PDA

Zobacz pełną wersję : FIFA 06 - ligi

msinter
07-08-2005, 15:39
W Fifie 2006 będzie 21 lig. W Fifie 2005 było 18.
W takim razie 3 doszły: IDEA EKSTRAKLASA, ciekawe jeszcze jakie 2. doszły ?
Mam nadzieję, że rosyjska i turecka.

PS Ciekawe czy w Rest of World będzie jakaś polska drużyna z 2. ligi ??

fifaraul
07-08-2005, 15:44
W Fifie 2006 będzie 21 lig. W Fifie 2005 było 18.
W takim razie 3 doszły: IDEA EKSTRAKLASA, ciekawe jeszcze jakie 2. doszły ?
Mam nadzieję, że rosyjska i turecka.

PS Ciekawe czy w Rest of World będzie jakaś polska drużyna z 2. ligi ??
Skąd wiesz, że akurat IDEA Ekstraklasa??Według mnie dojdą turecka, grecka i rosyjska

Wojtkov_
07-08-2005, 15:45
Skąd wiesz, że akurat IDEA Ekstraklasa??Według mnie dojdą turecka, grecka i rosyjska
ech... to zajrzyj do innych tematów o Fife 2006, POLSKA LIGA bedzie NAPEWNO...

Michal
07-08-2005, 15:58
Tak panowie dzisiaj na jednej z konkurencyjych stron wyczytalem ze w fifie 06 bedzie liga polska a do tego jest 6 nowych filmikow! Ludzie docenili w koncu nas! POLSKI KOMENTARZ I LIGA! ZAPOWIADA SIE ZAJE***! Potwierdzone w 100%!!

Masz tutaj

ssj7
07-08-2005, 18:35
Ze bedzie Polska liga wiadomo bylo od pocztaku :)

bidach
07-08-2005, 19:05
Ze bedzie Polska liga wiadomo bylo od pocztaku :)
juz od kilku lat panowie z EA obiecywali nam ligę polska ale dopiero w wersji oznaczonej 2006 zobaczymy ligę polską

Blax
07-08-2005, 22:38
Na pewno dochodzi Polska i Meksykanska...nie jestem pewny, ale slyszalem ze trzecie nowa liga to Czeska. Pzdr

HB96
07-08-2005, 22:46
Na pewno dochodzi Polska i Meksykanska...nie jestem pewny, ale slyszalem ze trzecie nowa liga to Czeska. Pzdr

tak sie sklada ze liga meksykanska jest juz w FIFIE 2005

Fred the Red
08-08-2005, 07:20
Czeska na pewno nie bo w Reast of World na trailerach widzialem Sparte Praga wiec...

michalek13
08-08-2005, 09:39
Ktures z tych
Rosyjska, Ukrainska Grecka i Turecka

dudson
08-08-2005, 09:50
moim zdaniem polska grecka i rosyjska 3 z europy:] ten typ najwiecej prawdopodobny

michalek13
08-08-2005, 10:32
moim zdaniem polska grecka i rosyjska 3 z europy:] ten typ najwiecej prawdopodobny

Polska na 100%, Rosyjska pewnie tez, niewiadomo jaka trzecia moze byc.

wilu
08-08-2005, 11:01
Też myślę że rosyjska ale ta trzecia... :whatsup:

Wolałbym grecką od tureckiej ale trzeba brać też pod uwagę argentyńską.
A na ukraińską bym za bardzo nie liczył...

Scorpion
08-08-2005, 12:45
Polska na 100% ruska ..być może nie mam nic przeciwko i stawiałbym na turecką..

YaSoviC
08-08-2005, 15:00
Moje tajemnicze zrodla donosza o nastepujacych ligach : Polska(to jush 100%), Argentynska(brak tej ligi to nie wybaczalny blad zdaniem zdaniem wielu fanow poludniowo amerykanskiej pilki a jest ich sporo), co do ostatniej ligi pewnosci nie ma mowi sie o rosji, izraelu.

