PDA

Zobacz pełną wersję : FIFA 2006- Co nowego?

Komar
21-07-2005, 16:43
Więc tak w tym temacie będziemy umieszczać wszelkie info jakie udało nam się znaleźć na temat Fify 2006. Myśle że temat się przyda bo przynajmniej wszystkie nowinki będą w jednym i nie będzie nie potrzebnego zakładadania nowych tematów. Swoją drogą myślę że ten temacik można by przyklejić.
Do studia w Warszawie z działu FIFA 2006 głoś oddaje Komar.

L23
21-07-2005, 16:58
No to na początek zapowiadani są polscy komentatorzy, Szaranowicz i Szpakowski... :)

bunt
21-07-2005, 17:13
Bedzie Liga Hiszpańska i Angielska :)

pawel1991
21-07-2005, 17:19
Ja słyszałem, że włoska ma też być, ale to chyba tylko ploty.

Fred the Red
21-07-2005, 17:32
A nie wiecie, czy będzie liga turecka i grecka.

TheMichal
21-07-2005, 18:03
Ronaldinho będzie wyglądał jak kuń :D

Podymczak
21-07-2005, 18:20
Ronaldinho będzie wyglądał jak kuń :D
Dla mnie nic nowego, w 2k5 wyglądał masakrycznie :(.

@Down
Żebyś się nie zdziwił -.-

bidach
21-07-2005, 19:35
i bedzie polska liga

igus
21-07-2005, 20:18
i bedzie polska liga
Jak co roku :D
Zawsze tak gadamy a potem nic... ale teraz rzeczywiscie są powody by wierzyc w naszą mega full wypas ekstraklase :]
Mimo wszystko ja do tej sprawy podchodze z pewnym dystansem :]

dudson
21-07-2005, 20:51
w koncu dali by jakies fajne galy caly czas tylko ta ea sports albo jakies te z ligi loskiej itp

AGR
21-07-2005, 20:54
w koncu dali by jakies fajne galy caly czas tylko ta ea sports albo jakies te z ligi loskiej itp

Nowe fajne gały to se zainstalujesz BallRaptorem 06 albo innym programem tego typu.

ceZAR
21-07-2005, 22:01
i bedzie polska liga polskiej ligi nie bedzie ale za to bedzie orange ekstraklasa :D

Liberant
22-07-2005, 08:30
Ale przecież jest http://www.fifaserwis.com/board/showthread.php?threadid=22362
Ale beka, a słyszałem, że będę nawet reprezentacje krajowe. A na serio to znów nie będzie nike.

bidach
22-07-2005, 08:59
polskiej ligi nie bedzie ale za to bedzie orange ekstraklasa :D
mi wiadumo jedno maju godac po naszymu

bunt
22-07-2005, 09:31
Ja coraz bardziej w to ze bedzie polska liga...:S praktycznie EA musiala by stworzyc nowy system pracy sedziow w grze dla naszej ligi ...:P bo u nas to nawet za glupi ryj daja czerwone kartki :P

toucher
22-07-2005, 10:35
Ja nie wierze zeby nie bylo polsiej ligi a byli polscy komentatorzy.

PS: Liczba lig w fifie chyba sie zmniejsza. W 98 była nawet liga malezyjska i 172 rezprezentacje.

o3
23-07-2005, 08:55
a ile reprezentacji i lig bylo w Swosie...

wisien
23-07-2005, 09:51
swos to byla giera................

Martini
23-07-2005, 18:49
@wisien
klik (http://www.fifaserwis.com/board/showthread.php?t=21024)

Wariner
23-07-2005, 18:57
Koszulki i tak prawie wszystkie pójdą się...ekhm.... ;) bo kitsmakerzy zrobia 10 razy lepsze
Podobnie jak Polska Liga...och, sorry, "Orange Ekstraklasa" :S... która będzie pewnie cholernie niedopracowana, tak więc w zasadzie poza polskim komentarzem nic nowego nie będzie :)

Wojtkov_
23-07-2005, 19:49
Eee Orient, niesłyszałeś że ma być olśniewający gameplay powalający konkurencje ( głownie PESa5 ) na kolana oraz wspaniałe realistyczne ruchy postaci.. he ? Przecież EA zawsze dotrzymuje słowa :P:P

Nieno mi tam specjalnie nie zależy na Polskiej lidze, wystarczy mi jak bedą 4-5 drużyn w reszcie świata byle zawodnicy byli dopracowani... Bo po cholere nam ta Polska Liga gdzie kazdy ma taką samą twarz i statsy przekręcone, jeden 51 a drugi 52 skills :]

Boss
23-07-2005, 21:12
Ja nie wierze zeby nie bylo polsiej ligi a byli polscy komentatorzy.

