Zobacz pełną wersję : Kiedy demo 06?
slaviusking
29-08-2005, 09:54
wiem, że dzisiaj ale kiedy!!!!!!!!!!!!
ps.
i nie mądrzyć się...
dzisja ?? nawed nie wiedzialem :D
Dzisiaj, tylko to sa informacje nie oficjalne. Wiec moze wyjsc za tydzien.
demo juz wyszło :| wlasnie gram :P Jak ktos chce linka podbijcie na GG - 654321
Zajebisty numer mam :P
drozdzowa91
29-08-2005, 10:08
mój kolega ma podobno demko już od trzech tygodni ????!!!!!
i Ty mu wierzysz...:S
drozdzowa91
29-08-2005, 10:14
podobno wersja alpha czy beta :P
i nie mądrzyć się...
Wiesz w zasadzie to dzisiaj jak wszyscy mówią ale jeśli dzisiaj to pewnie dziś tylko nei wiadomo kiedy. Ale nie martw się, zapewne dzisiaj.
Też mi, ja mam już pełną 2 miesiące ;P
A tak serio to nie wierz we wszystko co ci powiedzą.
slaviusking
29-08-2005, 10:25
Wiesz w zasadzie to dzisiaj jak wszyscy mówią ale jeśli dzisiaj to pewnie dziś tylko nei wiadomo kiedy. Ale nie martw się, zapewne dzisiaj.
dobre pipa :))))))) ubawiłeś mnie
4you :beer2: :beer2: :beer2:
Panowie.. spokojnie, przecież Poniedziałek nie trwa 4h, tylko 24h, więc demko może ukazać się nawet koło godziny 20:00, lub nawet 22:00, więc po co te Wasze przeżycia i nerwy ? Nie rozumiem tego.. Jeśli ukazała by się jakaś informacja, że demka dzisiaj nie będzie, już byście dawno o tym wiedzieli, ponieważ byśmy o tym napisali, ale nic takiego nie miało miejsca, więc jest cisza. Radze się Wam uzbroic w cierpliwość.
A ja wam doradzam poczytać forum oficjalnej strony FIFY 06 ;), Napewno coś napisane jest o demie...
Cytat admina na w.w. forum:
"For those who are looking forward to the FIFA 06 demo, there will be a demo released for the game around the time it is due to launch.
At present we do not have a precise date for the release of the demo, as soon as we do we'll let you know."
Wojtkov_
29-08-2005, 10:49
No to gówno z tego bedzie
slaviusking
29-08-2005, 10:52
Ma byś i koniec!!! jak się pisze w zapowiedziach że będzie 29 (niezależnie czy chyba czy napewno) to ma być!!! bo inaczej lepper zrobi porządek, przeciez jest kampania wyborcza i zrobi wszystko...
TheMichal
29-08-2005, 11:00
Ma byś i koniec!!! jak się pisze w zapowiedziach że będzie 29 (niezależnie czy chyba czy napewno) to ma być!!! bo inaczej lepper zrobi porządek, przeciez jest kampania wyborcza i zrobi wszystko...
jakiś pojebany jesteś...
Najlepiej sam zmontuj w 5h setup, popraw wszystkie błędy i przetestuj demo na kilkunastu konfiguracjach i wgraj żeby było tak jak ktoś tam powiedział...
George89
29-08-2005, 11:03
Jak to Grzechu powiedzial poniedzialek trwa 24h, wiec demoa mozemy sie spodziewac nawet o 24. Wyluzujcie chlopaki
Jak to Grzechu powiedzial poniedzialek trwa 24h, wiec demoa mozemy sie spodziewac nawet o 24. Wyluzujcie chlopaki
Jeszcze niespełna 12 godz.
A tak możemy czekać jeszcze te 12 godz. by się dowiedzieć, że demo wyjdzie np. 1 września..
myśle ze jak dzisiaj nie wyjdzie to koło godziny 16.00 bedzie o tym info...
jeszcze 11 H 38 minut :D LOL .... mają jeszcze czas :P
Tym bardziej ze jak cos to sa roznice w czasie, wiec tam w USA to chyba sie dobrze dzien jeszcze nie zaczl - no moze ludzie powstawali do roboty :P Tak czy siak Demko NHL 06 juz jest wiec moze moze bedzie i dzisiaj ale nie wczesniej niz w godzinach wieczornych jakos od 17 do 24 jezeli w ogole sie ma ukazac, zreszta sadze ze jezeli nie dzisiaj to w ciagu tego tygodnia jezeli faktycznie full ma byc 30 wrzesnia :D
Wojtkov_
29-08-2005, 11:25
No Amerykańce mają czas -6 do naszego wiec, jak dzisiaj o 5 w nocy (naszego czasu) puszczą to bedzie fajnie;)
Zagrajcie sobie w FIFE 2005. To jest to samo przeciez. A macie tyle dodatkow, ze i sklady macie aktualne.
