PDA

Zobacz pełną wersję : Wasze drużyny w trybie menedżerskim

smoku234
30-09-2005, 20:19
No jak w temacie:ja zacząłem grać realem betis- podaje skład doblas-melli-rivas-juanito-luis fernandez-joaqiun-fernando-edu-ronaldinho(wystawili go na sprzedaż debile)-r.olivera-dani na łąwie jeszcze mam pieenara i assunco z lepszych i jestem w trakcie ściągania F.Torresa no i nie zapominam o wschodząej gwieździe wyszukanej przez mojego poszukiwacza talentów javierze pedro rodriguezie(76 skilla)

Drago
30-09-2005, 20:23
No jak w temacie:ja zacząłem grać realem betis- podaje skład doblas-melli-rivas-juanito-luis fernandez-joaqiun-fernando-edu-ronaldinho(wystawili go na sprzedaż debile)-r.olivera-dani na łąwie jeszcze mam pieenara i assunco z lepszych i jestem w trakcie ściągania F.Torresa no i nie zapominam o wschodząej gwieździe wyszukanej przez mojego poszukiwacza talentów javierze pedro rodriguezie(76 skilla)

Mam tu pytanie jak w FV wysyła sie poszukiwcza talentów ??

Grzechu
30-09-2005, 20:28
Ja gram Aston Villą, skład napisze później. Narazie mam 2 wygrane i 1 remis, ale jest coraz lepiej ;)

Boss
30-09-2005, 20:52
1 sezon

Lech Poznań V-ce mistrz Polski i zapewnienie udziału w el LM (dziwne? :eek: )

2 sezon

Gram Rapidem Wiedeń, narazie prowadze w lidze i awansowałem do LM po dwumeczu z Barceloną (0:0; 0:1). Składów nie podaje bo jakoś mi transfery nie idą więc skład jest taki jak normalnie.

Liberant
01-10-2005, 06:34
Ja gram, a raczej grałem Wisłą, bo miałęm formata i jeszcze grać nie zacząłem. A jak tylko zacznę to się dopiero zacznie :D Jakich sponsorów wybraliście?

Ljungberg
01-10-2005, 07:25
Ja rowniez gram Wiselka :) Zagralem ok 5 meczy i 4 wygralem a 1 przegralem (z Pogonia Szczecin).
Gram na poziomie profesionalnym.
No i ja tez mam pytanie do tych poszukiwaczy talentow :/
Bo wyslalem jednego scouta do Afryki na krotki okres i on przyjechal i...nie wiem gdzie moge zobaczyc "owoce jego wyszukiwania" :]
Sluchajcie...a czy Wy po kazdym meczu ligowym jestescie "in minus"??
Bo ja po kazdym meczu trace punkty...bo np sponsor daje mi 2900pkt a ponad 3000 place za kontrakty zawodnikow.Mozna to jakos zmienic??

lukaszlew77
01-10-2005, 07:44
Wisła Płock, a kupiłem jakiś "talent" Oliveira czy jakoś tak - cienki. 10 meczów - 9 zwycięstw - 1 remis :D

smoku234
01-10-2005, 07:59
jak wysyłasz łowce talentów to on sam po mecz sie zgłasza ,podaja paramety kolesia i pyta sie czy g przyjąć czy nie(i najlepiej wysyłać kolesia na conajmniej średni okres pszukiwań)

Boss
01-10-2005, 08:34
Sluchajcie...a czy Wy po kazdym meczu ligowym jestescie "in minus"??
Bo ja po kazdym meczu trace punkty...bo np sponsor daje mi 2900pkt a ponad 3000 place za kontrakty zawodnikow.Mozna to jakos zmienic??

Poprostu wybrałeś cienkiego sponsora. Mi zawsze szło na plus, w Lechu ponad 1000 w Rapidzie również chociaż czasem zdarza się i 40 z hakiem.
Ja wybrałem Svenska.com będąc w Lechu, w Rapidzie nie pamiętam nazwy ale to był sponsor jakiegoś bodaj niemieckiego (?) radia.

Może też być tak że masz cienki stadion, tzn niski poziom, bo np ja w Lechu na wstepie miałem 6 poziom a w Rapidzie 3, a jak wiadomo lepszy stadion - więcej biletów- wyższa cena -wyższe dochody.

Drago
01-10-2005, 09:12
Może też być tak że masz cienki stadion, tzn niski poziom, bo np ja w Lechu na wstepie miałem 6 poziom a w Rapidzie 3, a jak wiadomo lepszy stadion - więcej biletów- wyższa cena -wyższe dochody.

