Zobacz pełną wersję : Fifa06 juz w sklepach :D
robak1991
28-09-2005, 13:32
Dzisiaj ide do empiku patrze a tam kilometrowa kolejka :D Wchodze znowu patrze a tam ludzie Fife06 wykupuja :D Nie moglem uwierzyc przecierz premiera dopiero w piatek a juz jest fifa 06 w sklepach :D A to nie spodzianka :D
Dzisiaj ide do empiku patrze a tam kilometrowa kolejka :D Wchodze znowu patrze a tam ludzie Fife06 wykupuja :D Nie moglem uwierzyc przecierz premiera dopiero w piatek a juz jest fifa 06 w sklepach :D A to nie spodzianka :D
urzekła mnie twoja historia :rolleyes:
[Ostrzezenie - jeszcze jedno slowo o piractwie i leciesz]
Ja już mam Fife 06 którą zamówiłem na CF :] I po rozegraniu 3 meczyków, stwierdzam że warto ją zakupić. Komentarz jest dość żywiołowy, mimo tego, że wyłapałem już pierwszą wpadke :P Tymczasem wracam do świata Fify 06 :P
drozdzowa91
28-09-2005, 13:45
Ja już mam Fife 06 którą zamówiłem na CF :] I po rozegraniu 3 meczyków, stwierdzam że warto ją zakupić. Komentarz jest dość żywiołowy, mimo tego, że wyłapałem już pierwszą wpadke :P Tymczasem wracam do świata Fify 06 :P
A co jest tą wpadką?? :zeby:
Grzechu Czy Stadion Barcy Jest Taki Sam Jak W Fifie 2005 Czy CoŚ Zmienili I Czy Jest Aktualy SkŁad Bo W Demie Jest Albertini.a On OdszedŁ Do Livorno Odpisz
grzechu dawaj na torrenta a nie piepszysz.........
tommiyacht
28-09-2005, 14:09
Didier Drogba
28-09-2005, 14:14
urzekła mnie twoja historia :rolleyes:
p.s. na necie jest już do ściągnięcia ale niestety nie ma polskiego duetu Szpak-Szaran więc pozostaje czekać aż ktoś wrzuci z polskim komentarzem :D
To kicha ;) A już się podjarałem.
dajcie na , ci co mają z polskim komentarzem
Ljungberg
28-09-2005, 14:40
Grzechu czy moglbys powiedziec cos wiecej na temat polskiego komentarza?
Czy da sie wyczuc ta atmosfere jaka robi Szpaku podczas meczu?
Czy podnieca sie gdy bedzie jakas fajna akcja albo gol?
grzechu dawaj na torrenta a nie piepszysz.........
nie no rozjebales mnie :rolleyes: grezchu zaraz nie bedzie sie pieprzyl i ci bana wjebie zjebie ;D ale sie zrymowalo ;P... kurdeeee wydac 155 zl na fifke czy nie wydac ?? oto jest pytanie ??
Dam Ci skoczek 30 zł a Ty mi obraz zrzucisz :P
stary nie ma sprawy :P
lukaszlew77
28-09-2005, 15:04
Oczywiście w mym mieście (raczej "wieś" 150 tys ludzi) Płocku, w EMPIKU, nikt nic nie wie :/ Drażni mnie to jak cholera
a wlasnie mam jeszcze takie pytanie ... po, ile chodzi fifka w empiku ?? chyba na CF taniej nie ? ;)
dajcie na www.torrent.net.pl , ci co mają z polskim komentarzem
Napisz do Grzecha na PW najlepiej... Wiesz on tyle seeduje dzien i noc a to fifa a to pes wiec napewno niedlugo bedzie mozna od niego sciagnac :]... Po prostu panowie rozwaliliscie mnie zupelnie :D cala trojka :rolleyes:
@lukaszlew77 nie przesadzaj juz bo ludzie zaraz sobie cala reszte dopisza :)... Wiadomo najpierw pojawi w wiekszych miastach, u nas bedzie pewno rownie szybko, a na marginesie wiadomo jacy ci ludzie z empiku sa halo :|... A moze to tylko w jednym miescie jakis taki wyjatek cos im sie pomylilo czy co(tak jak z tym H Potterem w USA czy gdzies co taka szopa byla :))?? Reszta miast jest porzadna i da do sprzedazy po premierze :D...
mlody_DG
28-09-2005, 15:31
Skoczek napisał:
nie no rozjebales mnie grezchu zaraz nie bedzie sie pieprzyl i ci bana wjebie zjebie ;D ale sie zrymowalo ... pozostawię to bez komentarza...