PS: Liczba lig w fifie chyba sie zmniejsza. W 98 była nawet liga malezyjska i 172 rezprezentacje.

Ale tam kity i loga (akurat tych wogle nie było) byly na takim poziomie ze tych reprezentacji i lig mogło być więcej ;P

Drago
25-07-2005, 19:12
Eee Orient, niesłyszałeś że ma być olśniewający gameplay powalający konkurencje ( głownie PESa5 ) na kolana oraz wspaniałe realistyczne ruchy postaci.. he ? Przecież EA zawsze dotrzymuje słowa :P:P

Nieno mi tam specjalnie nie zależy na Polskiej lidze, wystarczy mi jak bedą 4-5 drużyn w reszcie świata byle zawodnicy byli dopracowani... Bo po cholere nam ta Polska Liga gdzie kazdy ma taką samą twarz i statsy przekręcone, jeden 51 a drugi 52 skills :]

masz racje :] ale polsA liga sie przyda ;P

Wojtkov_
25-07-2005, 19:32
"Poprawie uległa również oprawa graficzna, a poszczególni gracze onieśmielają nas swymi nowymi, markowymi zagraniami (np. Ronaldinho i jego słynny zwód)."

Ktos tu mówił ze chcialby zeby Ronaldinho robil flip flapa z Fifce i tak zapewne bedzie, ale cos mi sie zdaje ze takie własne zagrania sławnych piłkarzy bedzie mozna policzyc na palcach jednej reki.

michalek13
05-08-2005, 08:52
Tak już jest pierwsza recenzja Fify06, tylko że jest to wersja Beta. Jak podaje serwis MundoFifa redakcja gazety Play2Mania grała już w beta wersję Fify06. Artykuł napisał Eduardo Euscate. Zachęcam do czytania. Treść przetłumaczonego tekstu poniżej:

Polska wersja artykułu o Fifie 2006:
Redakcja magazynu Play2Mania miała możliowość zagrania w beta wersję Fify06. Byli oni pod wrażeniem nowej wersji nadchodzącej wielkimi krokami produkcji, która zapowiada się na najlepszą grę piłkarską tego roku. Pierwszą rzeczą na którą panowie zwrócili uwagę była okładka na której widnieje na pewno Rooney i Ronaldinho, nie ma wzmianki o Podolskim, jednak będzie on na okładce niemieckiej wersji gry.
Mówiąc o gameplayu EA położyło duży nacisk na cinematicsy, system podań i strzałów, było to najbardziej odczuwalne podczas gry. System "Off the Ball" został całkowicie usunięty, jednak nadal mamy klawisz markowania strzału. W tym roku mamy do dyspozycji klawisz umożliwiający wypuszczenie piłki przed siebie, tak jak w Pesie przyciskając klawisz R1. Znaleziono jeden błąd odnośnie bramkarzy, gdyż wypuszczali oni piłkę, w ogóle jej nie broniąc, lecz EA od razu zabrała się do poprawienia tego.
Do wyboru mamy 21 lig z całego świata. Twarze zawodników wyglądają dużo realistyczniej, tak samo stadiony, które wyglądają realniej niż rok temu. Szybkość gry jest również realistyczniejsza niż miało to miejsce w Fifie 2005. Polskimi komentatorami będą Włodek Szaranowicz i Darek Szpakowski.
Co możemy powiedzieć o Trybie Kariery? Możemy pokierować drużyną przez 15 lat i mamy do wyboru wszystkie zespoły dostępne w grze a nie jak w Fifie 2005 tylko z niższych lig. Ten moduł został zbudowany od nowa i jest dużo cięższy niż w Fifie 2005, ponieważ mamy możliwość zakupu piłkarzy, podpisywania kontraktów, szukania sponsorów. Pod pewnymi względami Fifa jest teraz podobna do Total Club Manager, bo nie jesteśmy tylko trenerami, ale także managerami.
Ciekawą rzeczą jest również EA Sports talk radio zapożyczone z Uefy Champions League. W trybie on-line będziemy mogli udostępnić dane z Fify naszym przyjaciołom, aby mogli podziwiać naszą karierę.
W Fifie06 znajdziemy masę rzeczy do odkrycia jak choćby Fifę 94. Do odkrycia będą również zawodnicy tacy jak Pele, Zico i historyczne video.

INFO
--------------------------------------------------------------------------------

Autor: Eduardo Euscate
Przetlumaczyl: Neo & Morpheus
Tekst oryginalny: http://mundofifa.net/article123.html
Data dodania: 05.08.2005
--------------------------------------------------------------------------------
Artykuł pochodzi z http://www.fifapolonia.pl

Wojtkov_
06-08-2005, 17:11
Jakies duperele ... obrzki i filmik Mundofifa (http://www.mundofifa.net/article126.html)

jakis trailer pisze ze nowy (http://files.filefront.com/FIFA_06_Trailer/;3995079;;/fileinfo.html)
tu cos od producenta (http://files.filefront.com/FIFA_06_Dev_Diary/;3995034;;/fileinfo.html)

Dave
06-08-2005, 18:21
to juz druga fifka z kolei w ktora nie zagram ;(

Wojtkov_
06-08-2005, 18:39
to juz druga fifka z kolei w ktora nie zagram ;(
czemu ?

