Zobacz pełną wersję : Problem z fifką
Zainstalowałem fife 2006 demo i podczas rozpoczęcią spotkania gra wywala mnie do windowsa :-(
Moj sprzęt to:
Athlon 1700+
256 Ram
Gf 2 MX 400 (wersja sterownika 2.9.5.8 )
Więc co poradzicie (mi się wydaje że jest to wina sterownika)
edit////
gra się włącza zmieniłem sterownik na 5.2.1.6 ale gra jeszcze troszkę tnie
i podczas proby rozegrania meczu przez raptora wywal mnie do windy
No to odpalaj meczyki normalnie, bez żadnych raptorów. Co do przycinania się grafy... Sprawdź jakie masz ustawienia grafiki (o ile coś zmieniałeś jakimś programami typu FIFA06 Settings etc.). Aha, przyczyną cięcia się grafy może być słaba karta graficzna (najsłabsza z rekomendowanych). Pozdro.
nie zmieniałem nic... więc jaką moge mieć ?? Czyli jaka jest początkowa ??
Początkowa jest bodajże 800x600 16bit , więc biorąc pod uwagę parametry Twojego PC, powinno chodzić bez przycinek :/ Aha, jakiego masz Windows'a ? Rekomandowane to: XP i 2000
mam XP'ka
jeśli ktoś ma tą samą karte co ja i chodzi mu płynnie to niech napisze jakie ma stery
pedrossi
10-09-2005, 21:32
Ja mam 98 i chodzi ok. Podobno nawet lepiej niz na XP.
Jak zmienilem rozdzielczosc na 1152x864x32 to tez mi sie tak robilo. Sproboj 1024x768x32
dawałem nawet 800x600 i dalej wywalało... poczekam do pełnej wersji i wtedy pokombinuje... ale jak macie GF2 64mb to napiszcie jakie macie stery
pedrossi
10-09-2005, 21:42
56.64
Dziala ok.
Jeśli masz problem z fifką to przeczyść ją, a jak i to nie pomoże to skocz do coffe shopu "Amsterdam" w Gdyni :]
ja mam tą samą karte ale posiadam ersje sterownika 3.0.8.2 i chodzi mi dobrze :)
zmieniłem na 7.8.0.1 i hula :D
Ale czy wam też scina przy "piątkach" ??
Podymczak
11-09-2005, 19:07
Jeśli masz problem z fifką to przeczyść ją, a jak i to nie pomoże to skocz do coffe shopu "Amsterdam" w Gdyni :]
Albo nabij na nowo ;)
EDIT: Nie chcę nabijać więc...
@Down
Mi i Mixerowi__ chodziło o to samo... lufka... fifka... nie wysilaj się i tak śmieszny nie jesteś...
Ja mam problem z lufką ... a ty masz z fifką ostroo