Jest juz pl na sieci!!
nie ma
robak1991
28-09-2005, 15:44
Jest juz pl na sieci??!!W polskim jezyku jest ale bez polskiego komentatora :( Wiec nie oplaca sie sciagac
dajcie na cenzura , ci co mają z polskim komentarzem
Ban ... :papa:
pozostawię to bez komentarza...
Najlepiej zrobisz, jak pofatygujesz się do sklepu i kupisz swój egzemplarz zamiast wymagać na innych zapodawanie źródeł :cfaniak: Jeżeli zaś nie masz kasy, to sobie uzbieraj - problem z głowy.
Pewnie we Wrocku też czyli wychodzi na to, że w piątek DVD a w sobote do empiku po fife 06 :)
A jeśli nie ma sposobu na uzbieranie, ponieważ rodzice nie chcą Cię wesprzeć finansowo, siostra nie ma zamiaru pożyczyć, roboty nie masz, babcia już niestety na tamtym świecie itd., to co?
reddevil
28-09-2005, 16:04
No własnie masz racje jak niechca ci pomoc to skad mam wziasc
Grzechu mógłbyś porównać gameplay z pełnej wersji do tego z dema, czy poprawiono błędy, czy piłka lepipiej lata lobem, ot takie pierdółki? Na pewno rozwiałoby to kilka wątpliwóści czy kupować gierkę.
Hehe... ja czekam na korzystniejszą ofertę niż 160 zeta ;P
Niech ktoś wreszcie wypowie się na temat KOMENTARZA POLSKIEGO!!! Oraz niech da próbkę jak np. strzeli gola lub fajne momenty :beer2:
No własnie masz racje jak niechca ci pomoc to skad mam wziasc
najlepiej ze sklepu :D
teraz do rava
nie jest powiedziane że musisz mieć tą gre. kogo nie stać to trudno.każda rozrywka kosztuje. Życie jest okrutne :D
reddevil
28-09-2005, 16:22
życie nie jest okrutne życie jest nowelą ...
Ban ... :papa:
tak z ciekawosci.Gdzie jest regulamin tego forum ?
Chce sie dowiedziec za co mozna dostac banana zanim cos wiecej napisze. :]
tak z ciekawosci.Gdzie jest regulamin tego forum ?
Chce sie dowiedziec za co mozna dostac banana zanim cos wiecej napisze. :]
trzeba było czytac regulamin jak się rejestrowałes ...
odnośnik do regulaminu masz w podpisie moim :]
Caméléon
28-09-2005, 16:40
Czuję się lekko oszukany (Ktoś obiecał, iż FIFA 2oo6 zamówiona na CF będzie w mych dłoniach przed premierą...) - Lecz mniejsza z tym...
jak ktoś by chciał "cos" o fifce 06 to na gg walić - też mam juz FIFA 06
wiecie co... podjalem kuriozalna decyzje...
kupie fife 06 :D :glupek:
W polskim jezyku jest ale bez polskiego komentatora :( Wiec nie oplaca sie sciagac
[Ostrzezenie - nie uzywamy stwierdzenia, ze cos jest w sieci ;p STOP PIRATOM]
Mimo wszystko zapraszam do kupna WERSJI ORYGINALNEJ, bo to nie to samo. Lepiej mieć oryginalną wersję na półce ;-)
Czuję się lekko oszukany (Ktoś obiecał, iż FIFA 2oo6 zamówiona na CF będzie w mych dłoniach przed premierą...) - Lecz mniejsza z tym...
Mówiłem Ci przecie, że jeśli wybrałeś Poczte, to dostaniesz później :] Więc spodziewaj się gry jutro, lub najpóźniej w Piątek ;) Ja gre mialem juz dzis rano o 9:00 :P
robak1991
28-09-2005, 17:13
bede musial jak bede mial kase kupic fifke na slepo :(
Po Ile Leci Fifa W Empiku !!??
