PDA

Zobacz pełną wersję : FIFA 06 - problemy

Strony : 1 2 [3]

Norbol
11-11-2005, 09:10
Komputer Celeron2.4 256 ramu karta grafiki radeon 9600 256 windows xp

Enrico
11-11-2005, 09:38
Mam pytanko.Co to sa "smieszne dzwieki" ktore mozna odblokowac w sklepiku?Bo nie wiem czy sie oplaca wydac punkty :) Nie no zartuje i tak je wykupie tylko chce wiedziec co to jest.Z gory dzieki za odp.
głupota to jest, jakieś nowe dziwne dźwięki ledwo słyszalne w meczu przy podaniach i strzałach...:/

Dark Vader
12-11-2005, 17:43
Mam pewien problem moja fifa wykrywa mi pada którego nieposiadam, z tego powodu opcje gry przeskakują mi cały czas czy ktoś spotkał się z takim czymś proszę o odpowiedz

FiluT
13-11-2005, 12:58
Mam problem z Boot Raptorem

Wybieram sobie buciki, mam wszystkie 16. Robie Import, klikam Build. Jest spoko. Wybieram teraz buciki dla piłkarzy. Ale przykładowo nie mogę wybrać Ronaldinho i J.A. Reyesa. Po kliknięciu na ich nazwisko mam komunikat:
http://img389.imageshack.us/img389/7315/boot013bh.jpg
Przebolewam to i ustawiam buciki dla innych. To i mam całą drużynę wybraną, zadowolony włączam grę, ale zonk. W meczu piłkarze mają buty, które zaimportowałem, ale nie mają wybranych przeze mnie dla nich. Ci co mieli czarne (nr 2 w Boot Raptorze) mają czarne adidasa, ktore wybrałem pod 2. Żuraw ma Nike Tiempo, które miałem pod 3, choć dla niego przydzieliłem buty spod 11.
Podsumowując: mogę wybrać, jakie buty będą w grze, ale nie moge ich przydzielić poszczególnym zawodnikom, zaś przy niektórych wyskakuje błąd.
Proszę Was o pomoc :)

PS Uprzedzając pytania innych: Żurawski jest nie pod 'Z', lecz pod 'U', gdyż jego nazwisko w Boot Raptorze zaczyna się na 'U' z umlautem (z kropeczkami).

jaworc
13-11-2005, 21:47
mam do sprzedania orginalna fife 06.kontakt 696505691

LFC
17-11-2005, 08:51
Witam wszystkich
Mam problem który pojawił się już u kilku osób jak mi się zdaje, ale nikt nie napisał jak go rozwiązać i czy w ogole jest możliwość (oprócz może reklamacji płyty u sprzedawcy, chociaż nie wiem czy to jest jej wina).Otóż wczesniej po trzecim sezonie gry w karierze po wybraniu sponsora i przejściu dalej na pasku przy 50% grę wywala do windowsa.Teraz kiedy rozpoczynałem karierę na nowo (kilka razy już na symulacji, dla sprawdzenia) to wywala nawet po pierwszym.Miałem wczesniej kilka patchy zainstalowanych, teraz próbowałem nawet na czystej fifie...ciągle to samo.Stery do sprzętu najnowsze, próbowałem strszych i nic.Reinstal z zachowaniem savów i bez.Też nic.Nawet 2 różne systemy operacyjne!!!!Teraz notorycznie po pierwszysm sezonie dziejesię to samo.Wina sprzętu?.. nie sądzę PIV 2.4, 512RAM, radeon9550PRO.Nie wiem już co jeszce mogę zrobić...Proszę o wszelką pomoc i jakąkolwiek radę czego jeszce można spróbować.

Lukasz.NH
17-11-2005, 15:11
Ja mam problem z wczytaniem kariery. Po reinstalce fify bez dodawania żadnych patchów gdy wczytuje kariere wywala mnie do windowsa...Dlaczego ? Kto mi poradzi co z tym zrobić ?

Kvachu
19-11-2005, 22:44
Nie wiem czy takie cos juz bylo ale jak zapisywalem gre to zawodnicy mieli zjechana kondycje po trzech dniach od ostatniego meczu. A więc zapisałem gre, wylaczylem, potem znow wlaczylem, wczytałem i wszyscy mieli kondyche na maxa .... :( Dodam ze mam oryginał.

suslik
22-11-2005, 19:38
Ja mam problem z wczytaniem kariery. Po reinstalce fify bez dodawania żadnych patchów gdy wczytuje kariere wywala mnie do windowsa...Dlaczego ? Kto mi poradzi co z tym zrobić ?
tez tak mam :-(

Sinner
26-11-2005, 19:02
Wybieram nastepny mecz i wywal mnie do wina :/ 8 sezon ludzie 8 sezon , co zrobic ??

norek
26-11-2005, 19:09
o kurde 26 strona :P .....juz po okolo 10 bym wyciagnal jeden wniosek --WYRZUCIC FIFE

emce
26-11-2005, 19:16
Zauważ norek że 70 % problemów powtórzyła się kilka/ kilkanaście / kilkadziesięcio krotnie (niepotrzebne zrobić tak: --------)

Więc??

Grzechu
27-11-2005, 11:21
Przeszukiwałem kilka stronek w tym temacie, ale odpowiedzi na moje pytanie nie znalazłem, niestety :/
Posiada ktoś tego patcha, dzięki któremu EASO będzie zaktualizowane ? BO gdy wchodze w EASO, pisze mi że mam tam stare pliki i trzeba zaktualizować, podaje stronke na której patch się znajduje, ale też tam nie moge nic znaleźć :/ Jeśli ktoś byłby tak miły, i powiedział mi skąd mógłbym ściągnąć tego patcha, byłby wdzięczny.

Tomuss
28-11-2005, 12:16
a idzie przeklejić stroje z fify 2005

bayernowiec
30-11-2005, 17:28
Mam pada Saitek P880. Co mam zrobić żeby mieć zwody na prawej gałce tak ja w fifie 2005??

tomek10
04-12-2005, 19:30
Witam. Powie mi ktoś jak instalować soundpacki, bo jak próbuje zainstalować soundmastera to otwiera mi sie jakaś stronka i nie wiem co ściągnąć z tamtad. Pomóżcie

Fred the Red
17-12-2005, 15:55
Ej amm problem jak zapsiac ustawienia klawiszy? Caly czas mi robia sie standardowe. Przeciuez jak ustawiam daje powrot i zapisz profil i nic.

Drzemek
17-12-2005, 17:40
Ej amm problem jak zapsiac ustawienia klawiszy? Caly czas mi robia sie standardowe. Przeciuez jak ustawiam daje powrot i zapisz profil i nic.
patch 1.1

toshibaman
27-12-2005, 17:58
Prosze Was o pomoc, przeszukałem cały net i nie ma rozwiązania padaja tylko ogolniki.

Fifa wyrzuca mnie o windowsa podczas ladowania meczu - i pojawia sie komunikat o błędzie fifa06.exe

Posiadam wszystkie aktualne sterowniki i directx 9.0c, dobry sprzęt. Poza tym uważam w samym menu ze gra wolno chodzi.

Proszę o pomoc. pzdr

gg 9016623

kuncialdinho
28-12-2005, 09:43
Błagam pomóżcie mi! Otóż gdy włączam grę on-line w Fifie 06 wyskakuje komunikat, że mam przestarzałe pliki wykonywalne gry i żebym ściągną je z www.fifa06.ea.com. Tylko że na tej stronie niema tego patcha. Błagam pomóżcie mi. Czy wy też macie taki problem ?

Enrico
28-12-2005, 10:01
Błagam pomóżcie mi! Otóż gdy włączam grę on-line w Fifie 06 wyskakuje komunikat, że mam przestarzałe pliki wykonywalne gry i żebym ściągną je z www.fifa06.ea.com. Tylko że na tej stronie niema tego patcha. Błagam pomóżcie mi. Czy wy też macie taki problem ?
patch 1.1... omawiane 5769 razy..:/

Slask_Rules
28-12-2005, 17:49
patch 1.1... omawiane 5769 razy..:/

Teraz juz 5770 razy :]

toshibaman
29-12-2005, 10:11
Ja miałem ten sam problem. Oto sposób, w jaki można go rozwiązać:

Mój komputer -> właściwości FIFA06 (D:) -> DLA ->

Tam znajduje się takie coś:
"Enable DLA on your drives" - trzeba to po prostu wyłączyc, odchaczyć i mozna smigac w FIFKE. Super jesli komus pomogłem ;)

Pozdro

Tyle że np. u mnie DLA nie daje się odchaczyć.... :-( :-( :-(

damian01
05-01-2006, 13:16
Jak gram przez połączenie bezpośrednie to za każdym razem jak sie włączy mecz rozłącza sie i wychodzi do menu:( kto wie o co chodzi??

MasterCarl
06-01-2006, 20:40
sluchajcie problem ktory sie juz tu pojawial ale niewiem gdzie to jest teraz :P a wiec po meczu zawsze gdy naciskam dalej i chce wrocic do menu to gra sie zawiesza i slychac kibicow tylko :(
mam geforce2 mx/mx 400
windows ME
1,7 ghz
prosze was powiedzcie bo od dzis mam fife i tylko umie grac pojedynczy mecz :( :(

0henio
06-01-2006, 21:15
Fifa 06 dziala tylko na Windowsie Xp i 2000 :) Mysle , ze w tym jest przyczyna , a mianowicie ze masz inny , nie wymieniony w wymaganiach system.

Enrico
07-01-2006, 10:18
sluchajcie problem ktory sie juz tu pojawial ale niewiem gdzie to jest teraz :P a wiec po meczu zawsze gdy naciskam dalej i chce wrocic do menu to gra sie zawiesza i slychac kibicow tylko :(
mam geforce2 mx/mx 400
windows ME
1,7 ghz
prosze was powiedzcie bo od dzis mam fife i tylko umie grac pojedynczy mecz :( :(
wałkowane wiele razy na forum, gdzie podawano rozwiązanie. Poszukaj, a będziesz mógł grać.

MatrixPoland
07-01-2006, 16:15
jak noodzicie z problemami kopcie orginała zero problemow a jak bedzie jakis zadzwonic do bioora obsloogi opierniczyc to jeszcze przysla cos w przeprosiny <lol>

Fred the Red
07-01-2006, 19:59
jak noodzicie z problemami kopcie orginała zero problemow a jak bedzie jakis zadzwonic do bioora obsloogi opierniczyc to jeszcze przysla cos w przeprosiny <lol>

Boze ale ty jestes smieszny, ales pomyslowy ulalala :/ Super, brawo dla ciebie. No niespodziewalem sie tego po tobie, nobla powinienes dostac. :/

MatrixPoland
08-01-2006, 02:21
nie drwij :] bo ile razy mozna pisac o to samo :] bo czytac sie nie chce badz troszeczkie pomysslec :] lepeij zerowac na kims :] a po droogie jak mozna szukac pomocy przy czyms co sie ukradlo bo przeciez piractfo to czyst zlodziejstwo :]

Fred the Red
08-01-2006, 17:19
Chodzi o to, żebyście przestali mówić w stylu: "kup sobie orginała jak masz problemy", bo to się robi żenujące.

damian01
08-01-2006, 21:09
Mam problem z graniem przez Połączenie Bezpośrednie. Gra chodzi mi bardzo wolno co mam zrobic żeby normalnie chodziło??