Coby
07-08-2005, 08:41
a nie wiecie czy bedzie reprezentacja holandii?

Junior
11-08-2005, 09:11
czemu ?
być może dlatego że jest już WE9, będzie PES5 a fifa do tych tytułów nawet się nie zbliża.
ja nieco inaczej niż Dave, pewnie zagam chile żeby zobaczyć co to i móc się troche potem nad fifą popastwić na forum. ale podobnie jak w poprzednich 2-3 odsłonach po jednym dniu będę żałował 20zeta które na nią wydam.

ps. państwo wybaczą ale mimo rozbratu z fifą widze że nic się nie zmienia. główny nacisk przy promocji kładą na nazwiska i wszelakie duperele które akurat są na **** potrzbne. jakoś mi nie robi różnicy czy komentarz mam polski, angielski czy japoński. jakoś najmniej zależy mi na ładnych japach czy specjalnych trikach okładkowych gwiazd (w WE8LE ronnie robił elastico i konami nie robiło o to wiele szumu, poprostu dali to do gry i wiedzieli że fani docenią bez zbędnego mamienia ich super zagrywką).
ja chcę fajną grę która odda choć trochę emocje związane z meczem piłkarskim. narazie zamiast emocji fifa wywołuje gromki śmiech. i nie widze żadnych wskazówek że coś się w końcu zmnieni...

ale zagrać w fife zagram żeby mieć możliwość zdrowej polewki... :haha: dzięki EA choć za to

Wojtkov_
16-08-2005, 18:07
Przedchwilą oglądałem filmiki z fifapolonia i musze powiedziec ze moze to nie bedzie az taki kicz jakiego sie spodziewałem ale troche zbyt podobne do Fify 05.
Animacje postaci lepsze juz nie zachowują sie jak ze steropianu i wslizgi itp są fajniejsze, nie wiem tylko jak bedzie po dłuższym graniu, bo w 05 pograłem z 2 miechy i juz kazdą akcje znałem na pamiec ciągle te schematy...

Komentatorzy w filmiku byli inni jakiś Gray i ktośtam.

Niewiem czy ten filmik o nazwie Intro to oficjalne intro tej gry, ale jest całkiem fajne, juz nie kombinowali tylko zlepili sytuacje z boisk (najczesciej niemieckich) i jest nawet Smolarek chyba :)

s1nteX
16-08-2005, 18:37
bedzie ban :P

Tom_my
17-08-2005, 01:13
uwaga! wypowiada sie PESymista :]

moge już lekko prównać fife 2006 i pes5 (na podstawie WE9), otóż obejrzałem filmiki z meczami...i zdzwicie sie...pes5 będzie jeszsze bardziej realistyczne od poprzedniczki, gdy to zobaczyłem normalnie opadła mi szczęka. gra jest wolniejsza od pes4,mniej chaotyczna. więcej gry w środku pola, poprawione strzały, ba, tu każde podanie to finezja :D normalnie jakbym oglądał prawdziwy mecz piłkarski - a gra obronna przeciwników to geniusz
fifa jak fifa - dalej troche chaotyczna, nie będe oszukiwał nie podoba mi sie [; dziwi mnie sposób krótkiego podania - zamiast szybkiego odegrania piłki zewnętrzną częścią stopy to piłkarzo odrawaca sie i ładnie podaje wewnętrzną jak pan trener w trampakrach nakazywał...podsumowując - po tych filmikach wszystkie watpliwości zostałe dla mnie rozwiane - pes znowu będzie górą.

Junior
17-08-2005, 12:49
ja bym tak szybko nie porównywał tych gier (fify i pes'a).
po primo dla tego że żadnej jeszcze nie ma ;P .pozatym należy się spodziewać że pes5 będzie się różnił nieco od we9 (szybkośc rozgrywki jest często inna w pes'ach a inna w we9, pes'y są jak dla mnie nieco "szybsze").
nie mówie tu że fifa będzie lepsza (jak pisałem wyżej sądze że znowu będzie lipa) ale porównywanie już teraz obu tych gier jest raczej bezsensu.
ja snując przypuszczenia która gra będzie lepsza (choć i tak już to wiem:D) zostawiam sobie margines bezpieczeństwa pisząc że na ostateczną ocenę przyjdzie czas jak gry pojawią się na rynku i zagra się w obie choćby po jednym meczu.

a co do filmików to też nie ma co się nimi sugerować... EA zawsze kałamało, kłamie i kłamać będzie...