No niewiem nigdzie jakos tego nie znalazlem tylko sa ale wersje Multinuague czy jakos tak :] Ale z PL komentatorem nie ma i chyba bede musial jak bede mial kase kupic fifke na slepo :(
zamow na CF bedzie i tanio i pewnnie ;)
trzeba było czytac regulamin jak się rejestrowałes ...
odnośnik do regulaminu masz w podpisie moim :]
uprzejmie dziekuje....
jacek804
28-09-2005, 17:48
ja jutro jadę kupić do Empiku na Ratajczaka. SUPER !
robak1991
28-09-2005, 17:50
:D no to super ze idziesz kupic a o ktorej :D moze sie gdzies tam spotkamy :P
Ej dobra wiem że się cieszycie że jest fifa... ale możebyście nie spamili
Caméléon
28-09-2005, 18:20
Mówiłem Ci przecie, że jeśli wybrałeś Poczte, to dostaniesz później :] Więc spodziewaj się gry jutro, lub najpóźniej w Piątek ;) Nie mam tego na myśli :P Chciałem tylko przypomnieć, że FIFA kupiona na CF miała być przysłana przed premierą! A jak wiemy owa premiera mieć miejsce miała 30 września(bodaj), a nie dziś :] - i stąd ten niesmak
A jeśli nie ma sposobu na uzbieranie, ponieważ rodzice nie chcą Cię wesprzeć finansowo, siostra nie ma zamiaru pożyczyć, roboty nie masz, babcia już niestety na tamtym świecie itd., to co?
to gowno ! nie mowi sie "co", to po pierwsze. Po drugie jesli nie bedziesz mial na samochod, to tez go ukradniesz ? Albo jak nie masz na snickersa w szkole, to go kradniesz ? Smieszny i zalosny jestes.
STOP PIRATOM
Jesli ktos wspomni, ze cos jest na sieci albo czegos nie ma na sieci, niezaleznie, czy ma w zamysle sciaganie, czy nie, to leci od razu z forum. Centrum FIFY, jako partner EA Polska, nie moze pozwolic sobie na piractwo.
Jednak ta wypowiedz to FAKE!!
Fifa06 bedzie miala premiere w Empiku tak jak w calej Polsce w piatek 30 wrzesnia. Bylem dzis w Empiku w M1 w Zabrzu i facet o niczym nie wiedzial. Ja jak glupi mowilem ze w Poznaniu w Empiku sprzedawali wiec facet w koncu sie ugial i zadzwonil do Poznania - i jakie bylo moje zdziwienie gdy powiedzial ze dzisiaj nie sprzedawali przedremierowo FIFY06. Byly tylko zapisy na oficjalna prezentacje fify w salonach w dniach 1-2 pazdziernika w wybranych empikach (z mozliwoscia gry - dlatego zapisy niby byly)
W dodatku 2000 pierwszych klientow ktorzy od 30 wrzesnia w Empiku kupia fife06 dostana bon o wartosci 25 zł do wykorzystania w salonach Empiku w calym kraju.
Poza tym w Media Markt w calym kraju FIFA 06 bedzie w promocyjnej cenie w dniu premiery tj. 30 wrzesnia - w oficjalnej gazetce jest napisane o tym. Dowiedzialem sie ze bedzie mozna kupic po JEDNEJ sztuce. Bo pewnie znalezli by sie tacy ktorzy kupili by wiecej i sprzedawali pozniej na Allegro - bo cena jest naprawde szokujaca bo wynosi... 129 złotych
To tyle, pozdrawiam - i nie moge sie doczekac kupna nowej fify
robak1991
28-09-2005, 18:55
Jednak ta wypowiedz to FAKE!!
Fifa06 bedzie miala premiere w Empiku tak jak w calej Polsce w piatek 30 wrzesnia. Bylem dzis w Empiku w M1 w Zabrzu i facet o niczym nie wiedzial. Ja jak glupi mowilem ze w Poznaniu w Empiku sprzedawali wiec facet w koncu sie ugial i zadzwonil do Poznania - i jakie bylo moje zdziwienie gdy powiedzial ze dzisiaj nie sprzedawali przedremierowo FIFY06. Byly tylko zapisy na oficjalna prezentacje fify w salonach w dniach 1-2 pazdziernika w wybranych empikach (z mozliwoscia gry - dlatego zapisy niby byly)
W dodatku 2000 pierwszych klientow ktorzy od 30 wrzesnia w Empiku kupia fife06 dostana bon o wartosci 25 zł do wykorzystania w salonach Empiku w calym kraju.
