PDA

Zobacz pełną wersję : FIFA 2006 temat zbiorczy!

Drzemek
28-06-2005, 14:01
Proszę o przyklejenie tematu, w nim będziemy pisali wszystko czego się dowiemy na temat nadchodziącej FIFY 06.
Jak już wiadomo w polskiej wersji w roli komentatorów wystąpią Włodzimierz Szaranowicz i Dariusz Szpakowski.
Być może w związku z tym ujrzymy w FIFIE polską ligę ! :]. Jednak na razie nie jest to info potwierdzone.
Kolejna rzecz z gazeta.pl
"W najnowszej wersji gry dla miłośników piłki nożnej "FIFA 06", produkowanej przez Electronic Arts, na bandach reklamowych stadionów pojawi się logo sieci kin Cinema City oraz kin trójwymiarowych Imax. W zamian za to reklamówki gry będą wyświetlane przed seansami filmowymi w okresie wprowadzania jej na rynek - premiera jest przewidziana na październik."
jeżeli ktoś czegoś się dowie to niech tu wpisze :)

Liberant
28-06-2005, 15:07
Ja wiem tylko to, że w FIFIE 2006 znów nie będzie koszulek NIKE, czyli koszulki tej firmy nie będą miały znaczka. Ale to już pewnie wiecie.

Ps. Ktoś mi powie jak się tworzy własne tematy na forum tutaj na CF?

Drzemek
28-06-2005, 15:14
off
wchodzisz do dango działu i dajesz NEW THREAD
http://img153.echo.cx/img153/7380/1112rn.jpg

rolleek
28-06-2005, 15:18
Ja wiem tylko to, że w FIFIE 2006 znów nie będzie koszulek NIKE, czyli koszulki tej firmy nie będą miały znaczka. (...)
to kitsmakerzy będą znów mieli pełne ręce roboty :P

filgra
28-06-2005, 15:22
ja tylko się dziwie czemu temat o FIFIE 2006 jest w dziale FIFA 2005 :/

a wracając do tematu to ja bym się nie napalał na polską ligę w FIFIE 2006 bo panowie z EA Sports obiecują nam to od trzech lat :/

Drzemek
28-06-2005, 15:26
w dziale fifa 2005 bo nie ma jeszcze działu fifa 2006 :P
polska liga - obiecują obiecują, no ale jak mamy polskich komentatorów to pozostaje mieć nadzieje że ligę też zrobią no bo bez przesady! Zresztą mogli by wziąć MPPL 2005, uaktualnić składy i by mieli. A jak by to u siebie zrobili to by niebyło żadnych problemów z wywalaniem do wina. Stroje i tak są zawsze z sezonu wcześniej więc by tylko pomniejzyli je na 1GK ;P :haha:

Liberant
28-06-2005, 15:40
Dzięki Drzemek, ale co zrobić dalej, żeby stworzyć nowy temat na forum. Sorry, że zboczyłem z tematu. Z filmiku zobaczyłem zobaczyłem, że obraz
FIFIE 2006 jest podobny do tego z PES4. Oczywiście lepsza grafika.

live99
28-06-2005, 16:02
no co ty?? wpisujesz tresc temat/tytul i bierzesz post reply i juz :].. proste a teraz juz cicho :]

Sołtek
28-06-2005, 17:08
Fajnie że Wreszcie będzie polski komentarz. Nareszcie gra będzie w całości po polsku i przynajmniej znani komentatorzy...ale i tak najbardziej zależy mi na tym aby nowe dziecko EA Sports posiadało Idea Ekstraklasę. Wtedy nie był by potrzebny MPPL a CF mogłoby się bardziej przyłożyć do stadionów bo mieli by więcej czasu.

cabi
28-06-2005, 19:54
To, że bedzie Ekstraklasa nie oznacza ze MPPL nie bezie. Koszulki w 2GK, nowe składy, stadiony zawsze sie przeciez przydadzą :)

Dreed
29-06-2005, 00:44
ja mam tylko nadzieje, ze nowa grafa i komentator to to nie bedzie jedyna nowosc w grze i ludziki z EA polaza WIELKI nacisk na realizm a nie na plywajace pilki przy wrzutkach w pole karne :)

michalek13
29-06-2005, 12:28
A jaki bedzie styl koszulek. Chodzi mi w jakiej generacji bedzie sie robilo koszulki do Fifa 2006. Chodzi mi o to czy beda 1Gk, czy 2GK, czy takie jak w UEFA CL 2004/2005.