MatrixPoland
09-01-2006, 13:03
Mam problem z graniem przez Połączenie Bezpośrednie. Gra chodzi mi bardzo wolno co mam zrobic żeby normalnie chodziło??
zmniejsz rozdzielczosc :] ja normalnie gram offlin 1600x1200 a jak po sieci to gram 800x600 :/ i nie ma lagow a jak gram 1600x1200 to laguje cos ;/

frederico
10-01-2006, 12:07
mam problem z savemi . jeden save po chyba 8 sezonach gry wywala mnie do windowsa . w drugi save w drugim sezonie rozegralem okolo 5 meczy i dalem save wlaczam na nastepny dzien gre i daje wczytaj i wczytuje mi od poczatku sezony . prosilbym o pomoc jesli ktos wie jak to naprawic z gory dzieki pozdrawiam

emce
10-01-2006, 12:46
(...)1600x1200 (...)

Osz kUrde... Skąd ty wytrzasnąłeś taką rozdzielczosc ? O ile sie nie myle to w FIFIE jest tylko 640/480, 800/600 i 1024/800 a można ściągnąć patcha co ustawia na 14??/1024.... chyba że masz 17 calowy monitor :) A wtedy to CHYBA możesz ustawić na 1ileśtam na tysiącx ileśtam :D

picer21_tm
14-01-2006, 19:08
a Ja mam taki problem...
Przy grze on-line, przy podaniu numeru seryjnego gry podczas rejestracji pojawia sie napis ze ten numer jest juz w użyciu. To chyba niemozliwe skoro posiadam orginalna nową gre... Chyba że podczas rejestracji gry na stronie EA podawalem juz ten numer gry i teraz przez to wystepuje taka sytuacja.
Zna ktoś sposób jak sobie z tym poradzić??
Prosze o pomoc

0henio
14-01-2006, 21:00
Piraci działaja :D Tak mysle.Wejdz na stronke polska EA znajdz maila do pomocy technicznej i wyslij im skan swojej okladki z numerem seryjnym.Oni powinni ci odeslac nowy kod , przynajmniej tak bylo kiedys.Pozdro

kluivert777
17-01-2006, 12:11
Cześć,ja osobiście nie mam problemów z fifą ale pisze bo chce poprosić osoby robiace dodatki aby ktoś wreszcie zrobił czciąkę dla numerów na koszulce FC Barcelony.Sam osobiście nie umiem robic dodatków .Ten link http://images.google.pl/imgres?imgu...ficial%26sa%3DN
może sie przydać osobą które się podejmą pracy.Bardzo byłbym wdzięczy jeśli ktos by wrszcie zrobił taki dodatek

marek7
22-01-2006, 14:49
MAM proglem z grą w sieci gdy odpalam fife klikam gra w sieci. Gra łączy się z serwerem :eek: i po chwili wyskauje okienko nie mozna się połączyć z powodu przestarzałej wersji gry . Prosze ściągnąc łatkię ze strony http://www.fifa06.ea.com . Wchodze ale na tej stronie nic nie znalazłem prosze o pomoc :-(

marek7
22-01-2006, 14:55
dobra znalazłem to na forum dzięki

outmar
27-01-2006, 20:56
Ja mam problem z grą po sieci od czasu gdy zrobilem format i zaijstalowałem fife od nowa.normalnie wchodzę na serwer ea,wchodze do jakiegos pokoju i gdy zaczynam się łączyć z jakimś przeciwnikiem momentalnie wyrzuca mi z gry i pojawia się cos takiego http://d13.yousendit.com/F/0K8BJ5Y4938WH1KAGT6VZ1JPHF/problem.JPG
Sorry,ze w takiej postaci przedstawiam zrzut ekranu,ale inaczej nie potrafie :haha:
A i jeszcze jedno,oczywiście zainstalowalem FIFA06_PATCH1_en

outmar
27-01-2006, 21:37
ten link jest poprawny,prosze o pomoc i pozdrawiam
http://img54.imageshack.us/my.php?image=problem9wh.jpg

MatrixPoland
28-01-2006, 15:02
popierwsze wyłanczaj gadu całkowicie a nie tylko sie robisz niedostpeny bo i tak zasysa neta i jest lag przy słabszym łaczu ;/ ehhh

outmar
28-01-2006, 20:31
to mi pomogłeś...

outmar
28-01-2006, 21:25
dobra juz wiem w czym byl problem i jest oki,poradzilem sobie!!!

tomvk
05-02-2006, 13:28
Witam , mam w pyte śmieszny problem;) a wiec grałem w FIFA 06, wszystko było KUL:) chyba ze 2 miesiace...ostro...:D az nagle , moj poje*any bramkarz zaczoł wyłazic z bramki zawsze wtedy kiedy przeciwnik na nia leciał, tym samym puszczał szmaty ze hej!!! nigdy wczesniej tak nie robił... moj bramkarz to znaczy ta druzyna ktora gram, bez ywjatku, zmieniałem profile , instalowałem jesce raz gierke i nic!!!!! ktos mi moze powie o co chodiz , bo ocipiałem!!! POMOCY!!!! :)

Eiren
09-02-2006, 19:03
Od niedawna mam pewien problem. Ściągnołem patch dodający PNA i Klubowe Mistrzostwa Świata . I gdy go wgralem wszystko było ok, ale gdy go odinstalowalem gra nie chce się włączyć :(. Gdy klikam na ikone pokazuje sie czarne tło jakby fifa się włączała , ale po kilku sekundach wraca do windowsa. Jednak gdy wgram ponownie patch gra działa :whatsup: . Co zrobić by gra działała bez patcha?

Keniu
12-02-2006, 12:04
mam problem gdy wlaczam gre i pokazuje mi sie wybór jezyków to samo mi zmienia , tak jakby był wcisniety klawisz "prawo" . W menu jest tak samo . To nie ma związku z klawiaturą bo w innych grach dziala dobrze.
A propo gdy wlaczylem gre pierwsze 4 razy to nic sie nie dzialo . Wlaczylem sobie dzis i cos sie dziwnego dzieje . Prosze pomózcie bo nie wytrzymam .
Z góry dzieki
PS
Instalowalem gre juz kilka razy i nie ma skutku

Michal
12-02-2006, 12:15
Od niedawna mam pewien problem. Ściągnołem patch dodający PNA i Klubowe Mistrzostwa Świata . I gdy go wgralem wszystko było ok, ale gdy go odinstalowalem gra nie chce się włączyć . Gdy klikam na ikone pokazuje sie czarne tło jakby fifa się włączała , ale po kilku sekundach wraca do windowsa. Jednak gdy wgram ponownie patch gra działa . Co zrobić by gra działała bez patcha?

Przeinstaluj gre

mam problem gdy wlaczam gre i pokazuje mi sie wybór jezyków to samo mi zmienia , tak jakby był wcisniety klawisz "prawo" . W menu jest tak samo . To nie ma związku z klawiaturą bo w innych grach dziala dobrze.
A propo gdy wlaczylem gre pierwsze 4 razy to nic sie nie dzialo . Wlaczylem sobie dzis i cos sie dziwnego dzieje . Prosze pomózcie bo nie wytrzymam .
Z góry dzieki

Reinstalka pomoże tak mysle, ale pierw spróbuj usunąc savy (nie te karierami turniejami tylko teo od ustawień)

Madristas
12-02-2006, 12:56
chyba napisal ze przeinstalowywal gre :/

A co do Kenia moze masz pada podlaczonego, ja tez kiedys tak mialem i to byla wina pada

barcamat
16-02-2006, 09:54
dlaczego jak wlączam fife to wyskakuje mi "wystapil blad z aplikacja FIFA06" skoro wszystko ladnie sie rozpakowalo deamonem i zainstalowalo? zreszta instalowalem kilka razy i ciagle to samo :/ co mam zrobic??????

superstone
16-02-2006, 10:18
Witam, moim problemem dotyczacym Fify jest to iz potrzebuje savów obojetnie jakich... muszę cos sprawdzic a nie jestem teraz u siebie na kompie i potrzebuje wlasnie. Bardzo prosze o pomoc i nadeslanie ich na adres e-mail: superstone@wp.pl Z gory bardzo dziekuje!! :)

raku1982
17-02-2006, 19:57
mam problem z gra na easo. a wiec wszytko bylo ok przez tydzien a teraz rozlacza mnie w trakcie meczu jak jest jakas sytuacja podbramkowa. oczywiscie mam patcha. wie ktos co to moze byc ?

Keniu
18-02-2006, 10:51
Tak to jest problem pada. Ale chodzi o to ze mam pada,ale nie podlaczonego.
Prosze RAUL & ZIDANE powiedz co zrobiles. Bo z tego co przeczytalem tez tak miales.

bayernowiec
19-02-2006, 21:39
Mam problem z padem. Nie działa mi prawa gałka, co zrobić żeby się dało na niej zwody robić?? Mój pad to SAITEKP880.

Madristas
20-02-2006, 15:18
Tak to jest problem pada. Ale chodzi o to ze mam pada,ale nie podlaczonego.
Prosze RAUL & ZIDANE powiedz co zrobiles. Bo z tego co przeczytalem tez tak miales.

wiec ja mialem pada tylko ze podlaczonego i poprostu jeszcze raz go skalibrowalem i bylo po problemie

luminol
21-02-2006, 21:23
mam pytanko dotyczące fify 2006. Mam oryginalną płytkę dvd. gra instaluje się bez problemu. po jej uruchomieniu nie jestem w stanie wybrać języka, drużyny itd. ponieważ pasek na którym są umieszsczone np. flagi państw bez przerwy się przesuwają góra- dół. Komputer spełnia wymogi gry. Czy ktos może wie jaka jest tego przyczyna? Pomocy

emce
21-02-2006, 21:25
masz klawe USB... Było wałkowane 57983 i 3/4 raza...

gordon1983
23-02-2006, 23:31
witam mam problem z fifą 2006 odpalam ją na laptopie napewno nie jest to błąd od sprzętu bo na stacjonarnym gorszym mi śmiga.a tutaj mam taki problem że jak odpalam meczyk to tak szybko śmigają zawodnicy że nie da rady grac.
co zrobić:/ ???

dwozny
01-03-2006, 09:31
Cześć ;P Wiecie może co trzeba zrobić by zapisać ustawienia pada, mój pad to LOGITECH Precision i co każde uruchomienie fify musze ustawiać przeciski :(

emce
01-03-2006, 13:17
witam mam problem z fifą 2006 odpalam ją na laptopie napewno nie jest to błąd od sprzętu bo na stacjonarnym gorszym mi śmiga.a tutaj mam taki problem że jak odpalam meczyk to tak szybko śmigają zawodnicy że nie da rady grac.
co zrobić:/ ???

