Zobacz pełną wersję : Sukcesy i porażki
Napiszcie jak wam idzie podbijanie Europy :D . Ja osobiście gram Polską, na razie rozegrałem 2 mecze - przegrana z Mołdowią 2:1 i wygrna z San marino 4:0 (Saganowski zabłysnął). Gram na semi-pro..... piszcie
:beer:
Przeszedłem całe euro, jeden remis reszta wygrane, finał miałem z Francuzami wygrałem po dogrywce, a gram Polską.
Na jakim stopniu trudności?
poziom semi pro, team: Polska, final Me przegrany z francja, wygrane m.in. z niemcami, holandia anglia szwecja
wygrałem wszystkie mecze i zdobyłem puchar
butcher25
13-05-2004, 18:41
hmmm czyzby kazdy grał finał z Francja??? :) EA Sports i wszystko jasne :D Ja na semi pro wygrałem euro , wygrywając w finale z Francja :)
Moja najwieksza przegrana i zarazem jedyna to pierwszy mecz od razu Polska na Włochy i wynik 0:4 (dwie Totti i ktos tam po jednej) Natomiast najwieksza wygrana to 8:0 z Australia takze Polska. Gram na semi-pro (2 bramki Oli 2 Kryszal 1 Wichniar 2 Burkhard no i wiadomo 1 Dabrowolski czy jak on tam ma :D)
PointMan
14-05-2004, 17:08
Wygrałem ME Polską na Semi-Pro, Włochami na Profesional i teraz gram Anglią też na PRO.
Junior_fifazone
14-05-2004, 20:16
Heh, buehehe.. chyba nie znam osoby, która by nie wygrała mistrzostw europy, jesli jest takja, to chylę czoło nad ów graczem... Ja już w to nie gram :D znudziło mi się, skończyłem na semi-pro ... nie jestem za wielkim fanem gry :D
ja wygrałem turniej francją na amatorze na początek nie tracąc żadnej bramki i remisując raz 0-0 szczeże myślałem że bedzie trochę lepsza ta gra.
Junior_fifazone
14-05-2004, 20:49
Hehe. bramkę trudno strzelić....
Leszek-Żory
15-05-2004, 06:24
ja wygrałem euro chyba 5 razy. rzeczywiście to jest kaplica jak się gra samemu, ale jak się robi rodzinne turnieje to jest całkiem przyjemnie ;)
Junior_fifazone
15-05-2004, 07:09
Ta.. bo jak sie gra w Euro po kilka godzin dziennie i wygrywa 10 raz yturniej o już znamy umiejętności komputera ;d A przez neta oczywiście lepiej sie gra, bo każdy kto to nowy i nie znany to trudniej się gra :)