PDA

Zobacz pełną wersję : Stadiony Ektraklasy

UEFA
29-08-2005, 15:29
Wtam wszystkich zakladam taki temat bo mysle ze mozna tu duzo podyskutować .Nierozumiem programistów EA skoro jest polska liga w fifie powinny chyba być chociaż dopracowane dwa stadiony z naszej ligi tak jak jest w przypadku innych lig w FIFIE. Według mnie powinny to być stadiony WISŁY KRAKÓW i LEGII WARSZAWA

Wookie
29-08-2005, 15:34
:O jest jakiś stadion z ligi szweckiej?

walczu
29-08-2005, 15:34
Nie ma raczej szans na polskie stadiony w 06, ale napewno nasi, polscy patchmakerzy, ze wskazaniem na Przemka i Michała wydadzą (jak co roku) komplet stadionów.

UEFA
29-08-2005, 15:38
Byłoby super ...walczu
no fakt nie ma zadnego stadionu ligi szwedzkiej....ale wiekszość lig ma swoje reprezentacyjne stadiony

Boss
29-08-2005, 15:46
:O jest jakiś stadion z ligi szweckiej?

To samo chciałem napisać jak przeczytałem pierwszego posta tematu :). Stadiony to mają tylko zespoły z najlepszych lig. Liga szwedzka, szwajcarska czy norweska - gdzie tam są stadiony? To tylko przykłady a jest ich więcej. Pozatym nie ma co wybrzydzać bo komentarz, liga i sama obecność Zbysia B to i tak dużo jak na polski futbol. Tak właśnie mi się refleksja nasunęła - im gorzej polskie zespoły grają w pucharach tym w fife coraz większe korzyść odnoszą. Może by tak dać dupy odrazu w najwcześniejszych rundach i każdy zespół będzie miał stadion? ;P

drozdzowa91
29-08-2005, 16:14
Może by tak dać dupy odrazu w najwcześniejszych rundach i każdy zespół będzie miał stadion? ;P

Popieram !! :spoko:

pedrossi
29-08-2005, 16:44
No mozna powiedziec, ze dali dupy w tych pierwszych rundach... Przynajmiej niektorzy...
Co do stadionow to ja bym sie spodziewal jakiegos w Fife 07, bo narazie to nie ma co liczyc na taki luksus :-(

Scorpion
29-08-2005, 18:26
Może by tak dać dupy odrazu w najwcześniejszych rundach i każdy zespół będzie miał stadion?

Panowie one i tak dadza upy na samym poczatku..wyobraxcie sobie Wisłe bez Frankowskiego...zobaczycie dadza dupy i beda stadiony ;P

Boss
29-08-2005, 18:28
Panowie one i tak dadza upy na samym poczatku..wyobraxcie sobie Wisłe bez Frankowskiego...zobaczycie dadza dupy i beda stadiony ;P

Fajnie by było żeby tak dostali od Victorii po 5:0 to moze w ramach premii Wisła będzie miała 5 gwiazdek :]

walczu
29-08-2005, 20:56
Przez któryś to znaczy przez CF :P

pringles
01-09-2005, 21:56
druga liga,stadiony(najlepiej sporo, ale wiem że to roboty), śpiewki, i orginalne sqd. i fifa 06 będzie potęgą