet stronami się nie szło zamienić. Ale 100% pewności nie mam bo mam rozwalonego pada i nie sprawdze niestety. Jak masz podłączonego i nie możesz to znaczy, że demko nie ma takiej opcji.

mac
20-04-2006, 19:25
Nie :mad:, tak sobie nie ustawi klawiszy. Gra będzie mu zamieniała ten plik. Mógłbyś przejżeć sobie wszystkie tematy, to byś nie miał problemu, ale looz - już dawno go rozwiązałem za Ciebie :spoko: http://forum.fifaserwis.com/showthread.php?t=27439 Zapraszam do pobierania, ustawienia klawiszy i nie tylko!
Mam do Ciebie pytanko...Gdzie znajde plik locale.ini?Czy ma to wpisywać w tym "locale readme"?Wiem że to durne ale niewiem bo nie grzebie w katalogach .

Martin
20-04-2006, 22:12
Mam do Ciebie pytanko...Gdzie znajde plik locale.ini?Czy ma to wpisywać w tym "locale readme"?Wiem że to durne ale niewiem bo nie grzebie w katalogach .

Wpisujesz w local.ini - ale nie musisz go nigdzie szukać, bo po instalacji pojawia się na pulpicie plik Konfigurator (z ikonką 2006 MŚ FIFA). Nie ma durnych pytań, są tylko durne odpowiedzi. Nie każdy siedzi po kilka godzin przy edytowaniu FIFY. Jeśli macie jakieś problemy to walić śmiało i pytać, i nie pisać, że pytanie durne. Po to jestem, żeby robić patche i pomagać je instalować i używać.

EDIT: Ale Tobie pomagam po raz ostatni, za pojechanke Kubikowi w jego temacie :mad: