PDA

Zobacz pełną wersję : Filmiki EURO 2004

LUPO
06-04-2004, 22:09
Kurcze moze mi ktos przeslac te filmiki o EURO 2004 na poczte albo wie gdzie sa one do sciagniecia bo z downloadu CF nie moge nic sciagac bo cos mi blokuje. Jak cos to podaje e-maila lupofc@o2.pl:beer:

Reigon
06-04-2004, 22:25
Niektorym osobom wlasnie cos blokuje z landzone'a...ustalamy przyczyne...teraz bedzie chyba latwiej, bo sam zalozylem router sprzetowy, ktory mi dzieli lacze i tez mi tych plikow niw wykrywa (a po zwyklym switchu w dzuej firmie internetowej lub przez sdi czy modem dziala bezproblemowo).. Ty tez uzywasz routera sprzetowego ? Bo jak na razie wszystkim, ktorzy go uzywaja cos nie poprawnie dziala...niedlugo sie to powinno wyjasnic...

LUPO
06-04-2004, 22:27
No właśnie ja też mam routera sprzetowego. Kiedy miałem ten sam problem ze ściągnięciem MPPL 2004 i musialem sciagac gdzie indziej a nie na własnym łączu!

Reigon
06-04-2004, 22:35
LUPO napisał(a)
No właśnie ja też mam routera sprzetowego. Kiedy miałem ten sam problem ze ściągnięciem MPPL 2004 i musialem sciagac gdzie indziej a nie na własnym łączu!

Czyli juz widzimy, ze chyba to urzadzenie powoduje konflikt !
To juz cos...teraz musimy ustalic co jest nie tak...moze cos da sie w nim wylaczyc, co blokuje dostep...
Moze ma jakies wbudowane firewalle, ktore mozna wylaczyc ? Nie znam sie, dopiero co przyjechalem do domu, a sasiad dzieli mi tutaj lacze tym...i jest tak samo jak u Was...teraz juz wiadoma jest przyczyna posrednia, trzeba znalezc teraz bezposrednia i lekarstwo...
...bede nad tym pracowal wraz z administratorem naszego serwera LANDZONE.

LUPO
06-04-2004, 22:38
Mam nadzieje ze uda sie jakos zalatwic ten problem, poniewaz nieraz mam ochote cos sciagnac z CF ale i tak nie moge. Jak mialem wykupiony abonament to niemozliwosc sciagniecia MPPL u sibie doprowadzala mnie do szalu! Jak cos to ja sie popytam mojego administratora sieci i dam znac jak sie dowiem co moze powodowac konflikt.

DJ Kriss
06-04-2004, 23:16
Dobra, dobra skończcie z tym gadniem... Filmik ten to żadna rewelacja, z tego co pamiętam to EA zawsze pokazywał w Intrze to czego nie można był puźniej zrobić w grze. Gampley się nie zmienił dodali kilka animacji i to wszystko. Bramkarze dalej bronią tak samo, czyli beznadziejnie. Troche to za mało jak na rewolucje. Widze żę jeszce przez długi czas KOnami Będzie żądzić na rynku ze swoją kopanką. Japońce usprawnią działanie gry na słabszych kompach i będzie git. NA pewno zaraz mnie pojedziecie że faworyzuję KONAMI ale taka jest rzeczywistość, skoro chłopcy z EA niechcą nawet podjąć walki to ich sprawa. Ale w ostatecznośći to dopiero pierwszy filmik może miło nas zaskoczą, oby tak. A więc pożyjemy zobaczymy. Sorki za błędy ortograficzne, interpunkcyjne itp.

dudek
07-04-2004, 14:01
Kiedy wychodzi Euro???:eek:

Liteon
07-04-2004, 15:20
7 MAJA

dudek
08-04-2004, 07:18
aha to wielkie dzieki. Jestem ciekaw jakie bedzie zeby tylko lepsze od tej beznadziei 2004

T.Mc
08-04-2004, 16:35
pewnie bedzie to samo co fifa 2004 tylko otoczka zmieniona na euro 2004
obym sie mylil

.:ZIOM:.
09-04-2004, 17:47
jakieś takie nijakie te filmiki... będzie kolejny szit, czuję to!!

Reigon
10-04-2004, 13:51
LUPO napisał(a)
Kurcze moze mi ktos przeslac te filmiki o EURO 2004 na poczte albo wie gdzie sa one do sciagniecia bo z downloadu CF nie moge nic sciagac bo cos mi blokuje. Jak cos to podaje e-maila lupofc@o2.pl:beer:

Juz od kilku dni powinienes bezproblemowo ciagnac pliki z serwera LANDZONE, czy tak jest ?