Drzemek
29-06-2005, 13:03
będą prawdopodbnie takie jak w CL, raczej 1GK czyli zwykjłe

majki
03-07-2005, 15:07
Dobrze by było jak by zaradzili, aby można było dodawać nieskończona ilość stadionów,a nie podmieniać

HB96
05-07-2005, 07:36
mam nadzieje ze w tej fifie pojawia sie jakies nowe stadiony tez:)

Drzemek
05-07-2005, 08:26
mam nadzieje ze w tej fifie pojawia sie jakies nowe stadiony tez:)
pewnie bedzie allianz arena

Jay W.
05-07-2005, 08:38
pewnie bedzie allianz arena

Przydałby się też Arena auf Schalke... W końcu obok Allianz Arena najpiękniejszy stadion w Niemczech...

Liberant
05-07-2005, 09:28
No, ale jak to możliwe, że ostatnio stadion olimpijski w monachium (stadion Bayernu) był ostatnio w FIFIE 2003. Powinni go zrobić w FIFIE 2006 co nie? Ejj mam pomysł. Ostatnio nie ma nowych wiadomości związanych z FIFĄ 2006 to może będziemy pisać co byśmy chcieli, żeby zmienili lub dodali patrząc na FIFE 2005 i UCL 2004/05. To ja zacznę. Chciałbym, żeby w karierze był ranking UEFA tak jak w PES'ie 4 oraz upragniona liga polska! Przydało by się także przy powtórkach po golu gdy są kontrowersyjne sytuacje ze spalonym. Czyli tak żeby zwalniało w momencie podania.

fifaraul
05-07-2005, 10:52
Teraz Bayern( i TSV) Monachium mają nowo wybudowany stadion, nazwy nie pamiętam, stadion olimpijski to już przeszłość :D . Chciałem za cytować jeden z postów, tylko nie wiem jak to się robi

Liberant
05-07-2005, 12:38
Wiem, że się inaczej nazywają, ale też nie wiem jak się nazywają, a jak tak go nazwałem po staremu to każdy wie o co chodzi. A jeśli chodzi o cytat to jeśli chcesz zacytować np. coś z mojego postu to klikasz na Quote tuż pod podpisem i już piszesz nowy post wraz z tym cytatem. :D

NickToTylkoNick
05-07-2005, 13:01
Nowy stadion Bayernu i TSV 1860 to przecież właśnie wyżej wymieniona Allianz Arena. A Stadion Olimpjski ma służyć do jakiś imprez typu koncerty ird.

Liberant
05-07-2005, 15:41
To po co go przebudowywali? Ale to świadczy dlaczego na oficjalnej stronie MŚ w Niemczech tam gdzie jest monachium pokazuje się tylko Allianz Arena.

El Siete
05-07-2005, 17:03
Z tego co wiem (kuzyn widzial w TV) to grfika ma byc naprawde duzo lepszai zmieniona, oprocz tego mowil mi ze twarze sie ruszają, poznamy czy zawodnik jest smutny, wesoly czy zmeczony i takie tam pierdolki;)

Wojtkov_
05-07-2005, 20:07
Ej ludzie piszcie jak bedziecie wiedziec cokolwiek o nowej fifce...
PS - Jakie obstawiacie druzyny w demku ? Ja myśle ze bedzie Liverpool - Milan :)

AGR
06-07-2005, 11:49
stawiacie druzyny w demku ? Ja myśle ze bedzie Liverpool - Milan :)

Legia - Wisła ;P A tak bardziej serio to nie mam pojęcia:P

TheMichal
06-07-2005, 13:00
Ej ludzie piszcie jak bedziecie wiedziec cokolwiek o nowej fifce...
PS - Jakie obstawiacie druzyny w demku ? Ja myśle ze bedzie Liverpool - Milan :)

co wiemy ? Że będzie to najbardziej realistyczna, przełomowa i najwspanialsza gra piłkarska na świecie, czy to co zawsze wtykają nam Panowie z EA przed premierą swojego produktu.