W czasie meczu naciśnij Alt + Tab i zminimalizuj fife. naciśnij Ctrl + Alt + Delete i przjedz do zakładki wydajność. Tutaj masz uzycie preocesora. Naciskaj Ctrl + F10 aż wydajność spadnie około 30 % (ale nie do 30, tylko o 30) Teraz przełącz siena fife. Jeżeli jest za wolno to naciskaj przy ywdajności Ctrl + F11, tyle ąz bedzie ok.
Powinno pomóc
Nie ma za co :P

nailor
03-03-2006, 10:41
Mam pytanie. O co chodzi z tymi wyzwaniami?? np. mam coś takiego,że mam przegrywać 0:3 i wygrać. Jak to mam zrobić??

canin
05-03-2006, 07:33
Mam pytanie. O co chodzi z tymi wyzwaniami?? np. mam coś takiego,że mam przegrywać 0:3 i wygrać. Jak to mam zrobić??

w opcjach gry możesz wybrać właśnie czy przegrywasz 2 czy 3 do 0. Dzięki temu możesz kupować w sklepiku fana.

nailor
05-03-2006, 13:16
No właśnie szukam w opcjach i nie moge tego znaleźć. Możesz dokładnie podać mi w jakie nenu trza wejśc??

canin
05-03-2006, 13:19
No właśnie szukam w opcjach i nie moge tego znaleźć. Możesz dokładnie podać mi w jakie nenu trza wejśc??

TYLKO MUSISZ WEJŚĆ Z GŁÓNEGO MENU A NIE Z MENU KARIERY!!!! moja fifa-ustawienia gry-scenariusz jeżeli sie nie myle

nailor
05-03-2006, 14:05
no oki znalazłem. Ustawiam sobie,że przegrywam 0:3 ale potem ładuje kariere i wynik bezbramkowy na początku mam...

canin
05-03-2006, 14:06
no oki znalazłem. Ustawiam sobie,że przegrywam 0:3 ale potem ładuje kariere i wynik bezbramkowy na początku mam...

a zapisałeś profil?

nailor
05-03-2006, 14:21
na zapisałem i nic :(

canin
05-03-2006, 14:24
WIEM JUŻ!!
Nie graj tego meczu w karierze tylko meczu towarzystkim tzn. od razy w szybiej grze!

nailor
05-03-2006, 14:45
Dzięki :)

Mike L
12-03-2006, 01:41
Słuchajcie, ktoś napisał do mnie na GG, że ma problemy z dodaniem nowego posta i poprosił mnie, żebym umieścił tu to za niego.

Tytuł: Problem z techniką 2G.
Zaimportowałem twarze do fify wykonane w technice 1G(niektore były w 2G ale przekonwertowałem do 1G).Mimo to nadal niewiadomo czemu jest problem związany z tym jakbym miał twarze w technice 2G bo takie sa objawy jak przy posiadaniu twarzy 2G,tzn np. Smolarek ma jakąś twarz kolorową(w oryginale miał 1024 na 512 ale przekonwertowałem na 256*128 czyli na 1G to nie powinno być problemu a niewiadomo czemu jest) ,czasami mecz się nie uruchamia tylko w trakcie "loading" wyskakuje z błędem do windy(jak wezmę mecz pomiędzy drużynami w których są zawodnicy z importowanymi twarzami)Czy jak sie przekonwertowuje twarze to tylko przekonwertowuje się plik t21__45701_0_0 czy pozostałe dwa też trzeba jakoś zmienić
m228__45701.o i t22__45701_0 a jak tak to jak?Ale wydaje mi się że nie trzeba bo rozmiary tych plików są podobne do rozmiarów plików które na pewno wiadomo że są w technice 1G. Twarze dodawałem samemu tzn. utworzyłem zdata_35.big i tam je wsadziłem,ponieważ znany facemaker Billy 1969 pisał iż mozna tak robić. Co przeoczyłem że mi nie działa?Jestem strasznie wkurzony i dzięki za pomoc.

jeszcze jedno pytanie do tego posta chciałbym zadać: jak przekonwertować twarze z 1G do 2G,bo kitsy to wiadomo jest program,a do stroi nie ma tylko samemu trzeba.Piłkarze którzy mieli twarze 2G a przebiałem ich na 1G mają kolorowe(raczej czerwone) mordy i ręce a czasami nie da się w ogóle meczu uruchomic tylko w trakcie loading do windy wyskakuje.Błąd jest napewno związany z tym iż pewnie nie dokonca do 2G sie przerobiły. oczywiście fathbuilderem skomponowałem .bigi z fifa.fat

Jego numer GG: 795241 - jakbyście się chcieli go o coś zapytać

795241 (15:40)
Cześć mógłbyś na forum napisać ostatnią rzecz bo wynalazłem rozwiązanie problemu:
795241 (15:42)
"Móglby ktoś mi podać program którym przekonwertuję twarz z techniki 2GF do 1GF,ale nie FSHTool(bo on nie działa bo bład wyświetla UNSUCCESFUL TERMINATION)oraz nie Adobe Photoshop bo bym musiał z netu 200mb ściągnąć,bo tyle zajmuje.

radekk7791
18-03-2006, 23:42
Witam

Mam problem z patchami poprawiającymi skuteczność zawodników obronę itd. Gdy wgram jakikolwiek gameplay np ali.... to gdy chcę grać w sieci przez połączenie bezpośrednie rozłącza się samoistnie.
Proszę o ewentualne wskazówki
-

canin
19-03-2006, 07:14
Witam

Mam problem z patchami poprawiającymi skuteczność zawodników obronę itd. Gdy wgram jakikolwiek gameplay np ali.... to gdy chcę grać w sieci przez połączenie bezpośrednie rozłącza się samoistnie.
Proszę o ewentualne wskazówki
-

żeby grać w sieci nie można mieć innych patchy bo przeciwnicy ich nie mają. Odinstaluj i powinno chodzić git

mati81
20-03-2006, 21:39
Witam :) mam problem z fifa na laptopie,mam karte Intela i jak odpalam gre to mi zawodnicy biegaja jak wsciekli,juz widzialem ten temat na tym forum ale nie bylo zadnej rozwiacujacej problem odpowiedzi,czy wie ktos moze od czego to sie moze pojawiac?Stery mam najnowsze,sciagnalem wczoraj zainstalowalem i nie pomoglo :( Help pls naprawde bede wdzieczny jezeli ktos pomoze mi to rozwiazac,gierka jest super a nie dziala mi odpowiednio :(

Macieks nie pomaga mi twoj help :( jak zminimalizuje fife to mam uzycie proca 2% i nie da sie znizyc o 30% :/ nie wiem nawet czy cos robie tym ctrl+ f10 :(

canin
21-03-2006, 07:45
Witam :) mam problem z fifa na laptopie,mam karte Intela i jak odpalam gre to mi zawodnicy biegaja jak wsciekli,juz widzialem ten temat na tym forum ale nie bylo zadnej rozwiacujacej problem odpowiedzi,czy wie ktos moze od czego to sie moze pojawiac?Stery mam najnowsze,sciagnalem wczoraj zainstalowalem i nie pomoglo :( Help pls naprawde bede wdzieczny jezeli ktos pomoze mi to rozwiazac,gierka jest super a nie dziala mi odpowiednio :(

Macieks nie pomaga mi twoj help :( jak zminimalizuje fife to mam uzycie proca 2% i nie da sie znizyc o 30% :/ nie wiem nawet czy cos robie tym ctrl+ f10 :(

moja fifa-ustawienia-szybkość gry-normalna

mati81
21-03-2006, 11:27
no dzieki arni ale to nie pomaga gralem juz na wszystkich predkosciach i dalej to samo,zastanawialem sie czy mi fifa pojdzie na laptopie a tu nagle sie okazuje ze idzie ale zawodnicy biegaja tak szybko ze sie nie da grac jakby sprzet cos przyspieszal,nie wiem w czym problem :(

canin
21-03-2006, 15:16
no dzieki arni ale to nie pomaga gralem juz na wszystkich predkosciach i dalej to samo,zastanawialem sie czy mi fifa pojdzie na laptopie a tu nagle sie okazuje ze idzie ale zawodnicy biegaja tak szybko ze sie nie da grac jakby sprzet cos przyspieszal,nie wiem w czym problem :(

hmm może manager zadań-fifa 06 niski piorytet?

mario800
21-03-2006, 17:58
MMMMMMAAAAAMM ogromny problem<beczy> z fifą 06 normalnie mi działa instalacja przebiegła normalnie a pozniej włanczam fife normalnie zaczynam mecz wybieram druzyny mecz przebiega bardzo dobrze wręc idealnie po meczu ogladam powtórki i daje powrót do głównego menu i sie zacina co robić bo nie wiem instalowłem fife od nowa 4 razy wymagania mam takie 512 ram windows xp procesor intel 4 3.0 GHZ karta graficzna radeon 9100 ja mam fife orginała co robic!

canin
21-03-2006, 19:10
MMMMMMAAAAAMM ogromny problem<beczy> z fifą 06 normalnie mi działa instalacja przebiegła normalnie a pozniej włanczam fife normalnie zaczynam mecz wybieram druzyny mecz przebiega bardzo dobrze wręc idealnie po meczu ogladam powtórki i daje powrót do głównego menu i sie zacina co robić bo nie wiem instalowłem fife od nowa 4 razy wymagania mam takie 512 ram windows xp procesor intel 4 3.0 GHZ karta graficzna radeon 9100 ja mam fife orginała co robic!

popróbuj ze sterownikami do każdego podzespołu

lotnik
21-03-2006, 20:37
hmm wiem, że taki problem występuje na win 98 ale skoro ty masz XP to nie wiem o co chodzi

canin
21-03-2006, 20:40

lotnik umiesz czyrtać??

Adex
21-03-2006, 21:02
Wie ktoś może za pomocą jakiego programu można otworzyć plik 47_legal z folderu FIFA06/data/gui/boots ? Z tego co wiem jest to plik odpowiadający za buty piłkarzy. Chciałbym je sobie ustawić w łatwy sposób a nie za każdym razem do CC lub w grze ustawiać.

mati81
21-03-2006, 21:53
nie pomaga priorytet :( graja przecierz ludzie na laptopach,jezeli ktos wie jak zlikwidowac szybkie bieganie pilkarzy na meczu to help pls :)

mario800
22-03-2006, 11:59
no własnie ja mam xp ale mój kolega z klasy tez ma taki problem a ma 98 więc powiedz mi LOTNIK co wtedy jak sie ma 98 bo ja chciałbym mu powiedziec a ja będe do niego chodzić grać PLIS PLIS PLIS

lotnik
22-03-2006, 12:16
no własnie ja mam xp ale mój kolega z klasy tez ma taki problem a ma 98 więc powiedz mi LOTNIK co wtedy jak sie ma 98 bo ja chciałbym mu powiedziec a ja będe do niego chodzić grać PLIS PLIS PLIS

Jeżeli chce sobie twój kolega pograć w FIFE 06 na windows 98 to niestety musi wyłączyć kartę dźwiękową w BIOSIE. Innego rozwiązania niestety nie ma.

Enrico
22-03-2006, 18:20
Jeżeli chce sobie twój kolega pograć w FIFE 06 na windows 98 to niestety musi wyłączyć kartę dźwiękową w BIOSIE. Innego rozwiązania niestety nie ma.
oczywiście, że jest, ale nie będę tego tłumaczył po raz n-ty. Sami sobie poszukajcie, bo problem był omawiany dzisiątki razy :]

PS. mała podpowiedź do wyszukiwania: trzeba podmienić pewne pliki dźwiękowe, takie jak audio.big i chants.big. Po więcej informacji zapraszam do wspomnianej wyszukiwarki.

korek
23-03-2006, 16:40
mój problem : Zainstalowałem gre działa normalnie załączam kariere i po meczu pisze "powrót do menu" klikam i sie zacina muzyka leci normalnie ale nie chce przejść do menu o co może chodzić ??

canin
23-03-2006, 16:47
mój problem : Zainstalowałem gre działa normalnie załączam kariere i po meczu pisze "powrót do menu" klikam i sie zacina muzyka leci normalnie ale nie chce przejść do menu o co może chodzić ??

post wyżej może pomóc

korek
23-03-2006, 17:01
a mógłby ktoś wrzucić ten plik audio.big np . na rapidshare ??

rozibest
24-03-2006, 15:39
Wpadłem na pomysł, aby grać w FIFĘ06 na dwie klawiatury. Kupiłem specjaną prześciówkę do USB aby podłączyć klawiaturę. Windows znalazł sprzęt, ale niestety klawiatura nie funkcjonuje, bo XP-ek informuje mnie, że nie ma sterowników, aby sprzęt działał poprawanie. Podłączałem kiedyś do kompa pad przez USB i nie musiałem nic instalować tylko wystarczyło same podłączenie do gniazda. Nie wiem jak rozwiązać ten problem. Ktoś ma jakies pomysły?? Z góry dzięki za jakąkolwiek radę.

mario800
24-03-2006, 16:16
ja mam inny problem nie moge wpisac imion menedżerów i wszystkiego innego klawiatura chodzi a tu nie wiem POMÓZCIE PLIS PLIS!!!!!!

canin
24-03-2006, 16:31
ja mam inny problem nie moge wpisac imion menedżerów i wszystkiego innego klawiatura chodzi a tu nie wiem POMÓZCIE PLIS PLIS!!!!!!

musisz na to klinkąć, wyświtli ci sie ekranik i tam możesz pisać

mario800
24-03-2006, 18:14
musisz na to klinkąć, wyświtli ci sie ekranik i tam możesz pisać
No własnie wyswietla mi sie ekranik i ne moge nic pisać pomóz!

korek
24-03-2006, 18:23
może ktoś wrzucić plik audio.big na rapidshare ??

canin
25-03-2006, 08:14
No własnie wyswietla mi sie ekranik i ne moge nic pisać pomóz!

no to nie wiem w cszym problem

@Norek
już robie upload

prosze

http://rapidshare.de/files/16365826/pliki.rar.html

Adex
25-03-2006, 16:18
Może ktoś pomoże ??
Wie ktoś może za pomocą jakiego programu można otworzyć plik 47_legal z folderu FIFA06/data/gui/boots ? Z tego co wiem jest to plik odpowiadający za buty piłkarzy. Chciałbym je sobie ustawić w łatwy sposób a nie za każdym razem do CC lub w grze ustawiać.

korek
25-03-2006, 17:09
arni92-14 jaką ty masz wersje gry ?? jak podmieniłem pliki te co zapodałeś to nie ma komentatorów i ponad połowy muzyki?? co jest ??

HawkEye
25-03-2006, 17:31
Witam
Mam problem z niektórymi odgłosami w fifie 06, a mianowicie chodzi o dzwięk podania piłki dołem i górą, wślizgu i uderzenia piłki w słupek, te cztery dzwięki są przekłamane. Gdy podaję dołem, lub robię wślizg to komp wydaje pisk podobny do kwiczenia świni :haha:, a gdy piłka uderza w słupek to jakby bili w dzwon w kościele. Gadałem z pomocą techniczną ea, kazali wysłać maila z opisem problemu, ale zero odzewu :(. Miał może ktoś taki problem, mam kartę x-fi XtremeMusic Creative'a. Zmieniałem sterowniki na nowsze i odwrotnie na strasze, przeinstalowywałem grę i nic, dalej są te przekłamania. Zainstalowałem sobie też fifę 2005 i tam dźwięk jest ok. Może wie ktoś w którym pliku są w/w dzwięki. Pomóżcie, bo całą przyjemność grania trafia szl.......... :mad:

Pozdrawiam
HawkEye

Patyk
26-03-2006, 16:35
ja mam taki problem... zaisntalowalem fife wlaczam a pilakrze biegaja jak by oszaleli! gra toczy sie 50 razy szybciej niz powinna! dalem na szybkosc gry WOLNA i dalej to samo! help :(

NeS
26-03-2006, 16:47
Witam
Mam problem z niektórymi odgłosami w fifie 06, a mianowicie chodzi o dzwięk podania piłki dołem i górą, wślizgu i uderzenia piłki w słupek, te cztery dzwięki są przekłamane. Gdy podaję dołem, lub robię wślizg to komp wydaje pisk podobny do kwiczenia świni :haha:, a gdy piłka uderza w słupek to jakby bili w dzwon w kościele. Gadałem z pomocą techniczną ea, kazali wysłać maila z opisem problemu, ale zero odzewu :(. Miał może ktoś taki problem, mam kartę x-fi XtremeMusic Creative'a. Zmieniałem sterowniki na nowsze i odwrotnie na strasze, przeinstalowywałem grę i nic, dalej są te przekłamania. Zainstalowałem sobie też fifę 2005 i tam dźwięk jest ok. Może wie ktoś w którym pliku są w/w dzwięki. Pomóżcie, bo całą przyjemność grania trafia szl.......... :mad:

Pozdrawiam
HawkEye
Hehe :P Problem tkwi w ustawieniach gry :D Sa tam do ustawienia smieszne dzwieki ;) poszukaj, a znajdziesz, bo ja juz nie pamietam jak to bylo.... a mam problem, nie moge uruchomic gry :( Wyskakuje okno Bład z aplikacja Fifa06.exe .... :/ WIe ktos, jak to naprawic (probowalem wszystkiego...)

HawkEye
26-03-2006, 18:14
Hehe :P Problem tkwi w ustawieniach gry :D Sa tam do ustawienia smieszne dzwieki ;) poszukaj, a znajdziesz, bo ja juz nie pamietam jak to bylo....

@NeS stokrotne dzięki :) teraz wszystko jest ok. Swoją drogą to w tej pomocy technicznej EA to jakieś ............ pracują :whatsup:, przecież po tym co gościowi powiedziałem, powinien odrazu zorientować się co jest, a on mi kazał sterowniki do x-fi zmieniać :hahaha:

Jeszcze raz dzięki

PS.
Z tego wynika że powinienem odrazu tutaj się udać a nie do EA :D
Pozdrawiam
HawkEye

mati81
26-03-2006, 21:47
Dokladnie moze pomozecie z tym szybkim bieganiem zawdonikow,zainstalowalem fife na laptopie karte tam mam Intela 512ramu procek tez w miare ok i nie moge sobie poradzic z tym problemem :/

matiozo
27-03-2006, 16:12
Szukam Polskiego Komentatora Do Fify Help Plz :)

Reset
31-03-2006, 22:59
Panowie oszczędźcie.!
Dajcie jakiegoś linaka na taki temat bo napewno był już opisywany.
Temat wygląda następująco:Odpaliłem fife i wszystko jak najlepiej.
Na drughi dzień przyniosłem joypada,windows go wykrył beż sterowników,ale gra nie.!
Więc zainstalowałem te sterowniki które do niego były,lecz wtedy po odpaleniu fify jeśli wybiore grę joypadem wywala mnie z gry i chce wysyłać raport o błędach.
Al;e jeśli wybiore klawiature to jest wszystko ok.
Jeszcze raz proszę o wyrozumiałość i pomoc.
Szacunek dla wszystkich

canin
01-04-2006, 09:24
Panowie oszczędźcie.!
Dajcie jakiegoś linaka na taki temat bo napewno był już opisywany.
Temat wygląda następująco:Odpaliłem fife i wszystko jak najlepiej.
Na drughi dzień przyniosłem joypada,windows go wykrył beż sterowników,ale gra nie.!
Więc zainstalowałem te sterowniki które do niego były,lecz wtedy po odpaleniu fify jeśli wybiore grę joypadem wywala mnie z gry i chce wysyłać raport o błędach.
Al;e jeśli wybiore klawiature to jest wszystko ok.
Jeszcze raz proszę o wyrozumiałość i pomoc.
Szacunek dla wszystkich

niektóre po prostu nei współpracują z FIFĄ. Napisz jakiego masz joypada

Reset
01-04-2006, 14:59
niektóre po prostu nei współpracują z FIFĄ. Napisz jakiego masz joypada

Dziś ma logitecha-precision
Wczoraj miałem jakiegoś A4tech i temat cały czas ten sam.!!!
Obydwa nie chodzą,tylko menu w fifie mogę sobie włanczać,i po menu chodzić.!

Jeszcze raz proszę o pomoc.!
Może ktoś wie jaka jest przyczyna.!

canin
01-04-2006, 15:07
tutaj masz wypisane
Belkin N45, Gravis Eliminator Aftershock, Interact Axis Pad Colors, Interact Hammerhead FX, Joytech USB Dual PS2(R) to PC Converter XP, Logitech Dual Action, Logitech Cordless Rumblepad 2, Logitech Rumblepad 2, Logitech Wingman Cordless, Logitech Wingman Rumblepad, MadCatz PC Control Pad Pro, Mayflash Super Dual Box (MP-8866 Dual USB Joypad), Nyko Air Flo EX, Saitek P2500 Rumble Pad (Cyborg Force Rumble Pad), Saitek P3000 Wireless Pad & Docking Station, Saitek P880 Speed-Link SL-6540 Bullfrog Pad, Thrustmaster 2-in-1 Dual Trigger, Thrustmaster FireStorm Dual Analog 3 (FireStorm(TM) Dual Analog 4 (USB), analog gamepad, dual analog 3.2), Thrustmaster FireStorm Dual Power 3, Thrustmaster FireStorm Wireless, Thrustmaster Wireless Dual Trigger

Reset
01-04-2006, 15:16
Dzięki za odpowiedź,akurat mam znajomych w sklepach z takimi zabawkami więc troszkę potestuję te pady.
Jeszcze raz Dziękuję przyjacielu.!

Szacunek:Reset

ell
09-04-2006, 19:48
Cześć, mam Dual Shocka 2 + konwertera na usb i niestety nie śmigają mi wibracje w fifie :(. Jak włączam je w opcjach sterowania to zawsze ,jak wyjdę do głównego menu ,wibracje same się wyłączają, nawet gdy zasejwuję profil. Co mogę zrobić ?

kynx
15-04-2006, 12:37
temat wielokrotnie poruszany na tym forum ale bez skutecznego lekarstwa na problem; a wiec chodzi o wywalanie fify do windowsa w trakcie ładowania sie meczu lub nowego sezonu, mialem z tym wielki problem stracilem wiele dni w necie na znalezienie odpowiedniej łatki ktora to wszystko naprawia, ta standardowa #1# czy jak jej tam bylo jest o d-pe potłuc, a wiec pieknego dnia znalazlem pewnien instaler a uscislajac byl to dodatek do jakiegos tam patcha. autor tego programiku wyszczegolnil ze naprawia on wlasnie problem wywalania gry do windy, no to wniebowziety sciagnalem ten patch i gra chulała pięknie bez rzadnego wywalenia az do wczoraj gdy znowu mi ja wywalilo po jakims dobrym miesiacu ciaglego grania, ludzie pomozcie to naprawic bo sil juz nie mam do tej gry, reinstalacja nic nie dala stery mam nowe, wydaje mi sie ze potrzebny jest jeszcze bardziej uaktualniony ten programik ktory ten problem naprawial tylko nie pamietam z jakiej www go sciagnalem, wiem tylko ze to jakas polska strona,,,, POMOCY

canin
15-04-2006, 14:29
temat wielokrotnie poruszany na tym forum ale bez skutecznego lekarstwa na problem; a wiec chodzi o wywalanie fify do windowsa w trakcie ładowania sie meczu lub nowego sezonu, mialem z tym wielki problem stracilem wiele dni w necie na znalezienie odpowiedniej łatki ktora to wszystko naprawia, ta standardowa #1# czy jak jej tam bylo jest o d-pe potłuc, a wiec pieknego dnia znalazlem pewnien instaler a uscislajac byl to dodatek do jakiegos tam patcha. autor tego programiku wyszczegolnil ze naprawia on wlasnie problem wywalania gry do windy, no to wniebowziety sciagnalem ten patch i gra chulała pięknie bez rzadnego wywalenia az do wczoraj gdy znowu mi ja wywalilo po jakims dobrym miesiacu ciaglego grania, ludzie pomozcie to naprawic bo sil juz nie mam do tej gry, reinstalacja nic nie dala stery mam nowe, wydaje mi sie ze potrzebny jest jeszcze bardziej uaktualniony ten programik ktory ten problem naprawial tylko nie pamietam z jakiej www go sciagnalem, wiem tylko ze to jakas polska strona,,,, POMOCY

niestety ten błąd jest nieunikniony bo FIFA sama sobie lubi psuć pliki. Jak narazie nie ma na to sposobu.

