Zobacz pełną wersję : Reklama
Ho ho ho ;) W telewizji (TVN Turbo oraz niemiecki DSF) zauważyłem dosłownie 5 minut temu reklamy FIFA06 :) W polskiej oczywiście chwalą się polską ligą i komentarzem Szpaka-Szarka. W niemieckiej to samo, lecz po niemiecku zapewne ;) W reklamie jest ukazana Barcelona w strojach wyjazdowych czekająca na możliwość wyjścia na murawę (gdzie czeka na nią Manchester United). Ronaldinho po 'przepychankach' z porządkowymi ściąga koszulkę wyjazdową, pod którą ma trykocik domowy :) W tym stroju podbiega oczywiście do Weyna Rooney'a i pokazuje mu logo Barcy na swojej koszulce. Po chwili pokazana jest tablica ukazująca wynik, na której jest wyświetlany fragment FIFA06 (przeplatanka Ronaldinho i strzał zakńczony golem), a następnie pudełko FIFA06 i jakiś głupawy tekst ;) Pozdro.
Lol ciekawe czy naprawde też bedzie tak podbiegał
Ho ho ho ;) W telewizji (TVN Turbo oraz niemiecki DSF) zauważyłem dosłownie 5 minut temu reklamy FIFA06 :) W polskiej oczywiście chwalą się polską ligą i komentarzem Szpaka-Szarka. W niemieckiej to samo, lecz po niemiecku zapewne ;) W reklamie jest ukazana Barcelona w strojach wyjazdowych czekająca na możliwość wyjścia na murawę (gdzie czeka na nią Manchester United). Ronaldinho po 'przepychankach' z porządkowymi ściąga koszulkę wyjazdową, pod którą ma trykocik domowy :) W tym stroju podbiega oczywiście do Weyna Rooney'a i pokazuje mu logo Barcy na swojej koszulce. Po chwili pokazana jest tablica ukazująca wynik, na której jest wyświetlany fragment FIFA06 (przeplatanka Ronaldinho i strzał zakńczony golem), a następnie pudełko FIFA06 i jakiś głupawy tekst ;) Pozdro.
Fajnie :]
podajcie linka do reklamy jak bedzie w necie
Jak na razie to chyba nigdzie nie ma, ale masz screeny:
http://footballcommunity.ea.com/gfx/screenshots/fifaad01_lrg.jpg
http://footballcommunity.ea.com/gfx/screenshots/fifaad02_lrg.jpg
http://footballcommunity.ea.com/gfx/screenshots/fifaad03_lrg.jpg
http://footballcommunity.ea.com/gfx/screenshots/fifaad04_lrg.jpg
http://footballcommunity.ea.com/gfx/screenshots/fifaad05_lrg.jpg
Opis:
The TV advertising for FIFA 06 features the world's biggest Winner Stays On tournament with Manchester United taking out the mighty Brazil in the first round, only to be taking on FC Barcelona straight afterwards - a quick kit change for Ronaldinho.
The advert was filmed back in August at the Estadi Olympic stadium in Barcelona, using over 350 extras and 4 top flight football stars - Ronaldinho and Wayne Rooney plus cameo appearances from Patrice Evra and Lucas Podolski.
Shooting of the ad covered every inch of the stadium from 9am to 11pm over 2 days. For what must be a first for a football focussed ad, as much time was spent behind the scenes at the stadium, with tunnels and shower rooms packed with players and extras as there was on the pitch itself.
At times the shoot looked more like a 5-a-side tournament as - between takes - stars, extras and crew took time out to kick a footy around.
We took the time to grab a quick question or two with Wayne Rooney during the shoot.
EA SPORTS : You have worked with EA Sports before to promote FIFA 2005, but now you’re actually the main player alongside Ronaldinho. How does it feel to be the face of the biggest football game on the planet?
Rooney : I have played the FIFA game for a number of years, and then a few years ago I became involved with the company. I really enjoyed working with everyone at EA Sports, so when the chance came to become a global ambassador for FIFA 06, I was delighted. And to work alongside Ronaldinho is an honour.
EA SPORTS: When you play the FIFA game - do you always choose Man United and England so you can play as yourself?
Rooney: I only ever choose Man Utd and England it would feel weird to be anyone else.
EA SPORTS: We hope England go all the way in next year’s World Cup – but who do you see as the main rivals and best team(s) in the competition?
Rooney: The World Cup is a massive tournament and anyone there is a good team and have earned the right to be there. But the winner could come from a number of teams, ourselves included, but Brazil are an obvious threat.
ale rooneyy chudy myslalem ze wieksza mase ma
to to jest na prawde ?? Czy w grze ?
naprawde:D a cos ty myslal?