Na drużyny w demie stawiam Manchester vs Ajax albo Lyon vs Barcelona

Liberant
06-07-2005, 13:07
Ja za Liverpool vs. AC Milan. Dlatego, bo chyba zawsze w Demie są drużyny grające w Fifnale Ligi Mistrzów poprzedniego sezonu. Ale wydaje mi się, że to naprawdę będzie przełomowa gra, która wróci dawnych fanów tej serii do grania w najnowszy produkt.

lookass
06-07-2005, 13:09
co wiemy ? Że będzie to najbardziej realistyczna, przełomowa i najwspanialsza gra piłkarska na świecie, czy to co zawsze wtykają nam Panowie z EA przed premierą swojego produktu.

Chciałeś powiedzieć z KONAMI :D bo na serio nie chce tu nikogo obrazac sam gralem w fife ale zawsze denerwował mnie brak realizmu (ten gameplay i jeszcze ciagle powtarzajace sie bramki zero ladnych goli :( i ci bramkarze zalosc :( ale i tak duzo zmienilo sie w Fifie 2005 ale musza wykonac jeszcze sporo pracy a PES4 naprawde nie namawiam tutaj nikogo ale musicie zagrac i dopiero mowic ktora gra jest lepsza a jezeli wam sie nie spodoba od razu (patrz ja :whatsup: ) to pograjcie troche odkryjecie jej magie i realizm

Na drużyny w demie stawiam Manchester vs Ajax albo Lyon vs Barcelona

Oj wątpie na 90% będzie finał LM Liverpool Vs Milan ewentualnie w demie bedzie ktoras z druzyn Manchester Utd or FC Barcelona takie jest moje zdanie :)

Liberant
06-07-2005, 13:29
Realizm w PES'ie! Ha! No prawda, że gameplay to lepszy niż w fifie, ale fabułą do kitu! Nie można zagrać ligi angielskiej, niemieckiej, francuskiej jeśli chodzi o prawdziwe składy i drużyny. Nawet klasyfikacja WEFA. Ha! Dobre. Niech EA pójdzie w pomysł PES'a z tą klasyfikacją i będzie dobrze. Trzeba poprawić gameplay'a jeśli chodzi o fifę
i w tedy PES to będzie szajs. Bo tylko gameplay'em FIFA przegrywa. I to jest też najważniejsze, ale zapowiada się naprawdę interesująco.

Drzemek
06-07-2005, 15:09
słyszałem że ma byc publicznośc wreszcie trójwymiarowa!Przydałby się też Arena auf Schalke... W końcu obok Allianz Arena najpiękniejszy stadion w Niemczech...
no mogli by zrobić chociaż krytą wersję i by był i ładny stadion i "nowość" w fifie

lookass
06-07-2005, 15:33
Realizm w PES'ie! Ha! No prawda, że gameplay to lepszy niż w fifie, ale fabułą do kitu!

Hahaha ale mnie rozbawiłeś po pierwsze to dowiedz się co to jest fabuła bo w grach sportowych a szczegolnie pilkarskich nie ma czegos takiego jak fabuła :haha: moze w jakims kubusiu puchatku :hahaha:

Fabuła - układ wątków w utworze literackim lub w filmie fabularnym (w grach także <- to ja dopisalem zeby nie bylo), splecionych z sobą i ułożonych na zasadzie przyczynowo-skutkowej. W różnych wersjach, szczególnie w literaturze współczesnej, zasada ta była komplikowana. (www.wikipedia.org)

Nie można zagrać ligi angielskiej, niemieckiej, francuskiej jeśli chodzi o prawdziwe składy i drużyny.