Ale nigdy nie słyszałem o takim programie :shock:

kynx
16-04-2006, 21:06
no to słabo sie interesujesz problemem wywalania fify do windy skoro nie slyszales o tym dodatku, ja juz znalazlem dodatek do tego patcha, nazywa sie on:
PLP 06 update 2.0 by Martin i jest do pobrania ze strony:http://www.fifa.imro.pl/index.php?m=2,0,0,0,42,7

czy jest ktos kto potrafii to naprawic ?

gacek007
17-04-2006, 08:43
ja mam maly problemik, moze troche sie ruzni od waszych, ale problem to problem :)
wlaczylem sobie tryb kariery i po paru sezonach stworzylem sobie zawodnika... i tutaj jest moj problem jak to zrobic zeby on byl do kupienia w trybie kariery co juz jestem w polowie?? wiem ze gdzies to czytalem przeszukalem nie tylko wasze forum ale inne stronki itp. noi inie znalazlem wiec prosze was pomozcie!!! z gory dzienki

canin
17-04-2006, 09:10
ja mam maly problemik, moze troche sie ruzni od waszych, ale problem to problem :)
wlaczylem sobie tryb kariery i po paru sezonach stworzylem sobie zawodnika... i tutaj jest moj problem jak to zrobic zeby on byl do kupienia w trybie kariery co juz jestem w polowie?? wiem ze gdzies to czytalem przeszukalem nie tylko wasze forum ale inne stronki itp. noi inie znalazlem wiec prosze was pomozcie!!! z gory dzienki

musisz rozpocząć nowy sezon aby zawodnika można było kupić

gacek007
17-04-2006, 09:37
no dobra ...ale ja bym chcial zagrac tym pilkarzem jeszcze w tym sezonie...czy ktos moze wie jak to zropbic??

canin
17-04-2006, 10:06
no dobra ...ale ja bym chcial zagrac tym pilkarzem jeszcze w tym sezonie...czy ktos moze wie jak to zropbic??

nie da sie tak. musisz zacząć od nowa.

WesterSyl
18-04-2006, 13:16
mam taki proble zainstalowalem sobie dodatek polish lig pack i nie moge grac teraz przez neta wie ktos co trzeba zrobic zeby odinstalowac to albo zainstlowac jakis dotatek ktory przywraca dawny "ustrój" barddzo prosze o pomoc poniewaz zgubilem plytke

ramon
21-04-2006, 18:53
MaM Duron 1,00 MHz i 256 Ram i nie jeststem pewny czy pojdizme mi FIFA 06 ???

canin
23-04-2006, 18:31
MaM Duron 1,00 MHz i 256 Ram i nie jeststem pewny czy pojdizme mi FIFA 06 ???

pójdzie ci. Mnie chodziło pod 800 Mhz Duron 256 RAM i Riva 2 32 MB. Zależy właśnie jaką masz kartę graficzną. Na pewno ci będzie sie cieło

Matrix_Turek
24-04-2006, 21:02
Mam problema. Zakładalem juz tematy ale niestety nie dostalem odpowiedzi. Zainstalowalem dodatek -> FIFA06 HOLLY & BENJI. Ten co dodaje tych kolesi z bajek ,,Czubase, Kodżiro, Wakawajaszi, bracia Tosziwama" itp :D:P Sory za bledy w pisowni nazwisk:] No ale przejdzmy do rzeczy. Gdy sie to instaluje to wyskakuje ,,Czy chce zastapic jakis tam plik" to wciskam klawisz ,,T" <- czyli tak:] no i wyskakuje zaraz czy chce zasatapic nastepny itd. I cały czas wciskam tak, niestyey bez skutku, poniewaz trzymam to ,,T" przez 5 minut i nic sie nie zmienia:/ Tylko nazwy plikow

canin
25-04-2006, 17:09
Mam problema. Zakładalem juz tematy ale niestety nie dostalem odpowiedzi. Zainstalowalem dodatek -> FIFA06 HOLLY & BENJI. Ten co dodaje tych kolesi z bajek ,,Czubase, Kodżiro, Wakawajaszi, bracia Tosziwama" itp :D:P Sory za bledy w pisowni nazwisk:] No ale przejdzmy do rzeczy. Gdy sie to instaluje to wyskakuje ,,Czy chce zastapic jakis tam plik" to wciskam klawisz ,,T" <- czyli tak:] no i wyskakuje zaraz czy chce zasatapic nastepny itd. I cały czas wciskam tak, niestyey bez skutku, poniewaz trzymam to ,,T" przez 5 minut i nic sie nie zmienia:/ Tylko nazwy plikow

otóż powinieneś przycisnąć tak na wszystkie

l15
25-04-2006, 23:43
witam
mam problem zwiazany z trybem menedżerskim. otóż po osiągnięciu sukcesów w zepole norweskim (5numerek prestizu) po kilku sezonach przeszedlem do slabszej druzyny wloskiej (liga co 1 a nie co 2 lata :)) ). niestety teraz lowca talentow nie znajduje zadnych talentow!!! co gorsza, probowalem grac od save'a kontynuujac gre norweskim zespolem i ciagle brak rezultatow - bez wzgledu na kontynent oraz czas poszukiwan skaut zawsze wracal bez rezultatow.
:beer2: i konia z rzedem dla tego kto moze mi pomoc:)
ten blad jest naprawde irytujacy :whatsup:

canin
26-04-2006, 07:28
witam
mam problem zwiazany z trybem menedżerskim. otóż po osiągnięciu sukcesów w zepole norweskim (5numerek prestizu) po kilku sezonach przeszedlem do slabszej druzyny wloskiej (liga co 1 a nie co 2 lata :)) ). niestety teraz lowca talentow nie znajduje zadnych talentow!!! co gorsza, probowalem grac od save'a kontynuujac gre norweskim zespolem i ciagle brak rezultatow - bez wzgledu na kontynent oraz czas poszukiwan skaut zawsze wracal bez rezultatow.
:beer2: i konia z rzedem dla tego kto moze mi pomoc:)
ten blad jest naprawde irytujacy :whatsup:

heh żeby scout coś znalazł musi być co najmniej na poziomie 8 a jak jest niżej to ci znajdzie gówno nie piłkarza. Zainwestuj w scouta, wybierz na długie poszukiwania.

MaszoT
27-04-2006, 17:16
Mam problem --->Ściągnełem se butki :) "BootPack_Nike_Air_Legend" no i właśnie................nie wiem gdzie je trzeba skopiobać ???? pomocy Szybko

canin
27-04-2006, 17:54
Mam problem --->Ściągnełem se butki :) "BootPack_Nike_Air_Legend" no i właśnie................nie wiem gdzie je trzeba skopiobać ???? pomocy Szybko

trzeba programu Boot Raptor z dodatkami 1.1 i 1.2. Musisz zainstalować najpierw 1.1 potem 1.2. Później nie powinieneś mieć prbelmów.

MaszoT
27-04-2006, 18:06
A tak w ogole to skąd mogą pobrać te programy do korków??

przemas17
30-04-2006, 15:32
Witam.Mam pytani czy jest możliwość grania w FIFIE 06 od razu tymi lepszymi drużynami???Chciałbym zacząć grać np.Interem, a Sturmem Graz.Czy istnieje jakiś patch???Proszę o odpowiedź.

szkodnik16@gazeta.pl

Piotrciesielski
30-04-2006, 16:04
Witam.Mam pytani czy jest możliwość grania w FIFIE 06 od razu tymi lepszymi drużynami???Chciałbym zacząć grać np.Interem, a Sturmem Graz.Czy istnieje jakiś patch???Proszę o odpowiedź.

szkodnik16@gazeta.pl

Masz w opcjach "Drużyna trybu menedżerskiego", odblokuj to i po sprawie

Miło było pomóc :zeby:

przemas17
30-04-2006, 19:57
Ale wciąż nie wiem jak mam to zrobić!!!Proszę powiedz mi pokolei jak mam to zrobić.

Chris740
30-04-2006, 21:10
Witam.Mam pytani czy jest możliwość grania w FIFIE 06 od razu tymi lepszymi drużynami?Chciałbym zacząć grać np.Interem, a Sturmem Graz.Czy istnieje jakiś patch?Proszę o odpowiedź.

Bo chyba trzeba zdobyc 5000 punktow i wykupic mozliwosc rozpoczecia trybu menedzerskiego lepszymi druzynami.

Apropo problemow..
Chce rozegrac czwarty sezon w fifie w trybie menedzerskim. Gdy wciskam "Nastepny mecz" to wywala mnie na pulpit. Pojawia sie komunikat ze jest jakis problem. Jak mam to zwalczyc??

zajac90k
06-05-2006, 18:19
moze sproboj zrobic reinstalke fife ... zachowując seave oczywiscie ;)

dudson
06-05-2006, 20:00
Apropo problemow..
Chce rozegrac czwarty sezon w fifie w trybie menedzerskim. Gdy wciskam "Nastepny mecz" to wywala mnie na pulpit. Pojawia sie komunikat ze jest jakis problem. Jak mam to zwalczyc??

1.reinstall
2. zasymuluj mecz
3. jesli to niepomoze graj od wczesniejszego sejva albo od poczatku kariere niemasz wyboru chyba :)

Deisler
15-05-2006, 11:40
Widze że z Fifą 06 jest full problemów. niestety ja też cos dołoże. Ale najpierw małą historia aby ładniej wyglądało. Po tym jak zdobyłem world cupa postanowilem załatwic sobie fife (wiem kolejnosc nie taka ale coz jakos tak wyszlo). Nietstey nie mialem kasy wiec kumpel mi sciagnal obraz dvd z neta. U niego dziala wszystko jest ok. Niestety problem jest u mnie. Ładuje plik do deamona instaluje wszystko elegancko. POzniej jednak jak gra ma sie wlaczyc wyskakuje blad ze chce slac do microsoftu. Wie ktos dlaczego tak sie dzieje. U kumpla jest ok a u mnie nie. Wymagania spelniam i powino chodzic. Jesli problem juz gdzies byl poruszany to przepraszam za powielenie ale pisze z kafejki i z powodu braku czasu nie przeczytalem wszystkich postow (a jest co przegladac). Jesli moglby ktos odpowiedziec to dzieki a jesli temata byl to moze umiesci ktos linka do tego posta co ulatwiloby mi sprawe. Kurcze world cup wywarl na mnie duze wrazenie teraz chcialbym pograc klubami a tu taki zonk. Z góry dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam

Deisler
15-05-2006, 15:21
Udało mi się jakimś cudem ją uruchomić ale pojawił się inny problem. wszystko dziala do momentu jak chce włączyć mecz. Załaduje się niecałe pół paska i mnie wywala. Co waszym zdaniem jest nie tak. Jakieś sterowniki od grafy czy jak?

