Zobacz pełną wersję : Wasze drużyny w trybie menedżerskim
smoku234
30-09-2005, 20:19
No jak w temacie:ja zacząłem grać realem betis- podaje skład doblas-melli-rivas-juanito-luis fernandez-joaqiun-fernando-edu-ronaldinho(wystawili go na sprzedaż debile)-r.olivera-dani na łąwie jeszcze mam pieenara i assunco z lepszych i jestem w trakcie ściągania F.Torresa no i nie zapominam o wschodząej gwieździe wyszukanej przez mojego poszukiwacza talentów javierze pedro rodriguezie(76 skilla)
No jak w temacie:ja zacząłem grać realem betis- podaje skład doblas-melli-rivas-juanito-luis fernandez-joaqiun-fernando-edu-ronaldinho(wystawili go na sprzedaż debile)-r.olivera-dani na łąwie jeszcze mam pieenara i assunco z lepszych i jestem w trakcie ściągania F.Torresa no i nie zapominam o wschodząej gwieździe wyszukanej przez mojego poszukiwacza talentów javierze pedro rodriguezie(76 skilla)
Mam tu pytanie jak w FV wysyła sie poszukiwcza talentów ??
Ja gram Aston Villą, skład napisze później. Narazie mam 2 wygrane i 1 remis, ale jest coraz lepiej ;)
1 sezon
Lech Poznań V-ce mistrz Polski i zapewnienie udziału w el LM (dziwne? :eek: )
2 sezon
Gram Rapidem Wiedeń, narazie prowadze w lidze i awansowałem do LM po dwumeczu z Barceloną (0:0; 0:1). Składów nie podaje bo jakoś mi transfery nie idą więc skład jest taki jak normalnie.
Liberant
01-10-2005, 06:34
Ja gram, a raczej grałem Wisłą, bo miałęm formata i jeszcze grać nie zacząłem. A jak tylko zacznę to się dopiero zacznie :D Jakich sponsorów wybraliście?
Ljungberg
01-10-2005, 07:25
Ja rowniez gram Wiselka :) Zagralem ok 5 meczy i 4 wygralem a 1 przegralem (z Pogonia Szczecin).
Gram na poziomie profesionalnym.
No i ja tez mam pytanie do tych poszukiwaczy talentow :/
Bo wyslalem jednego scouta do Afryki na krotki okres i on przyjechal i...nie wiem gdzie moge zobaczyc "owoce jego wyszukiwania" :]
Sluchajcie...a czy Wy po kazdym meczu ligowym jestescie "in minus"??
Bo ja po kazdym meczu trace punkty...bo np sponsor daje mi 2900pkt a ponad 3000 place za kontrakty zawodnikow.Mozna to jakos zmienic??
lukaszlew77
01-10-2005, 07:44
Wisła Płock, a kupiłem jakiś "talent" Oliveira czy jakoś tak - cienki. 10 meczów - 9 zwycięstw - 1 remis :D
smoku234
01-10-2005, 07:59
jak wysyłasz łowce talentów to on sam po mecz sie zgłasza ,podaja paramety kolesia i pyta sie czy g przyjąć czy nie(i najlepiej wysyłać kolesia na conajmniej średni okres pszukiwań)
Sluchajcie...a czy Wy po kazdym meczu ligowym jestescie "in minus"??
Bo ja po kazdym meczu trace punkty...bo np sponsor daje mi 2900pkt a ponad 3000 place za kontrakty zawodnikow.Mozna to jakos zmienic??
Poprostu wybrałeś cienkiego sponsora. Mi zawsze szło na plus, w Lechu ponad 1000 w Rapidzie również chociaż czasem zdarza się i 40 z hakiem.
Ja wybrałem Svenska.com będąc w Lechu, w Rapidzie nie pamiętam nazwy ale to był sponsor jakiegoś bodaj niemieckiego (?) radia.
Może też być tak że masz cienki stadion, tzn niski poziom, bo np ja w Lechu na wstepie miałem 6 poziom a w Rapidzie 3, a jak wiadomo lepszy stadion - więcej biletów- wyższa cena -wyższe dochody.
Może też być tak że masz cienki stadion, tzn niski poziom, bo np ja w Lechu na wstepie miałem 6 poziom a w Rapidzie 3, a jak wiadomo lepszy stadion - więcej biletów- wyższa cena -wyższe dochody.