Lol wystarczy ściągnąć plik OPTION File (ok 1.25 MB) i masz wszystkie sklady nazwy stadionow pilkarzy taktyki jak w realu wiec zaden problem...

Trzeba poprawić gameplay'a jeśli chodzi o fifę
i w tedy PES to będzie szajs. Bo tylko gameplay'em FIFA przegrywa.

Tak się składa że gameplay to jest cała grywalnośc PESa i nie mowie ze w tym czy w tym PES4 jest lepszy (każda gra ma wady i na pewno jest w tym gronie także PES3 czy 4) bo gdyby nie gameplay do dzis musialbym grac w hhmmm ... Fife :D . A to że mówisz ze musza TYLKO gameplay poprawic to wiem od dawna ale jakos od kilku lat ten gameplay poprawiaja i poprawiaja i nie moga poprawić na "TAK" ^. Ja po prostu wyraziłem swoje zdanie a tu od razu szydzisz z PESa :cfaniak: I proszę cie nie pisz już lepiej nic o wyższości Fofy nad Psem bo to nie ten temat i nie ta fabuła :zeby:

Drzemek
06-07-2005, 17:13
dobra dobra poczekamym, zobaczymy
To jest temat FIFA 2006, więc jak ktoś ma zamiar tu wpisywać posty tylko po to, by stwierdzic ze PES bije fifie na głowe to niech nic nie wpisuje i sobie założy temat PES 5 i już. Tam sobie płaczcie

NickToTylkoNick
06-07-2005, 17:23
To po co go przebudowywali? Ale to świadczy dlaczego na oficjalnej stronie MŚ w Niemczech tam gdzie jest monachium pokazuje się tylko Allianz Arena.

Niemcy nie przebudowywali S.O. tylko Allianz Arena jest to stadion zbudowany od podstaw w innym miejscu

El Siete
06-07-2005, 18:16
i ci bramkarze zalosc
:hahaha: co ty piszesz?? przeciez w UEFA CL bramkarze są milion razy lepsi niz w pesje. W pes jak pilka leci wolniutko w kierunku słupka to bramkarz stoi jak glupi i sie patrzy jak pilka odbija sie o ten slupek i wpada do bramki. A w CL czy Fifie to bramkarzom nie mozna zarzucic nic a jak juz to chyba ze mają ze są lepsi od ich prawdziwych odpowiednikow. A tak w ogole to jets forum FIFY wiec idźcie se gadac takie bzdury ze PIES jest lepszy od fify na forum pesa. Nie mowie ze PES jest grą do dupy bo to nie prawda jest spoko gierką ale po prostu moim zdaniem FIFA jest lepsza.

Liberant
06-07-2005, 18:57
Hahaha ale mnie rozbawiłeś po pierwsze to dowiedz się co to jest fabuła bo w grach sportowych a szczegolnie pilkarskich nie ma czegos takiego jak fabuła :haha: moze w jakims kubusiu puchatku :hahaha:

Fabuła - układ wątków w utworze literackim lub w filmie fabularnym (w grach także <- to ja dopisalem zeby nie bylo), splecionych z sobą i ułożonych na zasadzie przyczynowo-skutkowej. W różnych wersjach, szczególnie w literaturze współczesnej, zasada ta była komplikowana. (www.wikipedia.org)

Lol wystarczy ściągnąć plik OPTION File (ok 1.25 MB) i masz wszystkie sklady nazwy stadionow pilkarzy taktyki jak w realu wiec zaden problem...