Boss
08-08-2005, 15:37
Czyli jak mówi Yas - Polska,Argetyńska i (moim zdaniem) Rosyjska.
Widać że Abramowicz szaleje skoro zapłacił ostrą kase za ruską w FIFIE.

Hm... Z tego co wiem to Romka w Rosji niezabardzo lubią, głównie dlatego że wyłożył taką kasę nie w rodzimy klub :) (to co jest w CSKA to nic w porównaniu z Chelsea).

Co do lig - przedewszystkim dostałem niezłego wstrząsu gdy dowiedziałem się że będzie Ekstraklasa :). Myślałem że znowu będę żył złudzeniami a tutaj po dwóch dniach (podczas których pieprzyłem się z modemem i nie miałem dostępu do neta :)) spotkała mnie miła niespodzianka :). Jeśli z tą Argentyńską Ligą to prawda to ja obstawiam jako trzecią podobnie jak kolega powyżej Rosyjską. Zamiast zespołów z Argentyny w Reszcie Świata mógłby wtedy zagościć jakiś grecki klub.

Ten post brzmi za mądrze a ja jestem idiotą więc zakończe miłym akcentem - stolec ;P

Tomo
08-08-2005, 17:48
A ja mam nadzieje że jest liga grecka

Liteon
09-08-2005, 14:03
Tez tak mysle ze liga grecka byla by najlepsza a jak nie to rosyjska... niedlugo sie okaze, a co my tam wogole bedziemy sie przejmowac jakimis innymi ligami wazne ze jest nasza Ekstraklasa

Boss
09-08-2005, 16:39
Właśnie przyszła mi do głowy pewna refleksja. Liga Polska w Fifie oznacza prawodopodobnie że nie będzie 2 ligii w ewentualnym MPPL. Chyba wiecie dlaczego (nie chce mi się tłumaczyć ;P )??

I ciekawi mnie czy jak się będzie grało karierę to będą jakieś dodatkowe zespoły z 2 ligi które będą mogły wchodzić gdy inne spadną z 1. Szczerze mówiąc nie wiem jak to jest np w fife 05 bo tam kariery nie grałem w żadnej lidze oprócz polskiej. Więc jak to jest, np jak się gra szwajcarską to jak spadnie jakiś zespół, pojawia się jakiś ,,dodatkowy" z 2 ligi?

Vader
09-08-2005, 17:53
Na pierwszym TRAILERZE jak jadą po ligach to widać że jest
"POLISH EKSTRAKLASA" no to mamy po tylu latach naszą ligę! :] :spoko:

mathias_
09-08-2005, 17:57
Na pierwszym TRAILERZE jak jadą po ligach to widać że jest
"POLISH EKSTRAKLASA" no to mamy po tylu latach naszą ligę! :] :spoko:
Gratuluję spostrzegawczości......

Komar
09-08-2005, 18:45
Właśnie przyszła mi do głowy pewna refleksja. Liga Polska w Fifie oznacza prawodopodobnie że nie będzie 2 ligii w ewentualnym MPPL. Chyba wiecie dlaczego (nie chce mi się tłumaczyć ;P )??

I ciekawi mnie czy jak się będzie grało karierę to będą jakieś dodatkowe zespoły z 2 ligi które będą mogły wchodzić gdy inne spadną z 1. Szczerze mówiąc nie wiem jak to jest np w fife 05 bo tam kariery nie grałem w żadnej lidze oprócz polskiej. Więc jak to jest, np jak się gra szwajcarską to jak spadnie jakiś zespół, pojawia się jakiś ,,dodatkowy" z 2 ligi?
niestety nie ja jak grałem ligę szwajcarską to nikt nie spadał i nikt nie wchodził

Boss
10-08-2005, 14:39
No i jak napisałem w temacie stadiony wyczaiłem wśród nowych stadionów m.in stadion Ataturk. Jest to turecki stadion więc możliwe że będzie liga turecka lub jak w UEFA CHL jakiś klub turecki będzie w reszcie świata :)

msinter
11-08-2005, 15:40
Mam nadzieję, że World League nie zaliczają do ogólnie lig i będą oprócz tego i polskiej ekstraklasy jeszcze dwie ligi dodatkowo...

