Zobacz pełną wersję : Zwody
motorlublin
30-09-2005, 18:52
Na wstepie powiem, ze wiem, ze sa takie tematy zakladane, ale praktycznie w zadnym nie ma jasno napisane, jakie sa zwody w nowej Fifie 06. Kto juz ma ta gre niech napisze klawiszologie, jak robic te zwody i prosze bez owijania w bawelne jak np. " mi udalo sie ... ", "ja cos sobie przypominam, ale dobrze nie wiem". Prosze o jasne odpowiedzi i zgory dzieki.
Przyszedl mi wlasnie liscik z poczty, ze jutro od 9 mam odebrac gre. Milo, odliczam godzinki, pozdrowka.
smoku234
30-09-2005, 20:05
prawym analogiem sie robi zwody(różne wychylenia i inne takie)mam wersje na ps2 więc sie nie czepiaj(jasna i rzejrzysta odpowiedź)
El Stasiu
30-09-2005, 20:41
Podobno mają być filmiki i opisany zwód na nich (jakie klawisze itp). Tak słyszałem :cfaniak: :zeby:
maciex50
01-10-2005, 10:23
Podobno mają być filmiki i opisany zwód na nich (jakie klawisze itp). Tak słyszałem :cfaniak: :zeby:
A gdzie takie cudo ma byc?? :cfaniak:
El Stasiu
01-10-2005, 19:09
A gdzie takie cudo ma byc?? :cfaniak:
tutaj (http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa06&page=1&id=168) :cfaniak:
Oprócz tego dzięki dwóm opcjom możemy zapoznać się „na sucho” z grą. Jedną z nich jest pomoc taktyczna objaśniająca wszystkie taktyki dostępne w systemie taktycznym. Animacja obok opisu dokładnie ukazuje nam zagrywkę. Drugą taką opcją są samouczki. Cztery filmy, w którym zobaczymy i usłyszymy, jak się robi zwody. Dodatkowo na ekranie widoczny jest pad pokazujący, co dokładnie należy wcisnąć. W polskiej wersji mamy napisy obok pada, więc zero stresu, że czegoś nie zrozumiemy.
I wszystko jasne :D