EA Sport's
buying everything

Tom_my
17-08-2005, 13:08
(...)
ostatecznie gier nie oceniam ale obejrzeniu filmików z prawdziwej gry już wnioski moge wyciągnąć ;) natomiast ta róznica szybkości między WE9 a PES5 mnie zastanawia - z tego co wyczytałem i obejrzałem dynamika gry w we9 jest idealnie wywazona, realizm zdecydowanie przez to sie podniósł, czy zatem panowie z Konami przyspieszą gre kosztem realizmu?

Jay W.
18-08-2005, 14:30
Pamiętam jak nas dystrybutor hojnie obdarował przy okazji wydania FIFY 2002... Na okładce pojawił się wtedy Tomasz Frankowski... Może EA Polska w tym roku też zrobiłaby jakiś ukłon w naszą stronę i dała na okładce np. Jacka Krzynówka albo Macieja Żurawskiego...

Junior
18-08-2005, 14:41
Pamiętam jak nas dystrybutor hojnie obdarował przy okazji wydania FIFY 2002... Na okładce pojawił się wtedy Tomasz Frankowski... Może EA Polska w tym roku też zrobiłaby jakiś ukłon w naszą stronę i dała na okładce np. Jacka Krzynówka albo Macieja Żurawskiego...
a co to za ukłon?? lepiej niech zrobią dobrą gre i dadzą ją w syfnym pudełku bez żadnych zawodników. ale i tak wiadomo że u nich się liczy to co na "okładce" niż to co w środku...

EA sports
buying everything

Jay W.
18-08-2005, 16:16
a co to za ukłon?? lepiej niech zrobią dobrą gre i dadzą ją w syfnym pudełku bez żadnych zawodników. ale i tak wiadomo że u nich się liczy to co na "okładce" niż to co w środku...

Ukłon i to naprawdę wielki, bo przecież FIFA 2002 była jedną z najbardziej udanych...

Komar
18-08-2005, 16:58

eeeee dupa tam ważne jest to co jest w środku a nie opakowanie a myśle że i tak dużo osób wybierze "wersje" bez opakowania

Wojtkov_
18-08-2005, 19:47
Ukłon i to naprawdę wielki, bo przecież FIFA 2002 była jedną z najbardziej udanych...
No FIFA 2002 była najlepsza zdecydowanie... Choćby przez to że z roku na rok spodziewamy sie coraz wiecej bo wszystko jest lepsze, a tamta FIFA jak na rok 2002 była naprawde świetna

Jay W.
18-08-2005, 19:58
No FIFA 2002 była najlepsza zdecydowanie... Choćby przez to że z roku na rok spodziewamy sie coraz wiecej bo wszystko jest lepsze, a tamta FIFA jak na rok 2002 była naprawde świetna

Pamiętne eliminacje do MŚ i masa reprezentacji i drużyn klubowych... Wtedy EA pokazało, że potrafi zrobić świetną grę... I jeszcze okładka z Frankiem przypieczętowały świetność... FIFA 2003 pokazała krok w tył...i tak za EA już to idzie... :/

Enrico
18-08-2005, 20:25
Pamiętne eliminacje do MŚ i masa reprezentacji i drużyn klubowych... Wtedy EA pokazało, że potrafi zrobić świetną grę... I jeszcze okładka z Frankiem przypieczętowały świetność... FIFA 2003 pokazała krok w tył...i tak za EA już to idzie... :/
robi się off topic, ale cóż...
Polemizować będę z Tobą... Fifa 2003 krokiem w tył?????? Przecież w tej wersji po raz pierwszy zobaczyliśmy szereg prawdziwych twarzy utworzonych specjalnie dla wybranych graczy...Przecież w tej wersji gry dostrzegliśmy rewolucję graficzną... Przecież w tej wersji gry ujrzeliśmy po raz pierwszy na serio prawdziwe stadiony wykonane perfekcyjnie, przypisane tylko dla wybranych klubów... Przecież w tej wersji gry zetknęliśmy się z przyśpiewkami przypisanymi tylko dla jednej wybranej drużyny... Piękne menu, club championship i wiele innych rzeczy... Fifa 2003 była rewolucyjna, wg mnie była największym krokiem DO PRZODU i grałbym w nią do dzisiaj gdyby nie zły stan płyty, który nie pozwala na odczytanie jej(z winy kumpla :mad:)

