Zobacz pełną wersję : Zniżka EMPIKU ?
Słyszałem że EMPIK w dniu wydania ma srzedawać po niżej 90zł. za oryginalną wersje! Mają to być najprawdopodobniej kilka lub kilkanaście egzemplarzy lub w okręslonych godzinach czy to jest prada ? Dowiemy się po przerwie !
Ta, już to widzę. Niżej niż 100 zł za nic w świecie nie zejdzie ;)
Pożyjemy, zobaczymy :cfaniak:
nie raczej to nie jest prawda :] w empiku beda chodzily fifki po 150 zl o ile sie nie myle ;)
Ta, już to widzę. Niżej niż 100 zł za nic w świecie nie zejdzie ;)
Z Fifą 2005 też było że nie zejdzie ponizej 100-wki a zeszła ja patrzyłem to kosztowała 89.99 potem 99.99 i 129.99... a Ja kupiłem za 30 zł. wiadomo gdzie :D Ale bardzo chcialbym aby tak zeszła Fifka to bym kupil oryginał a tak to na piracie nie moge się zarejestrowac na rozgrywkach Lokalnych ;(
Z Fifą 2005 też było że nie zejdzie ponizej 100-wki a zeszła ja patrzyłem to kosztowała 89.99 potem 99.99 i 129.99... a Ja kupiłem za 30 zł. wiadomo gdzie :D Ale bardzo chcialbym aby tak zeszła Fifka to bym kupil oryginał a tak to na piracie nie moge się zarejestrowac na rozgrywkach Lokalnych ;(
AAAAA zmień to szybko, szybko bo zaraz nie będziesz żył (w sensie ,,forumowym") ;P
ass paper
11-09-2005, 13:35
a Ja kupiłem za 30 zł. wiadomo gdzie :D ;(
Na allegro ?
masz internet a kupujesz gry na giełdzie :whatsup: no to ładnie masz z garem :D :haha: :hahaha:
masz internet a kupujesz gry na giełdzie :whatsup: no to ładnie masz z garem :D :haha: :hahaha:
Wole za 30 kupić i mieć od razu niż czakeć pół mieśiąca aż sięściągnie i instalować i jeszzce nie wiem czy będzie chodZiło
Gadacie o piractwie .. zaraz wbije tu jakiś mod i da Wam ostrzezenia :S
Albo Promocje tylko u nas za darmo kopniak w........... i szafa gra ;)
A jednak !
Ci co nie wierzyli, iż gra sportowa Fifa 06 wydawana przez EA, nie będzię poniżej 90 zł, sie grubo mylili, już wiemy, iż gra będzie po bardzo niskiej cenie , 79,99 !! Niewiarogodne ale prawdziwe.
Dla mnie to normalnie wypas :O:o ale i tak nie kupie :P
taaa ale chyba fifa 2005 bedzie sprzedawana ponizej 100 zl przy wydaniu fify 2oo6
A jednak !
Ci co nie wierzyli, iż gra sportowa Fifa 06 wydawana przez EA, nie będzię poniżej 90 zł, sie grubo mylili, już wiemy, iż gra będzie po bardzo niskiej cenie , 79,99 !! Niewiarogodne ale prawdziwe.
Dla mnie to normalnie wypas :O:o ale i tak nie kupie :P
A JA ten news wymyśliłem ale jajca :hahaha: :hahaha: :hahaha: Nie moge :hahaha: Jasnowidz ze mnie kurde nie wytrzymam :D :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: