PDA

Zobacz pełną wersję : DEMO FIFY 2006 - Oficjalnie

YaSoviC
30-08-2005, 22:26
Moi drodzy poniewaz pelno bylo nieporozumien, nabijania, klamstw i innych tego typu podobnych, otwieram ten topic. Obiecuje ze kazdy kto napisze jakiegokolwiek glupiego posta, niezwiazanego z tematem otrzyma bana.

bunt
30-08-2005, 22:36
podobnio jesty juz demo na czacie fifa polonia jest jakies info

PS. YAS a stalego czy tymczasowego ?:D:D

sylwek
30-08-2005, 22:39
jestem zagubiony w tym temacie CZY JEST W KONCU TE DEMO

walczu
30-08-2005, 22:47
Wszystkie infa na temat że demo już wyszło są bzdurami i nie można w to wierzyć. Jak demo sie oficjalnie ukaże CF was w newsie o tym poinformuje.

YaSoviC
30-08-2005, 22:51
Na czacie FifaPoloni toczy sie kretynska dyskusja gdzie mielismy juz 4 klonow pana Grzegorza Pocztarskiego. Przypominam ze wykorzystywanie cudzych danych jest lamaniem prawa.

Nie ma oficjalnej informacji o demie. Jesli tylko taka informacja pojawi sie zostaniecie o tym powiadomieni za pomoca news'a w naszym serwisie. Prosze nie wierzyc we wszelkie niesamowite linki. Takowe maja identyczna wiarygodnosc jak lancuszki swietego Antoniego i piramidy finansowe.

Po kolejne bany beda stale i tymczasowe w zaleznosci od przewinienia - skonczyla sie zabawa z upomnieniami. IP wyjatkowo uciazliwich userow beda rowniez przekazywane odpowiednim osobom.

W tym topic'u piszcie o swoich problemach(Ale nie "skad mam sciagnac demo??", "czemu sie nie sciaga", "ten link nie dziala" itd.), oraz opiniach dotyczacych dema po jego oficjalnej premierze.

Posty wulgarne, bezsensowne(OCENIAMY MY MODERATORZY A NIE WY) beda kasowane.

pawel1991
30-08-2005, 22:55
Demo ma być o 4-5 nad ranem naszego czasu. Ale nie jestem pewien na 100%, bo może to być kolejny WAŁEK.

Jesli nie jestes pewien nie zamieszczaj takich informacji, poniewaz w powyzszym swoim poscie nie zartowalem otrzymujesz ostrzezenie za post niezgodny z tematem - YaSoviC

Przecież YaS pisał żeby nie sugerować sie chat'em Fifapolonii bo tam same bzdury były, a to od nich sie dowiedziałeś o 4-5 nad ranem - walczu

morpheus
31-08-2005, 06:01
Szanowni koledzy YaS i Walczu. Na chacie Fifa Polonii był pan Grzegorz Pocztarski na prawdę od 17:55 do 18:30. Wtedy nikt się pod niego nie podszywał. Potem oczywiście jak i wcześniej było paru kolesi, którzy myśleli że będą udawać przedstawiciela EA, ale skończyło się to banem na chacie. Nie wiem co było potem.

Co do dema mam pewne przypuszczenia: otóż wczoraj demo było w ostatniej fazie testów, więc sądzę, że dzisiaj wieczorem może być wydane, jeśli nie będzie żadnych utrudnień jak np przeciążenie servera.

P.S Nikt oficjalnie ani redakcja FP ani pan Grzegorz Pocztarski nie podawali godziny wydania dema - tak dla jasności.

YaSoviC
31-08-2005, 07:06
Szanowni koledzy YaS i Walczu. Na chacie Fifa Polonii był pan Grzegorz Pocztarski na prawdę od 17:55 do 18:30. Wtedy nikt się pod niego nie podszywał. Potem oczywiście jak i wcześniej było paru kolesi, którzy myśleli że będą udawać przedstawiciela EA, ale skończyło się to banem na chacie. Nie wiem co było potem.

