Zobacz pełną wersję : Moze im przypomniec?
Mavrick_
11-09-2005, 14:49
Witam
Nie wiem czy zauwazyliscie ale od dwoch odslon fify nie ma w niej arbitrow...pokazuje sie tylko gdy ma wlepic kartke...jak mysliscie zapomnieli czy celowo nie ma??...fajnie bo kiedy w pes tak bylo a teraz jest dokladnie odwrotnie...://// moze jakiegos maila sklecic do panow z EA?
fakt to mały minus... ale masz do tego patche
A ja słyszalem , że w full wersji będą sędziowie !!
A mi to jakos nie przeszkadza. Ale z pewnoscia przydalby sie ten bajer ;P
Przydał by się też sędzia techniczny oraz kolesie któzi ściągają kontuzjowanego zawodnika na noszach :)
Przecież do tego żadne patche nie są potrzebne, a sędziowie są w każdej edycji FIFY, jeżeli ktoś jest wystarczająco mądry, to wystarczy edytować dwie linijki tekstu w pewnym dokumencie tekstowym i po sprawie.
Przydał by się też sędzia techniczny oraz kolesie któzi ściągają kontuzjowanego zawodnika na noszach :)
I ochroniarze, :)
Mavrick_
11-09-2005, 16:16
Hmm a wiecie co tak sobie przegladam stronki o fifie i gdzies wyczytalem ze bedzie mozna ich odblokowac...taki pseudo bonus:))
a MOIM Z DANIEM PRZYDAŁBY SIĘ TECHNICZNY, BOCZNY, GŁÓWNY, lekarze, ochroniarze nosze ;) itd. Ale o takich bayerach nei wiem czy doczekamy sie w 2010 :/
Mariusz Maniek
11-09-2005, 16:30
W PES jest cos takiego ;] ,chcecie takie bajery to skombinujcie sobie PES lub WE
No PES ma już to..a FIFA? FIFA jest FIFĄ JEDYNĄ! I tyle nam wystarczy xD
pedrossi
11-09-2005, 18:04
Tam stoją tacy sobie panowie plicjanci.
Czy w pełnej wersji gry coś bedzie dodane (oczywiscie oprocz druzyn i trybow gry)
mogli by srobić pseudoli ktrzy wbiegają na boisko
I nadzy kibice wbiegający na boisko rozbierający się, rzucający koktajlami mołotowa a następnie wślizgiem wpadający do bramki , bo po co ochroniarze bez tego ;P
I bombe atomowowa , ale byloby fajnie :O
Podymczak
11-09-2005, 19:06
I bombe atomowowa , ale byloby fajnie :O
Mało śmieszne... wręcz żałosne...
@Topic
Mi to nie przeszkadza, przynajmniej futbolówka nie ma się od kogo odbić, nie licząc zawodników ;). Zresztą FIFĄ pocieszymy się 2-3 tygodnie, znudzi się, wyjdzie PES i wtedy się zacznie... ;)
i zbliżenie na buty nike ;)
No , ale wiesz jak ochroniarze to i pseudo kibice :p
mogliby jeszcze zrobic usterki techniczne :D ... np . gasnie swiatlo na stadionie albo albo obraz Zanika ;D LOL jak wszystko to wszystko ;P
@topic - sedziowie sa ale sa celowo usunieci ab y poprawic plynnosc gry ;)
Mariusz Maniek
12-09-2005, 12:47
Była taka gierka na Amige :D cos nazywa się Manchester United .... kibice wbiegali na boisko,albo jakaś goła baba i wszyscy pikarze sie na nią gapili,ablo jak dostałęm czerwoną kartke to sędzia dostawał odemnie w ryj :D
Też podobna była gierka piłkarska na PSX,kibice itp.albo można było sędziemu przywalić z łokcia :P
Mavrick_
12-09-2005, 16:34
Hehe pamietam to gierke na Amige:))))heheh byla zajefajna!!!!:))...a moze ktos wie jak wlaczyc sedziow w fifie??podobno gdzies trzeba cos dobazgrac w jakims pliku
Program 'FIFA 06 Demo Settings' pozwala na odpalenie sędziów.