Zobacz pełną wersję : Ciekawe screeny z Fify 06
http://img96.imageshack.us/my.php?image=fifa0616psp1tl.jpg
Co to przedstawia ?
trening, cwiczenie podbijania pilki :P
Chyba jakieś zawody na podbijanie prędzej...
NickToTylkoNick
10-08-2005, 17:51
Zarąbiście się FF06 zapowiada !! No no no :D
Czylo powrót do myśli z Euro 2000, gdzie też mieliśmy możliwość ćwiczenia sztuczek technicznych podczas treningu. Wg mnie bardzo dobry pomysł. :spoko:
ale raczej nie w wersji na PC ;/ ...... PS2 lub x-box [ czy jakos tak ] ;]
pawel1991
10-08-2005, 21:02
To jest screen z PSP (Play Station Portable)
a co to za roznica - czyzbys strzalek na padzie lub klawiaturze nie mial :P:P sadze ze gra pomiedzy konsolami oprocz graficzki niezbyt sie bedzie roznic :D
Czylo powrót do myśli z Euro 2000, gdzie też mieliśmy możliwość ćwiczenia sztuczek technicznych podczas treningu. Wg mnie bardzo dobry pomysł. :spoko:
Właśnie jak Jaqb mi dał linka do tego tematu, to powiedziałem mu o Euro ;) Bardzo fajnie.
no no naprawdę ciekawie się nowa Fifka zapowiada
... ale jak zwykle bedzie niewypal ;/
... ale jak zwykle bedzie niewypal ;/
Jeszcze nie grales ale jush narzekasz:|Wku mnie takie myslenie. Poczekalbys chociazby na demo, a tak smiem sadzic ze jestes slepo zapatrzony w PES'a.
mathias_
11-08-2005, 20:10
Jeszcze nie grales ale jush narzekasz:|Wku mnie takie myslenie. Poczekalbys chociazby na demo, a tak smiem sadzic ze jestes slepo zapatrzony w PES'a.
dokładnie, tyle jest tu na forum takich komentarzy...Czasem mi sie wydaję, ze niektorzy czekaja tylko na to, aby odpalic demo, jak najszybciej zagrac 1 mecz, wejsc na forum i napisac jak to PES rozwali konkurencję i jak panowie z EA z***** kolejny raz fifę.
Super_Lux
11-08-2005, 20:33
dokładnie, tyle jest tu na forum takich komentarzy...Czasem mi sie wydaję, ze niektorzy czekaja tylko na to, aby odpalic demo, jak najszybciej zagrac 1 mecz, wejsc na forum i napisac jak to PES rozwali konkurencję i jak panowie z EA z***** kolejny raz fifę.
czasem to nawet demka nie odpalą,screenów i filmików nie zobaczą...
bo ja jestem jasnowidz i wam zapowiadam : to bedzie gówno :P
bo ja jestem jasnowidz i wam zapowiadam : to bedzie gówno :P
Zaiste gówno dobrym jest, jako że kompost doskonały z niego :D Niech że Fifa będzie taki kompostem na scenie gier piłkarskich :D
Wojtkov_
11-08-2005, 22:02
niektorzy czekaja tylko na to, aby odpalic demo, jak najszybciej zagrac 1 mecz, wejsc na forum i napisac jak to PES rozwali konkurencję i jak panowie z EA z***** kolejny raz fifę.
Ja czekam tak jak wiekszość czekam na nową Fifke z niecierpliwością, i mam nadzieje że bedzie ona naprawde dobra, jednak trzeba być realistą:]. Chciałbym żeby Fifa prześcignęła PES bo wolałbym grac z normalnymi squadami i druzynami,(noi ligą polską) ale jak narazie PES bije na głowe wypociny z EA i nadal nie moge nadziwic sie genialności PES4 a tu juz PES5 zapasem :D
Ciągle ten PES...:)
Lubię tą gierkę, ale najważniejsze jest to, że umiem pogodzić obie gry i gram i w Fifę i w PES'a.....i każdą z nich kocham za coś innego;)
Fifa:
-klasyk
-grafika
-interfejs sieci
-menusy
-LICENCJE!!!