Olej_90
15-05-2006, 17:38
Witam
Niewiedziałem gdzie to napisać, więc pisze tutaj. Kiedyś bez problemu grałem w FIFE 06 przez internet. Niestety miałem zepsuty komputer, a jednocześnie sformatowany dysk. Oczywiście chciałem powrócić do rozgrywek siecowych i zainstalowałem ponownie Fifke.
Jednak mam teraz pewien problem. Gdy wchodze w EAS Online pokazuje mi się aktualizajca. Wcześniej również się pokazała i bez problemu jej instalacja przebiegła pomyślnie. Teraz jednak gdy naciskam start aktualizacji, ta przy początkowych plikach staje w miejscu

Co mam zrobić, aby znów zagrać? BARDZO Proszę o pomoc.

PS. Mam oryginalną fife.

kynx
16-05-2006, 15:10
Udało mi się jakimś cudem ją uruchomić ale pojawił się inny problem. wszystko dziala do momentu jak chce włączyć mecz. Załaduje się niecałe pół paska i mnie wywala. Co waszym zdaniem jest nie tak. Jakieś sterowniki od grafy czy jak?
mam ten sam problem i na tym forum nie uzyskalem pomocy, napisali mi ze tak juz jest ze fifa sama sobie psuje pliki ale juz jak temu zaradzic to nie napisali. pozdro

jesse36
19-05-2006, 22:12
Cze ma problem ze zmianami w zespole.
Gdy chce zmienic zawodnika w trakcie meczu wywala mnie do win xp.
Wczesniej gdy nie mialem dodatkow nie robilo sie tak ale teraz ...
Kiedys widzialem podobny problem ale nie wiem na jakmi forum pamietam tylko ze trzeba zainstalowac jakiegos patcha ale jakiego to nie pamietam.
Z gory THX za pomoc.

emce
19-05-2006, 22:35
Wyżej:

Łatka 1.1 od EAS do FIFy 06] :)

jesse36
20-05-2006, 11:02
A moglbys mi podac linka bo nie moge go znalezsc :(
Z gory THX

Michu_FCI
25-05-2006, 15:50
Mam problem dość dziwny. Nawala mi sterowanie a raczej klawiatura.Gdy przytrzmuje strzałke w dół i jakieś na bok no i oczywiście robie przy tym jakieś działania ( strzał, podania itp.). Gdy jednak robie to ze strzałką w góre klawiatura odmawia mi posłuszeństwa i moge jedynie biec do góry...by zrobić jakieś działanie musze się zatrzymać. :-( Wie ktoś jak rozwiązać ten problem... :-(

MatrixPoland
26-05-2006, 23:00
Mam problem dość dziwny. Nawala mi sterowanie a raczej klawiatura.Gdy przytrzmuje strzałke w dół i jakieś na bok no i oczywiście robie przy tym jakieś działania ( strzał, podania itp.). Gdy jednak robie to ze strzałką w góre klawiatura odmawia mi posłuszeństwa i moge jedynie biec do góry...by zrobić jakieś działanie musze się zatrzymać. :-( Wie ktoś jak rozwiązać ten problem... :-(

qp se klawiatore logitecha ma wiekszy boofo co za tym idze wiecej goozikow naraz obslooguje.... ehhh lodize grajcie na padach wygodniej poraczniej rece nie meczas sie i wgl pizdziorsko :)

Benix007
27-05-2006, 09:47
Wiecie może kiedy będzie nowszy CEP (nowszy od 0.12)?

Mich@l
27-05-2006, 14:29
Cze! Mam taki dosc dziwny problem, otoz kiedy zapisuje sobie np. turniej to nie wiem jak go pozniej wczytac ;p. Moze mi pomozecie ? Jesli tak to z gory dzieki. Pozdrawiam

Mich@l
27-05-2006, 18:25
Hmmm... czy nikt nie wie jak wcoztaj save'a ?

bladmam:(
30-05-2006, 14:37
Mam problem podczas instalacji FIFY 06. Gdy gra instaluje sie a "wskaźnik" dochodzi do 39 % wyskakuje mi taki błąd:
http://img126.imageshack.us/img126/5189/problem6nt.jpg
Jeśli ktoś wie jak mi pomóc, a nawet zrobi to :) to byłbym naprawdę wdzięczny!

Aha jakby miało mieć to związek z wymaganiami to mój komputer spełnia wszystkie.

Pozdro

Dominoz
31-05-2006, 16:02
Prosze was o pomoc!
Nie moge zmienic rozdzielczosci w Fifie 2006.
Wchodze w opcje, jednak nie da sie zmienic nic...I musze grac na 640 X 480...A to jest troche za mala rozdzielczosc. Czy ktos wie, jak mozna temu zaradzic?
Moja konfiguracja sprzetowa: Athlon 2800+, Radeon 9500 pro 128 MB, 512 MB ram.
Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam!

P.S. Jak ktos chce, prosze odpisac na gg: 5753102

ciubaka
10-06-2006, 13:51
Jak obraca kamere podczsa tworzenia zawodnika?

Domino
12-06-2006, 14:54
No i wreszcie ja mam problem. Gram w naszą FIFKĘ z zainstalowanym PLP 06. Dwa sezony przebywałem w polskiej lidze, następnie dwa sezony w angielskieji i chciałem przejść do innego klubu. Gdy wybieram nowy klub i sponsora to podzczas ustalania terminarza wywala na 79% do Windowsa. Da się temu zapobiec? Jak było już pisane to sorry mogłem przeoczyć. Pomóżcie! :-(

Kambo2
12-06-2006, 15:27
Mam problem ściągnołem twzrze do fify 06 np.( ultimate_facespatch_06 lub bundesliga_facespatch_v5) ale nie umiem ich wgrać trzeba mieć do tego jakiś program?

teker
13-06-2006, 20:51
Proszę was o pomoc, bo mam duży problem. Jak włączam fife 06 to na chwilę pojawia się czarny ekran i zaraz mnie wywala do windowsa. Co mam zrobić?? Prosze o pomoc.

Boss
13-06-2006, 20:52
Piszcie czy macie oryginala, czy tez nie, bo roznie mozna interpretowac wasze problemy i ich znalezc ich zrodla.

Domino
13-06-2006, 21:34
Przyznaje że mam pirata jak część z Was. Ale do tej pory nie miałem żadnych problemów.

teker
14-06-2006, 07:30
Mam pirata i ten prblem, że wychodzi do windowsa. Pomóżcie.

maro1123
15-06-2006, 12:43
MAm problem gram mecz i jak skoncze i daje dalej lub wyjdz do menu to gra sie zacina
czy wie ktos jak temu zaradzic??

HELP ME

0henio
15-06-2006, 14:25
Zainstaluj Win XP.

ciubaka
15-06-2006, 19:11
Ja usunalem wszystko z tempa i mi pomoglo

Lukasz1999
16-06-2006, 09:07
Cześć wam mam problem mam FIFE 2006 i nie wiem co sie dzieje :( gra mi dobrze sie zaistalowała ale coś w menu mi sie samo przełancza bez dotykana kurworow pomuszcze mi prosze :(

maro1123
16-06-2006, 09:23
to potrzebny xp jest do tej gry??

king16darek
16-06-2006, 09:57
siema nie wiem jak zainstalować patcha z workd cupem ?? pomocy

maro1123
16-06-2006, 10:03
to se narazie za bardzo nie pogram jesli trzeba miec xp-ka bo mi stacia dyskietek nawalila i formata nie moge zrobic

naprawde na 98 nie dziala dobrze????

0henio
16-06-2006, 11:23
Mi na 98 nie działa.

P.S. Mozesz zrobic tak jak ja- zainstalowac drugi system. Mialem win98 a teraz doinstalowalem Xp. Na jednym dysku mam 98, na drugim Xp a na trzecim nic.Mozesz miec tyle systemow (chyba) ile masz partycji.

Lukasz1999
16-06-2006, 12:36
ok JEszcze ras mam taki sprzent AMD Athlon XP 2000+ 1.67Ghz,512 RAM karta Geforce FX 5200 64 MB i 80GB wolngo miejsca na dysku
mam windows XP profesional
i mam FIFE 2006 FIFA mi sie istaluje tylko jak wchodze grafika mi sie nie wali tylko coś mi dzieje sie jak by to wam to powiedzić ja sie włancza to jest takie cos ze sie wybiera jezyk nie i tam mnie zaniepokojiło bo nie dotykam strzałek a mi sie samo przezuca i trzeba sie naprawde dobrze trafic aby włonczyło sie polska wersja
a jak sie wejdzie to w menu głuwnym tesz to samo jest
a jak wdzodze do gry zeby grać to mi sie ten pad przesuwa sie na lewo strone a to klawiaturo moge wybierac zespuł
a nie powino byc tak :(
grafa mi sie nie wali
wiem to bo mi leprze gry wchodzo nisz FIFA
naprzykłat DUUM 3 albo NFS mw
prosze mi pomuc pozdrawiam

ciepol
17-06-2006, 17:10
mam klawiature bezprzewodową ale niestety gdy chcę zagrać w fife 06.przeskakuje mi po opcjach bez żadnego przyciskania.Jezeli komuś jest problem znany bardzo prosze o wskazuwkę

ciepol
17-06-2006, 17:22
skorzystałem forum.fifaserwis.com/search.php?
i patch ściągnij i zainstaluj z http://www.easports.pl/downloads.se...etext=&x=20&y=8
pozdrawiam

baleron
19-06-2006, 10:47
Wiecie skad mozna sciagnac mds do fify byle nie z emule prosze powiedzcie....

teker
20-06-2006, 07:54
Ludzie pomóżcie mi mam pirata fify 06 i jak wchodze do gry to jest czarny ekran i od razu wychodzi to windowsa. Mam windowsa xp. Proszę o pomoc.

Goly_pila
22-06-2006, 19:07
Ja mam to samo tylko ze ja mam orginalna fifke

GregorKS
24-06-2006, 14:00
A ja mam inny problem. Może był już tu omawiany, ale jest tu tak dużo postów, że nie chciało mi się szukać. A mianowicie menu same mi się przesuwają. Np. przy wyborze języka samo się przesuwa najeżdzając na inny język, tak samo w menu głównym. Pomocy!

spider21
24-06-2006, 21:18
dajcie mi kod rejstracyjny bo chce sobie pograc przez neta i pokazac wszystkim jak powinno sie grac w fife06

spider21
24-06-2006, 21:19
moj adres to spider22.5@wp.pl napiszcie mi go na poczte ten kod rejstracyjny :spoko:

Bastex
26-06-2006, 04:34
mam problem z cepem zainstalowałem go usunąłem wszystkie pliki z moje dokumenty/fifa06 itp. fifa działa tylko jest jeden problem zapisze profil i jak wychodze z gry to fifa sie minimalizuje i pokazuje się raport wysyłaj/nie wysyłaj jak chcę znowu włączyć fife to po wybraniu języka itp. menu juz się nie uruchamia i wywala mnie do windowsa przed zainstalowaniem cep'a było wszystko dobrze ;/

michaelz87
29-06-2006, 13:39
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PROMLEM! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!mozecie mi pomoc.gralem w fife normalnie i wszystko bylo ok a teraz jak chce wlaczyc gre to mecz laduje mi sie do pewnego momentu i gra sie wylacza;/tak samo jak wchodze do menu tworzenia zawodnika - automatycznie gra sie wylacza.co jest nie tak??