Tak się składa że gameplay to jest cała grywalnośc PESa i nie mowie ze w tym czy w tym PES4 jest lepszy (każda gra ma wady i na pewno jest w tym gronie także PES3 czy 4) bo gdyby nie gameplay do dzis musialbym grac w hhmmm ... Fife :D . A to że mówisz ze musza TYLKO gameplay poprawic to wiem od dawna ale jakos od kilku lat ten gameplay poprawiaja i poprawiaja i nie moga poprawić na "TAK" ^. Ja po prostu wyraziłem swoje zdanie a tu od razu szydzisz z PESa :cfaniak: I proszę cie nie pisz już lepiej nic o wyższości Fofy nad Psem bo to nie ten temat i nie ta fabuła :zeby:

Ha! Z tą fabułą to chodziło mi o to, że kariera jest dużo lepiej zrobiona. A jeśli chodzi o tego OPTION File to to chyba patch nie? A z kąd, go ściągnąć? No
w końcu ktoś za FIFĄ!

Wojtkov_
06-07-2005, 19:47
:hahaha: co ty piszesz?? przeciez w UEFA CL bramkarze są milion razy lepsi niz w pesje. W pes jak pilka leci wolniutko w kierunku słupka to bramkarz stoi jak glupi i sie patrzy jak pilka odbija sie o ten slupek i wpada do bramki. A w CL czy Fifie to bramkarzom nie mozna zarzucic nic a jak juz to chyba ze mają ze są lepsi od ich prawdziwych odpowiednikow. A tak w ogole to jets forum FIFY wiec idźcie se gadac takie bzdury ze PIES jest lepszy od fify na forum pesa. Nie mowie ze PES jest grą do dupy bo to nie prawda jest spoko gierką ale po prostu moim zdaniem FIFA jest lepsza.
Dla mnie bramkarze w PESie są stokroć lepsi ( choc tez są lekko nie dopracowani ) bo w Fifie ( 2005 bo w CL niegrałem ) golkipery są jak małpy, walisz z 5m w okno a on wyjmuje... To ze są o wiele lepsi od swoich odpowiedników w realu jest raczej największym błedem i zarzutem...

baski18
06-07-2005, 22:18
True, True ... OF to nie zaden patch .. tylko plik o bardzo malych rozmiarach ktory mozesz sciagnac wpisujac w googlach Option File do pes4 i sobie poszukac ;) Co do realizmu gier ... sorry ze off ale zaraz bede pisal na temat ... Pes4 i Fifa05 to dwie calkowicie inne gry .. kiedy zainstalowalem Fife wlonczylem mecz podanie strzal gool !! ciesze sie, kolejne takie same podanie i kolejny taki sam strzal i kolejny gool, juz jest cos nie tak, ale mowie moze sprobujemy inaczej akcje zrobic. OK gramy na lewe skrzydlo bardzo ladny rajd dosrodkowanie i gool, znowu na lewe skrzydlo zwod dosrodkowanie i gool !!, instaluje Pes4 podanie strzal gool !! takie samo podanie i co ?? obroncy wylapuja pilke ... nie jest tak latwo przejsc zawodnika w Pes4 nie ma tej schematycznosci ktora wystepuje w Fifce i dlatego uwazam i nie tylko ja ze GamePlay jest 100% lepszy od GP Fify ... teraz cos o grafice ... wg. mnie stroje z Pes4 sa o wiele lepsze niz w Fifie05 dlaczego ?? poniewaz nie sa jedną tekstura ktora przylega do ciala i nie ma ksztaltow np. Gdzie zawodnic y z Fify maja klatke piersiowa ?? czy brzuch jak np. Ronaldo ?? w Pes4 wszystko widac i koszulki calkowicie to odzwierciedlaja !! To jest dopiero grafika odzwierciedlenie szczegolow .. stadiony sa bardzo dobrze dopracowane w Pes4 i smiem twierdzic ze w Fifie sa gorzej zrobione, jest to wina tekstur .. nie ma tego 3d ktore tak dobrze widac na stadionach w Pes4, teraz jesli chodzi o murawe ... Fifa jest tu lepsza taka prawda, ale Pes4 nie jest tez slaby, gdy zrobimy wszystko na max to murawa jest bardzo ladna !! Co do interwencji bramkarzy ... bramkarze z Fif od '98 do '05 (bo od 98 gralem) maja jedna wielka wade, zawsze rzucaja sie w okreslonym kierunku .. gdy pilka leci w lewo to oni rzucaja sie w lewo, jednak gdy pilka leci w prawo to oni nadal rzucaja sie w lewo (chodzi o sutuacje sam na sam) i tylko nogami moga wybronic taki strzal w Pes4 bramkarze sa bardziej inteligetni i rzucaja sie w prawidlowym kierunku chociaz czasami popelniaja bledy najwiekszym jest stanie podczas gdy pilka zazwyczaj uderzona z 30m turla sie do bramki a oni nic nie robia ... to tyle jesli chodzi o te sprawy ... a teraz na temat topicu ...

