Zobacz pełną wersję : Fifa kim zagracie?
za niedługo premiera Fify 2006 i mam ważne pytanie jeżeli sezony będzie można zaczynać grać najlepszymi też drużynami to kim zagracie??
1 Mecz Towarzyski
Borussia Dortmund-Real Madrid
Jeżeli będą silne drużyny to Sezon Zaczne Inter Mediolan
A Jeżeli nie to zaczne jakąs drużyna z Polskiej ,,Orange" Ekstraklasy :spoko:
Pierwszy meczyk jaki rozegram, to zapewne coś z Polskimi drużynami (lub Polakami w składach), np. Wisła Kraków VS Celtic Glasgow (by zobaczyć mordki Polaków ^^).
Kariera? Jeśli będą silne teamy to zapewne wybiorę FC Barcelonę, a w przeciwnym wypadku coś z Orange Ekstraklasy ;)
BTW. W FIFA2005 podczas kariery co jakiś czas pokazywały się gazety z nagłówkami np. 'Mariusz Mariusz jest w FC Barcelonie!'. Ciekaw jestem jakie gazety będą pokazywane podczas rozgrywania kariery w Orange ;) Może Przegląd Sportowy?
Ja pierwszy mecz zagram POLSKA-ANGLIA.Bede chcial zobaczyc mordki,stroje itp. potem dopiero zaczne sezon Interem albo ORANGE Ekstraklasa.
Najpierw towarzyski Arka - Celtic :D (chciałbym zobaczyć twarze i składy). Potem karierę Areczką, jak mi się znudzi (a znudzi się z pewnością szybko) to przejdę na PESa5 :]
Na początek jak każdy najpierw zagram w Orange Ekstraklasa, a z mocniejszych klubów wybiorę Juventus bo nieźle gra się nim w demie.
TheMichal
18-09-2005, 07:40
ja nie kupię F06, ale powiem kim zagram w PES5. Ajax vs Liverpool
Pierwszy mecz to będzie Brazylia:Francja, a karierę zagram Chelsea, albo Juve
1 mecz: Real M - FC Barcelona , ja Realem , brat Barcą :D
Ljungberg
18-09-2005, 08:01
Kariere bede gral zespolem z Naszej Ligi.Prawdopodobnie wezme Wisłe.
A jako pierwszy mecz to albo Wisła - Legia albo Anglia - Polska :)
lukaszlew77
18-09-2005, 08:04
Pierwszy mecz Wisła Płock - Grasshoppers Zurich - REWANŻ ZA UEFĘ, tym razem z komputerowym sędzią :D
A ja sobie zagram kariere Korona Kielce lub Celticem :P
Najpierw tak jak wiekszosc z was popatrze na mordki polakow (i nie tylko) zagram ze 2 sparingi z druzynami z polakami, a potem kariere raczej kims z Orange ekstraklasy :spoko:
by zobaczyć mordki Polaków
a raczej ich brak :P
Ja zagram Orange Ekstraklasę i będę walczyć o mistrzostwo i o awans do fazy grupowej ligi mistrzów. Później na pewno będę grać Interem, ale nie wiem w którym miejscu w karierze(Interem grałem w FIFIE 2004 [5 sezonów], FIFIE 2005 [5 sezonów]).
Podymczak
18-09-2005, 09:12
Ja tj. TheMichal, nie kupuję FIFY, a w PES'ie zagram Barca - Werder.
Pierwszy mecz musi być Barcelona - Real :]
Potem Lech - Legia :D
A karierę zacznę mimo wszystko Lechem 8-)
I jeszcze warto dodać, pierwszy mecz jaki włączę to Real Madryt - Arsenal Londyn, żeby sprawdzić koszulki, czy Arsenal ma pożegnale trykoty, czy Real ma napisane na koszulkach małymi literami :D
Kariere zaczne oczywiście Legią, a potem Juventus, Barca, PSV a dalej to jak wyjdzie.
Mi się wydaje, że trzeba będzie zacząć od jakiś cieniasów. Ale jeśli nie to zacznę od Juve,jakże by inaczej mogło być:D A jeśli nie to nasza kochana Ekstraklasa;P
Scorpion
18-09-2005, 09:39
Górnik Łeczna VS Barca :D połowe Górnikiem a połowe Barca :D
A potem kariera oczywiście GKS Górnik Łęczna
Też mi sie wydaje ze trzeba bedzie zaczac od drużyn troche słabszych.
Wobec tego może zacznę Cracovią albo ewentualnie Pogonią jeśli nie da się Legią.