WoJTeK
29-06-2006, 19:39
Ja mam problem który byl poruszany, ale nikt nie odpowiadal na ten problem (przynajmniej w ok. 20 stronach tego tematu które przeglądałem). Mam kompa - 3.0 ghz celeron, radeon 1300 pro 256 mb, 1 gb ddr i jak wlaczam gre to mi sie wszystko ścina i nie wiem dlaczego?? Juz instalowalem swoja plytke (oryginala) i kolegi (tez oryginala) i nic...?? A dawniej na celeronie 1.0 ghz, 256 ramu (dimm) i na nvidzie ge force 4 fx mi smigala dobrze... Wie ktoś co zrobić w tej sytuacji??

Fevernova(M)
30-06-2006, 09:08
Dodałem sobie wcale niebrzydką nową koszulkę brazyli przez programik Kit Raptor FIFA 06 i wyszło mi coś dziwnego: http://img47.imageshack.us/img47/90/zonk8xr.th.jpg (http://img47.imageshack.us/my.php?image=zonk8xr.jpg)
Kiedyś program działał a teraz dupa. Jeszcze mam taki problem że przy włączaniu fify na początku dżwięk sie zacina, a później wszystko jest ok.

Fezio
04-07-2006, 15:03
Mam orginalną Fifę 06' i pewien problem podczas gry przez EASO. Otóż do tej pory wszystko było normalnie, ale teraz, kiedy chcę się połączyć z kimś by pograć, to wywala mnie z błędem do windowsa. Co należy zrobić by rozwiązać ten problem ? Z góry dziękuję za pomoc.

xKRZYWYx
07-07-2006, 12:47
Mam problem z Fifa06 , otóż gdy gram jaki kolwiek mecz ( towarzyski , sezon ... co kolwiek) po meczu wyskakuje okienko rewanz , rewanz nowe zespoly , powrot do menu glowego i statystyki . Co kolwiek wcisne zawsze zawiesza sie komputer a przy grze w sieci po wybraniu druzyn , taktyk i zaladowaniu gry wyskakuje blad fify " utrata polaczenia " bardzo prosze o pomoc

Sprzet :
Celeron 2,8GHz
768DDR RAM
ATI Radeon 9800+

Z GORY THX

dudu
09-07-2006, 22:02
siemka!
mam problem z fifą 06- zainstalowałem wszystko i jest ok- właczam grę i stawiam sobie profil jednak kiedy chcę wybrać kraj i drużynę i ligę wzystko zaczyna się :-( przesuwać i latać - po prostu wszysTKO SAMO SIE USTAWIA I NIE MOżNA NIC USTAWIć
miał ktoś może taki problem
prosze pomużcie!!!!

Nowy
11-07-2006, 09:57
Mam pewne pytanie, do jakiego pliku mam zainstalować Reprezentacyjne kitsy od Pumy i nowe pilki które ściągnolem z waszej glównej strony ??? :whatsup:

adrian216
12-07-2006, 08:10
Ja potrzebuje paru plików ! Bo są w nich błedy ! Jak ktos ma Fife 06 na kompa , zagadajcie na gg (tam info) gg:9970872

tomekm25
25-07-2006, 09:47
Mam taki głupi problem :P
Nie moge grać reprezentacjami. Jak wybieram jakichs turniej lub sam tworze nowy turniej to moge wybierać tylko kluby z różnych krajów ale nie ma nigdzie wyboru reprezentacji

o co ho ??

aks
26-07-2006, 16:47
wie ktoś jak ściagnać patcha gdy próbuje grać przez neta wchodze sieć ok start i nic się nie ściąga się :mad: :mad:

Turkowianin
27-07-2006, 13:44
PROSZE O POMOC...Nie chciałem robić nowego tematu bo uznałem ze jest to zbędne...Prosze ściagnijcie mi tego patcha http://www.fifakorea.net/pds/detail2.html?id=10163&lang=en&ca=830000&page=1&flag=&keyword=&sc_title=&sc_memo= Z niewiadomych przyczyn nie mogę się tam zarejestrowac:/ i nie moge tego sciagnac..:/ Jeśli ktoś z was byłby tak miły i by to ściagnał to prosze to umiescic na rapidshare.de...Pozdrawiam:)i Z góry dzieki za pomoc

Piotrus
27-07-2006, 13:52
Mam problem zainstalowalem fife i jak ja wlacze to podczas wybierania języka lub zespolu tak sie robi jakbym wciskal strzalke w bok. powiedzcie co mam robic. chce sobie pograc ale nie moge

MatrixPoland
27-07-2006, 15:31
Mam problem zainstalowalem fife i jak ja wlacze to podczas wybierania języka lub zespolu tak sie robi jakbym wciskal strzalke w bok. powiedzcie co mam robic. chce sobie pograc ale nie moge
to CI pomorze.... http://tczew.net.pl/~ariel/FIFA06_PATCH1_en.exe
=D))

kowah1
28-07-2006, 12:30
mam problem zainstalowalem fife wszystko poszlo.a kiedy dajem wejdz do gry komputer mi sie resetuje .wczesniej takich problemow nie mialem .co mam zrobic?

kowah1
28-07-2006, 12:31
mam problem zainstalowalem fife wszystko poszlo.a kiedy dajem wejdz do gry komputer mi sie resetuje .wczesnimam problem zainstalowalem fife wszystko poszlo.a kiedy dajem wejdz do gry komputer mi sie resetuje .wczesniej takich problemow nie mialem .co mam zrobic?

MatrixPoland
28-07-2006, 12:38
jak wczesniej nie miales to chyba czekac Cie format ... :)

kowah1
28-07-2006, 13:41
inaczej nie da sie tego zalatwic gram w menedzera zespolem margate 6 liga angielska awansowalem do 5 i yera do 4 ligi .gram dobrze i nie chcialbym przerywav da sie cos zrobic.

MatrixPoland
28-07-2006, 15:42
save mozesz sobie skopiowac i nprzykład wrzucic na maila albo na płytke...i i sformatowac dysk i pozniej spowrotem zgrac sejwy...
jak dobrze pamietam w moich dokumentach sa one :)

kowah1
28-07-2006, 16:39
dzieki za podpowidz

MatrixPoland
28-07-2006, 16:47
spoko po to tu jestem ze tka powiem :)

pik_38
30-07-2006, 11:36
MAM taki problem bo sciagnalem z interka spolszczenie w rarze a bylo zepsute(te 2 pliki ok 220mb) i dat_pol.big jest uszkodzony i nie wiem zkad go sciagnac szukalem juz ale byly tylko na megaupload a tam nie moge sciaganac jak ktos by mogl mi podac linka do tego pliku dat_pol.big to bylbym bardzo wdzieczny!!! :-) (siagalem z torenta)

MatrixPoland
30-07-2006, 12:20
czyli ukradłes gre....
a to forum przynajmniej mi sie tak wydaje....
ne pomaga osobom qtrzy nie maja orginalnej fify... :(

Mati1992
03-08-2006, 17:37
gram w Fife 06 na PlayStation2 razem z bratem na dwie osoby i bramkarz mojego zespołu ciągle wychodzi do przodu kiedy sie kiwam odbierają mi piłke itp. nawet do połowy boiska u mojego brata tak nie jest. Nie wiem kompletnie co jest i jak to zmienić moze w ustawieniach ale ja nie moge znalęźć wiecie coś???

rai
03-08-2006, 21:37
Gdy uruchamiam gre - Wyskakuje mi logo fifywc06 a później błąd FIFA06WC.exe i nie wiem co mam robić :///// help - gg:542885

MatrixPoland
03-08-2006, 22:25
reinstal fify ....
wgl to jest dział fify 06 a nie world cup'a ; ]

MatrixPoland
03-08-2006, 22:26
gram w Fife 06 na PlayStation2 razem z bratem na dwie osoby i bramkarz mojego zespołu ciągle wychodzi do przodu kiedy sie kiwam odbierają mi piłke itp. nawet do połowy boiska u mojego brata tak nie jest. Nie wiem kompletnie co jest i jak to zmienić moze w ustawieniach ale ja nie moge znalęźć wiecie coś???
moze masz cos z padaem.... :) i wiem ze dida lubi wychodzic do przodu :)

kowah1
06-08-2006, 08:26
nie wiecie kiedy wyjdzie nowa fifa ba ta jus mi sie znidzila

fan fify
07-08-2006, 10:48
ej mam problem. chce z moim kumplem grac przez neta w fifek za pomoca Tryby Gry > gra wieloosobowa > polaczenie bezpsorednie. wlacza nam sie ok wybieramy sklady itp. i wlaczamy zeby grac i jak sie skonczy ladowac to powinnismy widziec nasze druzyny normalnie a tu nic nie ma jest ciemno i za chwile pisze polaczenie utracone. ja mam oryginala fifke moj kumpel ma pirata. ustawialismy inna rozdzielczosc, detale raz on byl gospodarzem raz ja i tez nic:( a gralem z innym kumplem tak samo i normal dzialalo a teraz nie wiem co jest :( ja mam ip. zaczynajace sie na 217. a moj kumpel na 81. to moze dlatego nam nie chodzi..?? pomozcie

MatrixPoland
07-08-2006, 15:09
zagrajcie sobie przez easo . ... ; ] albo przez hamachi ... :) proste co nee : ]

fan fify
07-08-2006, 15:16
ale jak grac przez hamachi albo przez to easo?ktore latwiejsze do gry? ;p

fan fify
07-08-2006, 18:28
wiec jak mozna grac w fife 06 przez hamachi?? prosze pisac na gg 3432280 ;]

kondy
08-08-2006, 20:52
Zainstalowalem wczoraj fifke i juz bylem szczesliwy ze wreszcie sobie pykne ale nic z tego.........kiedy wlaczam gre to caly czas lata.......znaczy tak jak byl trzymal caly czas jeden klawisz...........caly czas lata wiec nie moza na nic trafic i nie da sie grac.....co mam zrobic?

MatrixPoland
09-08-2006, 08:37
Zainstalowalem wczoraj fifke i juz bylem szczesliwy ze wreszcie sobie pykne ale nic z tego.........kiedy wlaczam gre to caly czas lata.......znaczy tak jak byl trzymal caly czas jeden klawisz...........caly czas lata wiec nie moza na nic trafic i nie da sie grac.....co mam zrobic?
juz byl taki temat poszukaj se gdzies na forum pacha sam dawałem linka.... ; ]
lepiej grac przez easo bo w koncu to orginalne serwer i statystyki sa ; ]

pysiak
09-08-2006, 10:58
witam zacząłem grać w fifię 06 2 dni temu i mam problem z grą (nie to ze zrypana) w poprzednich grach cały chasz trzymałempalce nad odpowiednimi przyciskami ale tutaj pojawia sie problem bo tych przicsków jest wiele wiećej potrzebnych co mam robić ??

