Zobacz pełną wersję : windows 98, a Fifa 06
eh.. Ostatnio przeglądałem sporo informacji o wymaganiach systemowych i mam pytanie, które bardzo możliwe, że juz kiedyś padło, lecz przy takiej ilości postów na forum nawet przy użyciu opcji szukaj nie jestem w stanie znaleźć. Moje pytanie brzmi: Czy prawdą jest że Fifa 06 nie będzie działać na Windowsie 98? czy też może będzie działać, lecz będą jakieś skutki uboczne tego ;p ... Jeśli nie będzie działać to dlaczego?! i czy da się temu jakoś zaradzić..? Bardzo zależy mi na tej grze gdyż jestem jej wielkim fanem =] Proszę i odpowiedź
pozdro
Większa część mówi, że działa.
Ale znajdą się też tacy którym nie chodzi.
Moj brachol ma Win 98 i chodzi mu jak burza
Ja za to mam 98 i wiesza mi sie komputer po rozegranym meczu. ;p Plusstraszne przycinanie sie przy stałych fragmentach gry, innych animacjach, ale przegladając forum widze, że jednak to nie wina systemu. :P
Marek: mam nadzieje, ze w moim przypadku też tak będzie 8) a póki co poczekam jeszcze na kilka postów :]
nie ma na co czekać. nie dowiesz się póki nie spróbujesz. proste.
Ja za to mam 98 i wiesza mi sie komputer po rozegranym meczu. ;p Plusstraszne przycinanie sie przy stałych fragmentach gry, innych animacjach, ale przegladając forum widze, że jednak to nie wina systemu. :P
prawdopodobnie to wina systemu, bo mam ten sam problem...:(:mad:
Ja tam sobie nie wyobrażam gry w 06 na win'ie 98. W 2002 ledwo grałem na tym systemie.
Cofam swoje poprzednie słowa...
Otóż błąd ten jest spowodowany... no właśnie - czym? prawdopodobnie problemami z kartą dźwiękową, ale po dłuższych poszukiwaniach internetowych wywnioskowałem, że samo EA nie wie co jest w tym przypadku sprawcą błędu (fakt, że wielu ludzi, w tym ja nie może grać normalnie w fifę jest wnerwiający...) i niewiele wskazuje, by EA coś z tym w najbliższym cazsie zrobiło...
Mam ten sam problem na win 98 se: rozgrywam mecz, po nim wychodze do menu gry i zawiesza sie. I tak co mecz. To sobie pogralem w lidze... :/
Jak ktos znajdzie jakis trop, to dajcie znac.