Dobrze powiedziane :D

Tomo
01-10-2005, 10:11
Ja narazie rozegrałem 2 mecze Legią:

Legia - Lech 2:1 (0:1)
Polonia - Legia 0:1 (0:1)

Cholernie trudno jest odebrac przeciwnikowi piłke, a przeciwnik tylko cie dotknie i już piłka jest jego. Troche głupio.

msinter
01-10-2005, 10:20
Ja narazie gram Lechem. Gram 4 minuty - połowa, poziom - Profesjalny.
Ja jestem liderem mając 32 pkt i 4 pkt przewagi nad Wisła. Nie pamiętam po ilu kolejkach. Jeszcze meczu nie przegrałem, nie licząc porażki z Polonią w Pucharze Polski :haha:

bolone
01-10-2005, 10:25
Ja narazie rozegrałem 2 mecze Legią:

Legia - Lech 2:1 (0:1)
Polonia - Legia 0:1 (0:1)

Cholernie trudno jest odebrac przeciwnikowi piłke, a przeciwnik tylko cie dotknie i już piłka jest jego. Troche głupio.

tak zgadzam sie ten element gry jest trochę niedorobiony a i jeszcze kilka innych np. to ż e jak się biegnie na skrzydle z piłką 5m przed kompem to on w sekunde cie dogania i odbiera piłkę . NIEREALNE.

Grzechu
01-10-2005, 11:59

Po części to prawda, ale można obrać taki sposób, że po dotknięciu przeciwnika, piłka jest Twoja.. :]

Caméléon
01-10-2005, 13:16
Ja rozpocząłem LEGIĄ of course na poziomie profesionalnym, jak na razie blians mam 4-0-2 co daje 2 miejsce w lidze, nie udało mi się natomiast zakwalifikować do następnej rundy PP - 2:2 i 1:2 z Zagłębiem (W lidze też z nimi dostałem;P)

Ave FIFA 2oo6 !

arecki123
04-10-2005, 16:59
Ja zacząłem Wisełką Kraków. Skończyłem 1 sezon wygrałem ligę i puchar polski.

lupus
04-10-2005, 17:56
Ja nie mam jakichs rewelacyjnych osiagniec. Ucze sie grac na padzie i pierwszy sezon Legia na Amatorze bez porazki plus 5 remisow. Teraz znow Legia na nastepnym poziomie. Lige moze wygram, ale w LM juz wiem ze trafilem na The Blues :(
Co do sponsora to po redukcji skladu w pierwszym sezonie Svenska.com chyba mialem i do przodu finanse. Teraz Chyba jakas telewizje podlapalem.

puszek15
04-10-2005, 17:58
Ja gram pierwszy sezon LEGIĄ i narazie bilans 7-0-0 i dwómecz z Wsiłą Kraków w pucharze Polski u siebie 3-2 u nich 0-3 razem 6-2 dla legii.

jaworc
04-10-2005, 18:18
ja gram lige hiszpanska jestem na 1miejscu 10 zwyciestw 3 remisy 1 porazka zbetisem wpucharz gralem rezerwami z Herculesem 1-1[10-9]wygralem w karnych.WLIDZE MIZTRZOW UTWORZONEJ PRZEZ SIEBIE WYSZEDLEM Z GRUPY A TERAZ TRAFILEM NA INTER MEDIOLAN.GRAM BARCELONA POZIOM PROFESIONALNY SZYBKOSC NORMALNA.POZDROWIENIA DLA ''FANÓW BARCY''

alienek_88
04-10-2005, 18:45
ja gram jush 5 sezon ... na semi pro .... pierwsze cztery gralem Legiunia i wygralem 3xmistrz polski 4xpuchar polski 2xCL 2xsuperpuchar europy. .. a teraz zaczalem Aston villą ...

M4ciek
04-10-2005, 20:01
wpierw ajax iles sezonow, teraz skonczylem 2gi sezon w mu... bylo ciezko z kasa bo zarobki mieli na poziomie 7000 za mecz! ale udalo mi sie dojsc w pol sezonu do porzadku tak ze zarabiam na kazdym meczu po 2000 :) (oczywiscie tym u siebie) ale na wyjazdach debety strasznie malutkie ;) Obecna 11astka to podam nazwiska tych znanych ktorzy mi sie ostali w zespole (reszta sprzedana!) Howard, Brown, Ronaldo, Park, Fletcher, Richardson, Rooney (w rezerwie zostal jeszcze Smith i to koniec nazwisk) - reszta to zawodnicy wyszukani przez scouting :) Mimo braku nazwisk, Overall Obrona 82, Pomoc 89, Atak 92
Aha - Rooney i Ronaldo maja zmniejszone kontrakty!

ps: w Shaktarze Donieck jest jakis mlodzik (ST, 85) - przynajmniej u mnie byl... jak macie troszke odlozone to bardzo polecam :)