Wojtkov_
18-08-2005, 21:51
Nieno z tą FIFĄ 03 to nie az taki krok w tył, ale poza poprawieniem grafiki, i tych wszystkich duperelek i szegółów wogule nie zajeli sie gameplayem, to własnie Fifa 2002 najbardziej przypomina mi PESa, a 03 to jeden wielki schemat, kazda akcja byla taka sama:], ale i tak najwiecej gralem wlasnie w nią... na szczescie rok później ( i tu to co zawsze sie słyszy: grałem w FIFE.... a co to za PES, pewnie jakies gówno....... gram w PESa bo FIFA to kicz:) )

A do tematu to chciałem powiedziec ze, nareszcie poprawili te rzuty rożne !! które tak denerwowały mnie w 04 i 05, fajny pomysł ze niby pojedynek 1-1 w polu karny itd. ale jednak gówno z tego wyszło i tak jak z systemu off the ball EA sie wycofało i bardzo dobrze zrobiło :)

Dave
19-08-2005, 19:23
czemu ?

no bo moj komp nie nadaje sie do takich gierek ;P

majki
19-08-2005, 21:30
Co ja zauważyłem. Oprócz nazw naszych zawodników chyba poraz pierwszy bedą wyswietlać się informacje jaki gracz jest przy piłce chodzi o przeciwników :]

msinter
20-08-2005, 09:36
Co ja zauważyłem. Oprócz nazw naszych zawodników chyba poraz pierwszy bedą wyswietlać się informacje jaki gracz jest przy piłce chodzi o przeciwników :]
Tak samo jednak było w UEFA EURO 2004, UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2004-2005, tylko w tamtych grach nie można było grać NORMALNEJ kariery

YaSoviC
20-08-2005, 11:21
Na pewnej duzej polskiej stronie o fifie(nie na CF!!) znajduje sie moje tlumaczenie artykulu ktory opisuje co nowego bedzie w fifie 2006(wszystkie informacje sa potwierdzone).
Milego czytania:)

Aha zeby nie bylo:) Ja na tamtej stronie nie pracuje, a to tlumaczenie to tylko taka mala przysluga dla morpheusa;)

Komar
20-08-2005, 13:24
Na pewnej duzej polskiej stronie o fifie(nie na CF!!) znajduje sie moje tlumaczenie artykulu ktory opisuje co nowego bedzie w fifie 2006(wszystkie informacje sa potwierdzone).
Milego czytania:)

Aha zeby nie bylo:) Ja na tamtej stronie nie pracuje, a to tlumaczenie to tylko taka mala przysluga dla morpheusa;)
fajny tekst postarales sie

o2
20-08-2005, 20:50
New FIFA 06 Penalty Kick System

New FIFA 06 Penalty Kick System
Some more details of FIFA 06 have been passed our way. This time we have been told that the penalty kick system has been vastly expanded.

You can now move your GK along the line before the kick is taken. The GK will move his arms and jump as he moves (think Dudek in the UCL final).

Taking a penalty kick now offers more as well. You can choose between 3 different types of shots. You can pass the ball in with the inside of your foot, you can drive the ball in with a firm strike, or you can choose to delicately chip the ball in.

PK saves are now more realistic as well, with not every save going directly out, meaning follow up rebound goals are also possible.

News z forum SoccerGaming ;)

Patyk
20-08-2005, 21:58
hmmm wydaje mi sie ze troche ea nas oszukali... czytalem neiraz ze maja byc np wlosy jak prawdziwe, czyli tak jak w pesie maja sie rozwiewac gdy np ronaldhiono ze swoim kituszkiem biegnie to on sie podnosi az milo popatrzec, a tu dzis se ogladam filmik z fify 06 jak gra barca i ronaldhino tka jak do tej pory ma wlosy przyklejone klejem do szyi :/

Scorpion
21-08-2005, 09:03
"think Dudek in the UCL final" - mini symulacja dyskoteki czy jak?? Ale zapowiada sie całkiem nieźle :D Ciekawe co jeszcze wymyśą ...

o2
21-08-2005, 09:56
w tym newsie podanym dwa posty wcześniej jest napisane że będzie można chodzić po linii bramkowej w czasie karnego, machać rękami i skakać tak jak w finale ucl robił to jurek dudek :) poza tym każda obrona nie będzie już tak czysta jak we wczesniejszych fifach tzn. piłka po obronie zawsze leciała w to samo miejsce, a więc mogą zdarzać się gole po kicksach bramkarza lub po przejściach piłki "po rękach" goalkeeper'a. No i można wybierać pomiędzy trzema rodzajami strzałów.

jednym słowem karne zapowiadają się ciekawie ;P

carmel
21-08-2005, 10:27
Karne w Fifie zawsze były lepsze niż w Pesach moim zdaniem.
Może teraz będą jeszcze lepsze- oby.
Najnowszej Fifce życzę powodzenia, ale coś mi mówi, że i tak wybiorę PESA.

mixer__
21-08-2005, 11:36
o_0, czyli jednak może być fajnie. A poza tym pojawi się kolejna polska rzecz (chodzi o karne :P no właściwie to taka koalicja Polska-Zimbabwe). Z ciekawostek: Dobrze poinformowane źródło (polski twórca bazy danych) powiedział, że składy będąaktualne na dzień 13 sierpnia. Czirs

o2
21-08-2005, 11:39
o_0, czyli jednak może być fajnie. A poza tym pojawi się kolejna polska rzecz (chodzi o karne :P no właściwie to taka koalicja Polska-Zimbabwe). Z ciekawostek: Dobrze poinformowane źródło (polski twórca bazy danych) powiedział, że składy będąaktualne na dzień 13 sierpnia. Czirs

a nie wiadomo coś przypadkiem z tego źródła czy już będą aktualne koszulki z ligi polskiej np. koszulki wisły z "tyskie" ? :)

msinter
22-08-2005, 18:09
Jak podaje oficjalna strona FIFY 06, premiera FIFY na PC będzie 31. września 2005r.!!!
Jak mi nie wierzycie :
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=20

skoczek
22-08-2005, 19:20
po filmiku chelsea- Barcelona jestem pewny ze to bedzie super fifa !! jeszcze nigdy z takim zniecierpliwieniem nie czekalem na nowa pilkarska produkcje EA Sports mysle ze fifa oznaczona numerkiem 06 bedzie o wiele lepsza od Pesa poniewaz panowie tworzacy gre wzieli sobie do serca uwagi graczy .... ;] FIFA 2006 RULEZZZZZZZZZZZ..... :D

Pavigo
22-08-2005, 19:49
Jeśli FIFA 06 będzie taka jak na filmikach, grywalność się przynajmniej utrzyma z poziomem FIFA 05, nowe oraz powroty pomysłów będą dobrze wykonane zapowiada się pogrom w wielkim stylu. :beer2:

YaSoviC
22-08-2005, 21:16
Jak podaje oficjalna strona FIFY 06, premiera FIFY na PC będzie 31. września 2005r.!!!
Jak mi nie wierzycie :
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=20

Podchodzil bym do tego z rezerwa. Jak znam zycie to jeszcze ze 2 razy zmienia ta date:)

sky87
22-08-2005, 22:01
Jak co roku :D
Zawsze tak gadamy a potem nic... ale teraz rzeczywiscie są powody by wierzyc w naszą mega full wypas ekstraklase :]
Mimo wszystko ja do tej sprawy podchodze z pewnym dystansem :]

wy szycy tylko sie podniecacie jak co roku. ciekawe ilu z was sie zadawala przed fotkami premierowych fif zboczki jedne tylko {"cześc lukas itp widziałes dzis fotke "ble ble bele" }chłopaki zygac sie chce idżcie sobie w piłe pograc czy co bo to widze marnie napewno same brzydale z was i sie dowartościowojecie !!!!!!!!!!!!!!! JAK COS TO ODPISCIE NA BARTEK87@O2.PL CIULE :hahaha: :hahaha: :hahaha: to sobie pogadamy kiepy no wsumie bede znowu brechtałjak ktos napisze hehehee centrum fify tylko kase na was zbiera barany jedne takie dodatki i za kase piersze fifoskie dodatwi CF były od serca a teraz zeby sie nachłapac nara kto mądry obczaji o co mi chodzi ciaoo

Wojtkov_
23-08-2005, 10:28
wy szycy tylko sie podniecacie jak co roku. ciekawe ilu z was sie zadawala przed fotkami premierowych fif zboczki jedne tylko {"cześc lukas itp widziałes dzis fotke "ble ble bele" }chłopaki zygac sie chce idżcie sobie w piłe pograc czy co bo to widze marnie napewno same brzydale z was i sie dowartościowojecie !!!!!!!!!!!!!!! JAK COS TO ODPISCIE NA BARTEK87@O2.PL CIULE :hahaha: :hahaha: :hahaha: to sobie pogadamy kiepy no wsumie bede znowu brechtałjak ktos napisze hehehee centrum fify tylko kase na was zbiera barany jedne takie dodatki i za kase piersze fifoskie dodatwi CF były od serca a teraz zeby sie nachłapac nara kto mądry obczaji o co mi chodzi ciaoo
Nie wiem czy jestem mądry, ale nie obczajam o co ci chodzi... :rolleyes:
Ty jakis pedał jestes, a tak wogule to moze pokaz swoje zdjęcie, bedzie czym wrony odstraszać :], ciekawe czy jestes aki piękny za jakiego sie chyba uwazasz :P

YaSoviC
23-08-2005, 10:49
Nie wiem czy jestem mądry, ale nie obczajam o co ci chodzi... :rolleyes:
Ty jakis pedał jestes, a tak wogule to moze pokaz swoje zdjęcie, bedzie czym wrony odstraszać :], ciekawe czy jestes aki piękny za jakiego sie chyba uwazasz :P

