Zobacz pełną wersję : Euro 2004 Super Giera
Tat, tak dobrze widzicie. Po demku dostałem full. Troche zrypanie przetłumaczona okładka (DVD) i mały błąd w instrukcji ale to mały szczegól. Ale wróćmy do meritum. He he nawet nie wiecie jak każda porazka może odrzucić od tej gry... Dlatego kiedy przegrywacie to grajcie i grajcie. W końcu Wam się uda. Ale potem to ta gra jest cudowna:D
Dlatego jeśli ktoś się zastanawia nad kupnem to POLECAM!!
16Patryk
15-05-2004, 20:46
!! Ale głupi temat !!
Przyłanczam sie do polecenia
I nie będą nam jakieś PES wwalać w twarz .
( Sorry że tak nie kulturalnie) .Gra jest super
ale jak sie przegra che się dalej grać.
Ja mam od tamtej soboty i aktualnie wziełem tryb UE 2004
(ELiminacjje plus finały)i jestem w 1/2 finału polską na amaturze przegrałem tylko 1 mecz z łotwą 1:0 z karnego :).
Jak wygram to powturze wszystko tylko na Semi-pro ,później na profesional a później na WC:).
I NIGDY WIĘCEJ PRZECHWALANIA SIĘ JAKĄŚ MARNĄ PODRÓBKĄ SPRZEDAWANĄ NA CHINSKIM RYNKU .
JAK DOSTANE BANA TO MAM ZONKA :)
POZDRO WSZYSTKIM :)
:mad:
mathias_
15-05-2004, 21:04
No coz...Euro 2004 to dla mnie gra slaba, typowa arcade'owka. Ja sam gram w pilke i bardziej przychylam sie ku grom o wysokim realizmie. Takimi grami są niewątpliwie PES 3 i WE2002. Obecnie gram w tę drugą.Tam są dopiero emocje. Niesamowite przezycia. No ale widze ze jest rzesza fanow euro 2004 i mi to nie przeszkada. Kazdy gra w to co lubi, a dla mnie euro 2004 to gra slaba:)
Jak dla mnie to ta gra jest nawet dobra a co do emocji to napewno może się zdarzyć taki mecz.Ja na przykład przed chwilą rozegrałem najleprzy meczyk pod względem emocji ,grając portugalią przegrałem w cwiercfinale z francją dopiero w rzutach karnych 4-5 a w normalnym czasie gry było 1-1 .Pryznam że mecz obfitował w sytuacje podbramkowe .narazie gram na poziomie semi-pro.Jednak jeśli chodzi o całokształt gry to spodziewalem się troszkę więcej.
dla mnie ta gra jest chooolernie monotonna...i szybko sie nudzi...w kolko te same zagrania i monotonicznosc ruchow zawodnikow.
Wczoraj kupiłem sobie EURO(pewnie jako jeden z niewielu orginalne) i powiem tak: ta gra jest super.Na semi-pro przegrałem tylko towarzyski z danią.I jeszcze jedno dla fanów PES. Skoro nie lubicie produkcji EA-SPORTS to nie wchodźcie na nasze strony o grach EA.
Czyżby nikt nie lubił PES-a i nie było o nim stron
Nie no w euro idze po grać ale jak długo ?? tydzień , 5 dni ?? to jest manmaent szypko sie nudzi a w pesa nawalam juz od 5 miechów i nadal mi sie podoba.
:beer: dal kazdego kto gra w pesa 3
artur6789
16-05-2004, 08:55
ja tam gierczke w obie gry i powiem szczerze ze sa kompletnie rozne po co je porownywac i sie u nie klocic. grajcie w obydwie ktore razem siie uzupelniaja. pozdrowki
Ralf napisał(a)
PES RZĄDZI :P
PRO EVOLUTION SOCCER 3 RULEZZZ ;) :P
Ja gram we wszystko co mam na CPU czyli PES3 FIFA 2003 2004 i 2004 Euro
mathias_ napisał(a)
No coz...Euro 2004 to dla mnie gra slaba, typowa arcade'owka. Ja sam gram w pilke i bardziej przychylam sie ku grom o wysokim realizmie. Takimi grami są niewątpliwie PES 3 i WE2002. Obecnie gram w tę drugą.Tam są dopiero emocje. Niesamowite przezycia. No ale widze ze jest rzesza fanow euro 2004 i mi to nie przeszkada. Kazdy gra w to co lubi, a dla mnie euro 2004 to gra slaba:)
Masz ochote zagrac sobie ze mna w WE2002 ?
szczeże mówiąc ta gra jest dla mnie tak samo marna jak i PES3 ale że nic lepszego nie wyszło... mało ostatnio gram w noge na kompie, ja mam czas to wole zagrać w ManHunt ale jednak częściej gram w euro ze względu na drobiazgi typu licencje i to że szybciej mi idzie, a co do emocji to wczoraj jak grałem półfinał Polska-Fracja to w 20 min Henry wyszedł sam na sa praktycznie z połowy boiska, ja nacisnołem zeby Dudi wyszedł i tu komp mnie zaskoczył, pierwszy ras zauważyłem żeby zastosował lob, i to mi sie spodobało. a emocji nie zabrakło do końca, w 86min oli na 1-1 i w 90 min (chyba jush był doliczony czas) Żuraw na 2-1 w zamieszaniu pod bramka