PDA

Zobacz pełną wersję : Polska Liga W Fifie 2006!!

mlody_DG
06-08-2005, 17:48
Tak panowie dzisiaj na jednej z konkurencyjych stron wyczytalem ze w fifie 06 bedzie liga polska a do tego jest 6 nowych filmikow! Ludzie docenili w koncu nas! POLSKI KOMENTARZ I LIGA! ZAPOWIADA SIE ZAJE***! Potwierdzone w 100%!!

igus
06-08-2005, 17:57
Ojojoj :P Panowie z CF się obijają... na razie wszystkie ciekawe infromacje są u konkurencji :P Ale nic nie mówie :P Cicho.. tego nie było :P
No ale jeżeli to co mówisz to prawda to czad... już się nie moge doczekać jakie kosmiczne składy będą mieć polskie drużyny :P

EDIT: Jamiroquai w soundtracku :D fajowo :D

Eruanno
06-08-2005, 18:10
NIe wiem jak wy ale ja już widzę pierwsze błedy gameplayu

Dave
06-08-2005, 18:13
a jaka to jest ta strona konkurencji? prosze pw albo gg.

btw i tak w to nie zagram ale obejze sobie filmiki

morpheus
06-08-2005, 18:15
Fifa 06 zapowiada się arcy ciekawie, z resztą zobaczymy na demie jaka będzie grywalność. Ciekawe za ile lat w Pesie zobaczymy naszą Ekstraklasę :P

Komar
06-08-2005, 18:18
no nareszcie!! to wszystko :]

morpheus
06-08-2005, 18:25
Tu macie screena potwierzdającego, że w Fifie 06 będzie Polska Liga: http://www.fifa.imro.pl/screeny/fifa06/polishleague.jpg

Wojtkov_
06-08-2005, 18:32
Fifa 06 zapowiada się arcy ciekawie, z resztą zobaczymy na demie jaka będzie grywalność. Ciekawe za ile lat w Pesie zobaczymy naszą Ekstraklasę :P
No niby masz racje, tylko ciekawe za ile lat W fifie zobaczymy taki game play jak w PESie:] miejmy nadzieje ze jak najszybciej...

P(e)S - zapowiada sie ze Milan znowu bedzie najlepszy bo ma 5 gwiazdek

dudson
06-08-2005, 18:36
no super :spoko: w koncu !! niemoge sie juz doczekac ciekawe czy bedzie 2 liga :]

Emte
06-08-2005, 18:38
pfff congratulations CF... :rolleyes:

Fred the Red
06-08-2005, 18:52
Polska liga? Oczom nie wierzę. No, ale musi ktoś z Polski przy składach pracować, bo będzie dużo problemów z nazwiskami. :P Gdzie są newsmeni z CF?

Wojtkov_
06-08-2005, 19:03
znalazlem wkoncu te linki...

http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=&threadid=125286

Furby
06-08-2005, 19:08
Zapowiada się bardzo ciekawie :) Mam nadzieje, że FIFA 2006 okaże się sukcesem i z przyjemnością będzie można grać Polską Ligę, przy Polskim komentarzu :D

Komar
06-08-2005, 19:20
obejrzalem ten filmik i musze przyznać że jestem naprawdę pod wrażeniem no oczywiście oprócz ligi polskiej spodobał mi się gameplay a także fajne pomysły z Uefa Champions League z radiem na czele a gdy to wszystko doprawi polski komentarz bedzie naprawde extra

Wojtkov_
06-08-2005, 19:22
Byle tylko Fifa nie okazala sie znowu gra schematow

Emte
06-08-2005, 19:35
niestety - po filmikach mozna stwierdzic, ze to gra schematow... patch do fify 05 to jest... no ale oczywiscie Ralf bedzie pisal ze naprawde dobra gra, nawet lepsza od pesa :] no ale jeszcze poczekam na demo...

pawel1991
06-08-2005, 19:36
JA PIERDZIU!!!! Wreszcie :banana2:!!!!!!

