Zobacz pełną wersję : Twarze i umiejętności polaków w Fifce '06
FifManIac
30-09-2005, 15:38
;P Witam wszystkich. Chciałem się zapytać kto z Polaków w Fifie 2006 jest podobny i jakie statystyki ma np Żurawski, Boruc, Krzynówek czy inny polski gracz.
pozdrawiam :beer2: :beer2:
Facjaty mają tylko Dudek i Szymkowiak... Tak się dowiedzialem
El Siete
30-09-2005, 15:46
no nie a gdzie Żuraś?? No to Owen bedzie mial specjaloną twarz a Zuraw nie??:D
Facjaty mają tylko Dudek i Szymkowiak... Tak się dowiedzialem
Jak tak to lipa.I to duza.Wezcie tylko 2??
Podymczak
30-09-2005, 15:52
Jak na całą Orange Extraklasę, i na sporą ilość naszych rodaków za granicą to zaje.biście mało >.<
No cóż sami widzicie na jakim poziomie stoi poziom piłki nożnej w polsce
No cóż sami widzicie na jakim poziomie stoi poziom piłki nożnej w polsce
Widać to zwłaszcza po wczorajszych meczach.. a co do twarzy to powinno ich byc więcej
Powinno powinno...
Ale narazie powinniśmy być zadowoleni z tego że jest Liga Polska
Ale mogli się troszku postarać
Napewno coś przeoczyliście o napewnio ktoś doszedł Boruc zasłynoł w Celticu i co ?? Jakaś pomyłka, a BONIEK !!??
Super_Lux
30-09-2005, 16:13
a Świerczewski który miał już na EURO 2004??
a Świerczewski który miał już na EURO 2004??
Tak jak myślisz - Świerczewski rownież jest w Fifie.
Tak więc twarze mają: Dudek, Szymkowiak i Świerczewski.
Ponadto Dudkowi przybyło skillów, teraz ma bodaj 87-88 (nie pamiętam bo jeszcze go edytowałem i podwyższyłem)
A o naszym 'kochanym' Olisadebe zapomnieliście ;P ?
Super_Lux
30-09-2005, 17:09
dokładnie...jeszcze Oli czyli w sumie już Dudek,Szymkowiak,Świerczewski,Oli.
chamsko ze penksy niema
A gdzie Sobolewski? :eek: Szukałem, szukałem i się posrałem. Nawet w Groclinie zaglądałem. Ni w ząb....
Oli - no ta zapomniałem, a jest jeszcze Boniek (w grze ma 49 lat) myślałem że dadzą go w odmłodzonej wersji a dziada posłali ;P
ej no chyba sobie żartujecie...
Takie luki w składach ??
można się było tego spodziewać....
ej no chyba sobie żartujecie...
Takie luki w składach ??
Wiesz, oprócz tego Sobolewskiego to większej luki nie zauważyłem. Bo składy są aktualne na dzień 28.08 t(ak pisze w grze) i pisze również że ,,ręcznie" można sobie w grze przetransferować zawodników tak żeby było aktualnie. Problem w tym że tacy gracze jak Penksa czy Paulista grają w klubach których w grze nie ma więc się ich nie przetransferuje. A co do Sobolewskiego to jakiś wął totalny bo mimo że nie ma go w Wiśle to gra w reprze.
Wiesz, oprócz tego Sobolewskiego to większej luki nie zauważyłem. Bo składy są aktualne na dzień 28.08 t(ak pisze w grze) i pisze również że ,,ręcznie" można sobie w grze przetransferować zawodników tak żeby było aktualnie. Problem w tym że tacy gracze jak Penksa czy Paulista grają w klubach których w grze nie ma więc się ich nie przetransferuje. A co do Sobolewskiego to jakiś wął totalny bo mimo że nie ma go w Wiśle to gra w reprze.
Moło było takich numerów że nie gra w klubach a gra w reprezentacjach nei mówie koniecznie o Polsce ale w którejś tak było tylkow której ?? Ale na 100%
Szkoda że nie można przeżucić z repry do klubu
No szkoda troche ze nie ma Żuraw chociażbu twarzy ale nie jest źle. Wygrałem Polską 1:0 z Anglią :D
P.S. Kiedy jest premiera PES5 i FM 06 ??
No szkoda troche ze nie ma Żuraw chociażbu twarzy ale nie jest źle. Wygrałem Polską 1:0 z Anglią :D
FM już jest a info na temat PESa poszukaj na stronach Konami albo zcegos takiego jak FifaSerwid tylko że o PESie
Premiera jest jeśli się nie mylę 27 października 2005r.
Ja tam poczekam na patcha dzieła EA. A jak nie wyjdzie to zrobię sobie ważniejsze transfery, a takich piłkarzy jak Sobolewski i Penksa to można byle jak utworzyć i siły 70.
