Zobacz pełną wersję : sciepa ?:D
no wlsaNIE mam takie pytanie ... czy klucz do Easo dziala na jedno IP tylko ?.. bo mam pomysla ... zlorzyc sie z kumplami paroma na fifke ale nie wiem czy u kazdego bedzie konto Easo dzialalo ?:)
Matrix_Turek
27-09-2005, 16:25
Działać moze u was wszystkich tylko ze nie bedziecie mogli w tym samym czasie używać tego cd-keya...
jakby mozna bylo w kilku na raz to to by za proste bylo.
Podymczak
27-09-2005, 17:47
jakby mozna bylo w kilku na raz to to by za proste bylo.
Ta, wystarczyłby jeden CD key, i wtedy FIFA nie miałaby teoretycznie żadnych zabezpieczeń...
EDIT
@Down
Nie mozliwe rzeczy piszesz...
A tak serio jak myślisz o czym ja pisałem w tym poście ? :S
robak1991
27-09-2005, 17:51
No wlasnie i wtedy kazdy by kazdemu dawal by tego cd-keya i by sie na tego jednego rejestrowali i grali na piratach tak zwanych z cudzym cd-keyem ! Pozdro :D
Wojtkov_
27-09-2005, 18:10
Było by tak jak ze Ski Jumpingiem 3, i Espen Lundem;)
robak1991
27-09-2005, 19:40
Oooo wlasnie WBman masz racje wszyscy by robili tak jak z tymi skokami narciarskimi zamiast kupowac cd-key to brali wszyscy jeden i sie na niego rejestrowali :D
No, sprzedaz fify by spadla, bo sa tacy ludzie ktorych stac na fife, ale albo sa tacy pazerni, albo po prosrtu wola sobiek kompa na noc zostawic i sciagnac sobie pirata.
jeden cdkej mozesz tylko raz zarejestrowac, jak bedziesz chcial go zarejestrowac poraz kolejny to bedzie ci pisac ze jest juz uzywany ;P