Wojtkov_
06-08-2005, 19:52
No niestety filmiki nie zachwycają ( no chyba że tych co w PESa nie grali ;) ) Ruchy zawodników (jakies takie kwadratowe) jak w w 2005, EA chyba zapomniała o game playu tylko bawi sie w tworzenie coraz to wiecej funkcji-trybów, które nic nie dadzą jesli grywalnosc bedzie słaba:\

Jak narazie widac ze na tej planecie rządzi PES, ciekawe w co graja UFOle :), moze by nam co podesłali jak mają lepszą piłe na peceta ;P

dudson
06-08-2005, 20:02
No niestety filmiki nie zachwycają ( no chyba że tych co w PESa nie grali ;) ) Ruchy zawodników (jakies takie kwadratowe) jak w w 2005, EA chyba zapomniała o game playu tylko bawi sie w tworzenie coraz to wiecej funkcji-trybów, które nic nie dadzą jesli grywalnosc bedzie słaba:\

Jak narazie widac ze na tej planecie rządzi PES, ciekawe w co graja UFOle :), moze by nam co podesłali jak mają lepszą piłe na peceta ;P

ale ufole pewni maja inne teamy sklady itp :D

bidach
06-08-2005, 20:03
no nareszcie bedzie liga polska :D
ps: chłopki podoba wam sie menu w fifie06 ?? -mi tak :D

realfun
06-08-2005, 20:07
Cześć. Wszedłem ne tę stronkę http://www.soccergaming.tv/showthre...threadid=125286 po raz pierwszy i widziałem te linki do odpalenia filmików i odpaliłem ostatni. Wyłączyłem go w trakcie jego trwania. Wszedłem znowu na tę samą stronke i tych filmików już nie ma. Czemu tak jest (bardzo chciałbym obejrzeć je) ?? POZDRO

mlody_DG
06-08-2005, 20:13
Hehe tez ogladajac filmiki widze niedociagniecia w gameplayu no ale coz, miejmy nadzieje ze bedzie chociaz troche zblizony do tego z pesa. Wieze ze cos tam poprawili i bedzie sie fajnie grac. Polska liga od poczatku no i komentarz. Wypas, hehe teraz serwisy musza innaczej konkurowac bo w tym roku byla walka o polska lige, a ta juz bedzie. No i od razu nie sie szykuja serwisy na update:D bo juz widze te literowki i bledy w skladach.

Moze frankowski na bramie??:D

savio
06-08-2005, 20:34
NA PRAWDE NIE CHCE MI SIE WIERZYC ZE BEDZIE POLSKI KOMENTARZ, SKAD TO WYTRZASNELISCIE?? SCREENA Z LIGĄ POLSKĄ WIDZIAŁEM ALE CO DO KOMENTARZA TO NIE MAM POTWIERDZENIA :]
P.S. PES RZĄDZI (tak tylko na marginesie chcialem dodac:] )

igus
06-08-2005, 20:43
NA PRAWDE NIE CHCE MI SIE WIERZYC ZE BEDZIE POLSKI KOMENTARZ, SKAD TO WYTRZASNELISCIE?? SCREENA Z LIGĄ POLSKĄ WIDZIAŁEM ALE CO DO KOMENTARZA TO NIE MAM POTWIERDZENIA :]

http://www.easports.pl/news.read.asp?id=3912 :)

And_re
06-08-2005, 20:49
może jeszcze ktoś wyjaśnić co daje to autoswitch home i away?
domyślam się trochę, że to z przełączaniem zawodników, którzy są bliżej piłki czy coś, ale nie jestem pewien, a już od którejś z kolei fify się zastanawiam

Scorpion
06-08-2005, 20:58
JUPI nareszcie :D panowie z CF śpią czy jak?? nieładnie a fify i pesa nie ma co nawet porównywac :D Japońcy sa w 120% lepsi ale dzieki temu podnosza poprzeczkę kanadyjczykom którzy tak naprawde o piłce pojęcia zbyt duzego przecierz niemają....

Fred the Red
06-08-2005, 21:08
może jeszcze ktoś wyjaśnić co daje to autoswitch home i away?
domyślam się trochę, że to z przełączaniem zawodników, którzy są bliżej piłki czy coś, ale nie jestem pewien, a już od którejś z kolei fify się zastanawiam

Tez sie nad tym zastanawiam. Co znaczy Auto przelaczanie goscie i gospodarze. A czy wy tez tak macie ze np. gdy ustawie piresa na lewej stronce podczas meczu zmienia sie i gra na srodku pomocy. Dziwne.

George89
06-08-2005, 21:18
Ja w Fife na pewno bede gral. Zapowiada sie super i jak taka bedzie to gicio pogram sobie dlugo, a jak nie to tylko bedzie skracala czas oczekiwan na Pesa. Najlepisiejsze bedzie to, ze komentatorami beda Szaranowicz i Szpak :), a w lige polska se popykam jak bede sie nudzil, bo cos mi sie zdaje, ze ja skopia(tzn sklady z zeszlego sezonu)

Tom_my
06-08-2005, 21:42
po obejrzeniu filmików kompletnie sie zawiodłem..sztywne ruchy, fatalne zachowanie komputera przy zwodach, dziwnej postury piłkarze (widzieliście Rooney'a? :|) i ta "rozmazana grafika"..

Dave
06-08-2005, 22:04
Moze frankowski na bramie??:D

i majdan z 10 na ataku ;P

w sumie nie zdziwiłbym sie :zeby:

filip133
06-08-2005, 22:18
Ciekawe kiedy data premiery :) i jakie ligi jeszcze dodadzą? Może Argentyńska :) I jak będzie wyglądał tryb kariery?

bidach
06-08-2005, 22:20
po obejrzeniu filmików kompletnie sie zawiodłem..sztywne ruchy, fatalne zachowanie komputera przy zwodach, dziwnej postury piłkarze (widzieliście Rooney'a? :|) i ta "rozmazana grafika"..

zgadzam sie z toba w 100% na tym filmiku co ja ogladałem twarze zawodnikow z realu madryt niczym sie nie ruznio od tych z 05
PS:grafa rozmyta słaby filmik :)

George89
06-08-2005, 23:47
Obejrzalem filmik i trohe sie zawidolem. Myslalem, ze zmienia wyglad ludzikow, a tu ni. Te same twarze co ostatnio. Narazie nie chce Fifki oceniac, ale mysle, ze stac na wiecej panow z EA.

@filip133: Premiera najprawdopodobniej w pazdzierniku.Ostatnio bylo 15., wiec teraz tez gdzies bedzie w polowie X, ale nie zdziwilbym sie, gdyby polska premiera odbyla sie w listopadzie

Wojtkov_
07-08-2005, 00:05
Obejrzalem filmik i trohe sie zawidolem. Myslalem, ze zmienia wyglad ludzikow, a tu ni. Te same twarze co ostatnio. Narazie nie chce Fifki oceniac, ale mysle, ze stac na wiecej panow z EA.

@filip133: Premiera najprawdopodobniej w pazdzierniku.Ostatnio bylo 15., wiec teraz tez gdzies bedzie w polowie X, ale nie zdziwilbym sie, gdyby polska premiera odbyla sie w listopadzie
I tak bedziemy miec we wrzesniu ;)

mixer__
07-08-2005, 07:31
Haha...Ale sie wysilili, chemistry jak w NHL :] Cienko sie gameplay zapowiada.

Wookie
07-08-2005, 07:50
coś czuje że to bedzie wielki niewypał... Straszne zachowanie kompa przy zwodach, znowu te siatki - mogliby wkońcu ulepszyć bo te sztywne ruchy są już chyba od Fify2003, jedynym osłodzeniem bedzie Szpaq i Szaran - ale i tak pewnie pogram z tydzień i przerzuce się na PESa 5 (chyba że jeszcze nie wyjdzie, to na PESa4 :D).

savio
07-08-2005, 08:37
coś czuje że to bedzie wielki niewypał... Straszne zachowanie kompa przy zwodach, znowu te siatki - mogliby wkońcu ulepszyć bo te sztywne ruchy są już chyba od Fify2003, jedynym osłodzeniem bedzie Szpaq i Szaran - ale i tak pewnie pogram z tydzień i przerzuce się na PESa 5 (chyba że jeszcze nie wyjdzie, to na PESa4 :D).
No dokladnie, troche oslodzi gre komentarz i liga i nic poza tym, tez pogram troszke i znow peeeees!