Co do dema mam pewne przypuszczenia: otóż wczoraj demo było w ostatniej fazie testów, więc sądzę, że dzisiaj wieczorem może być wydane, jeśli nie będzie żadnych utrudnień jak np przeciążenie servera.

P.S Nikt oficjalnie ani redakcja FP ani pan Grzegorz Pocztarski nie podawali godziny wydania dema - tak dla jasności.

Ja sie tylko zastanawiam skad biora sie te konkretne daty pojawienia sie demka, czy ktos to sprawdzil czy moze sie domysla??Uczestniczylem w czacie z tworcami gry i musze powiedziec ze ich odpowiedzi byly przemyslane, wywazone watpie wiec aby Ci sami ludzie pozowliliby sobie na podawanie dat, bez pokrycia, ale to taka moja prywatna uwaga.

Natomiast co do czata na FP. Owszem wiem ze w pewnych godzinach byl na nim prawdziwy Grzegorz Pocztarski, widzialem rowniez w jaki sposob zostal potraktowany przez niektorych userow. Niestety dziecinada i interentowe kozactwo sie szerzy. Wracajac do czata, to w godzinach wieczornych czat FP oblegalo srednio od 2 do 5 Grzegorzow Pocztarskich, co rowniez bylo wydarzeniem zenujacym.

Ja ze swojej drogi proponuje paru osobom ochlonac i zastanowic sie nad tym co robia. Wszystkim oczekujacym na demo moge powtorzyc jedyna jak na razie oficjalnie potwierdzona informacje - demo bedzie w ciagu 2 najblizszych tygodni.

P@w
31-08-2005, 07:38
No ,byłemwczoraj w tych godzinach co był prawdziwy pan grzegorz .Ale co najważniejsze dziesiaj jest 2 panów grzegorzów i 2 morpheuszów co siedzą na FP !!Dlatego też wczoraj na FL relacjonowałem dla 10 osób rozmowe na chacie FP żeby tamci nie włazili.I było na Fl na chacie spokuj.Dzisiaj chata podmieniłem żebym mógł moderować i bede każdego kto zabluźni wykopywał.I dzisć była tylko przerwa miedzy 4-8 w czuwaniu na demo :D I do wyjścia dema tak bedzie :D !!

drozdzowa91
31-08-2005, 07:45
Siedziałem przed chwilą na czacie FP i co chwila jakiś debil gadał że jest demo, zaraz wychodził, a co najważniejsze - siedział tam sam szanowny pan AndrzejEaPolska :P :D
Co chwila jakiś debil się podszywał pod przedstawiciela EA. Co za dzieci :/

P@w
31-08-2005, 08:01
od ea uk:
I guarantee it won't be released for at least 10 hours - for two reasons : 1 - the decision to release it will be made in Europe, and it won't be taken until at the earliest 10am BST and 2 - the team who will be uploading the demo won't be around until around 10am BST.

That's assuming that at 9am everything is ready to go... which is unlikely.

YaSoviC
31-08-2005, 08:03
Gratuluje superges jest pierwszym nagrodzonym. Otrzymal on bana czasowego (7 dni).
Jak widac niechcecie czytac tego co my piszemy, wasza sprawa.

P@W zmieni podpis!!

drozdzowa91
31-08-2005, 08:19
od ea uk:
I guarantee it won't be released for at least 10 hours - for two reasons : 1 - the decision to release it will be made in Europe, and it won't be taken until at the earliest 10am BST and 2 - the team who will be uploading the demo won't be around until around 10am BST.

Czy to ma znaczyć, że demo ukaże się po 10 rano czy coś źle przetłumaczyłem ??? :beer2: dla tego co mi odpowie :spoko:

Gałcio
31-08-2005, 08:22
Pamiętajcie tylko ze póki YaS obdarowuje was banami będą niższe :D ja nie jestem az tak wyrozumiały jak on :) :P :)

Drzemek
31-08-2005, 08:28
EAUK_Protagonist wrote:

Any dates or times you hear regarding the demo are very likely to be inaccurate.