FifManIac
01-10-2005, 07:36
Ej, a jakie skile w Celticku ma Żuraw i Boruc :P pytanie do tych co mają Fifke :D I jeszcze Krzynia i Szymeczka :haha: ;P :beer2: i jeszcze jak możecie to Smolarka - i czy jest on podobny
Pozdrawiam
Ej, a jakie skile w Celticku ma Żuraw i Boruc :P pytanie do tych co mają Fifke :D I jeszcze Krzynia i Szymeczka :haha: ;P :beer2: i jeszcze jak możecie to Smolarka - i czy jest on podobny
Pozdrawiam
Szymek ma marne 62. Reszty nie pamiętam bo im podwyższyłem ^^
Ljungberg
01-10-2005, 22:51
Ogolnie troche skillsy w tej grze sa dziwne :/
Gram Wisla sezon i tam tez jest kilka bledow typu brak Sobolweskiego albo Penksy :/
Ale wierze w naszych Patchamakerow :)
Ewentualnie czy mozna samemu pozmieniac te skillsy??
EA obieca, że w połowie pzździernika wyda w internecie patch aktualizujący grę. Będzie zmieniona IDEA Ekstraklasa na ORANGE Ekstraklasa i ma byćtrochę zmian w składach. A propos składów to, czy w pełnej wersji gry w Tottenhamie gra Grzegorz Rasiak? Ja nie wiem, bo FIFĘ bedę miał teraz w poniedziałek (03.10.2005).
O ile się nie mylę to już w UEFA Champions League 2004-2005 w Borussi Dortmund Euzebiusz Smolarek miał swoją prawdziwą twarz. Poczekajcie upewnie się i jutro wam powiem.
Leszek-Żory
02-10-2005, 11:01
1. hehe będziesz miał fife 3.09. ? :D pewnie masz jakieś wtyki w ea :D
2. zauważyliście, że na intro jest Smolarek jak się cieszy po zdobytej bramce ? :)
2. zauważyliście, że na intro jest Smolarek jak się cieszy po zdobytej bramce ? :)
Miesiąc temu o tym w necie pisało.
O ile się nie mylę to już w UEFA Champions League 2004-2005 w Borussi Dortmund Euzebiusz Smolarek miał swoją prawdziwą twarz. Poczekajcie upewnie się i jutro wam powiem.
Mylisz się. A w Totenhamie Rasiak nie gra bo jak pisałem składy są aktualne na dzień 28.08.05 (chociaż to trochę zakłamane, bo wobec tego czemu nie ma np: Penksy)
no szkoda ze niema Penksy czy Sobola - ale ze Dawidowski i Kuźba są w wisle najlepsi to przegięcie pały :haha:
a i mam taką sprawe, niechce zakladac nowego tematu wiec tu napisze, jak ide sam na sam z bramkarzem to mozna go jakos minąć ? wkurwia mnie to ze bramkarz nigdy niewychodzi i niemoge go przelobowac , wiec moze da sie go jakos polozyc ?
Mylisz się. A w Totenhamie Rasiak nie gra bo jak pisałem składy są aktualne na dzień 28.08.05 (chociaż to trochę zakłamane, bo wobec tego czemu nie ma np: Penksy)
OMG.. oc Ty za date podajesz.. :/ ? Nie 28.08.05, tylko 24.08.05.
OMG.. oc Ty za date podajesz.. :/ ? Nie 28.08.05, tylko 24.08.05.
Ok pomyliłem się ale to i tak nie zmienia sensu reszty postu :).
a Sobolewski gra w Wiśle od stycznia.... nie mowiac o Dawidowskim ktory juz od dawna nie gra :p a i jeszcze jedno - kicha ze nie da sie zmienic wygladu zawodnikow !! (Franek ma czarne wlosy lol)
a co wyscie sie spodziewali ? wiedzialem ze gowniato zrobia lige ? co ich orandże ekstraklasa.... PES5 rox tak OTowo :P
a Sobolewski gra w Wiśle od stycznia.... nie mowiac o Dawidowskim ktory juz od dawna nie gra :p a i jeszcze jedno - kicha ze nie
da sie zmienic wygladu zawodnikow !! (Franek ma czarne wlosy lol)
Dawidowski gra w Wiśle... tylko ma wiele kontuzji
Dawidowski gra w Wiśle... tylko ma wiele kontuzji
nie mam wiele tylko ma caly czas ta samą wiem po w szczecinie miale rehabilitacje :D
fakt jest faktem ze nie pamietam zeby kiedykolwiek wybiegl w podstawowym skladzie hahaha ;P
no i jeszcze jedna sprawa... testowalem zachowanie ustawien reprezentacji i zamienilem Szymkowiaka i Sobolewskiego na jakichs tam dowolnych "z koszyka"... i ani jeden ani drugi nie trafili do koszyka... po prostu znikneli (dobrze ze to zrobilem na kopii :P )