PDA

Zobacz pełną wersję : prescreeny usunięte!

Drzemek
03-09-2005, 13:59
denerwują CIę reklamy na początku dema fify 2006 przez co trzeba długo czekać na granie??
znalazłem rozwiązane:
na stronie fifasoccer.ru jest demo lite (33MB) w któym tych o to rzeczy już nie ma. Jednakże nie ma także dźwięku itd. więc by tylko usunąć prescreeny z normalnej wersji dema trzeba zrobić taK:
pobrać demo lite, zainstalować np. na pulpit (nie instalować do domyslnego katalogu, gdzie jest oryginalne demo) POtem trzeba wejść do data\gui i skopiować plik dm_main.big do właściwego folderu (c/program files/ea sport/fifa 06 demo/data/gui i zastąpić stary plik. Od tej pory nie ma już reklam. NIestety nie mogę udostępnić samego pliku bo nie jestem jego autorem :D więc podałem tylko sposób

rav
03-09-2005, 14:30
denerwują CIę reklamy na początku dema fify 2006 przez co trzeba długo czekać na granie

I to cholernie... Po co mi informacja od głupawego Pegi, że FIFA jest dozwolona od lat 3...
Wielka szkoda, że nie możesz udostępnić tego pliczku :( 33 MB to dla mnie sporo, ponieważ nie mam zbyt szybkiego łącza.

WEREK
03-09-2005, 15:47
denerwują CIę reklamy na początku dema fify 2006 przez co trzeba długo czekać na granie??

Mnie nie denerwuja .gram w Fife od 98 roku i sie przyzwyczailem do reklam sczegolnie w ostatnich 3 latach.

Hawok
04-09-2005, 06:08
:D no ale jak juz zobaczysz reklamy to grasz z 3 godzinki

rav
04-09-2005, 07:36
Hehe, wczoraj grałem z tym zamrażaczem czasu i jedną połowę rozegrałem w jakieś 4,5 godziny :D Na koniec tej połowy wszyscy zawodnicy na murawie mieli pasek energii na najniższym poziomie :D