Anything posted regarding the demo unless it's quoted from an official EA FIFA site is unofficial and most likely wrong. Please do not start threads with demo "information" from anything other than an official site as it will simply be misleading.
Tu jest oficjalny temat o demie fifa 06, zamkniety, http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=6569 i tam podane informacje są wiarygodne w 100% i zawsze najnowsze.

Super_Lux
31-08-2005, 08:33
Ja sie tylko zastanawiam skad biora sie te konkretne daty pojawienia sie demka, czy ktos to sprawdzil czy moze sie domysla??Uczestniczylem w czacie z tworcami gry i musze powiedziec ze ich odpowiedzi byly przemyslane, wywazone watpie wiec aby Ci sami ludzie pozowliliby sobie na podawanie dat, bez pokrycia, ale to taka moja prywatna uwaga.

Natomiast co do czata na FP. Owszem wiem ze w pewnych godzinach byl na nim prawdziwy Grzegorz Pocztarski, widzialem rowniez w jaki sposob zostal potraktowany przez niektorych userow. Niestety dziecinada i interentowe kozactwo sie szerzy. Wracajac do czata, to w godzinach wieczornych czat FP oblegalo srednio od 2 do 5 Grzegorzow Pocztarskich, co rowniez bylo wydarzeniem zenujacym.

Ja ze swojej drogi proponuje paru osobom ochlonac i zastanowic sie nad tym co robia. Wszystkim oczekujacym na demo moge powtorzyc jedyna jak na razie oficjalnie potwierdzona informacje - demo bedzie w ciagu 2 najblizszych tygodni.
Cóż,na tamtym czacie ktoś se jaja porobił i napisał że ma demko i podał...mój numerek gg:(:S
I tak co 5 sekund zgłaszali się ludzie którym nieszło wytłumaczyć że ktoś się podemnie podszył...
Zakończyło się zablokowaniem 35 userów:)
A teraz na temat:
Mam nadzieje że oczekiwanie niedługo się skończy i wszyscy będziemy zachwycać się demkiem nowego dzieła.

YaSoviC
31-08-2005, 08:48
Pamiętajcie tylko ze póki YaS obdarowuje was banami będą niższe :D ja nie jestem az tak wyrozumiały jak on :) :P :)

Moja cierpliwosc tez powoli sie konczy, jesli ktos jest nie uleczalnie chory i za wszelka cene chce zrobic balagan, to dostanie bana na stale.

Cóż,na tamtym czacie ktoś se jaja porobił i napisał że ma demko i podał...mój numerek gg
No jak ktos jest fiutem to taki juz chyba pozostanie.
BTW:Super_Lux skroc opis do rozmiaru zgodnego z regulaminem.

Powtorze po raz tysieczny, niezwlocznie po zamieszczeniu w internecie dema, zostaniecie o tym poinformowani. Najprawdopodobniej bedzie to news na CF, lub tez ja sam podam link, za ktorego bede mogl dac glowe:)W innych wypadkach prosze nie wierzyc w to co ktos proboje wam wmowic:)

motorlublin
31-08-2005, 08:53
od ea uk:

Przetlumaczam, zebyscie nie zrozumieli zle tego:

Zapewniam, ze demo nie ukaze sie przez przynajmniej 10 najblizszych godzin-z dwoch powodow:1-decyzja o wydaniu dema bedzie podjeta w Europie i nie zostanie podjeta wczesniej niz o 10 rano BST i 2-ekipa, ktora udostepni demo nie bedzie pracowala(?) przed okolo godziny 10 BST.

Pozdrawiam, dalej czekamy.

P@w
31-08-2005, 09:00
Czy BST to jest czas brytyjski ??Czyli ok.11 możemy sie czegoś nowego spodziewać !Oby pozytywne było

Drzemek
31-08-2005, 09:24
za pół godziny będzie oficjalne info:
http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=6681&postdays=0&postorder=asc&start=180
- ostatni post na tej stronie i następna

P@w
31-08-2005, 10:26
There will be a news update at lunchtime. Can't say more than that right now as I'm just checking a few facts before letting you know, because I don't want to get the information wrong.