Ja myślałem ze taka scenka będzie w fifie
Nie, to są tylko zdjęcia z planu, na którym kręcono reklamę :)
ta rooney naprawde wygląda na chudego ...weź ty się koleś ogarnij
Ronni jak zwykle cieszy gofra :)
chcialbym byc tak chudy jak Roo :/ musialbym chyba codziennie przez 5 lat na silke chodzic..
Ljungberg
01-10-2005, 07:31
Nie no ale ten Ronnie to ma zajebiste zęby :D
W ogole zajebisty usmiech ma :D
Slyszalem ze podobno On w swojej szczece ma....34 zeby :D :P
Jesli ktos by chcial loknac a nie moze to tutaj jest ta reklamowka !! http://www.megaupload.com/?d=KQZE4W6I
hehe niewidzialem tej reklamy ale poluje na nia wczoraj ogladalem na tvn zloto pustyni (czy cos takiego) i siedzialem przy reklamach czekajac na ta reklame
a co do rooniego zeby nieprzestraszyl prawdopodobnie dudka ktory bedzie stal w meczu z angklikami :)
Fred the Red
01-10-2005, 10:53
Ja tam nie oceniam facetów czy jest brzydki czy nie bo się na tym nie znam (nie jestem homo). Ale Roo wyglada mi na byczka niz na chuderlaka. Ralf codziennie przez 5 lat? To ile ty masz kilo? :P :P
Ja widziałem reklame Fify na MTV2 ;] tam zachwalają realistyke gry... (N/c) i takie tam pierdoły :)
Przed chwila na polsacie sport dali reklame, fajna...
lukaszlew77
01-10-2005, 16:36
To nie jest wyjazdowa koszulka Barcy, a koszulka rep. Brazylii.
To już wiem, reklamę widziałem 2 razy (w TV) i wtedy to pisałem. Nie przyjrzałem się dokładnie, więc dlatego nastąpiła pomyłka.
Ljungberg
01-10-2005, 22:55
hehe niewidzialem tej reklamy ale poluje na nia wczoraj ogladalem na tvn zloto pustyni (czy cos takiego) i siedzialem przy reklamach czekajac na ta reklame
a co do rooniego zeby nieprzestraszyl prawdopodobnie dudka ktory bedzie stal w meczu z angklikami :)
Dudi ale mi chodzi o zęby Ronaldinho a nie Rooneya :D :P
To Ronaldinho ma takie zajebiste zeby :P
lukaszlew77
02-10-2005, 04:58
Dorosły cżłowiek wraz z zębami mądrości powinien mieć ich 36, więc czego się czepiasz??
Ljungberg
02-10-2005, 08:05
Dorosły cżłowiek wraz z zębami mądrości powinien mieć ich 36, więc czego się czepiasz??
Po pierwsze sie nie czepiam...
A poza tym...
Uzębienie człowieka jest zróżnicowane i dwupokoleniowe.Wyróżnia się zęby mleczne i stałe. Zęby mleczne pojawiają się od szóstego miesiąca po urodzeniu i są to siekacze przednie. Ogółem jest 20 zębów mlecznych. Są to: siekacze w liczbie ośmiu, kły w liczbie czterech i trzonowe w liczbie ośmiu. Około szóstego, siódmego roku życia zaczynają pojawiać się zęby stałe. Proces wymiany zębów mlecznych na stałe kończy się około 14-15 roku życia, wyjątek stanowią tu zęby mądrości (trzecie trzonowe), które pojawiają się po 20 roku życia.
Dorosły człowiek powinien mieć 32 zęby, w tym: 8 siekaczy, 4 kły, 8 przedtrzonowcówi 12 zębów trzonowych. Każdy ząb zbudowany jest z korony zęba, szyjki zęba, korzenia i wierzchołka zęba.
Zreszta sprawdzalem rowniez w mojej starej ksiazce od Biologii i rowniez napisali ze dorosly czlowiek powinien miec 32 zeby :]
lukaszlew77
03-10-2005, 06:29
3212|2123
3212|2123
Tak wygląda schemat, sorrki, pomyliłem się w obliczeniach :P (czyli 32 :P)
chcialbym byc tak chudy jak Roo :/ musialbym chyba codziennie przez 5 lat na silke chodzic..
albo rok i koksowac...
a jak juz mowa u chudosci i grubosci to na 3 zdjeciu wyglada to jakby Ronaldinho zwisal brzuszek :D
Ja widziałem tą reklame wczoraj na Polsat Sport ;]
piotrekzielonka
01-11-2005, 12:03
widzialem ta reklame bardzo fana i pyzjemna dlka oka nie tak jak inne polskie reklamy.