Zobacz pełną wersję : Twarz
Słuchajcie czy ktoś ma zamiar zrobić porzadna twarzyczke dla David'a Beckham'a, lub chociaż zaktualizować mu fryzure?? Jesli moze juz ja macie to dajcie plczek tutaj. Albo ewentualnie napiszcie jak mozna wyedytowac fryzik?? Dzieki z gory za pomoc !!
Jak by była to na CF byłby stosowny news. Więc przeszukaj newsy na stronce, jak tam nie ma, raczej nie znajdziesz.
Chyba że znajdziesz jakiegoś jelenia który by ci to zrobił i co najważniejsze zna sie na tym miłego szukania. Jak narazie nie było fryzurek wogóle twarzyczki były ale nei dla becksa
drozdzowa91
20-10-2005, 20:46
Becks to frajer i ciota (to prawda ;P). NIE DOPUSZCZAJCIE ŻADNYCH JEGO RYJÓW DO UŻYTKU PUBLICZNEGO !!!!!!!! :spoko:
Lookasoo
20-10-2005, 21:15
Drozdzowa91 jest Beckham to ten ktory napisałes, to jak nazwać tego goscia z reklama zarcia dla zwierzat na piersiach pod twoim nickiem ??? ;P ;P ;P
Drozdzowa91 jest Beckham to ten ktory napisałes, to jak nazwać tego goscia z reklama zarcia dla zwierzat na piersiach pod twoim nickiem ??? ;P ;P ;P
Eeeee... Rasialdo? :]
pawel1991
20-10-2005, 21:25
Eeeee... Rasialdo? :]
Hmmmm.... NIE!! DREWNIALDINHO :haha:
Ej ja prosiłem o konkretne odpowiedzi ;) Rasiak pokazał, że umie grać, ale w meczu Angla - Polska... No comment totalna porażka... OK wracamy do tematu !!