A, sorry - zapomnialem ze w FIFIE 2006 beda nowe animacje siatek : ]
Pozdro.
slaviusking
29-08-2005, 11:30
jakiś pojebany jesteś...
Najlepiej sam zmontuj w 5h setup, popraw wszystkie błędy i przetestuj demo na kilkunastu konfiguracjach i wgraj żeby było tak jak ktoś tam powiedział...
PRZYWOŁUJE CIĘ DO SZEREGU...OBLATAŃCU STOŁECZNY
...............lepper patrzy, lepiej nie grzeb sobie jak wyżej.
PRZYWOŁUJE CIĘ DO SZEREGU...OBLATAŃCU STOŁECZNY
...............lepper patrzy, lepiej nie grzeb sobie jak wyżej.
czy ty sie dobrze czujesz??
Dziś wychodzi demo Fify 2006 ?? Pierdolicie :P ....
slaviusking
29-08-2005, 11:40
jakiś pojebany jesteś...
przywołuje cię do szeregu...oblatańcu stołeczny
....lepper patrzy i widzi..jak wyżej.
NickToTylkoNick
29-08-2005, 11:52
przywołuje cię do szeregu...oblatańcu stołeczny
....lepper patrzy i widzi..jak wyżej.
Te, Ty to normalny jesteś :whatsup: Bo chyba nie...
co roku czekałem tak jak wy teraz na "demko" kolejnej odsłony i ... z każdym rokiem sie zawiodłem ... więc teraz mi to wisi czy wyjdzie czy nie bo i tak w to nie zagram ... oczywiście nie mówię, że gierka jest słaba itd. ale jednak fifka jest denna co tu wiecej mowic :| nie przypomina wogole wspolczesnego futbolu tylko jakiegos z kosmosu ;p te strzaly itd takie sztywne to wszystko bleeee ... poczekajcie na demko pes 5 lepiej chlopaki :) slyszeliscie jak ma wygladac tryb online w pes5? w meczu jednoczesnie bedzie moglo zagrac az 8 osob! np po 4 w druzynie i to przez neta! i skorygowane lagi do minimum ! tak wiec koles ze slabym laczem (100 kb/s) bedzie mogl spokojnie rozgrywac mecze u siebie! yoyo pozdro all kocham was i love youuu
Dziś wychodzi demo Fify 2006 ?? Pierdolicie :P ....
wyobraz sobie ze nie :P nie moge sie doczekac :D
Wojtkov_
29-08-2005, 12:00
tryb online w pes5? w meczu jednoczesnie bedzie moglo zagrac az 8 osob! np po 4 w druzynie i to przez neta! i skorygowane lagi do minimum ! tak wiec koles ze slabym laczem (100 kb/s) bedzie mogl spokojnie rozgrywac mecze u siebie! yoyo pozdro all kocham was i love youuu
Było by fajnie, ale w PES4 online było zrobione tak do dupy ze ciezkow to uwierzyć :], ale oby :)
drozdzowa91
29-08-2005, 12:07
W końcu to forum jest o fifie czy o PES'ie ?? A tak w ogóle to każda z tych gier jest bardzo dobra tylko na inny sposób. FIFA 06 będzie jeszcze o wiele lepsza od poprzedniczki. Pozdro :D
George89
29-08-2005, 12:16
Kutwa dzis chyba z 5 gosci do mnie pisalo " czy moze mam demo Fify 06". Paranoja. Ludzie badzcie cierpliwi jak dzis nie wyjdzie to jutro :)
Scorpion
29-08-2005, 12:16
Mam nadzieje ze demko wyjdze dzisiaj , ale tak jak te filmiki oglądałem to się tak niebardzo realistycznie zapowiadało..wszyscy obrońcy na strate bramki reagują tak samo czy np. przy podaniu na dobieg zawodnik zawsze do podania składa się tak samo...
slaviusking
29-08-2005, 12:17
A teraz real info: W ANGLI DEMO BĘDZIE JUTRO!!!