No i Sky87 odpocznie troche od pisania na forum. Moze przez najblizsze 3 tygodnie zmadrzeje.

norbert12
23-08-2005, 14:47
Sorry za tak dlugą nie obecnosc... Ale jakos sie tak zlozylo ze przez dluzszy czas tutaj nie zagladalem :D

Co do nowej fify to nie krytykujcie niczego dopoki nie zobaczycie tego na wlasne oczy ;)) a jestem przekonany ze nawet jakby Pes byl lepszy to i tak bedziecie grac w fifie ;) bo ona ma cos w sobie !! i wciaga...
Jestem ciekaw czy w karierze bedzie mozna kazdym zespolem grac ??

George89
23-08-2005, 18:59
Czytalem, ze w nowej Fifie ma byc nowy sposob strzelania karniakow. Podobno bedzie mozna oddac strzal ala Panenka, albo wykonywac rozne ruchy typu Dudek Dance. A i jeszcze jedno. Premiera w Wielkiej Brytanii ma byc 30 wrzesnia. Damo powinno wyjsc w ciagu 14 dni. Jesli EAS nie opozni premiery, jak to mialo miejsce w poprzednich latach, to juz nie dlugo doczekamy sie ich nowego produktu

Suchy
23-08-2005, 19:06
Sorry za tak dlugą nie obecnosc... Ale jakos sie tak zlozylo ze przez dluzszy czas tutaj nie zagladalem :D
\

No wlasnie .. starsznie nam Cie brakowało :(

Wojtkov_
23-08-2005, 19:07
Co do nowej fify to nie krytykujcie niczego dopoki nie zobaczycie tego na wlasne oczy ;)) a jestem przekonany ze nawet jakby Pes byl lepszy to i tak bedziecie grac w fifie ;) ?bo ona ma cos w sobie !!
No trza przyznac ze masz racje, niewiem czemu choc zawsze gram w PESa bo jest 100kroć lepszy to co roku bardziej czekam na nowe dzieło EA niz Konami :],choc potem przesiadam sie na PESA. Chyba mam juz sentyment do tej gry(Fify), zbyt wiele godzin spedziłem przy wczesniejszych wersjach:)

PS - Nie zastanawia was to ze w 06 bedzie liga Polska której kluby od lat nie grają w LM, a nie bedzie Greckiej która zawsze ma swój udział w LM i p.UEFA

norbert12
24-08-2005, 17:14
Racja... Ale cieszmy sie ze polska jest !
Ja bym wypierdzielil np szwedzką bo co to za liga ? i wkurza mnie ze sa wlasnie 4 ligi angielskie po jakiego Hu**?
Powinni zrobić ruską ! i grecką !! i jakbys jeszcze dalo sie wcisnac gdzies turecką ... ;)
Nom ale zobaczymy jak bedzie... i czekam na demko zobaczyc czy filmiki nie klamaly :P
Po tych oficjalnych nawet newsach od EA nie mozna byc pewnym bo prawie zawsze cos zmieniaja ;( takze proponuje krytykowac fifke 06 dopiero po premierze i wtedy... :D bo skoro jesszcze nie gralismy to jak mozemy cos krytykowac?
P.S a ma moze ktos wtyki jakies w EA ??

Orzel
25-08-2005, 10:45
Jak czytam Wasze posty to sie troche dziwie...Narzekacie ze nie dodali innych lig tylko Polską. A co by było jakby dodali, np. turecką ligę zamiast polskiej? Domyślam się ze większośc z Was napisała by, że "EA nas znowu olewa". w FIFA 2006 jest polska liga i powinnismy się z tego cieszyc. Pozdrawiam :)

norbert12
25-08-2005, 13:08
Jak czytam Wasze posty to sie troche dziwie...Narzekacie ze nie dodali innych lig tylko Polską. A co by było jakby dodali, np. turecką ligę zamiast polskiej? Domyślam się ze większośc z Was napisała by, że "EA nas znowu olewa". w FIFA 2006 jest polska liga i powinnismy się z tego cieszyc. Pozdrawiam :)

Hehe ale my sie cieszymy ze bedzie polska liga ;) tylko ze EA obiecała jeszcze dwie oprocz naszej pewnej na 100% ! Ale co tam ... woogle trzeba sie cieszyc ze znowu bedzie mozna pograc troche w fife i tylko to sie liczy ;)
Poraz kolejny chce powtorzyc ze narzekac teraz nie warto tylko dopiero po zagraniu w nową fife i wtedy mozna krytykowac dowoli ! Mi tam bez roznicy ile lig bedzie wazne ze nasza jest i ze aktualne sklady

msinter
25-08-2005, 14:19
http://games.onlinegames.cz/obrazky/fotogalerie/FIFA%2006/target17.html
Hehe, kibice 3D ;) Płascy jak deska, ale mi to obojętnie czy kibice będą realni czy nie...

msinter
26-08-2005, 08:45
http://games.onlinegames.cz/obrazky/fotogalerie/FIFA%2006/target28.html
Ten z lewej to Boniek ???