Enrico
07-08-2005, 08:40
A mi coś się nie podoba, bo ma tym screenie wyjazdowy strój Amicii jest żółty... :S

igus
07-08-2005, 10:09
A mi coś się nie podoba, bo ma tym screenie wyjazdowy strój Amicii jest żółty... :S
Nie no ... jest jeszcze gorzej.. mi sie wydaje ze to cos takiego co sie pojawia jak nie ma tekstury :D
Ale mysle ze te wszystkie tekstury będą na czas :P

HoaX
07-08-2005, 10:15
Nie no ... jest jeszcze gorzej.. mi sie wydaje ze to cos takiego co sie pojawia jak nie ma tekstury :D
Ale mysle ze te wszystkie tekstury będą na czas :P

Identyczne pierwsze skojarzenie :D
Mam nadzieję że to zrobią :P

bunt
07-08-2005, 12:11
Heh Oni by sie raczej wzieli na ten game play bo to co ***** widzialem to wielkiej pykaniny na Kompach nie wrozy ...:S góra 2 tygodnie ...:S na jedną osobe ...:S

PS. ma ktos lub zna strone gdzie dostane filmik z game play z Pes 5 ?? jak co to na gg sie zglaszajcie albo na PW jest nagroda:]

seann
07-08-2005, 12:53
ZAJEBOZA!!! Wreszcie Polska Ekstraklasa i jeszcze ten komentarz Szpaqa i Szaranowicza! Jeśli twórcy nowej Fify nie spierdolą zbyt wielu rzeczy (na co jak na razie się niestety zapowiada:S) to będzie miodzio giera. Ale teraz pozostaje nam tylko czekać jeszcze te kilka miechów...:P

mixer__
07-08-2005, 13:34
Jestem w 90 % pewien, że na koszulce Wisły widnieć będzie albo logo Ery, albo TF :]
A nawiasem mówiąc, to po jakiego wafla 2 liga, z takimi potęgami jak : Radomiak, Piast, Drwęca, albo HEKO?

Vx_29
07-08-2005, 14:04
Polska liga w fifie... Polski komentarz w fifie... Miodzio ! Mysle ze takze to sie przyda patchmakerm z innych serwisow niz CF, beda juz mogli sobie normalnie robic dodatki dla polskich druzyn bez skojarzen z MPPL. Czekam aż pojawi się w sklepach. Pozdro.

Wojtkov_
07-08-2005, 15:48
Nie wiem co wy widzicie coś interesujacego w PESie 4.Przecież to moim zdaniem szajs.Tylko FIFA najlepsza:D
To jedno z najgtłupszych zdań jakie słyszałem w tym roku :)

Wojtkov_
07-08-2005, 15:59
A masz coś przeciwko tylko dlatego że nie lubie PESa i wyrazilem swoje zdanie?
Nic przeciwko nie mam, ale zdania nie podzielam :).

Mariusz Maniek
07-08-2005, 17:33
Jeżeli tak będzie CF pozstanie robienie tylko stadionów,okrzyków i jakiś patchy ;D

wlkp4
07-08-2005, 18:23
i FIFA-life padnie poniewarz ostatnio słyszałem że grzeją się do robienia Ligi Polskiej a teraz EA ich wyręczy. Zostaje jeszcze 2 liga ale już nie zapewnia ona takiego sukcesu jak Ekstraklasa.

igus
07-08-2005, 18:34
Nie wiem co wy widzicie coś interesujacego w PESie 4.Przecież to moim zdaniem szajs.Tylko FIFA najlepsza:D PozdRRo.
No co ty :O
Ja zagrałem raz w PESa 4 i FIFY nie ruszyłem przez najbliższe 2 miesiące ( a może nawet więcej :P Sam nie wiem :P ) :]

dudson
07-08-2005, 18:46
moim zdaniem zachowani bramkarze jest troche sztuczne ale moze to tylko skojarzenie niewiem

Eruanno
07-08-2005, 19:48
Cytat:
Napisał warchol89
Nie wiem co wy widzicie coś interesujacego w PESie 4.Przecież to moim zdaniem szajs.Tylko FIFA najlepsza PozdRRo.

No co ty
Ja zagrałem raz w PESa 4 i FIFY nie ruszyłem przez najbliższe 2 miesiące ( a może nawet więcej Sam nie wiem )

A ci znowu zaczynają się kłócić...