Zespoly w demie ?? najlepiej Barca - Chelsea :spoko:

Pozdro :cfaniak:

HB96
07-07-2005, 07:06
co do zespołów w demie to nie zawsze jest tak ze sa to druzyny z finału LM.
W FIFIE 2005(a nie 2004 jak napisalem wczesniej) były to przeciez Arsenal i Milan(myśle ze druzyny Porto i Monaco nie byly zbyt atrakcyjne zeby je dawac do dema),no ale wydaje mi sie ze w FIFIE 2006 beda to jednak zespoly Liverpoolu i Milanu.
Natomiast co do stadionow to mogliby sie postarac i np z kazdej czolowej ligi europejskiej ktora bedzie w nowej fifie dac np po 5 stadionow z z tych slabszych lig po 1-2 stadiony(ale znajac panow z EA SPORTS czegos takiego sie nie doczekamy,predzej zmniejsza lczbe stadionow niz dadza wiecej nowych)

Liberant
07-07-2005, 09:00
Mała korekta HB96 w FIFIE 2004 były drużyny Juve i Milan, a nie Arsenal i Milan.
A w FIFIE 2003 Arsenal i Real M. Dema FIFY 2005 nie miałem. Jak myślicie co powinni naprawić panowie z EA?

Ps. Dzięki baski18.

Drzemek
07-07-2005, 09:36

o widzisz...fajnie... ktoś z pesowców kiedys wyśmiewał się z fify 2k5 że są bramki i siatki metalowe, bo jak piłka wpadnie to sie nie ruszają. Odpowiedź: wystarczy ustawić szczegóły na medium lub high, albo wystarczy otworzyc jeden plik i zmienić w odpowiednim wersie Enabled=0
na =1 i juz. Na to było wytłumaczenie tego kolesia: Pes to jest cos, nic nie trzeba robić i extra sie gra, bez "grzebania" w plikach itd. Teraz widzimy, że jednak w pesie też trzeba coś zrobić żeby cieszyć się w pełni tą grą. Ale przecież to jest łatwiejsze nież w fife, nie?? bo pes ma krótsza nazwe, to pewnie dlatego lepiej się pdmienia pliki może, co?? Co wy wygadujecie to ja juz nie wiem

lookass
07-07-2005, 22:18
Ehh nie mowie nic takiego co moglo by kogos obrazic. Po za tym wyrazilem swoje zdanie co do PES4 i nastepnej czesci Fify 2006 (bo uwazam ze kazda fifa od bardzo dawna niewiele sie rozni od poprzedniczek przynajmniej miodnoscia) a z tym Option File to jak sciagniesz np OPT File Wolf 3.0 to wklejasz go w glownym katalogu do folderu save i podmieniasz za poprzedni OPT tak jak cracka sie robi. A co do samej fify to i tak nr 2006 sciagnie jak kazda poprzednia ( wyjatkiem jest CL bo zagralem mecz w demie i uznalem ze jest identyczny jak Fifa 2005 tylko znowu dodano grafe pilke LM koszulki itp) choćby dlatego że beda polscy komentorzy i coraz bardziej zanosi sie na to ze bedzie polska liga no i moze w gameplayu cos poprawia jakas innowacja np nowy zwod :D (cala poprawa gameplayu)

HB96
08-07-2005, 07:24
lookass nie zachwalaj tak PESa 4 :] no i nie pisz o FIFIE 2006 czegos czego jeszcze nie wiadomo(bo odnosze wrazenie ze zakladasz ze bedzie to kolejne gowno) a nigdy nie powinno sie zakładac niczego z góry.