JEŻELI FIFASERWIS UMIEŚCI DEMO DZISIAJ, TO JEST NAJLEPSZYM SERWISEM W EUROPIE I CZAPKI Z GŁÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps.
nie mędrkować tylko do roboty, do roboty!!!
no tak - w końcu to cf robi demo fifki 06 :haha: :haha: :haha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
A teraz real info: W ANGLI DEMO BĘDZIE JUTRO!!!
JEŻELI FIFASERWIS UMIEŚCI DEMO DZISIAJ, TO JEST NAJLEPSZYM SERWISEM W EUROPIE I CZAPKI Z GŁÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps.
HAHAHAHAHA ale lolek hahaha, sorry ale nie moglem sie powstrzymac :haha: :haha: :haha:
slaviusking
29-08-2005, 12:26
no tak - w końcu to cf robi demo fifki 06 :haha: :haha: :haha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
ROBIĆ NIE ROBI ALE WIĘCEJ ROBI NIŻ TY. TY TYLKO TLENIRZ GAZY I ZANIECZYSZCZASZ POWIETRZE NA FORUM :hahaha: :hahaha: :hahaha:
DO ORZELA: PRZESTAŃ SIĘ MARSZCZYĆ PRZED MONITOREM TO SIĘ WIĘCEJ UBAWISZ OBSZCZAŃCU :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Super_Lux
29-08-2005, 12:28
wyjąłeś mi to z ust:D
ten na s.
spier***** - lepper Cię zobaczy i się przestraszy :haha: :haha:
A co do demka...co was to obchodzi czy dziś czy pojutrze...
Byleby jak najlepsze było:)
ROBIĆ NIE ROBI ALE WIĘCEJ ROBI NIŻ TY. TY TYLKO TLENIRZ GAZY I ZANIECZYSZCZASZ POWIETRZE NA FORUM :hahaha: :hahaha: :hahaha:
ciekaw jestem jak takie forum może mieć powietrze ;P :] zrozum ciołku że to nie od nich (CF) zależy kiedy wyjdzie demo :rolleyes: poza tym jesli demo ma byc jutro w anglii to u nas bedzie albo jutro albo później. ;]
slaviusking
29-08-2005, 12:32
wyjąłeś mi to z ust:D
A co do demka...co was to obchodzi czy dziś czy pojutrze...
Byleby jak najlepsze było:)
...A CO CI TLENIARZ Z UST WYJĄŁ? tylko nie pisz prawdy bo tu są dzieci.
jak co nas obchodzi pojeb....u. Wklej swoje zdjęcie to się ubawimy troche...
http://www.fifaserwis.com/?serwis=fifa06&page=news&id=6276
i na dzisiaj koniec dyskusji :)
No i skończyły się marzenia;] http://fifaserwis.com/?serwis=fifa06&page=news&id=6276
Edit: widzę że enrico wie o moich newsach szybciej niż ja:D
Widze ze wam nie mozna dac odrobiny wolnosci, bo zaczynacie szalec. W zwiazku z tym :
slaviusking - otrzymuje bana czasowego (tydzien)
TheMichal - otrzymuje ostrzezenie
No i skończyły się marzenia;] http://fifaserwis.com/?serwis=fifa06&page=news&id=6276
Edit: widzę że enrico wie o moich newsach szybciej niż ja:D
w końcu też jestem w Readkcji CF, na okresie próbnym, ale zawsze jednak...:P
Super_Lux
29-08-2005, 12:38
...A CO CI TLENIARZ Z UST WYJĄŁ? tylko nie pisz prawdy bo tu są dzieci.
jak co nas obchodzi pojeb....u. Wklej swoje zdjęcie to się ubawimy troche...
słowa, no chyba że ci (specjalnie z małej) wszystko się z jednym kojarzy...
pojebu...??
Ja tu nie widzę żadnego prócz ciebie...
A CF pospieszcie się z tym demkiem:D
Fajnie że jutro - mniej osób będzie wiedzieć(nie wszyscy wejdą na CF) to szybciej się ściągać będzie:)
Też sądze że fajnie ;) - będzie spokój na forum na 24h ;P :D
poza tym zawsze z xyz najszybciej leci ;P :cfaniak: :D
Na temat demka Fify 2006, porozmawiamy jutro, a na dzisiaj zamykam temat, otworze go jutro. Pozdrawiam.