Poza tym w Media Markt w calym kraju FIFA 06 bedzie w promocyjnej cenie w dniu premiery tj. 30 wrzesnia - w oficjalnej gazetce jest napisane o tym. Dowiedzialem sie ze bedzie mozna kupic po JEDNEJ sztuce. Bo pewnie znalezli by sie tacy ktorzy kupili by wiecej i sprzedawali pozniej na Allegro - bo cena jest naprawde szokujaca bo wynosi... 129 złotych
To tyle, pozdrawiam - i nie moge sie doczekac kupna nowej fifyHmm jak to przecierz jak patrzylem to w oknie juz byla fifka 06 wystawiona i byla po cos kolejka ale tramwaj juz mialem do domu wiec pewny nie bylem czy to prawda ale przynajmniej temat sie rozkrecil :] Jak by co to sorki za wprowadzenie kogos w blad !!
W konkurencyjnym serwisie opisane są pierwsze wrażenia z gry, więc FIFA już jest w sklepach (prawdopodobnie). Aha, jeszcze jedno. Do tych co mają już FIFA z polskim komentarzem! Zapodajcie link do jakiegoś filmika, w którym strzelacie bramkę i Szpakowski krzyczy coś w stylu 'Goool! Cóż za przepiękna akcja!', z góry dzięki :)
W konkurencyjnym serwisie opisane są pierwsze wrażenia z gry
Jestesmy w Polsce, mieszkamy w Polsce. W tym roku FIFA 06 ukazuje sie w pelnej polskiej wersji jezykowej na konsole PlayStation 2 oraz PC. Nie sadze, zeby ktos, kto jest Polakiem, ustawial sobie podczas pierwszego odpalenia gry wersje angielska. Dlatego tez sadze, ze redaktor Neo, opisal wrazenia z PIRACKIEJ wersji gry, bo inaczej screeny ukazywaly by polskie menusy. Oj nieladnie, nieladnie...
@ ralf
Ja nie widzę nic dziwnego w tym, żę ktoś włączył angielskie napisy, ja zrobię tak samo bo nie trafię polskiego języka w grach innych niż przygodówki :]
BTW: ja se fifke zamówiłem za 125 PLN :D W Legnicy oczywiście o fifie nic nie wiedzą konkretnego w empiku więc nie czeałem bo pewnie i tak będzie po 160 pln ;)
Prawie Mnie Zadeptali :(((((((((((((
Ja kupiłem w SATURNIE ( ARKADIA w Warszawie ) za 129 zł. :zeby:
W EMPIKU kosztowała 159 zł ale od 30.09 będzie dodawany bon na 25 zł do wykożystania w EMPIKU. Na PS2 cena wynosi 199 zł i również jest już bez problemu dostępna w Warszawie.
Jestesmy w Polsce, mieszkamy w Polsce. W tym roku FIFA 06 ukazuje sie w pelnej polskiej wersji jezykowej na konsole PlayStation 2 oraz PC. Nie sadze, zeby ktos, kto jest Polakiem, ustawial sobie podczas pierwszego odpalenia gry wersje angielska. Dlatego tez wnioskuje, ze serwis FIFA Polonia, a dokladnie redaktor Neo, opisal wrazenia z PIRACKIEJ wersji gry, bo inaczej screeny ukazywaly by polskie menusy. Oj nieladnie, nieladnie...
To mi się właśnie dziwne wydawało... Jak ładował mi się pierwszy screen (mam wolny net), to najpierw zobaczyłem nazwę 'Kick Off' - 'OK' pomyślałem, nazwa trybu, więc dlatego po angielsku... Ale przy załadowaniu się na obrazku następnych trybów wyglądało to dziwnie. Polska strona, a gra po ENG... W sumie, to jeśli nawet grał na piracie, to i tak jest dziwne, że po ENG (przecież język chyba można zmienić, tylko komentarz zostaje ENG, co nie?). Pozdro.
Nie mam tego na myśli :P Chciałem tylko przypomnieć, że FIFA kupiona na CF miała być przysłana przed premierą! A jak wiemy owa premiera mieć miejsce miała 30 września(bodaj), a nie dziś :] - i stąd ten niesmak
I wyslana bedzie, pierwsze egzemplarze poszly wczoraj...