MatrixPoland
10-08-2006, 13:24
o ja to faktycznie masz problem...

Szpako
10-08-2006, 19:44
Witam wszystkich !! Otóz mam problem z gamepadem (wiem było dużo tematów). Otóz mam gamepada Speed-Link Encounter Gamepad (SL 6534-SSV). W rejestrze zmieniłem nazwe pliku "OEMname" na Logitech DualAction USB - było tak w jednym z poradników. I problem jest w tym, że nie moge w fifie przeminić z klawiatury na gamepada. Wykrywa go, ale nie da się zmienić. Pomóżcie !!

Pozdrawiam

MatrixPoland
18-08-2006, 05:19
koops se rumblepada 2 od logitecha zero problemow bo ja nei ma mproblemow... ;d

canin
18-08-2006, 05:26
witam zacząłem grać w fifię 06 2 dni temu i mam problem z grą (nie to ze zrypana) w poprzednich grach cały chasz trzymałempalce nad odpowiednimi przyciskami ale tutaj pojawia sie problem bo tych przicsków jest wiele wiećej potrzebnych co mam robić ??

najwazniejsze: naucz sie pisac po polsku
a nie mozeszsobie zmienic ustawien klawiatury? no chyba ze to przerasta twoje mozliwosci....

@Szpako
jezli jest to gamepad pod USB mozesz miec problemy bo fifa lubvi se psuc gre gdy jest podlaczona klawa i jakes urzadzenie dodatkowe pod USB. Moja rada: kup sobie przejscowke z USB np. do podlaczenia do joypada i mysle ze bedzie git

MatrixPoland
23-08-2006, 20:25
wystarczy pach wydany od ea sport ... ; ]

canin
25-08-2006, 05:30
wystarczy pach wydany od ea sport ... ; ]

który sam w sobie jest niedopracowany

MatrixPoland
25-08-2006, 07:11
no ja nei wiem....napewno najwazniejszy bład niknie.... ; ]

canin
25-08-2006, 10:00
no ja nei wiem....napewno najwazniejszy bład niknie.... ; ]

no ale robi inne błędy-mnie np. mam po tym błędy w grze on-line i problemy ze stabilnością np. wywalanie do windy lub częsta całkowita zawieszka :/

BTW są jacyś modzi w tym dziale ? :P

MatrixPoland
25-08-2006, 10:39
ja nie ma mzadnych błedow z gra on line... :-|
moze Twoj przeciwnik urzywa jakis pachow daltego sie chrzani.....
i do windy juz wgl mnie nie wywala nigdy tak nie miałęm z fifa... ; o

canin
25-08-2006, 11:48
ja nie ma mzadnych błedow z gra on line... :-|
moze Twoj przeciwnik urzywa jakis pachow daltego sie chrzani.....
i do windy juz wgl mnie nie wywala nigdy tak nie miałęm z fifa... ; o

hmm po wgraniu patcha w ogólenie chce sie do serwera połączyć gra i mnie wywala co 30 minut a jak patcha odinstaluje jest wszytsko git

nie wiem dlaczego tak jest

MatrixPoland
25-08-2006, 14:48
tylko ze bez dwooch pach jeden wydany oficjalnie do gry i drugi potshebny tylko do gry on line se nee pograsz na serwerach easo... wiec nei wiem jak wgl bez pachy tych mozesz grac<lol2>
moze wgl nie masz orginała i tylko swirujesz... :

canin
26-08-2006, 13:27
tylko ze bez dwooch pach jeden wydany oficjalnie do gry i drugi potshebny tylko do gry on line se nee pograsz na serwerach easo... wiec nei wiem jak wgl bez pachy tych mozesz grac<lol2>
moze wgl nie masz orginała i tylko swirujesz... :

pierwszego zdania nie zrozumiałem, pisz wyraźniej ok?

a orginała mam kupionego w MM za 119.90 zewszystkimi kodami

MatrixPoland
26-08-2006, 14:02
no ze bez dwóch pachy które zostały oficjalnie wydane przez EAS nie zagrasz sobie na EASO....

Rothen
28-03-2007, 16:45
Mam pytanie podczas gry w sieci chcę przejść do przedsionka par i wysakuje ze są problemy techniczne i żebym spróbował poźniej,a jak sie nie uda to skontaktuj sie z kims tam czy to jest normalne czy coś nie zabardzo? Wspomne że już grałem mecze normalnie bez problemu.

endriu7
04-08-2008, 13:27
a ja mam problem taki ze jak wlaczam fife to tak jakby samoskreca w prawo
np. przy wyborze druzyny
prosze o szybka pomoc

Trade
04-08-2008, 15:14
@up
Może być to wynikiem zepsutego pada lub źle skalibrowanego. Napisz czy dzieje Ci się to z padem.

n333
08-01-2009, 14:04
co ty gadasz za pierdy:wleb: i fak ju

masters
17-01-2009, 12:57
kiedy mialem fife 06 demo cos mi sie popsulo. jak sie najpierw wybiera jezyk to jezyki sie wybieraly tak jakbym strzalkami klikal. w pelnej wersji mam tak samo, O CO CHODZII?????????:[

marcin95
21-03-2009, 18:50
Witam! Mam problem z fifą 06 gdy wybieram język przy włączaniu gry same mi opcje języków przeskakują... Jak temu zaradzić???

Bambucza_Elana
08-08-2009, 11:39
Ta gra to była całym jednym wielkim problemem... Ta głupia muzyka przed wejściem piłkarzy na murawę i zalicznony gol po strzałąch w boczną siatkę... Błędy błey jeszcze raz błędy Najgorsza FIFA obok 2001

FircyQ
11-10-2009, 12:06
W dodatkach FIFA 06 można było zobaczyć pewien wywiad. Z kim był przeprowadzony?

Proszę was o pomoc, muszę znac odpowiedź na to pytanie ...

Rothosen
11-10-2009, 17:12
Z Samuelem Eto'o
http://www.youtube.com/watch?v=IO44v_zq-SI
jakość nie zachwyca...., ale to jedyne co udało mi się znaleźć

kuba1992
17-12-2009, 18:32
Elo!
Wiecie moze jak sterowac bramkarzem przy rzutach karnych?
Chodzi mi o wymachy itp.

kuba1992
26-12-2009, 13:19
Pomoże ktoś ?;P

netson
26-12-2009, 14:35
W FIFA 06 jeszcze nie było takiej możliwości, pojawiła się w WC 2006.

kuba1992
26-12-2009, 14:58
Aha. Dzięki.
WESOŁYCH ŚWIAT:)

Roptor
23-02-2010, 16:12
Cześć mam wielką prośbę czy mógłby ktoś dać mi folder który znajduje się domyslnie w mój komputer>moje dokumenty>Fifa 06>D.składy , chodzi mi dokładnie o folder D.składy ale ten folder musi być orginalny jak był zainstalowany i nie przerabiany z góry dziękuję.

gregor07
22-03-2010, 10:29
Mam problem z Fifą 06. Przy wyborze języka na początku języki same się zmieniają, nie mogę tak jak wcześniej sam wybrać który chcę. Konkretnie tak to wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=9ORjNJQ3-vk
Nawet jak już trafię na język polski, to podobnie jest z innymi funkcjami do wyboru (tj. same się zmieniają). Wie ktoś czym jest to spowodowane i jak to naprawić?

Miczki
22-03-2010, 10:45
Mam problem z Fifą 06. Przy wyborze języka na początku języki same się zmieniają, nie mogę tak jak wcześniej sam wybrać który chcę. Konkretnie tak to wygląda: http://www.youtube.com/watch?v=9ORjNJQ3-vk
Nawet jak już trafię na język polski, to podobnie jest z innymi funkcjami do wyboru (tj. same się zmieniają). Wie ktoś czym jest to spowodowane i jak to naprawić?

Masz pada podłączonego podczas gry?

gregor07
22-03-2010, 11:12
Ok. Już sobie poradziłem.

Miczki
22-03-2010, 11:48
W ogóle nie mam pada.

Przeinstalowywałeś grę? Jakieś patcha po tym instalowałeś? Może nieświadomie klawisz trzymasz?

tomash11
01-04-2010, 09:34
Mam pytanie.. Podczas instalacji FIFA 2006 na 34% jest napisane ze instaluje sie support/*.* i przestaje dalej sie instalowac... wie ktos jak to zrobic by dzialalo?? Pomocy !! :(

tomash11
04-04-2010, 12:43
Pomoże ktos??????????????/ :|

netson
04-04-2010, 12:44
Przede wszystkim - czy gra jest oryginalna?

Rothosen
04-04-2010, 18:20
Mam pytanie.. Podczas instalacji FIFA 2006 na 34% jest napisane ze instaluje sie support/*.* i przestaje dalej sie instalowac... wie ktos jak to zrobic by dzialalo?? Pomocy !! :(

Nie wiem. Spróbuj przekopiować z płyty na dysk twardy i instalować grę z HDD.

tomash11
04-04-2010, 20:15
tak. plyta jest oryginalna =)

Rothosen
17-04-2010, 11:20
Od razu mówię, że mam orginała. Podczas instalacji (pełnej) zatrzymuje sie na 22 % po jakis 5 minutach wyskakuje "nie odnaleziono pliku" i podaje ścieżkę "data/gui/loading/bg/lb107_1.big". Jakieś rady?

shabi
17-04-2010, 14:03
Pewnie masz płytkę bardzo zajechaną. ;)

Magic1212
25-04-2010, 10:47
Drodzy czytelnicy
Mam pewnien problem poniewaz jak wchodzę w fife normalnie mi sie otwiera ale przy wyborze jezyka samo mi przeskakuje na nastepny
Jak mi sie uda juz trafic na jezyk to mam problem z wyborem skladu
Nawet raz mi sie udalo zagrac w meczu lecz czlonek mojego zespolu lecial na skos w gorny lewy rog ekranu ani go nie moglem zatrzymac ani nic zrobic
Prosze O pomoc
Z gory dziekuje

mike21
07-05-2010, 15:58
Ja mam problem z trybem menedżerskim może dlatego że płyta jest porysowana a może dlatego że mój komputer ma swoje przywary .
Problem : po pierwszym sezonie Pogonią Szczecin nie wypłacili mi pieniędzy na koniec sezonu pomimo drugiego miejsca w lidze .
W lidze Hiszpańskiej nie mogę dokonywac transferów odrazu po objęciu drużyny .

Aetarea
20-05-2010, 14:12
Ja mam z kolei taki śmieszny problem. kiedy wpisuje nazwe swojego profilu to czas aby wybrać swoją drużyne,a one wszystkie skaczą i nie idzie żadnej wybrać. Jak temu zaradzić?

Michałos
20-05-2010, 15:05
Reinstal i od razu na początku spróbuj ustalić moze się uda:P

parowa11
04-08-2010, 15:10
Witam, mam problem z gra na 2.
Gdy gralem sam na klawiaturze wszystko bylo ok, elegancko dzialalo, ale gdy podlaczylem pada i chcialem grac z bratem na 2, przy wlaczaniu meczu gra sie wylacza, o co chodzi?
Prosze o szybka pomoc ;)