Zobacz pełną wersję : Jakie druzyny awansuja w FIFIe 06
DJ Kriss
26-08-2005, 09:15
No własnie ciekaw jestem jakie druzyny beda awansowac w naszej lidze i czy bedzie mozliwosc nimi grania bo jak tak to dla mnie było by super jak by awansowały Ślask i Lechia byłó by git a jakie sa wasze typy. Aha jak myslicie bo gdzies wyczytalem ze bedzie mozliwosc rozbudowy stadionu ale mysle ze to chyba jakies bujdy chociaz kto wie, narazie wszystko jeset w miare git i chyba bedzie mozna sobie wkoncu pograc dluzej a nie jak było wczesniej 3 sezony i sie juz nudzila.
No z tego co wiem nic jeszcze nie wiadomo.Ale najprawdopobniej bedzie to moze 4 druzyny które beda sie ciagle wymieniac ze spatkowiczami wiec nic ciekawego.Pewnie sklady tych druzyn beda mialy wielkie braki ale przynajmniej
bedziemy mieli nasza lige;d
Też sądzę, że będą 4 teamy pewnie:
- GKS Katowice
- Widzew Łódź
i dwie kolejne drużyny za Widzewem w tabeli drugiej ligi zeszłego sezonu...
Co do rozbudowy stadionu to ten bajer był już w NHL 2005, więc możliwe, że będzie w Fifie ale jakoś sobie kiepsko to wyobrażam.
- GKS
- Widzew
- Zagłębie
- Kujawiak
tak mi się wydaje ;)
Też sądzę, że będą 4 teamy pewnie:
- GKS Katowice
- Widzew Łódź
i dwie kolejne drużyny za Widzewem w tabeli drugiej ligi zeszłego sezonu...
Raczej wątpie by GKS bo gra w IV lidze, ale czy EA o tym wie ? ;)
michalek13
26-08-2005, 12:41
Raczej wątpie by GKS bo gra w IV lidze, ale czy EA o tym wie ? ;)
Moze bedzie ŁKS Łódz.
Boże będzie fifa to sie dowiecie a nie przeżywacie juzteraz :/
W Fifie 2005 w ligach, które nie miałgy drugiej ligi (choćby Szkocja) żadne drużyny nie awansowały. Myślę, że tak samo będzie i teraz. Że dla ligi polskiej nie będzie nikogo, kto wejdzie po nowym sezonie.
norbert12
26-08-2005, 23:36
nom ale co z tego? wazne ze woogle polskie zespoly beda ;)
Mam pytanko czy w fifie bedziemy dostawali oferty od innych klubow czy juz tego nie bedzie???
Wojtkov_
27-08-2005, 00:25
OBY awansował WIDZEW !!! Tak musi być
Ja mam nadzieję, że będzią awansowały drużyny. Wydaje mi się, że też będzie można dostawać propozycje transferpwe. A co do stadionu, to podobno ktoś z EA powiedział, że bedzie rozbudowa.
I mam juz rozwiązanie zagadki: jak mogą awansować inne drużyny, skoro my moglibysmy zostać ich menedżerami? Trochę dziwnie by to wyglądało. Niczym dziwnym było zostać menedżerem beniaminka np. Primera Division, skoro można było nim grać już wcześniej. A gdyby tak do ligi polskiej awansował np. Widzew, a my zostalibyśmy jego szkoleniowcem, to co gdybyśmy z nim spadli do II ligi?? Chyba nie pójdziemy grać z pozostałymi czterema drużynami, a dziwnie też by było gdyby nas na siłę zwalnianli, "botaki klub nie istnieje".
Troche zamotałem, ale zaczaicie ;)
NickToTylkoNick
28-08-2005, 21:08
I mam juz rozwiązanie zagadki: jak mogą awansować inne drużyny, skoro my moglibysmy zostać ich menedżerami? Trochę dziwnie by to wyglądało. Niczym dziwnym było zostać menedżerem beniaminka np. Primera Division, skoro można było nim grać już wcześniej. A gdyby tak do ligi polskiej awansował np. Widzew, a my zostalibyśmy jego szkoleniowcem, to co gdybyśmy z nim spadli do II ligi?? Chyba nie pójdziemy grać z pozostałymi czterema drużynami, a dziwnie też by było gdyby nas na siłę zwalnianli, "botaki klub nie istnieje".
Czaimy Czaimy !! Bystrzacha z Ciebie :spoko:
Oj jaki to problem. Pod koniec sezonu - Informacja od zarządu: ,,Okazało się że drużyna została wplątana w aferę korupcyją nie będąc tego świadoma. W ramach zadość uczynienia zostaje w pierwszej lidze ;P "
Boże będzie fifa to sie dowiecie a nie przeżywacie juzteraz :/
Daj sobie spokój dobra?:/
W CM/FM jest tak że jak się ma nastawioną jedną lige to jak się spada do 2ligi to cię zwalniają.Więc w Fifie też by mogli tak zrobić ;)