Zobacz pełną wersję : Liga Typerów-Ankieta !!!!!!!!
Mam dla was ankiete w której możecie głosować na lige któą byście chcieli typować od przyszłego sezonu w Lidze Typerów więc do dzieła !!
Chyba że macie jakieś swoje propozycje ?? to ich wysłucham :)
moze chociaz bys uzgodnil to z reszta zalogi co? a nie samowolka!
Jeżeli jesteśmy już w temacie , który mówi o tym jaką chcecie widzieć lige od przyszłego sezonu, to ja powiem tylko tyle, że planuje od przyszłego sezonu wprowadzić 2 NOWE LIGI . Jakie tego jeszcze nie wiem, ale z pewnością zostanie przeprowadzona podobna ankieta do tej którą stworzył teraz Gałcio. Pozdrawiam :)
P.S.DAVE podobno na gg skarżyłeś mi się że ci Net się zawieszał i nie mogłeś zrobić tabeli Ekstraklasy, ale widze że już wszystko OK także stary nie marudź tylko zabieraj się do roboty !! :]
Wszystkie oprócz Rosyjskiej!!!
poco inne ligi? te wam niewystarcza? :/ (kto sie interesuje liga rosyjska? nawiet nieiwem kot tam gra oprucz spartaku moskwa :])
Grają tam jeszcze:
CSKA Moskwa (mistrz)
Lokomotiv Moskwa
Dynamo Moskwa
Rubin Kazań
Amkar Perm
Kristall Smolensk
Volgar-Gazprom Astrakhan
Torpedo Metallurg
Shinnik Yaroslav
Alania Vladikavkaz
Terek Grozny
Saturn REN-TV
Rostov
Rotor Volgograd
Kuban Krasnodar
Krylya Sovietov S.
Możecie typować :P
Holenderska jest chyba najbardziej znana.
PointMan
13-04-2004, 09:00
Ja zagłosowałem na lige holenderską ale dla mnie może być też 2 liga Polska.
a gdzie portugalska?? a poza tym już macie mały bałagan, jak wprowadzicie 2 nowe ligi to nastąpi chaos
Sto(L)ec
13-04-2004, 10:13
mysle ze jakby byla 2-liga polska to by bylo spox:)
ja zaglosowalem na lige holenderska -chyba najbardziej znna z tych lig
PS szkoda ze niema meczy reprezantacyjnych
loko napisał(a)
ja zaglosowalem na lige holenderska -chyba najbardziej znna z tych lig
PS szkoda ze niema meczy reprezantacyjnych
I tu mi podsunołeś pomysł !! Myśle że można by zrobić na czas eliminacji MŚ zrobić takie coś tylko jest zadużogrup więć byłaby zamota i to chyba nie przejdzie ale jeśli chodzi o Euro to myśle że da się zrobić. :]
Gałcio napisał(a)
ale jeśli chodzi o Euro to myśle że da się zrobić. :]
Nie bądź taki pewny :P
suchy napisał(a)
Drugą naszą ligę polską.
No ja w pełni popieram !! Koleś dobrze gada wódki mu !! :P
Ligue 1 i 2-ga liga polska
Chłopaki spoko wyluzujcie :D. Jak się skończy ten sezon, to w przerwie będziemy się zastanawiać wraz z teamem które ligi dodamy do LT, z pewnością będzie przeprowadzona Ankieta, w której będziecie mogli oddać głosy, ale także z pewnościa będą przyjęte nowe osoby to LT. Także jak narazie nie ma się co śpieszyć :] czasu troche jeszcze jest także looz :D
Druga liga Polska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!