Enrico
26-08-2005, 08:49
http://games.onlinegames.cz/obrazky/fotogalerie/FIFA%2006/target28.html
Ten z lewej to Boniek ???
wszystko wskazuje, że tak ;)

Emte
26-08-2005, 15:37
prawdopobnie bo w skladzie World XI widnial Boniek...

mam pytanie do ludzi ktorzy maja rozne informacje na temat nowej FIFY... czemu wyjazdowa koszulka Amiki jest jasno-zielona??

msinter
26-08-2005, 22:30
http://www.mundofifa.net/article168.html
Nie znam hiszpańskiego, ale coś tu piszą o demie... Mam nadzięję, że jutro ten news będzie na CF.

Wojtkov_
26-08-2005, 22:40
Znam hiszpański, i piszą że w tym roku EA podjęło decyzje wydać tylko demo żeby nie robić obciachu bo gra jest słaba, i niechciało nim sie robić wiecej drużyn niz 2, a demo wyjdzie 31 września.

amph
28-08-2005, 22:44
wy szycy tylko sie podniecacie jak co roku.
No, faktycznie długo jesteś na 4um i na pewno to wiesz....;)
I co Cię to obchodzi? Niech sobie przeżywają...ja lubię taki nastrój;)

msinter
02-09-2005, 08:42
6. września (wtorek) zapowiada się kolejny chat z EA. Jest to oczywiście wiadomość prawdziwa, bo z oficjalnej strony o fifie 06.Szczegóły niżej.
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=6

Krecik
05-09-2005, 14:55
Mam 2 takie pytania czy bedą zmiany widoczne tzn. że widać jak sie jeden schodzi a drugi wchodzi.czy będą w koncu te loga najka

rav
05-09-2005, 16:00
Tak, mam filmik całego meczu z pełnej wersji (Brazylia VS Portugalia) i jest to widoczne.

msinter
05-09-2005, 19:09
http://footballcommunity.ea.com/content.php?i=25

Wymagania fify 06 powyżej link. Chyba się nie zmieniły, ea ma opóźnienie...??

msinter
07-09-2005, 11:56
Na pewnej stronie rosyjskiej o fifie pokazała się NIEOFICJALNA informacja o drużynach w fifie. Nie bedę mówić szczegółów, tylko poprostu z polski jest:
-reprezentacja polski,
-wszystkie 16 drużyn z IDEA EKSTRAKLASA,
-i...GKS Katowice :hahaha: Drużyna z IV. ligi polskiej :haha: EA się nie zna. Oczywiście to jest nieoficjalna wiadomość, więc GKS-y z Katowic może zabraknąć. :zeby:

Drago
07-09-2005, 15:22
Na pewnej stronie rosyjskiej o fifie pokazała się NIEOFICJALNA informacja o drużynach w fifie. Nie bedę mówić szczegółów, tylko poprostu z polski jest:
-reprezentacja polski,
-i...GKS Katowice :hahaha: Drużyna z IV. ligi polskiej :haha: EA się nie zna. Oczywiście to jest nieoficjalna wiadomość, więc GKS-y z Katowic może zabraknąć. :zeby:

psiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Dla tych co domyslaja sie o druzynach w pewnym miejscu jeszli poszperwasz w demku to masz ze jest PONAD 21 lig :D

Suchy
07-09-2005, 15:32
21 i pół ?

NickToTylkoNick
07-09-2005, 15:38
21 i pół ?
Niee mi wyszło 21 i 3/4... Kurde może coś zle?? Suchy jak liczyłeś ?/

:]

Suchy
07-09-2005, 15:40
Pojebane to troszke :] ..

PONAD 21 lig :S to nie mogli napisać 22 ligi czy jak :S . ?

Enrico
07-09-2005, 15:57
-reprezentacja polski,
aha... tylko, że kilka polskich drużyn ma kilka numerów id, tak więc tej listy nie należy brać na poważnie :)

sky87
08-10-2005, 19:20
moze ktos ma craka do fify06 czy moglby mi ktos wyslac na @ bartek16-87@o2.pl ???? prosze !!!

Boss
08-10-2005, 19:42
moze ktos ma craka do fify06 czy moglby mi ktos wyslac na @ bartek16-87@o2.pl ???? prosze !!!

Zabić, zbanować, rozerwać, zniszczyć.