Drzemek
31-08-2005, 10:28
^^ trzeba czekac do 12!! chyba u nas do 13??
nowe info:

"It will be some time between 12 and 2 today. Bare in mind that this is only news, and not the demo itself - but we should be able to tell you when it will be available."

prawdopodbnie wtedy powiedzą kiedy będzie demo!

o2
31-08-2005, 10:38
"It will be some time between 12 and 2 today. Bare in mind that this is only news, and not the demo itself - but we should be able to tell you when it will be available."

Czyli u nas pewnie między 13 a 15 chyba ze sobie godziny pomyliłem.

Dreed
31-08-2005, 10:46
I walsnie o to chodzi zeby oni powiedzieli kiedy bedzie, a jak sie nie wywiaza to wtedy fani po nich pojada sesese :) jezeli jest to czas angielski to nas od nich dzieli tylko 1 strefa czasowa :D czyli Tleniarz sie nie mylisz :)

o2
31-08-2005, 10:53
I walsnie o to chodzi zeby oni powiedzieli kiedy bedzie, a jak sie nie wywiaza to wtedy fani po nich pojada sesese :)
przynajmniej będziemy mieli 100% info i bedzie sie mozna do czegos odnieść a nie tak jak wcześniej. a czy pojadą? hmm mi wystarczyło oglądanie wczorajszego "chatu" z wiecie jakiego serwisu - nie było tam żadnego respektu przed developerami z EA Polska.
jezeli jest to czas angielski to nas od nich dzieli tylko 1 strefa czasowa :D czyli Tleniarz sie nie mylisz :)
No właśnie przed chwilą byłem sprawdzić i się upewnić na innej stronie
Do godziny angielskiej (UK), czasu Greenwich, zawsze dodaje sie godzine aby wyszła nasza godzina. ;) Pozdrówka.

drozdzowa91
31-08-2005, 11:15
wiadomość nieoficjalna z czatu FP - Pan Grzegorz Pocztarski poinformował, że demo ukarze się dziś przed godziną 17 !!!!!! Specjalnie dla niego Orzeł włączył moderowanie czata i nic nie wspominał i nie banował. Ale to jest wiadomość tylko nieoficjalna.

Drzemek
31-08-2005, 11:23
demo wydane@@@@@@@@@@@@@@@
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24
czekac na aktywacje linków!!!

Drzemek
31-08-2005, 11:24
tzreba czekac :P
That's where the demo will be linked from when it's ready - we like to be prepared in advance.

That page has been up since yesterday

skoczek
31-08-2005, 11:27
demo wydane@@@@@@@@@@@@@@@
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24
czekac na aktywacje linków!!!

z tego cos moze byc !! jedyna wiarygodna strona dla mniie wkoncu oficjalna :) ... no wlasnie ... czy to jest oficjalna strona EA ??

YaSoviC
31-08-2005, 11:35
LUDZIE jak tylko linki zostana uaktywnione zostaniecie o tym poinformowani. Moze to potrwac godzine a moze potrwac dluzej. Prosze nie piszcie postow ktore bedziemy zmuszeni usuwac. Ogarnijcie sie.

drozdzowa91
31-08-2005, 11:36
Linki będą aktywowane przed 17 czasu polskiego !!!!!!!!! Pozostaje czekać

bunt
31-08-2005, 12:03
LUDZIE jak tylko linki zostana uaktywnione zostaniecie o tym poinformowani. Moze to potrwac godzine a moze potrwac dluzej. Prosze nie piszcie postow ktore bedziemy zmuszeni usuwac. Ogarnijcie sie.

tu chyba z roku na rok co raz wiekszy chaos panuje przy wyjsciu nowej fify ...