Boss
11-08-2005, 16:22
Mam nadzieję, że World League nie zaliczają do ogólnie lig i będą oprócz tego i polskiej ekstraklasy jeszcze dwie ligi dodatkowo...

Wątpie w zeszłej fifie to nie było wliczane. Pozatym gdyby było wliczane to pewnie i reprezentacje też co oznaczało by że jedyną dodaną ligą jest polska a w taki zaszczyt nie wierze ;P.

Drago
23-08-2005, 15:08
A fajnie by bylo jak by zrobili cus takiego w reszcie swiata byla by LIGA ! i wtedy fani druzyn które sa tutaj beda mogli robic kariery

Co do druzyn Dwie gdzie jest pytanie to moim typem jest Ukraina i Ruska...

norbert12
23-08-2005, 18:31
Ja bym wolał miec Grecką i Ruską albo Turecką ;) Ukrainska niewchodzi w gre... Ale moim zdaniem Grecka i ruska na 100% :cfaniak:

a mam pytanie jeszcze Czy Fifa 06 bedzie w wersji polskiej ? bo skoro są komentarze polskie i liga polska to powinna gra byc po polsku ;) Oby a jak nie to i tak sciagne sobie spolszczenie :D

Pozdrawiam @ll
i trzymajcie kciuki za wisełke bo jak sie nie dostaniemy to za rok naszej ligi w fifie nie bedzie :D

msinter
23-08-2005, 19:14
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=23
Powyżej daje link oficjalnej strony fify, link dotyczy spisu lig oraz drużyn w Rest Of World. Trochę mało drużyn w Rest Of World, A dodana tylko liga polska...:(

Enrico
23-08-2005, 19:18
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=23
Powyżej daje link oficjalnej strony fify, link dotyczy spisu lig oraz drużyn w Rest Of World. Trochę mało drużyn w Rest Of World, A dodana tylko liga polska...:(
nie bierz tego na serio, bo nie jest to informacja potwierdzona na 100%
Miały być 3 ligi i powinny być 3 ligi, więc jest to duże zaskoczenie i coś jest nie tak...

Drago
23-08-2005, 20:18
nie bierz tego na serio, bo nie jest to informacja potwierdzona na 100%
Miały być 3 ligi i powinny być 3 ligi, więc jest to duże zaskoczenie i coś jest nie tak...

Znowu bedziemy zaskoczeni :-( ( :hahaha: )

Wojtkov_
23-08-2005, 20:33
Powiedzcie mi tylko po kiego ****a w Fifie 4 ligi Angielskie ? Zamiast trzasnąć jakie ligi typu: Grecka, Czeska... ach, moglłoby EA popatrzyć na PESa, ledwo 3 ligi normalne, reszta jakies poprzekrecane, bez licencji, nazwy z kosmosu, bez kitsów, taktyk, butów itd. i co ? PES jest zajebisty nawet jakbym miał smerfami grać to bym nimi grał :)

Enrico
23-08-2005, 22:39
Powiedzcie mi tylko po kiego ****a w Fifie 4 ligi Angielskie ? Zamiast trzasnąć jakie ligi typu: Grecka, Czeska... ach, moglłoby EA popatrzyć na PESa, ledwo 3 ligi normalne, reszta jakies poprzekrecane, bez licencji, nazwy z kosmosu, bez kitsów, taktyk, butów itd. i co ? PES jest zajebisty nawet jakbym miał smerfami grać to bym nimi grał :)
hmm... bo łatwiej jest uzyskac licencję :)

NickToTylkoNick
23-08-2005, 22:43
Przydałaby się jeszcze lista reprezentacji, które będą

Enrico
23-08-2005, 22:45
Przydałaby się jeszcze lista reprezentacji, które będą
akurat to masz podane na CF ;)

NickToTylkoNick
23-08-2005, 22:52
akurat to masz podane na CF ;)
Wiem właśnie "wyhaczyłem" :)