co do PESa 4 hmmm jest spoko :]

lookass
08-07-2005, 11:24
Wcześniej nie zakładałem z gory ze fifa 2002 , 03 itd bedzie do dupy wrecz odwrotnie bylem zachwycony screenami filmikami itp ale potem wielkie rozczarowanie i po prostu przyzwyczailem sie juz do tego ze kazda nastepna fifa jest dla mnie denna powtarzam DLA MNIE i nie zachwyca mnie juz i nie podneicam sie przed jej wydaniem jak kiedys... i ty HB96 się nie wtrącaj pozdro ziomek ;)

Drzemek
08-07-2005, 14:03
ja nie mowie tez że fifa jest super itd. tylko jest jaka jest i mi się podoba, a do pesa nic nie mam i tyle i denerwują mnie osoby, które się tu wpisują tak : Fifa to gówno, pes to dopiero gra.

And_re
08-07-2005, 15:41
lookass nie zachwalaj tak PESa 4 :] no i nie pisz o FIFIE 2006 czegos czego jeszcze nie wiadomo(bo odnosze wrazenie ze zakladasz ze bedzie to kolejne gowno) a nigdy nie powinno sie zakładac niczego z góry.

co do PESa 4 hmmm jest spoko :]

to ciekawe jak ty koszulkę zakładasz ;P
a wracając do tematu to mam nadzieję że będzie Polska Liga, w końcu jest bardzo atrakcyjna (te afery różne) :D

lookass
08-07-2005, 16:12
Drzemek napisałem po prostu to co ja uważam ale nie pisalem ze Fifa to gowno ale zachecalem do sprobowania gry w PESa tych co gadaja ze jest FIFA the best a tak naprawde to PESa nie widzieli ... (nie mowie tu o nikim konkretnym zeby bylo jasne)

And_re hehe słuszna uwaga :haha:

Tak w ogole to OFF TOPIC wiec nie gadajmy juz na temat PESa ktory sam zreszta zaczalem :( (wychodzi juz niedlugo PES5 :spoko: )

Liberant
08-07-2005, 16:12
ja nie mowie tez że fifa jest super itd. tylko jest jaka jest i mi się podoba, a do pesa nic nie mam i tyle i denerwują mnie osoby, które się tu wpisują tak : Fifa to gówno, pes to dopiero gra.

Uśmiałem się z ostatniego zdania :haha: :hahaha: .
A co do FIFY życzę jej powodzenia!

HB96
08-07-2005, 18:08
co do koszulek to nie nosze wiec nie zakładam ;P

wracając do tematu nim po raz pierwszy zagrałem w PESa 4 to nie moglem uwierzyc ze sa osoby które twierdzą ze PES jest lepszy niz FIFA,dla mnie FIFA była grą idealną az do momentu zagrania w PESa 4.Jednak nie twierdze teraz ze FIFA to gówno ale trzeba to stwierdzic póki co PES jest lepszy,no ale czy tak bedzie nadal to okaze sie po wydaniu FIFY 2006 oraz PESa 5.
Jestem przekonany że są osoby dla których rónica miedzy FIFA a PESEm jest taka jak miedzy zaawansowaniem technicznym w Japonii a np w Ugandzie(ja do nich nie naleze bo stawiam gry praktycznie na rowni no z dosc lekka przewaga na korzysc PESa) :]
(tekst troche bez sensu pewnie ,ale to mi sie w głowie ułozyło)

"ty HB96 się nie wtrącaj"-lookass troszke szacunku dla osób z wiekszym stażem na forum ;P ledow co kilka postów napisałes a juz takie odzywki,nie ładnie :]
pozdro :]

Drzemek
08-07-2005, 19:19
Uśmiałem się z ostatniego zdania :haha: :hahaha: .

czemu????

El Siete
08-07-2005, 20:20
ludzie zarzucajcie screenami informacjami no kurde juz sie odczekac nie moge kolejnej wersji tej najlepszej gry pilkarskiej na rynku :P

Liberant
09-07-2005, 07:55
czemu????