Bunt usun jednego sig'a - YaS

raul_ole
31-08-2005, 12:16
jak juz dali info na oficialnej stronie do mogli napisac jakie teamy beda dostepne w demie , juz sie nie moge doczekac patcha do dema ktory zmienia rozdzialke i czas :D

Super_Lux
31-08-2005, 12:23
ludzie cierpliwości idźcie sobie w FIFE 2005 popykać:D

Mezor15
31-08-2005, 12:25
Zastanawim sie czy to oficjlne info? jeżeli tak to mam nadziej że nie będzie już problemów. nie moge sie doczekać :spoko:

Komar
31-08-2005, 12:27
Zastanawim sie czy to oficjlne info? jeżeli tak to mam nadziej że nie będzie już problemów. nie moge sie doczekać :spoko:
jak najbardziej oficjalne

Dreed
31-08-2005, 12:59
tu chyba z roku na rok co raz wiekszy chaos panuje przy wyjsciu nowej fify ...

Bunt usun jednego sig'a - YaS

Wiinni sa tylko panowie z EA juz dawno mogli podac OFICJALNIE kiedy bedzie demko i nikt bys ie nie plumkal nikt nie zlosci itp :) grunt to to ze dzisja bedzie a mi sie odnowi limit okolo 1 w nocy wiec demko jakby bylo jzu do zassania o okolo 2 bede gral :)

YaSoviC
31-08-2005, 13:16
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24 I oto jest dzialajacy oficjalny link do dema!!

HB96
31-08-2005, 13:19
no tak a dziala komus ten link???bo mi jak narazie nie

Komar
31-08-2005, 13:20
Oto link z ktorego ja zasysamhttp://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/2006/FIFA06DemoEn.exe

YaSoviC
31-08-2005, 13:22
Uwaga w zwiazku z duzymi obciazeniami serwera link moze czasowo nie dzialac. Jednak uwierzcie mi naprawde jest to link dzialajacy i oficjlany. Prosze rowniez nie pisac ze ktos ma klopoty ze sciagnieciem, natomiast z checia zobaczyl bym posty z podawanymi mirrorami do tego pliku.

Mezor15
31-08-2005, 13:24
Uwaga w zwiazku z duzymi obciazeniami serwera link moze czasowo nie dzialac. Jednak uwierzcie mi naprawde jest to link dzialajacy i oficjlany. Prosze rowniez nie pisac ze ktos ma klopoty ze sciagnieciem, natomiast z checia zobaczyl bym posty z podawanymi mirrorami do tego pliku.
NAREŚCIE :spoko:

butcher25
31-08-2005, 13:24
heh narazie jakoś idzie... 72 KB/s - ale pewnie zaraz bedzie dupa blada :)

hugo_18
31-08-2005, 13:26
jaaaaaa www padła hahaha niewytrzymała :( jak ktoś znajdzie innego linka to dawać tu !!!!

o2
31-08-2005, 13:26
Trudno będzie znaleźć jakiś sensowny mirror - no chyba że EA by zrobiło :P
Poza tym ja z tego linka mam 404 :D

michalek13
31-08-2005, 13:27
Oto link z ktorego ja zasysamhttp://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/2006/FIFA06DemoEn.exe

Mi link nie dziala.

Komar
31-08-2005, 13:28
Mi link nie dziala.
no to dziwne bo ja juz mam 8%

niewazne
31-08-2005, 13:30
bo pewnie kopiujesz nie kopiuj tylko kliknij w niego bo jest skrócony

michalek13
Widocznie przeciazenie serwa.

mixer__
100 Kb/s <cfaniak>

YaSoviC
Linki moga nie dzialac ze wzgledu na duze obciazenie serwerow, nie piszcie tu ze link nie dziala, bo dziala, z tym ze trzeba miec szczescie aby udalo sie pobrac w tej chwili. Niezapominajcie ze nie tylko wy czekaliscie na to demko.

skoczek
31-08-2005, 13:31
no to dziwne bo ja juz mam 8%

nie dziwne tylko serwer przeciarzony ... mi tez nie dziala tzn tymczasowo sie nie otwiera :)

Komar
31-08-2005, 13:34
nie dziwne tylko serwer przeciarzony ... mi tez nie dziala fakt fakt nie pomyslalem z podniecenia :cfaniak:

szumionline
31-08-2005, 13:35
ktos juz sciagnal demko?