PiPoL
07-08-2005, 21:07
Co Wy tak się sracie za przeproszeniem z tym PES?? Grałem 3 dni temu w WE9 (dla nie kumatych PES 5) na PS2. I nie ma za dużych zmian w stosunku do PES4. A FIFA to FIFA, i tak już zostanie...

dudson
07-08-2005, 23:30
Ocenisz jak wyjdzie.Może sie okazać że bedziesz zauroczony w nowej fifce no i przestaniesz lubić PES;).To moja rada - odstaw PES,graj w FIFE:D
Pomyśl sobie że PES jest gorsszy od FIFY i graj w takim toku :D. :haha:

no chialbym byc zauroczony:) ale ta na marginesie to w fife tez gram :D

jarek.net
08-08-2005, 07:29
Jestem w 90 % pewien, że na koszulce Wisły widnieć będzie albo logo Ery, albo TF
A nawiasem mówiąc, to po jakiego wafla 2 liga, z takimi potęgami jak : Radomiak, Piast, Drwęca, albo HEKO?

jarek.net
08-08-2005, 07:50
Witam :) i przechodze do rzeczy. Jeśli chodzi o poprawność danych w ligach (Frankowski na bramce itp) to nie martwił bym się. Przedsięwzięcie wprowadzenia Polskiej Ekstraklasy do FIFY jest bardzo kosztowne, EA wyłorzyła bardzo wielką kase na licencje. Kluby przez to zobowiązane są przekazać EA wszystkie dane o które zostały poproszone (mi. dane piłkarzy, strone (dom wyjazd alternatywa), zdjęcia zespołu itp.). Na podstawie tych danych trwa teraz "budowanie" zespołów. Programiści tworzą wszystko od podstaw. Posiadając tak wielką wiedze nie sądzę aby doszło do pomyłki. Kolejnym aspektem jest przecież działanie EA Poland. To częściowo dziękim tym ludzią będziemy mogli cieszyć się polskim komentarzem oraz Ekstraklasą. Myślę że panowie z EA P będą mieli wszystko na oku i napewno sprawdzą poprawność składów oraz inne aspekty związane z naszą Ekstraklasą. Reasumując, wprowadzenie Idei Ekstraklasy do FIFY pociąga za sobą gigantyczną sumę pieniędzy! Jeśli są pieniądze jest też i jakość. Mam nadzieje że tegoroczna FIFA wyjaśni wiele w rywalizacji z PES. Pozdrawiam!

Wookie
08-08-2005, 07:58
Co Wy tak się sracie za przeproszeniem z tym PES?? Grałem 3 dni temu w WE9 (dla nie kumatych PES 5) na PS2. I nie ma za dużych zmian w stosunku do PES4. A FIFA to FIFA, i tak już zostanie...

No właśnie Fifa to Fifa - jak zawsze skopana... Do Fify wprowadzają nowe ligi, komentarze, kilka nowych zagrań ale żeby była przyjemność z gry trzebaby było zrobić Fife od początku - na zupełnie nowym silniczku. No ale panowie z EA lubią odcinać kupony, więc nowy silnik zobaczymy jak dobrze pójdzie w Fifie 2016.

DJ Kriss
08-08-2005, 08:57
Ja piernicze jacy wy jestescie opuznieni w rozwoju ( co niektórzy bo nie wszyscy wiadomo), Fifa jest robiona z mysla o Arcade czyli full latwych akcjii i zabawy a PES jest robiny pod Realistyke czyli full taktyki, madrego rozgrwania meczów oraz dobre ruchy transferowe. Tych dwóch gier nie mozna porównywac to jak byscie chcieli porównywac "kiepskich" dobra komedia z jakims niotem który prubuje udawac komedie ale jej nie wychodzi. Nie zapomnijcie ze Fifa wychodzi w kanadzie czyli jest bardzie przystosowana na rynek Kanadyjski ale w wiekszym stopniu Amerykanski a jak wiemy oni nie sa za inteligentni wiec nie moga grac w za trudne gry czy to co napisalem jest proste.

mlody_DG
09-08-2005, 13:43
Eeee, no znaczy jak grałem w pes 4 przez hmm ok. 3 miechy to ani razu nie zrobilem chociaz jednego transferu a i tak wygrywalem. (poziom 3 gwiazdki). Wedlug mnie pes jest troche lepszy poniewaz ruchy postaci nie są takie "sztywne". Triki robi sie z lekkoscią czego nie widać w fifach wcześniejszych. Nie wiem jaka bedzie ta fifa ale oczywiscie jak co roku zaczynaja sie rozmowy ze fifa pobije pes-a, ze na filmach wyglada zajebiscie i ze wogole bedzie full wypas. Zycze tego fifie bo jestem jej fanem od 98 roku, ale nie mozemy poprostu poczekac az wyjdzie?!

motorlublin
29-08-2005, 21:47
Uzytkownik Wawi pytal w temacie o patchu do demka Fify 06 (nie wiem dlaczego jak nawet jeszcze dema nie mamy) jakie beda polskie ligi, wiec odpowiadam nie ma co liczyc na 2 lige i nizsze, bedzie 1 liga, inaczej zwana Idea Ekstraklasa.

