Zobacz pełną wersję : Okładka Polskiej Wersjii
Wyszperałem dla Was okładkę polskiej wersji FIFY 2006. Odziwo znalazł się tam pilkarz "mojej" Korony LOL. Pzdr.
http://img263.imageshack.us/img263/8322/ok322adkapolsih0mv.jpg
przeciez ty ja zrobiles :P albo mi sie cos pojebalo ;x
Zajebiście zrobiłeś. Przydały sie porady z tym deszczem?
W sam raz jak na pirackie wersje gry :D
Matrix_Turek
01-09-2005, 15:40
No nieźle:D
Bueheheh jasne loooooooool
michalek13
01-09-2005, 16:00
Super okladka
nie no fajnie zrobione ale jakos wydaje mi sie malo profesnonalnie :P wiec nie nadaje sie na okladke polskiej wejsji ale jak galcio napisal na piracka wersje w sam raz :D
Wyszperałem dla Was okładkę polskiej wersji FIFY 2006. Odziwo znalazł się tam pilkarz "mojej" Korony LOL. Pzdr.
http://img263.imageshack.us/img263/8322/ok322adkapolsih0mv.jpg
przyjrzałem się po raz drugi kilka dni po tym jak mi ją pokazałeś i uważam, że jest ona zdecydowanie zbyt jaskrawa :P Ale na pewno ją sobie wydrukuję...;P Jest parę niedociąnięć ale co tam...
pfff, slabizna. mogles sie kolego lepiej postarac
Bikoz znam się na grafice, ta okładka jest wg mnie słabiutka ;) Ale pomysł b. fajny.
S1ntex i Enrico popsuli zabawę. Moglby ktos naiwny sie nabrac...:P A co do wykonania to z Photoshopa umiem robić kitsy tylko więc to byla pełna improwizacja...:P
Spoko, nie jest źle ^^ Może ktoś by się dał nabrać ;) BTW. podziwiam ludzi, którzy robią kitsy :)
odrazu sie domysilem ze to fake, wystarczy popatrzyc na ten pasek gdzie jest napisa Fifa 06 widac spodenki rooneya i ronaldinho.
odrazu sie domysilem ze to fake, wystarczy popatrzyc na ten pasek gdzie jest napisa Fifa 06 widac spodenki rooneya i ronaldinho.
A Nie ronaldinho ?
Ludzie przeciez na zawodnikach jest desz ale slepe jeste[cie :spoko:
Moze byc ocena taka jak na okladce :D :hahaha: ;P
pringles
01-09-2005, 21:12
phh lipa okładka tym bardziej z kolporterem kielce
phh lipa okładka tym bardziej z kolporterem kielce
Napewno lepiej wygląda niż gdyby byla z jagiellonią. Pomijając ze macie te same barwy co my...
Mariusz Maniek
02-09-2005, 14:18
@pringles
@krzyq
Krytykujecie to zróbcie sami,to pogadamy chłopak zrobił jak potrafił.
Hehe okładka prawie jak z coverkingdom ;)