mixer__
31-08-2005, 13:40
Może przyda sie w zasobacz CF plik locale, wydłużający czas gry, dający możliwość gry w oknie, wyłączający kontuzje i kartki itd. ? :cfaniak:

Komar
31-08-2005, 13:41
tu macie francuska wersje http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/2006/FIFA06DemoFr.exe

o2
31-08-2005, 13:47
Jak ktoś już ściągnie to demko to niech wrzuci na yousendit.com czy inne np. megaupload czy rapidshare itd. ;) będzie więcej mirrorów :-)

Lappi
31-08-2005, 13:48
Czy Francuska wersja też francuskie menu? Czy to prawda, że są 4 drużyny? Przeczytałem przed chwilą na FifaPolonia, że są ManU, Barca, Bayern i PSG.

Komar
31-08-2005, 13:49
Czy Francuska wersja też francuskie menu? Czy to prawda, że są 4 drużyny? Przeczytałem przed chwilą na FifaPolonia, że są ManU, Barca, Bayern i PSG. tak jest w demie beda cztery druzyny Manchester United, Barcelona, Bayern Monachium, PSG

Ljungberg
31-08-2005, 13:50
Jak ktoś już ściągnie to demko to niech wrzuci na yousendit.com czy inne np. megaupload czy rapidshare itd. ;) będzie więcej mirrorów :-)

W 100% popieram!
Jeden gosciu dobrze napisal...ludzie rzucili sie na te demo jak rumunskie dzieci na cukierki :]

o2
31-08-2005, 13:52
W 100% popieram!
Jeden gosciu dobrze napisal...ludzie rzucili sie na te demo jak rumunskie dzieci na cukierki :]

Trudno się dziwić :D Najbardziej oczekiwane demo tego roku moim zdaniem. Ale porównanie też niczego sobie :D ;P :haha:

Komar
31-08-2005, 13:53
W 100% popieram!
nie masz racji on napisał "żucili" :D

mathias_
31-08-2005, 13:53
A demo odpali w koncu na win me? Bo w jednym zrodle pisalo ze nie, w innym ze tak. Prosilbym kogos zorientowanego o odpowiedz :]

hugo_18
31-08-2005, 13:58
Czy Francuska wersja też francuskie menu? Czy to prawda, że są 4 drużyny? Przeczytałem przed chwilą na FifaPolonia, że są ManU, Barca, Bayern i PSG.

jest 5 teamów :) te 4 co wymieniłeś + ... Ac Milano :D

Lappi
31-08-2005, 14:00
Jeśli to kogoś zainteresuje, to w eMulu znalazłem plik o nazywie "Demo Fifa 2006.exe". Nie wiem, czy to nie fejk, bo jeszcze nie ściągnąłem.

klim
31-08-2005, 14:01
Spoks. 5 roznych druzyn z 5 lig...
?

drozdzowa91
31-08-2005, 14:03
dlaczego jak chcę ściągnąć to demo to mi wyskakuje
Not Found
The requested URL /pub/demos/Fifa/2006/FIFA06DemoEn.exe was not found on this server.

to samo z wersją francuską !!!!!!!!!!! Pomóżcie !!!!!!!!

lokiju
31-08-2005, 14:08
BLAD 404 nie znaleziono pliku co mam zrobic ??

Scorpion
31-08-2005, 14:08
Niech ktoś zrobi sobie z kompa serwer :D i udostepnia ze swojego sprzeta :D Ludzie ten badzcie samolubni :D

raul_ole
31-08-2005, 14:09
u mnie to samo server zapchany !

skoczek
31-08-2005, 14:27
potrzebuje szybko jakis dobry serwer to wrzuce zaraz byl taki jeden yoursendit czy jakos tak ale nie pamietam strony ? :beer2: dla tego kto ją poda ! wzamian demo fify na serwie !