Bo to tak śmiesznie wypadło jak się czyta poważnie, a tu nagle takie krótkie zdanie opisujące i dosyć zabawne. Wiem, że pewnie nie chciałeś żeby tak wyszło, ale tak się stało.

bidach
12-07-2005, 09:34
a moim zdaniem to FIFA 2005 była lepsza od PES`a 4
wiec FIFA 2006 będzie wiele lepsza od PES`a 5
moze tak napisalem bo nie lubie PES`a ;P

Peri
12-07-2005, 10:39
Dobrze bedzie jak Fifa 2006 zrobi takie postepy jakie zrobila jej poprzedniczka .

baski18
12-07-2005, 15:36
moze tak napisalem bo nie lubie PES`a ;P

Nie, napisales tak bo nie grales w pes'a kilka meczy tylko max.1

Pozdro

Dr.Vadim
12-07-2005, 15:38
Powiem krótko :

FIFA - Sux

PES - Rox :]

A czemu ? Bo nie ma drzemu kur(( a bułki po złoty dwa :klotnia:

moze tak napisalem bo nie lubie PES`a

Masz ziaziu w główce ? .. Widzisz tego królika po lewej ?

Liberant
14-07-2005, 19:04
Nie wiem czy jest strona o FIFIE 2006 tak dokładniej, ale masz stronę EA http://polska.ea.com/

Drzemek
14-07-2005, 21:17
Powiem krótko :
A czemu ? Bo nie ma drzemu

ale jest Drzemek :P

Martini
15-07-2005, 11:37

:funpost: :D :D :D :D :D

P.S Z polskim koment. czy bez i tak PES zapewne będzie lepszy, ale jeszcze z ostateczną oceną będzie trzeba poczekać

Liberant
15-07-2005, 16:57

:funpost: :D :D :D

Ta FIFA będzie przełomowa i będzie lepsza od PES'a

Dreed
18-07-2005, 18:48
a to sie okaze jak wyjdzie fiifka 2k6 i pes5 :):) jak to sie mowi nie chwal dnia przed zachodem slonca, wiec co do tego co bedzie lepsze to ja bym sie na razie nie wypowiadal , bo dopuki nie dostane chocby demka nie bede nic ocenial, screna bym nie wierzyl bo osobiscie nie wierze ze to co pokazane na obrazkach bedzie w grze glownie tu o grafe chodzi :)

mlody_DG
24-07-2005, 19:56
Ja uwazam ze ta fifa bedzie jak wszystkie inne, jestem zagorzalym fanem tej serii ale co roku kazdy sie łudzi ze bedzie to przelomowa fifa. Wole byc zaskoczony niz rozczarowany wiec nie mam zbyt duzych wymagan co do fify. Na plus trzeba zapisac polski komentarz. Jestem bardzo ciekaw jak to bedzie brzmiec podczas gry. :]

Super_Lux
24-07-2005, 20:21
ja uważam że FIFA bije na głowę PES.
Przykład?
Gram sobie w demko fifki,przechodzę obrońcę,podbiegam do bramkarza,strzelam bramkarz broni.Normalnie i realistycznie.
Gram w demko pesa.Mijam obrońcę strzelam,bramkarz wykonuje jakieś dziwne ruchy nad piłką po czym ta odbija się od jego łap i wpada do bramki:(
Jeśli to jest realistyka to ja jestem święty.
A co do koszulek Nike to co za problem??
Bierzesz kits wyjmujesz z FIFY,nawet w Paintcie wklejasz znaczek Nike w odpowiednie miejsce i Kit raptorka uruchamiasz i po kłopocie.
Co do tematu to FIFA 2006 zapowiada się genialnie i czekam na wyczyny Szpakowskiego z niecierpiliwością.

Fred the Red
25-07-2005, 11:38
Jedynie co może mile mnie zaskoczy, to tylko ten komentarz. I będzie u Szpaka: aaaaacchhhhhhhhh............... ;)