PDA

Zobacz pełną wersję : dzwiek w grze

matektm
03-09-2005, 15:59
mam karte dzwiekowa sb live!! i od kilku lat w fifach nie dziala mi: muzyka w menu, spiewy kibicow, komentator i w cl nie dzialalo to radio czy jakos tak;/ reszta dziala np reakcje kibicow okrzyki [ale nie spiewy;/] czy ktos sie spotkal z takim czyms? moze mi pomozecie i powiecie co mam zrobic bo jesli w fifie 06 nie bedzie mi dzialal polski komentarz to sie zastrzele!! prosze o kontakt na gg: 2169058 lub na maila: broniarekmateusz@wp.pl :]

rav
03-09-2005, 16:43
moze mi pomozecie i powiecie co mam zrobic bo jesli w fifie 06 nie bedzie mi dzialal polski komentarz to sie zastrzele

Kup po prostu PlayStation2, tam wszystko pięknie działa ;) A tak na serio to sprawdź, czy Twoja płyta główna posiada zintegrowaną kartę dźwiękową. Jeśli tak, to dobrze. Odłącz więc tego Sound Blastera Live i powinieneś mieć dźwięk instalując sterowniki od płyty głównej. Jeśli to nie zadziała, to nie mam pojęcia, co zrobić :P

WEREK
04-09-2005, 18:04
To bardzo powazny problem lecz mysle ze mozna to rozwiazac
Moim skromnym zdanie trzeba wjesc w ustawinia i zwiekszyc dzwiek do max.To ostatnia deska ratunku. :hahaha:

matektm
05-09-2005, 05:42
bardzo smieszne... myslalem ze mi pomozecie a wy sie zlewacie! wam dzwiek dziala wiec wam to rybcia ale ja tu cierpie!!