-Tryb Kariery
PES:
-gameplay
-możliwości edycji (BOSKIE!!!!)
-cinematicsy przy wejściu na stadion
-świetnie gra się na padzie przy grze na dwóch;)
-ciekawe akcje
Więc chętnie zagram w demo i ciekawie się zapowiadającej FIFY 06 i próbującego utrzymać fanów przy sobie PES'a 5;)
śmieszą mnie kolesie mówiący że fifa to kicz a pes to najlepsza gra piłkarska :D hahaha, ludzie obudźcie się! zobaczcie jak się w pesie piłkarze ruszają! bardziej nierealnych ruchów u człowieka nie widziałem, jakby mieli ołów w nogach :D, w fifie ruchy piłkarzy są całkowicie inne! jedyny plus psa to taki, że komputer gra kreatywniejszą piłkę, nie powtarza tych samych ruchów, mam nadzieję ze w fifie 06 będzie poprawiona ta monotonna gra komputera.
bardziej nierealnych ruchów u człowieka nie widziałem, jakby mieli ołów w nogach ,
To w Fifie w takim razie ruszają się chyba jakby zjedli kij od szczotki. Szczególnie przy biegu.
Fifa:
-klasyk
-grafika
-interfejs sieci
-menusy
-LICENCJE!!!
-Tryb Kariery
PES:
-gameplay
-możliwości edycji (BOSKIE!!!!)
-cinematicsy przy wejściu na stadion
-świetnie gra się na padzie przy grze na dwóch
-ciekawe akcje
Dodałbym do tego jeszcze "zintegrowane" cinematicsy przy strzeleniu gola (piłka jest w tym rogu gdzie ją strzeliłeś, koledzy są tam gdzie byli itp.) a nie jak w Fifie że to tylko z góry zrobiony filmik.
A tak poza tym to bardzo kibicuje PESowi 5 bo on chociaż nie łapie ludzi na tanie sztuczki (dodanie bajerków do kariery, jeszcze jedna liga itp.) tylko stawia na gameplay.
Wojtkov_
28-08-2005, 20:11
Z tego co mówili to jak sie gra w WE9 to tak jakby sie mecz w TV oglądało... :) zobaczymy, ja tam jak narazie czekam na demko Fify , mam nadzieje ze jutro bedzie, to bym se pograł tak na zakonczenie wakacji :)
Ludzieeee jest temat o fifie a wy bedziecie sie klucic ktora gra jest lepsza... to takie amatorskie :D jedni wola fife to niech graja w fife inni pesa to niech graja w pesa a nie krzycza "PES wali na leb fife.." "nieee! fifa to klasyk" "najlepsza fifa wyszla 10 lat temu i nic nie zmieniaja!" to jest zalosne... poczekamy na demo i bedziemy rozmawiac o demie a nie sie klucimy ktora gra jest lepsza... :rolleyes:
http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=6649&postdays=0&postorder=asc&start=15
ja tez mam demko i co ?
A ostrzezenie chcesz? - dop. Blax
ja tez mam demko i co ?
a udowodnisz? jakis screen lub upublikowac demo w necie albo cus ?? albo lnik do sciagniecia??
morpheus
31-08-2005, 06:05
Nie wierzcie nikomu kto podaje info, że ma demo Fify 06. Nawet panowie w EA Poland jeszcze nie mają a jakiś internauta by miał :?
Dr.Vadim
31-08-2005, 09:11
Te kapkowanie moim zdaniem będzie podobne jak tańczenie w GTA SA .Też trzeba będzie naciskać daną strzałke gdy ta wejdzie na kółko..
P.S Najlepiej to niech połączą FIFE z pesem i będzie po problemie..Gameplay niech zabiorą z Pro i trochę grafiki a reszte niech uzupełnia FIFA :]
Ja bym nawet nie pytał ;P
ja tez mam demko i co ?
nie wierze Ci to nie możliwe Jak na stronie oficjalne fifiy nie ma demka to skąd morzesz mieć?