Zobacz pełną wersję : Kariera 06
norbert12
25-08-2005, 13:11
A wiec pytam co nowego bedzie mozna zobaczyc w karierze ??
i drugie jakimi zespolami zaczniecie grać i jakich dokonacie pierwszych transferow ?? :D
Ja zaczne od Polskiej ligi ;) Wisełką lub Legią pierwszy zakup to bedziee jacek krzynowek ;) lub kamil kosowski ktory marnuje sie w kaiseslaurten :D
:S:S
Jak kupisz grę to się przekonasz i jak możesz planować zakupy, kiedy nie znasz umiejętności zawodników jakie będą mieli w fifie :S
Bedzie mozna wreszcie rozgrywać mecze ;)
Super_Lux
25-08-2005, 13:30
Bedzie mozna wreszcie rozgrywać mecze ;)
LOL
A co do kariery to na 100% zacznę grać w Idea a moje transfery to:
-Mirosław Ryszka,
-Jarosław Żyro
-Jakiśtam Siedlecki
-17 innych panów...
-Jan TOmaszewski
-Andrezj Strejlau
a sprzedam piłkarzy i kupie sobie rezerwy Baryczy Janków Przygodziciki..:D
Mirosław Ryszka,
Dzięki temu zawodnikowi wygrasz całą ligę :D
Nie no ja zaczynam Wisla gre i robie transferki na wzmocninie. Przede wszystkim wywalam Glowackiego, sprowadze sobie jakiegos dobrego obronce (nie wiem jakiego, zalezy od parametrow), Zienczuka to ja wypierdole do Poloni Bystrzyca Kłodzka (liga okregowa, walbrzych) :D
Ja rowniez zaczne grac Wisłą i mysle ze uda mi sie zakwalifikowac do LM :P
A ja zaczne grać Legią i wywale po pierwsze Zielińskiego po 2 Bednarza a po 3 Żygowine
Ja zaczne grać Realem Betis Sevillą :D
Ja zacznę grać Barceloną i pierwsze co zrobie to kupie jakiegoś dobrego obrońcę (zależy od statystyk w grze).
ja zaczne grac najpierw fc barcelona potem wiselka a potem sie zobaczy:](znaczy wlaczy sie pesa 5:]
Ja zaczne (tak tak!! to niewiarygodne, ale tak będzie naprawdę!!) Arką Gdynia. Napewno będzie nieaktualny skład, więc ściągnę wszystkich z aktualnego i jeszcze może jakiś bonus :P
pedrossi
25-08-2005, 16:42
Ja zaczne Arsenalem Londyn, a po 5-6 sezonach znudzi mi sie i nie dogram 15... :-( Pewnie zaczne od poczatku w naszej(wspanialej) lidze.
a ja nie zagram Cracovia bo jej nie bedzie w fifie 06
Naprawde czy sobie tak powiedziałeś?
Jak moze nie byc Cracovi jak bedzie cala Idea Ekstraklasa ? Pomysl nim napiszesz.
ja zagram z dwa sezony Wisła Krakow a pozniej zwijam na zachód :D
michalek13
25-08-2005, 18:21
Ja zagram 2 sezony Cracovia, potem zagram Liverpoolem(Jak bedzie tam Dudek)
ja zagram Chelsea i wygram wszystko co mozliwe
pawel1991
25-08-2005, 18:42
Ej... mam takie pytanie z innej "beczki": Trójwymiarowi kibice będą tylko na X-boksie?? Wysnułęm taki wniosek po obejrzeniu screenów z ostatniego NEWSA.
A ja zagram mecz towarzyski i jak gra mi sie spodoba to zagram.. nastepny mecz towarzyski :P:P
a ja sobie zamnke ten temat poniewaz troche nabijacie... :P