Premiera jest 30 wrzesnia, a to, ze jest w Wwie w Empikach to powiazanie Empik - LEM i moc stolicy...
maciex50
29-09-2005, 06:24
Niech ktos napisze (posiadajacy fife) czy opyla wydawac sie mnostwo kasy na ta gre... dajcie cos z siebie:]
Kupiłem wczoraj w Saturnie w Arkadii za 129 zł. (A miało być w Centrum Fify najtaniej :) ). Rozegrałem wczoraj kilka meczyków, w tym obowiązkowo Anglia - Polska. Pierwsze spostrzeżenia:
- Nie poprawili wyglądu polaków, Szymkowiak dalej bez lwiej grzywy i co gorsza nie można, wbrew temu co głoszono w zapowiedziach, edytować wyglądu już istniejących zawodników. Można im zmienić buty, opaski, nr. koszulki itp. ale nie wygląd. :(
- komentarz: jest dobrze.. ale nie rewelacyjnie, zdaża się że Szpaku świetnie skomentuję sytuację podbramkowa i podgrzeje atmosferę ale momentami aż śmiać się chce jak mówi coś zupełnie nie adekwatnego do sytuacja na boisku. Rozgrywam np. sobie piłkę na środku boiska a On: "Piękne zagranie w rogu pola karnego" czy coś takiego :) takich kwiatków zdaża się przynajmniej kilka na mecz 2 x 4 min :)
Szpakowski praktycznie wcale się nie odzywa.. dosłownie kilka zdań na całe spotkanie i zachowuje się tak jakby czytał artykuł w gazecie a nie komentował mecz.
To tyle na gorąco.. dziś uruchamiam karierę :)
reddevil
29-09-2005, 07:31
Dobrze by bylo jakbys nagral filmik z komentem szpaka please
motorlublin
29-09-2005, 07:35
Poprzednie wersje Fify, nie ukrywam, sciagalem z neta. Ale niedawno nie bylo w co grac i patrze Fifa 04 w empiku za niecale 30 zeta no to kupilem. Jak zaczalem grac w EASO to numerek przy Fifa nie byl wazny. Dlatego dzisiaj zamowilem u Was na CF Fifke i mam pytanie, czy tak jak pisze w jej opisie w Sklepie CF bede mial ja jutro? Z gory dzieki za odpowiedz, pozdrowka.
EDIT:
Przesylka przez Poczte Polska ;)
Co do komentarza, cieszmy sie ze jest, a nie narzekajmy, bo zawsze lepiej zeby komentowal rodak, niz jakis McCoyst czy jak mu tam :D
jacek804
29-09-2005, 07:39
Jaka szkoda że w Poznaniu nie ma , ale i tak pojadę zobaczyć.Blacky do jakiego Empiku w Poznaniu ten gość z Empiku dzwonił ???
Szpakowski praktycznie wcale się nie odzywa.. dosłownie kilka zdań na całe spotkanie i zachowuje się tak jakby czytał artykuł w gazecie a nie komentował mecz.
Chyba miales na mysli Szaranowicza? Szpakowski komentuje caly czas, a Szaranowicz odzywa sie tylko podczas powtorek. Tak niestety jest zaskryptowana FIFA, ze mamy jednego glownego komentatora i drugiego - kolorowego, tylko do powtorek.
Chyba miales na mysli Szaranowicza? Szpakowski komentuje caly czas, a Szaranowicz odzywa sie tylko podczas powtorek. Tak niestety jest zaskryptowana FIFA, ze mamy jednego glownego komentatora i drugiego - kolorowego, tylko do powtorek.
Szaranowicz ... Szpakowski ... wszystko jedno ... dla tych, którzy owej gry w języku ojczystym nie mają i niewiedzą jak radzi sobie duecik Szpak-Szaran :( więc tym razem prośba do ciebie Ralf ;) nagrałbyś jakiś krótki filmik ;) głównie chodzi o posłuchanie naszych komentatorów w akcji ;)
Oczywiście miałem na myśli Szaranowicza :) mój błąd :)
Szkoda że Szaran nie wcina się czasami w zdanie Szpakowi i nie krzyczą razem przy golu, ciekawiej by było..