mixer__
31-08-2005, 14:28
Enrico już ma, zasypcie go na gg! :D

Drzemek
31-08-2005, 14:29
http://www.yousendit.com/

butcher25
31-08-2005, 14:31
A ja już grałem i jak narazie zauwazyłem zupełnie nowe animacje, i całime niezła grywalnośc...ale narazie, musze pograć jeszcze ze dwa mecze :)
PS. w pierwszym meczu dostałem 4-0 :) heh rozkojarzony byłem ////

klim
31-08-2005, 14:32
No nareszcie zasysam ;] juz 7% <cfaniak>

lokiju
31-08-2005, 14:34
http://www.yousendit.com/
dajcie nata strone

Ljungberg
31-08-2005, 14:34
Klim skad zasysasz??

sqall
31-08-2005, 14:37
Panowie, polecam zasysać z EA ftp czyli ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/2006/FIFA06DemoEn.exe mi szlo bez zadnych problemow z moim maxem czyli 250KB/s caly czas. Pozdrawiam

Wookie
31-08-2005, 14:38
potrzebuje szybko jakis dobry serwer to wrzuce zaraz byl taki jeden yoursendit czy jakos tak ale nie pamietam strony ? :beer2: dla tego kto ją poda ! wzamian demo fify na serwie !
jeszcze:
http://rapidshare.de/

klim
31-08-2005, 14:41
@Ljungberg : http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=24 -> French commentary. ;]

hugo_18
31-08-2005, 14:43
wchodzcie na www.chce.dostac.bana.pl !!!! tam jest podany mirror skąd bez problemu można pobrać!! u mnie już leci 70 kb/s

p.s. mam nadzieje, że niedostane bana za reklamowanie innej strony ? poprostu chciałem się z wami podzielić działającym linkiem ...

To zle myslisz;] jeszcze raz i bedzie ciezko... - dop. Blax

lokiju
31-08-2005, 14:45
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/fifa2006/fifa06demoen.exe.html

Wojtkov_
31-08-2005, 14:47
Ja jeszcze troche poczekam bo idzie mi na moim marnym łączu zaledwie 14-16 kb/s tyle ze to prawie max ile moze wyciągnąć moje łącze...

Mam narazie 10%... tylko czemu nie ma JUVENTUSU :\\ ? PSG nie lubie... A ty Enrico opisuj...

Wookie
31-08-2005, 15:01

Wszystkie serwy albo zajęte, albo jakiś błąd się pokazuje.

Nie mogę sie doczekać żeby na filefront ktoś wrzucił. Tam zawsze bezproblemowo :P

Blax
31-08-2005, 15:02
Juz niedlugo na CF bedzie:)

o2
31-08-2005, 15:03
Wszystkie serwy albo zajęte, albo jakiś błąd się pokazuje.

Nie mogę sie doczekać żeby na filefront ktoś wrzucił. Tam zawsze bezproblemowo :P

Mi leci max łącza z pierwszego lepszego publicznego na 3dgamers. poza tym zawsze mozesz sie szybciutko zarejestrować i ściągać z 4 (do wyboru) serverów dla zarejestrowanych. ;)

Cheers. (21% :D )

lokiju
31-08-2005, 15:04
mi jakos sciaga niema bledów

mixer__
31-08-2005, 15:05
Enrico nie pogra, bo ma Win 98 :D

Jay W.
31-08-2005, 15:09
Może mi ktoś pomóc? Przy wyborze języka te same mi się zmieniają...tak samo jak wybieram drużyny... Wszystkie kontrolery oprócz klawiatury są odłączone... :/

mixer__
31-08-2005, 15:28
@Jacuś :*:
Miałem takie coś z enejczelem 05, ale wtedy wystarczyło pada odłączyć :|

Jay W.
31-08-2005, 15:31
@Jacuś :*:
Miałem takie coś z enejczelem 05, ale wtedy wystarczyło pada odłączyć :|

:*

Problem w tym, że pada odłączyłem :/

o2
31-08-2005, 15:46
:*

Problem w tym, że pada odłączyłem :/

spróbuj go usunąć z panelu sterowania (panel sterowania > kontrolery gier)

Wookie
31-08-2005, 16:03
Mi leci max łącza z pierwszego lepszego publicznego na 3dgamers. poza tym zawsze mozesz sie szybciutko zarejestrować i ściągać z 4 (do wyboru) serverów dla zarejestrowanych. ;)

Cheers. (21% :D )

Zarejestrowałem się, ciągne.

