PDA

Zobacz pełną wersję : Formaty ,tekstury ??

P@w
29-08-2005, 14:14
Jak sądzicie ,albo czy ktoś z wyżej ustawionych z konkurencji ma przecieki czy w Fife 06 bedą te same wymiary i tekstury co w fife 2005 czy to sie dużo zmieni .Może ktoś bardziej doświadczony niż ja to na screenach mógł zauważyć ,ale niewiem !a co domnie to fajnie by było jakby mi utrudnili robote i zrobili animowane bandy typu te co są na MU !!A i czy na t90 jest logo nike ??

wlkp4
29-08-2005, 14:22
Z góry przepraszam za off topic
Mamy już kolejnego Debila co ma w opisie liste przyjaciół i wrogów.

walczu
29-08-2005, 14:28
Prawdopodobnie będą takie jak w ucl, gdyż na screenach wyraźnie widać że długie rękawy to rozciągnięcie krótkich, a plecy są takiej jakości jak front

P@w
29-08-2005, 14:39
to ożnacza że tylko stroje sie zmienią :)No Walczu sie odezwal pożadny człek a nie jakieś takie farfocle jak te dwa przednim .JA rozumiem że są ludzie i są ludzie ale żeby sie człowiekiem urodzić ??Dobra ale nie obrażajmy nikogo ,to że powróciłem na CF po 3 miesiącach nie oznacza że musze dostać pierwszego w życiu bana !
I pamietajcie to że nie lubie NIEMCÓW I Żydów NIE OZNACZA ŻE JESTEM RASISTĄ !!

walczu
29-08-2005, 15:21
Odmiana przez przypadki:

Mianownik - Walczu
Dopełniacz - Walczu
Celownik - Walczu
Biernik - Walczu
Ablatiwus - Walczu
Narzędnik - (z) Walczu
Miejscownik - (o) Walczu
Wołacz - Walczu!

Prawda, że strasznie trudne?

Komar
30-08-2005, 08:38
dopoki nie wyjdzie demko mozemy tylko przypuszczac ale mysle ze bedzie tak jak napisal walczu ze tekstury strojow beda takie jak w UCL natomiast template band i flag bedzie takie same jak w FIFIE 2005 to jest moej zdanie ale pozyjemy zobaczymy :cfaniak:

Leśny Rowerzysta
30-08-2005, 08:53
Odmiana przez przypadki:

Mianownik - Walczu
Dopełniacz - Walczu
Celownik - Walczu
Biernik - Walczu
Ablatiwus - Walczu
Narzędnik - (z) Walczu
Miejscownik - (o) Walczu
Wołacz - Walczu!

Prawda, że strasznie trudne?