Dobrze powiedziane :D
Ja narazie rozegrałem 2 mecze Legią:
Legia - Lech 2:1 (0:1)
Polonia - Legia 0:1 (0:1)
Cholernie trudno jest odebrac przeciwnikowi piłke, a przeciwnik tylko cie dotknie i już piłka jest jego. Troche głupio.
Ja narazie gram Lechem. Gram 4 minuty - połowa, poziom - Profesjalny.
Ja jestem liderem mając 32 pkt i 4 pkt przewagi nad Wisła. Nie pamiętam po ilu kolejkach. Jeszcze meczu nie przegrałem, nie licząc porażki z Polonią w Pucharze Polski :haha:
Ja narazie rozegrałem 2 mecze Legią:
Legia - Lech 2:1 (0:1)
Polonia - Legia 0:1 (0:1)
Cholernie trudno jest odebrac przeciwnikowi piłke, a przeciwnik tylko cie dotknie i już piłka jest jego. Troche głupio.
tak zgadzam sie ten element gry jest trochę niedorobiony a i jeszcze kilka innych np. to ż e jak się biegnie na skrzydle z piłką 5m przed kompem to on w sekunde cie dogania i odbiera piłkę . NIEREALNE.
Po części to prawda, ale można obrać taki sposób, że po dotknięciu przeciwnika, piłka jest Twoja.. :]
Caméléon
01-10-2005, 13:16
Ja rozpocząłem LEGIĄ of course na poziomie profesionalnym, jak na razie blians mam 4-0-2 co daje 2 miejsce w lidze, nie udało mi się natomiast zakwalifikować do następnej rundy PP - 2:2 i 1:2 z Zagłębiem (W lidze też z nimi dostałem;P)
Ave FIFA 2oo6 !
arecki123
04-10-2005, 16:59
Ja zacząłem Wisełką Kraków. Skończyłem 1 sezon wygrałem ligę i puchar polski.
Ja nie mam jakichs rewelacyjnych osiagniec. Ucze sie grac na padzie i pierwszy sezon Legia na Amatorze bez porazki plus 5 remisow. Teraz znow Legia na nastepnym poziomie. Lige moze wygram, ale w LM juz wiem ze trafilem na The Blues :(
Co do sponsora to po redukcji skladu w pierwszym sezonie Svenska.com chyba mialem i do przodu finanse. Teraz Chyba jakas telewizje podlapalem.
puszek15
04-10-2005, 17:58
Ja gram pierwszy sezon LEGIĄ i narazie bilans 7-0-0 i dwómecz z Wsiłą Kraków w pucharze Polski u siebie 3-2 u nich 0-3 razem 6-2 dla legii.
ja gram lige hiszpanska jestem na 1miejscu 10 zwyciestw 3 remisy 1 porazka zbetisem wpucharz gralem rezerwami z Herculesem 1-1[10-9]wygralem w karnych.WLIDZE MIZTRZOW UTWORZONEJ PRZEZ SIEBIE WYSZEDLEM Z GRUPY A TERAZ TRAFILEM NA INTER MEDIOLAN.GRAM BARCELONA POZIOM PROFESIONALNY SZYBKOSC NORMALNA.POZDROWIENIA DLA ''FANÓW BARCY''
alienek_88
04-10-2005, 18:45
ja gram jush 5 sezon ... na semi pro .... pierwsze cztery gralem Legiunia i wygralem 3xmistrz polski 4xpuchar polski 2xCL 2xsuperpuchar europy. .. a teraz zaczalem Aston villą ...
wpierw ajax iles sezonow, teraz skonczylem 2gi sezon w mu... bylo ciezko z kasa bo zarobki mieli na poziomie 7000 za mecz! ale udalo mi sie dojsc w pol sezonu do porzadku tak ze zarabiam na kazdym meczu po 2000 :) (oczywiscie tym u siebie) ale na wyjazdach debety strasznie malutkie ;) Obecna 11astka to podam nazwiska tych znanych ktorzy mi sie ostali w zespole (reszta sprzedana!) Howard, Brown, Ronaldo, Park, Fletcher, Richardson, Rooney (w rezerwie zostal jeszcze Smith i to koniec nazwisk) - reszta to zawodnicy wyszukani przez scouting :) Mimo braku nazwisk, Overall Obrona 82, Pomoc 89, Atak 92
Aha - Rooney i Ronaldo maja zmniejszone kontrakty!
ps: w Shaktarze Donieck jest jakis mlodzik (ST, 85) - przynajmniej u mnie byl... jak macie troszke odlozone to bardzo polecam :)