Zobacz pełną wersję : prolem z klawiatura w fife
mam pewien problem z klawiatura w fife... otóż...przy sterowaniu zawodnikiem nie moge jednoczesnie biec na skos wraz z przytrzymywanym klawiszem "e" , nie moge biec na skos i strzelac... to nie wszystkie kombinacje ale ogolnie przedstawilem problem... dodam ze nie pomaga zmiana klawiatury... mam nadzieje ze jesli ktos mial taki problem (albo nie ) i potrafi go rozwiazac udzieli mi wskazowek....
drozdzowa91
09-09-2005, 15:27
Mój typ? Ustaw sobie inną kamerę. Ja mam tak samo z Rugby 2005. Zmieniłem kamerę i jest dobrze. Pazdro
ja tak mialem na starej klawiaturze ale zmienilem na nową i dziala, a tak przy okazji jakiego masz kompa(parametry)
1.7 athlon 512 Mb pamieci GeForce 4 440MX 64 to chyba najwazniejsze.... ;/ a zmiana kamery nic nie daje....;/ klawiature tez wymieniallem...;/
1.7 athlon 512 Mb pamieci GeForce 4 440MX 64 to chyba najwazniejsze.... ;/ a zmiana kamery nic nie daje....;/ klawiature tez wymieniallem...;/
Moze trzeb jakas porzadna firmowa?? A moze masz kolege ktoremu fifa dziala elegancko? Jak tak to pozycz od niego klawiature i zobaczysz czy wszystko ok... Ja tez tak kiedys mialem ale zlalem soie ten problem i przestawilem klawisze z "asd" na "fgh" i wszystko bylo ok.
Ps Moze to tez byc wina karty:]
Ps Moze to tez byc wina karty:]
Wina karty graficznej to napewno niejest bo ja mam taką samą i wszystko chodzi wyśmienicie :cfaniak:
czyli to napewno nie wina jakis ustawien w komputerze?? po formacie tez mam tak...
MISIEK285
07-03-2006, 07:21
Widze ze jest podobny wątek więc pozwole go odświeżyć zamiast zakładać nowy . Mam pytanie dotyczące problemu strzałek . Problem nie działania strzałki to jest błąd klawiatury . Mam tak też w nba live 2006 czy innych grach ea . Rozwiązaniem jest zmiana w np w nba live 2006 sterowania z strzałek na klawiature numerczyną (numb 1 , 2 , 3 5 ). Jednak w fifie nie można zmienić w ten sposob klawiatury . Więc moje pytanie jest takie , czy w internecie jest dostępna jakaś modyfikacja , patch by to zmienić . Czy po prostu kupić nową klawiature ? Pozdrawiam
rozibest
24-03-2006, 15:46
Wpadłem na pomysł, aby grać w FIFĘ albo w PES'a na dwie klawiatury. Kupiłem specjaną prześciówkę do USB aby podłączyć klawiaturę. Windows znalazł sprzęt, ale niestety klawiatura nie funkcjonuje, bo XP-ek informuje mnie, że nie ma sterowników, aby sprzęt działał poprawanie. Podłączałem kiedyś do kompa pad przez USB i nie musiałem nic instalować tylko wystarczyło same podłączenie do gniazda. Nie wiem jak rozwiązać ten problem. Ktoś ma jakies pomysły?? Z góry dzięki za jakąkolwiek radę.
Wpadłem na pomysł, aby grać w FIFĘ albo w PES'a na dwie klawiatury. Kupiłem specjaną prześciówkę do USB aby podłączyć klawiaturę. Windows znalazł sprzęt, ale niestety klawiatura nie funkcjonuje, bo XP-ek informuje mnie, że nie ma sterowników, aby sprzęt działał poprawanie. Podłączałem kiedyś do kompa pad przez USB i nie musiałem nic instalować tylko wystarczyło same podłączenie do gniazda. Nie wiem jak rozwiązać ten problem. Ktoś ma jakies pomysły?? Z góry dzięki za jakąkolwiek radę.
Probowalem podobnego rozwiazania, win 2-klawiature widzial ale w grze wszystko sie chrzanilo. Wniosek : podlaczenie drugiej klawiaty i granie w fife jest chyba nie mozliwe:/
a klawiatura foldable :whatsup: czy ta boska klawa nie wspolpracuje z fifą? :eek: przecież klawiatury foldable(czyt. folejbyl) czynią cuda :cfaniak: :zeby: :mexic:
a klawiatura foldable :whatsup: czy ta boska klawa nie wspolpracuje z fifą? :eek: przecież klawiatury foldable(czyt. folejbyl) czynią cuda :cfaniak: :zeby: :mexic:
niestetyh twoja klawa nie uczyni takiego cuda
Didier Drogba
26-05-2006, 10:15
Kupcie sobie pada i po kłopocie. :P