PDA

Zobacz pełną wersję : Dziwny problem

Lewan
03-09-2005, 22:23
Witam

Mam problem z demem. W menu nie moge wybrac druzyny i rozpoczac gry! Przez caly czas przewijaja sie okienka w ktorych wybiera sie klub, stroj itd. Nie moge nigdzie kliknac i niczego zmienic. Meczu tez nie moge zaczac. Nie wiem co jest grane. Przypuszczam ze jest to wina mojej nowej karty graficznej - GeForce 6600LE 256MB (zainstalowalem nowe sterowniki). Ktos mial ten sam problem, co mam zrobic? Moze demo w ogole nie dziala pod ta karta graficzna?

Z gory dzieki za pomoc.

Pozdrawiam
Levan

pawel1991
03-09-2005, 23:02
Już chyba 500 razy to wałkowali na tym foum. Trzeba odłączyć dżojpada lub mysze i klawiature jeżeli są pod USB i podłączyć normalne pod PS2.
Piwo sam sobie wezme :beer2: :zeby:

rav
03-09-2005, 23:23
Moze demo w ogole nie dziala pod ta karta graficzna? - to by było śmieszne...

pawel1991 ma rację, ten temat powtarzał się wielokrotnie na forum. Jest też inne rozwiązanie tego problemu. Tłumaczone przez człapka:

1.Klikamy prawym przyciskiem myszy na mój komputer,wchodzimy w własciwosc, sprzet i otwieramy menedzer urzadzen

2.w zakładce urzadzenia interfejsu HID odszukujemy "urzadzenie usb interfejsu HID"klikamy na to prawym przyciskiem i to wyłaczamy ..i tyle

Evra
10-09-2005, 12:45
Czyli co, majac hardware pod USB nie pogram sobie ? :eek:

W moim wypadku konflikt powoduje podlaczony Bluetooth. Juz myslalem ze klawiature i myszke bede musial kupowac ;)