Zobacz pełną wersję : fifa 06 w przedpremierze ? :P
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61757503
obczajcie tą (moim zdaniem) niezłą ściemę ;]
NickToTylkoNick
24-08-2005, 18:57
Kup poczekaj do listopada i powiesz nam czy warto :P
pewna ściema... nawet logo ma złe...
Kup poczekaj do listopada i powiesz nam czy warto :P
jeszcze nie zgłupiałem wydawać w ciemno 130 zł czy ileś tam ;P
zwód). Zabawie towarzyszy licencjonowana muzyka wykonywana przez największe gwiazdy współczesnego rocka.
Gra w wersji na Pc. Moge na życzenie wystawić aukcję z wersją na PS
Jedynie u mnie masz gwarancję, że gra zostanie wysłana do Ciebie w dniu premiery !!!! Premiera przewidziana na 01.11.2005
Kto pierwszy ten lepszy!! Tylko PIĘĆ egzemplarzy. Produkt do polskich sklepów trafi ok. miesiąca po premierze, w cenie 139zł. Ty w tym czasie bedziesz juz grał w swoja grę!!! Jedynie u mnie gra w cenie 125 zł !!!
Ja jednak wole poczekać i kupić sobie w sklepie, a nie kupować w ciemno.
Na CF będziesz miał najpewniej i najszybciej
a opady śniegu przyprawiają nas o gęsią skórkę wynikającą z obniżenia temperatury
Z tego co wiem to ma niebyc śniegu
19 w pełni licencjonowanych lig z całego świata
A nie 21 :whatsup:
Premiera przewidziana na 01.11.2005
Na CF mówią że ma byc pod koniec września. A może ja się się za bardzo czepiam?
100xENTER
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: To mnie gość rozjebał :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ciekawe jaki łoś w to uwierzy.
Oprócz tego pisze że w polsce po miesiącu, a na całym świecie chyba ma być w tym samym dniu
według mnie to on u ruskich ma znajomości i piraty poprostu sprzedaje bo u ruskich napewno już jest
według mnie to on u ruskich ma znajomości i piraty poprostu sprzedaje bo u ruskich napewno już jest
a ja nie wiem, czy EA ma już gotową fifę, więc jeżeli jest u ruskich to zupełnie nieaktualna, jakaś pierwotna wersja...:]
Nawet na filmikach i screenach pokazujących amice widać że gra nie jest w 100% gotowa. Amica w pomarańczowym stroju z napisem patch?
Heh, a ten koles sprzedaje tez Quake'a 4 :]
Ciekawe ile osob dalo sie nabrac... :whatsup:
pedrossi
24-08-2005, 22:49
Na razie nikt, ale jak bedzie taki kretyn, to mu moze jescze cos wcisniemy?? Moze Fife 07?? :] ;P
a patrzcie koles jeszcze nie ma negatywa <wow>
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3660227
pewna ściema... nawet logo ma złe...
Jakby w Paincie robione:P
Zkopany...Przecież ten koles tego tekstu nie pisal...po prostu to skopiowal;)
Hahaha koles jest smieszny. Wole wydac te 10 zł więcej, a miec gre we wrzesniu/październiku ;]