Chelsea-Liverpool Towarzyski
A sezon Groclinem a potem Chelsea do nie wydania pes :D
Nie uznaje gry w pilke nozna z komputerem. To profanacja. Dlatego pierwszy mecz to bedzie pojedynek Legi Warszawa i Slaska Wroclaw (dircet ip) :)
Mam tylko nadzieje, ze beda ekipy z drugiej ligi tak jak to bylo w 2005 bo jak nie, to Legia - Wisla = swieta wojna pomiedzy mna a kumplem z Wrocka :D
ja zagram real-chelsea a no i mam nadzieje ze bedzie orange ekstraklasa bo wiecie moga niezmienic i zostanie idea ekstraklasa:/
ja zagram real-chelsea a no i mam nadzieje ze bedzie orangge ekstraklasa bo wiecie moga niezmienic i zostanie idea ekstraklasa:/
czasami przesadzacie w tym narzekaniu na "pierdulki" nikomu niepotrzebne ;)
George89
18-09-2005, 11:31
Pewnie pierwszy mecz zagram Juventusem kontra jakas polska druzyna :)
filip133
18-09-2005, 11:36
Pierwszy mecz to zagram: Inter-Legia, a potem jakiś turniej reprezentacją Argentyny, potem sezon, ktorymś ze szłabszych zespołów Orange Ekstraklasy :)
ja sobie pewno najpierw poobczajam wszystkie opcje w menusach a potem sezon wisełką :D
Pierwszy meczyk zagram klasyk: Wisła K. vs Legia, potem Celtic vs Arsenal ^^ Potem Polska vs Anglia i rozpoczne sezon Wisłą K., a jeśli nie będzie jej na początku to jakąś inną lige byle nie Orange Ekstraklasa, gdyż zostawie to na Białą Gwiazde.
Matrix_Turek
18-09-2005, 12:22
Lech Poznan vs Arka Gdynia
marcin88
18-09-2005, 12:45
Ja zaczne wisłą albo legią i doprowadze ją do triunfów w lidze mistrzów sport (http://pilka-sport.pieka.pl)
NickToTylkoNick
18-09-2005, 13:01
Pierwszy mecz:
Polska - Brazylia
Kariera:
Legia Warszawa
Ja pierwszy meczyk zagram oczywiście Lechem ;] liderem ekstraklasy ;P przeciwko Legii najwiekszym cieniasom ;]
no ja oczywiście lubuje się w naszej rodzimej ekstraklasie :D wiec zagram Legią...no chyba że stroje będą takie jak na screenach to wtedy wybiore coś innego
karol_1989
18-09-2005, 16:31
Ja jeżeli będe miał wogóle czas na granie w fifke to oczywiście Górniczkiem. Wygram najpierw Orange Ekstraklase później Lige Mistrzów i będzie cacy
ja najpierw sobie pykne w Orange. Pozniej Barca i Arsenal !!
Chelsea - Wisła K.
Rozjebie wiślaczków w pył:P
to tak jak bedzie taka normalna kariera to napewno MANCHESTER UNITED :P i/lub AJAX AMSTERDAM :P
Należy dać jakieś wyprostowanie.
Było przecież powiedziane, że można karierę zacząć SILNĄ drużyną, a i tak wątpie żeby chociaż 70% z tego co mówicie się sprawdzi...:)
I jeszcze jedno. W fifie ma być(to jest zupełnie nieoficjalna informacja) 16. zespołów polskiej 1. ligi i GKS Katowice. :hahaha:
A ja sobie zagram kariere Korona Kielce lub Celticem :P
Hehehe, pamiętasz co Ci mówiłem :] ? Odrazu jak dostaniemy Fife, pierwszy mecz na EASO, na dobry początek :] bez zadnych meczy przed tym, tylko odrazu :] Zobaczymy jak pójdzie :P
Ja w Fifie 06 rozpoczne kariere Fc Barceloną, nie może być inaczej.
A JA was wszystKICH PRZEBIJE WOOGULE NIE ZAGRAM ;P :hahaha: :zeby: :cfaniak: :] :] :cfaniak: :zeby: :hahaha: ;P
robak1991
21-09-2005, 19:30
A ja jako kibic Lecha bede gral kariere oczywiscie Lechem Poznań :D:D:D Ciekawe jak to bedzie :P
ja napewno Chester [angielska div 2] w fifie 2005 to byla najgorsza angielska druzyna ;)
ups.. mam nadzieje ze nie spadla nizej ;P
ja napewno Chester [angielska div 2] w fifie 2005 to byla najgorsza angielska druzyna ;)
ups.. mam nadzieje ze nie spadla nizej ;P
Sprawdź to! (http://www.chester-city.co.uk/) :D
PS: Z tego co widze Chester zajmuje 4 miejsce w bierzącym sezonie div 2, więc ma się dobrze
haha moj Chester *serduszka* :D
http://www.chester-city.co.uk/players_0506/leader/michael_branch_70px.jpg
Michael Branch
http://www.chester-city.co.uk/players_0506/leader/sean_hessey_70px.jpg
Sean Hessey
Ci goscie wymiatali ;)
dzieki za stronke ;)
Ja w Fifie 06 rozpoczne kariere Fc Barceloną, nie może być inaczej.
zobaczymy czy sie bedzie dało... :]
no fakt chyba się nie będzie dało... ale zawsze można poczekać na jakiś dodatek
Sieben_SAN
29-09-2005, 17:31
Ja zacznę karierę oczywiście jakimś polskim klubem najlepiej Wisłą Kraków, potem przerzuce się na FC Barce. Oczywiście gdy wyjdzie creatione center 2006 w fifce bede śmigał 1925**||Wisłą Sandomierz||**2005. :zeby: :D :cfaniak: :] :haha:
zawadzio5
01-10-2005, 08:37
ja pierwszy mecz zagram polska vs. niemcy rozjebie szwabów na całego a kariere niczym innym jak juve