Zajrzyjcie do wątku "błedy w Fifie" mam kilka pytań a nie chcę się tu powtarzać :)
nagrałbyś jakiś krótki filmik ;) głównie chodzi o posłuchanie naszych komentatorów w akcji ;)
No właśnie ludzie, pociskacie od 2 dni w fife, podzielcie się choć trochę tą przyjemnością. Może wam to z 5 minut zajmie. Zapodajcie filmika albo chociaż wava jakiegoś :)
Byłem dzisiaj w Empiq w Poznań Plaza jest tam fifa za 129 zł ;] Gra jest zajebista komentarz jest fajny chociaz troksze sztuczny ;] Empik fajnie to zrobil bo ja stoje przy kompie i gram w fife a 20 metrow dalej sa 3 ponad 40' ekrany LCD i wszyscy obserwuja jak gram ;] Pierwszy mecz oczywiscie LECH-legia 2:0
Myslalem ze nie kupie fify ale po tym co zobaczylem po nia jade.. ;]
więc tym razem prośba do ciebie Ralf ;) nagrałbyś jakiś krótki filmik ;) głównie chodzi o posłuchanie naszych komentatorów w akcji ;)
poki co nie mam jeszcze niestety FIFA 06, brak czasu by po nia pojechac
Loserfrompoland
29-09-2005, 14:16
A ja dziś kupiłem Fifkę 06 w Media za 119 zł. !!!
A ja dziś kupiłem Fifkę 06 w Media za 119 zł. !!!
Z polskim komentarzem ??
NEICH KTOŚ DA FILMIK NAJLEPJEJ PO BRAMCE !!! Z góry :beer2: :beer:
Z polskim komentarzem ??
NEICH KTOŚ DA FILMIK NAJLEPJEJ PO BRAMCE !!! Z góry :beer2: :beer:
Daj spokój. On się zarejestrował żeby zrobić wokół siebie szumu a pewnie i tak gówno ma :/.
Ja dzięki uprzejmości poczty polskiej dostałem gre jakoś wyjątkowo wcześnie. Zamówiłem przed wczoraj po 23:00 a dostałem dziś rano. Dziwne :).
Loserfrompoland
29-09-2005, 19:32
Zarejestrowałem się już dawno, i mam FIFE 06 z polskim komentarzem !!!!
Tak, ale ilość postów masz tak cholernie wielką, co czyni Cię zajebiście wiarygodnym :/
Ja kupiłem dzisiaj w Empiku za 129.90 zł i dla wszystkich spragnionych zapisalem probke komentarza z jednej polowy meczu lech-odra
http://rapidshare.de/files/5675524/komentarz.mp3.html
robak1991
29-09-2005, 20:40
No no Alien postarales sie :D Komentarz w super jakosci !! Fajnie komentuja :D Czego wy chcecie :] Pozdro
robak1991
30-09-2005, 19:36
Wlasnie dzisiaj kupilem Fife 06 :D Jest Swietna !! Pozdro
Zamawiajac gre ok. godziny 14 w czwartek spodziewalem sie jej kolo poniedzialku... a tu mila niespodzianka i gra przyszla w piatek... ok godziny 14 :p hehe, 24h i gra w moich rekach, kupujcie na FIFASERWIS.COM!! :]
A co do gierki... wyje**sta i tyle ;]
Ljungberg
02-10-2005, 07:56
Ja rowniez Fifke kupilem w Empiku :)
Tylko ze za 139 zeta.Ale naprawde nie zaluje :D
Byla to pierwsza rzecz ktora kupilem po wyplacie :D
Bo w piatek bylo Matki Boskiej Pienieznej w mojej pracy ;)
Didier Drogba
02-10-2005, 08:11
W jakim sklepie Fifka kosztuje najtaniej ???? Bo zamiar zakupić i zmierzyć się z innymi na EASO. :D
Ja rowniez Fifke kupilem w Empiku :)
Tylko ze za 139 zeta.Ale naprawde nie zaluje :D
Byla to pierwsza rzecz ktora kupilem po wyplacie :D
Bo w piatek bylo Matki Boskiej Pienieznej w mojej pracy ;)
trochę to wkurzające, bo u mnie w warszawskim Empiku fifa kosztuje 160 zł...:/ I nic, ceny raczej nie obniżą...:/