Pozdro.

Boss
29-08-2005, 21:53
Uzytkownik Wawi pytal w temacie o patchu do demka Fify 06 (nie wiem dlaczego jak nawet jeszcze dema nie mamy) jakie beda polskie ligi, wiec odpowiadam nie ma co liczyc na 2 lige i nizsze, bedzie 1 liga, inaczej zwana Idea Ekstraklasa.

Pozdro.

No stary, popisałeś się. Musiałeś dla tej super informacji odnowić temat? :)

motorlublin
29-08-2005, 22:06
Nie chce odnawiac tematu, tylko zostal zamkniety temat z tym pytaniem a mysle, ze ten jest dobrym miejscem na odpowiedz w zwiazku ztym. A Wawi ma 1 post i chyba niedawno sie zarejestrował wiec mysle, ze jak mu otym powiem to nie bedzie sie smial tylko dziekowal, tyle odemnie ;)

wawi
29-08-2005, 22:06
ludzie...TYLKO FIFA SIE LICZY I NIC WIECEJ !!!;];]...fifa - to yest my life ;p..z fifa od poczatku do konca a nie pes 4 ;p ...pfiii...;p ..fifa to cos wiecej niz gra ;p

s1nteX
29-08-2005, 22:15
no.. wiecej .. to gówno.. ;|

wawi
29-08-2005, 22:20
s!ntex...tey ty..sku******...co ..ze fifka to gowno ...to zagraj w fifke na world clasie ..cpu cie pojedzie jak chce...;p;p..to ci powiem neiiwesh co to dobra gra i klasyka..fifa...to wielka rodzina..:D:D...a to cos to yets gowno...bo sie narodzilo neiwme skad..;p;p i ciagle te same zasrane bledy i ta grafa bleee ;p;p i kontrola zawodnikow kopia fify ;p;p...fifa to cos jak symulator pilki to dobra gra ...to yest bayer ....to yest super zawshe sie ciesze gdy wychodzi nowa wersja tey gry..nowy numerek nowe dryblingi uaktualnione sklady wiecej dodatkow..lepsza grafa i oprawa graficzna..a w tym cyms tamtym ciagle to samo....bleee....ta gra fifa ma cos w sobie...to seria jaka nie da sie przebic tak jak yest GTA : sa..zadna gra nie przebila jej grywalnosci z serii akcja..;d;] i FPP..;p buhahahah....tak fify nie przebija zadna gra pilkarska pozdrawiam ciao !!!

ass paper
29-08-2005, 22:45
s!ntex...tey ty..sku******...co ..ze fifka to gowno ...to zagraj w fifke na world clasie ..cpu cie pojedzie jak chce...;p;p..to ci powiem neiiwesh co to dobra gra i klasyka..fifa...to wielka rodzina..:D:D...a to cos to yets gowno...bo sie narodzilo neiwme skad..;p;p i ciagle te same zasrane bledy i ta grafa bleee ;p;p i kontrola zawodnikow kopia fify ;p;p...fifa to cos jak symulator pilki to dobra gra ...to yest bayer ....to yest super zawshe sie ciesze gdy wychodzi nowa wersja tey gry..nowy numerek nowe dryblingi uaktualnione sklady wiecej dodatkow..lepsza grafa i oprawa graficzna..a w tym cyms tamtym ciagle to samo....bleee....ta gra fifa ma cos w sobie...to seria jaka nie da sie przebic tak jak yest GTA : sa..zadna gra nie przebila jej grywalnosci z serii akcja..;d;] i FPP..;p buhahahah....tak fify nie przebija zadna gra pilkarska pozdrawiam ciao !!!

To ja ide grać w Pes'a...

Tom_my
30-08-2005, 00:17
lepsza grafa i oprawa graficzna..
yestesh zayebisty