Idzie tak 100-110 kb ;)

Drzemek
31-08-2005, 16:08
Może mi ktoś pomóc? Przy wyborze języka te same mi się zmieniają...tak samo jak wybieram drużyny... Wszystkie kontrolery oprócz klawiatury są odłączone... :/
wejdź an forum football community i dział demo feedback i tam jest taki temat i pomoc

Maros
31-08-2005, 16:13
mam ten sam problem co Jay Wu,z tymze ja nie mam pada,mam klawe creative bezprzwodową,myszke mam i bezprzeowodow i kabelkową,a korzystam z kabelkowej,ale obie działają.
tylko w fifie jeszcze jest tak,ze mam lagi i mi skacze to zmienianie jezykow i klubow,nie jest plynne..
a mam win xp amd athlon 1,9+
z footballcommunity forum nie mam jak skorzystac bo nie jestem tam zarejestronway...moze ktos zna jakis inny pomysl ?

Jay W.
31-08-2005, 16:31
Problem pokonany :] Odłączyłem klawiaturę USB i podłączyłem inną pod PS/2... :]

motorlublin
31-08-2005, 16:35

Dzieki. No i gicior ciagnie mi teraz z BitCometa 60 kb/s i jestem zadowolony, jeszcze pewnie sie rozpedzi i za gora 1,5/2 godziny zasiade do gry ;)

Pozdrowka.

EDIT: Heh mialem racje, rozpedzilo sie do 212 kb/s i ciagnie mi jeszcze 15 minut ;)

igus
31-08-2005, 16:53
Ah... cholera.. wiedziałem ! Widziałem ze beda bledy.. no i ja też mam ten blad ze mi sie wszystko steruje samo :] jeszcze nie udalo mi sie wyjsc na boisko :(
Mam nadzieje ze bedzie patch albo cos :(

szpytek
31-08-2005, 23:50
a mi jak uruchamiam na padzie to zawodnik sam robi tricki :/ nie wiecie moze co na to poradzić?

rav
01-09-2005, 06:24
a mi jak uruchamiam na padzie to zawodnik sam robi tricki :/ nie wiecie moze co na to poradzić? A dobre chociaż te triki :P ? Jak tak, to ciesz się synu :P A rada na to? Graj na klawierze i tyle, od padów jest PS2 ;)

michalek13
01-09-2005, 09:59
Panowie, polecam zasysać z EA ftp czyli ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/Fifa/2006/FIFA06DemoEn.exe mi szlo bez zadnych problemow z moim maxem czyli 250KB/s caly czas. Pozdrawiam

Ten link dziala prawidlowo.

szpytek
01-09-2005, 14:06
A dobre chociaż te triki :P ? Jak tak, to ciesz się synu :P A rada na to? Graj na klawierze i tyle, od padów jest PS2 ;)
tricki niczego sobie:) ale nie pozwala mi to na przeprowadzenie normalnej akcji bo triki robi w strone wlasnej bramki i z tego wychodzą samobóje. nie lubie grac na klawierze:) nie wie ktos dlaczego tricki robią się same?

motorlublin
01-09-2005, 17:52
Mam pytanie : Co jest z Off The Ball ? Nie dziala klawiszologia z Fify 05 to jak? Musi sie jakos dac, skoro komputer potrafi, chyba, ze to niedopracowanie jeszcze, bo to w sumie demo?

Wojtkov_
01-09-2005, 18:04
Mam pytanie : Co jest z Off The Ball ? Nie dziala klawiszologia z Fify 05 to jak? Musi sie jakos dac, skoro komputer potrafi, chyba, ze to niedopracowanie jeszcze, bo to w sumie demo?

Off the ball usunięto... można podać na dobieg w tępo górną piłke, Q + W.

Suchy
03-09-2005, 06:14
Kvrwa mi idzie z predkoscią 10 kbps .. :S I musze czekac 6 H żeby mi sie to gówno sciagnelo .. nie ma to jak dobry net :rolleyes: